آسانترین دستور العمل Bruschetta | منتقد دستور العمل
این سبزیجات را با گوجه فرنگی های تازه و رسیده رم ، پنیر مخلوط خرد شده خرد شده و با وینای گرت بالسامی که در بالای یک دسته فرانسوی فرانسوی ریخته می شود ، آسان می کند. Bruschetta به سرعت و به راحتی جمع می شود!
Bruschetta همیشه سرگرم کننده است و طعم خوشمزه می بخشد! چند مورد دیگر از دستور العمل های مربوط به بروسچه مانند این بروسچه آسان توت فرنگی یا کرم برنج فتا و بیکن را امتحان کنید.
آسانترین دستور العمل Bruschetta
این ساده است. مخلوط گوجه فرنگی را فقط با تازه ترین مواد تشکیل دهید تا به خانواده و دوستانتان ارائه شود. این برسس یکی از موارد مورد علاقه من در ماه های گرم است. در عین حال سبک و پر است. هر نیش ، زرنگی و طعم آور است! یک لکه لعاب بالزامیک به بالای آن اضافه کنید و یک اشتها آور شگفت انگیز داشته باشید!
نان های ترد و شفاف گرم در موزارلا خرد شده مخلوط گوجه فرنگی می شوند. با هم این ترکیب کاملی را ایجاد می کند! با استفاده از این گوجه فرنگی واقعی و مورد علاقه خود ، از تمام گوجه فرنگی های تازه خود استفاده کنید. این غذای مناسب برای فصل های گرم و بسیار مناسب برای میزبانی به عنوان یک خوراکی ، میان وعده مهمانی یا یک ناهار سبک است. بسیار سبک و خوشمزه است و همه می خواهند بیشتر بخواهند!
Bruschetta چیست؟
Bruschetta در اصل از ایتالیا است و نوعی گوجه فرنگی ، سبزیجات ، لوبیا ، گوشت و پنیر پخته شده است. با هم مخلوط می شوند و سپس نان را با سیر مالیده و بالای نان می خردند.
مواد لازم Bruschetta:
مواد اولیه ساده و با طعم شیرین و خوش طعم.
- باگت: نان ها را به خلال های نازک و نازک خرد کنید.
- روغن زیتون: روغن را روی بالای هر قطعه نان برس بزنید.
- گوجه فرنگی های رومی: گوجه فرنگی رسیده تازه.
- پنیر موزارلا: پنیر خرد شده صاف از مخلوط گوجه فرنگی می گذارد و با نان گرم نرم می کند.
- سرکه بالزامیک: این یک کنسانتره بسیار تیره است که سرشار از عطر و طعم است.
- روغن زیتون: طعم غنی ای به مخلوط گوجه فرنگی اضافه می کند
- حبه های سیر: بهتر است تازه و رنده شده باشد.
- ریحان: ریحان تازه برای رنگ و طعم پرتاب شده است
- نمک و فلفل: چشیدن!
- لعاب Balsamic: قسمت بالای گوجه فرنگی مخلوط گوجه فرنگی را برای یک گل و لعاب بریزید.
نحوه ایجاد Bruschetta ایده آل:
- تهیه نان: یک باگت را خرد کنید و آن را روی یک ورقه پخت صاف کنید. قسمت بالای آن را با روغن زیتون بریزید و 2-3 دقیقه آن را بزنید تا قهوه ای شود. از فر خارج کنید.
- با هم مخلوط کنید: در یک کاسه به اندازه متوسط ترکیب کنید گوجه فرنگی ، موزارلا ، بالزامیک ، روغن زیتون ، سیر ، ریحان و نمک و فلفل.
- بالای نان: این مخلوط را اضافه کرده و با لعاب بالزامیک بر بالای نان اضافه کنید.
نکاتی در مورد تهیه دستور العمل Bruschetta:
- تازه: بهتر است از تازه ترین مواد مخلوط گوجه فرنگی استفاده کنید. از آنجا که تولید تازه دوام چندانی ندارد ، یک روز یا حدوداً قبل از آن را خریداری کنید تا در مورد تهیه این اشتها برنامه ریزی کنید.
- نان نان تست: قفسه فر خود را چند اینچ زیر بالای اجاق گاز حرکت دهید. برای چند دقیقه آب پز کنید.
- پنیر: پنیر از قبل خرد شده خریداری شده دارای یک لایه اضافی آرد است که می توان آنرا با هم مخلوط کرد. من دوست دارم پنیر بلوک بخرم و خودم را خرد کنم.
- اضافه کردن در: برای افزایش طعم ، بافت و حتی رنگ مواد دیگری را اضافه کنید. آجیل یا دانههای آفتابگردان یک افزودنی عالی هستند.
چه نوع نان باید با Bruschetta کلاسیک سرو کنم؟
چندین نان وجود دارد که برای برنزکتا بهترین هستند. کلاسیک همیشه باگت است. در بیرون ترد است و داخل آن نرم و شیرین است. نان نان برشته شده و برشته شده فرانسوی برای نان تست مناسب است. حتی کراکرها یا چیپس ها با این برس برقی کلاسیک و سنتی خوشمزه هستند.
Bruschetta تازه چه مدت طول می کشد؟
- ساخت جلو: بهتر است بلافاصله این کار را انجام دهید اما دانستن آماده کردن آن در زمان مقدماتی نیز مؤثر خواهد بود. Bruschetta می تواند به مدت 2 تا 3 روز در یخچال و فریزر نگه داشته شود. به سادگی آن را هم بزنید تا آماده شوید تا روی نان برشته شده قرار بگیرد.
- باقیمانده: اگر هرگونه بروسش باقی مانده اید ، برخی از ایده های استفاده از آن بدون ریختن ، اضافه کردن آن به بالای مرغ پخته شده یا کبابی شده است.
دستور العمل های بیشتر اشتها آور:

آسانترین دستور العمل Bruschetta
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان کل 10 دقایق
خدمات 12 برش
این سبزیجات را با گوجه فرنگی های تازه و رسیده رم ، پنیر مخلوط خرد شده خرد شده و با وینای گرت بالسامی که در بالای یک دسته فرانسوی فرانسوی ریخته می شود ، آسان می کند. Bruschetta به سرعت و به راحتی جمع می شود!
- 1 باگت
- روغن زیتون
- 5 گوجه فرنگی های رومی تکه
- 1/4 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
- 1 قبرها سرکه بالزامیک
- 1 قبرها روغن زیتون
- 2 حبه های سیر چرخ کرده
- 1/4 فنجان ریحان روبان
- نمک و فلفل چشیدن
- Balsamic Glaze
-
یک باگت را خرد کنید و آن را روی یک ورقه پخت صاف کنید. قسمت بالای آن را با روغن زیتون بریزید و 2-3 دقیقه آن را بزنید تا قهوه ای شود. از فر خارج کنید.
-
در یک کاسه به اندازه متوسط ، گوجه فرنگی ، موزارلا ، بالزامیک ، روغن زیتون ، سیر ، ریحان و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. نان ها را با مخلوط بالا بریزید و با لعاب بالزامی خرد کنید.
ارزش غذایی
آسانترین دستور العمل Bruschetta
مقدار در هر خدمت
کالری 85 کالری از چربی 27
٪ ارزش روزانه*
چربی 3 بار5٪
1 گرم چربی اشباع شده5٪
کلسترول 2mg1٪
سدیم 144mg6٪
پتاسیم 84mg2٪
کربوهیدرات 12 گرم4٪
فیبر 1 گرم4٪
1 گرم شکر1٪
پروتئین 3 بار6٪
ویتامین A 257IU5٪
ویتامین سی 4mg5٪
کلسیم 32mg3٪
اهن 1 میلی گرم6٪
* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.