آرد گندم سیاه پاراتا ، Kuttu ka paratha

آرد گندم سیاه پاراتا با سیب زمینی و چند ماده ساده. فیلم سریع ، تصاویر دقیق و دقیق را قدم بگذارید.

Kuttu ka paratha چیزهای بسیار متداولی است که با آرد گندم سیاه در هند تهیه شده است. گرچه من با آن آشنا نیستم ، اما در زمان ناواتری در اینستاگرام با پست های بسیاری روبرو شده ام. این به عنوان دستور فرهالی (برای روزه گرفتن) ساخته شده است. آنها برای این کار از نمک سنگ استفاده می کنند زیرا در چنین دستور العمل های روزه از نمک سفره جلوگیری می کنند. من آن را کاملاً بدون گلوتن ساختم ، اما می توانید از مخلوط آرد نیز استفاده کنید. یک فنجان را با آستانه Singhare یا آستانه معمولی نیز جایگزین کنید. این کار نورد را آسان می کند. من به اینجا اشاره شد برای دستور العمل

غذای پیشنهادی  اسفناج و Quinoa Patties - Skinnytaste
گندم سیاه-پاراتا

برای این پاراتا ، نورد می تواند مشکل باشد به عنوان بسیار ظریف برای اداره. سیب زمینی به عنوان ماده اتصال دهنده در اینجا نیز به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گیرد زیرا آتات کوتو درشت است. اما در حالی که با خمیر کار می کنیم ، تمایل به رطوبت باقی نمی ماند. بنابراین انجام آن دشوار خواهد بود. حتماً خمیر سفت را آماده کرده و فوراً رول کنید. زمان ایستادن را ندهید.

غذای پیشنهادی  کباب کنگر فرنگی | منتقد دستور العمل

همچنین برای آردن آسان از آردهای گرد و غبار بیشتری استفاده کنید. اگر به بیرون سکوی نورد چسبیده یا در حین بیرون آمدن شکسته شود ، بدان معنی است که رطوبت بیشتری در خمیر وجود دارد. برای جلوگیری از چسباندن کوتو کیو آتا از مقدار زیادی آرد گرد و غبار استفاده کنید. همچنین آن را ضخیم کنید. در حین چرخیدن ، فشار را به آرامی اعمال کنید.

kuttu-ka-paratha

چاپ پین

آرد گندم سیاه پاراتا

آرد گندم سیاه پاراتا با سیب زمینی و چند ماده ساده. فیلم سریع ، تصاویر دقیق و دقیق را قدم بگذارید.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 2 فنجان ها آرد گندم سیاه
  • 3 سیب زمینیها کوچک تا متوسط
  • 3-4 فلفل سبز ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان برگ گشنیز ریز خرد شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری ajwain / omam
  • نمک در صورت نیاز
  • روغن یا روغن برای پخت و پز

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی ها را با آب کافی فشار دهید تا 3 سوت غوطه ور شود.

  • آب را تخلیه کنید ، پوست را خنک کنید و پوست آن را بگیرید. آن را صاف یا رنده کنید.

  • تمام مواد لازم را جمع کنید. آرد گندم سیاه را در یک کاسه اختلاط به همراه سیب زمینی رنده شده بریزید.

  • نمک ، فلفل سبز ، گشنیز و ajwain را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

  • آب را کمی با دقت به آرد اضافه کنید و یک خمیر سفت درست کنید.

  • به توپ های با اندازه تقسیم کنید. بگذارید کمی بزرگتر از توپ های خمیر روتی باشد.

  • به خوبی گرد و غبار کنید و به آرامی به پاراتاهای غلیظ بپیچید. برای بیرون آوردن راحت آرد را در آن بپاشید.

  • Tawa را گرم کنید و ابتدا هر دو طرف را کمی با شعله زیاد نان تست کنید و سپس گه را اضافه کنید.

  • در شعله متوسط ​​بپزید تا اینکه در اینجا و آنجا طلایی شود.

  • تکرار کنید تا تمام شود هر بار ، روی صافی های خمیر کار کنید تا آنرا نرم و گرد و غبار کند.

  • همچنین مطمئن شوید که سطح نورد خشک است.

یادداشت

  • حتماً خمیر را سفت و خیلی چسبناک تهیه کنید.
  • برای آردن از آرد غبارآلود زیادی استفاده کنید. بلافاصله وقتی خمیر را آماده کردید ، روتی درست کنید.
  • سطح نورد نباید چسبناک باشد ، بنابراین هر بار به خوبی با گرد و غبار Sukhi Kuttu Atta گرد و غبار کنید.

روش پاراتای گندم سیاه:

  1. سیب زمینی ها را با آب کافی فشار دهید تا 3 سوت غوطه ور شود.
  2. آب را تخلیه کنید ، پوست را خنک کنید و پوست آن را بگیرید. آن را صاف یا رنده کنید.
    step1-cook-سیب زمینی
  3. تمام مواد لازم را جمع کنید. آرد گندم سیاه را در یک کاسه اختلاط به همراه سیب زمینی رنده شده بریزید.
    مرحله 2-ترکیبات
  4. نمک ، فلفل سبز ، گشنیز و ajwain را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
    step3-mix
  5. آب را کمی با دقت به آرد اضافه کنید و یک خمیر سفت درست کنید. به توپ های با اندازه تقسیم کنید. بگذارید کمی بزرگتر از توپ های خمیر روتی باشد.
    step4-divide
  6. به خوبی گرد و غبار کنید و به آرامی به پاراتاهای غلیظ بپیچید. برای بیرون آوردن راحت آرد را در آن بپاشید.
    step5-dust
    step6-roll
  7. Tawa را گرم کنید و ابتدا هر دو طرف را کمی با شعله زیاد گرم کنید و سپس گه را اضافه کنید.
    step7-cook
  8. در شعله متوسط ​​بپزید تا اینکه در اینجا و آنجا طلایی شود. تکرار کنید تا تمام شود هر بار ، روی صافی های خمیر کار کنید تا آنرا نرم و گرد و غبار کند. همچنین مطمئن شوید که سطح نورد خشک است.
    گام هشتم

خدمت با dahi یا الو کی سبزی

گندم سیاه-پاراتا-دستور العمل

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *