آسان ترین مارینارا خانگی

مارینارای خانگی یک سس غلیظ ، غنی و خوشبو است که ترکیبی از گوجه فرنگی آب پز با گیاهان و ادویه هاست. در کمتر از 15 دقیقه یک دسته سس خوشمزه از همگی از ترکیبات شیرین کاری تهیه کنید!

این سس قرمز ساده در خانواده ایتالیایی مشهور است. بهترین سس آلفردو خانگی نیز مورد علاقه است و می توان درست در کنار این مارینارا درست کرد.

سس مارینارا در قابلمه بالا اجاق گاز با گیاهان تزئین شده است.

آسان ترین مارینارا خانگی

دیگر هرگز آماده خرید فروشگاه سس مارینارا خریداری شده هرگز! این مارینارا نه تنها WOW شما را با طعم بلکه WOW ساخت آن آسان است! عاشق این دستور العمل ساده ای باشید که تازه و در تمام طول سال قابل تهیه است. ترکیبات ساده درست از شیرین کاری و یک دستور العمل آسان چیزی است که از این مارینارا ساخته شده است!

بچه های من آنقدر سس قرمز را می گذرانند. این یک ناهار سریع یا یک میان وعده سریع برای آنها است که آن را به یک دستور پیتزا خانگی درست یا حتی اضافه کنند. این سس مارینارا بسیار متنوع است و می تواند دستور العمل های زیادی را ادامه دهد. طعم شگفت انگیز و بوی خانه شماست ، خوب همه از شما بخاطر آن تشکر می کنند! این بسیار خوب است و می تواند دو ظرف شیشه ای کامل را برای نگهداری آن بسازد. چنین روشی سرگرم کننده برای صرفه جویی در وقت و هزینه به علاوه مزایای داشتن یک سس خانگی تازه درست در نوک انگشتان شماست!

مواد غذایی سس مارینارا:

منگنه های شلوار و همه عناصر لازم را در دست دارید! این ساده و آسان است. این سس مارینارا یک مورد آزمایش شده و واقعی است که شما را از خرید هر مارینارا بیشتر از فروشگاه باز می دارد. تمام ترکیبات خانگی و سرشار از طعم دهنده با هم مخلوط می شوند و این یکی از انواع سس های شیرین و خوش طعم هستند!

  • روغن زیتون: این به آن یک سس طعم دهنده با پیاز زرد رنگ می بخشد. اگر کره را ترجیح می دهید که بیش از حد کار کند!
  • پیاز زرد: پیاز ریز خرد کنید و آن را صابون کنید. یک پیاز زرد نسبت به پیاز سفید دارای طعم بسیار قوی است.
  • گوجه فرنگی بو داده: این کار را با یک قوطی گوجه فرنگی آغشته درست کنید. بهتر است با کیفیت مناسب خریداری کنید که دارای اسیدیته کمتری و کمی شیرین تر باشد.
  • رب گوجه فرنگی: خمیر غلیظی است که مخصوص پخت و پز با گوجه فرنگی است.
  • فصلی ایتالیایی: ادویه های ترکیبی که مورد علاقه ایتالیایی ها در یک بطری است.
  • حبه های سیر: میخک سیر را به طور کامل اضافه کنید و تماشای آنها را کاملاً در غذای مواد غذایی یا مخلوط کن مخلوط کنید.
  • نمک و فلفل: فقط یک خرج کردن از هر یک!
  • قند: سس را با کمی شکر سفید شیرین کنید.
  • سوپ مرغ: به طعم دهنده مایع اضافه کنید یا اگر آب مایع مرغ ندارید نیز کار خواهد کرد.
غذای پیشنهادی  پنکیک ورق کره دوغوب بلوبری لیمو

طرز تهیه سس مارینارا قرمز:

فروشگاه را فراموش کرده و این سس را در کمتر از 15 دقیقه تهیه کنید. ساختن و ماندگاری طولانی بسیار ساده است. یکی از موارد مورد علاقه خانواده ما و راه آسان تهیه سس قرمز برای هر وعده غذایی ایتالیایی است.

  1. پیاز Sauté: در یک قابلمه اندازه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​، روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. Saute تا مناقصه.
  2. با هم مخلوط شوند: در یک پردازنده غذا یا مخلوط کن گوجه فرنگی بو داده ، رب گوجه فرنگی ، چاشنی ایتالیایی ، سیر ، نمک ، فلفل و شکر را اضافه کنید. پالس تا یکدست شود.
  3. طبخ روی اجاق گاز: پیاز را در قابلمه اضافه کنید و آبگوشت را اضافه کنید. 10 دقیقه صاف کنید تا اجازه دهید طعم ها مخلوط شوند.

روند تهیه سس مارینارا خانگی از سس کردن ، تهیه مواد غذایی و سپس پخت و پز در بالای اجاق گاز.

انواع سس:

مواد لازم را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید تا هر بار که درست کنید این سس را بیشتر از خودتان یا فقط سرگرم کننده کنید! از سس شیرین و خوش طعم این مارینارا لذت ببرید و لذت ببرید!

  • گوجه فرنگیها: هنگام ترکیب گوجه فرنگی با هم ، بسته به ترجیح خود گوجه فرنگی را ریز خرد شده یا مخلوط کنید.
  • پیازها: هر زمان که ترجیح می دهید آنها را خرد کرده یا مخلوط کنید. این سس را درست به روشی که دوست دارید درست کنید!
  • تند: تکه های فلفل قرمز یا سس سیراچا را همزمان با هم مخلوط کنید.
  • گیاهان دارویی: طعم بیشتر با گیاهان مختلف و چاشنی ها برای طعم های مختلف مناسب است. رزماری تازه ، مریم گلی ، آویشن و حتی پونه کوهی به طعم های شدیدی که دوست خواهید داشت اضافه می کنند.
  • پنیر: قبل از سرو ، 1 فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده را درون سس بریزید. این پنیر را اضافه می کند. فقط مطمئن شوید که آن تازه رنده شده است یا پودر پنیر پارمسان به اندازه یکنواخت و خوب ذوب نمی شود.
  • خامه ای: برای یک سس رنگ گل رز خامه ای تر ، 1 لیوان خامه سنگین یا نصف و نیم اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  لوبیای تازه قابلمه گلدان فوری - Skinnytaste

سس مارینارای خانگی را در یک کوزه سنگ تراشی.

راه های سرو سس مارینارا:

آن را غرق کنید ، آنرا پهن کنید یا آنرا سس کنید ، زیر و داخل آن! این سس برای بسیاری از دستور العمل های مورد نظر است و مورد جدیدی در خانواده شما خواهد بود. ما دوست داریم این سس مارینارا خانگی را به هر چیزی که ایجاد می کنیم اضافه کنیم.

  • ماکارونی: غذاهای کلاسیک و ساده مانند نودل اسپاگتی ، زیتی یا لازانیا همیشه مورد علاقه خانواده هستند.
  • گوشت: این سس را به کباب های ایتالیایی ، پارمیگیانا مرغ ، گوجه فرنگی گوجه فرنگی سوسیس یا هر وعده غذایی که سس مارینارا بخواهد اضافه کنید.
  • سوپ: Pasta e Fagioli همچنین یکی دیگر از کلاسیک ها و مورد علاقه های شماست! این سس برای افزودن درست آن در گلدان مناسب است.
  • پیتزا: آن را روی خمیر خانگی پهن کنید و تمام تاپ های مورد علاقه خود را اضافه کنید.
  • فرو بردن سس: این مورد را برای فرو بردن نان های نان ، چوب پنیر موتزارلا ، راویولی پخته شده یا نیش های پیتزا پر شده استفاده کنید. شب بازی فقط با این سس غوطه ور بهتر شد.
  • ساندویچ: یک ساندویچ مخصوص گوشت کباب یا لغزنده ، ناهار مناسب کودک ، غذای اصلی یا میان وعده است.

ذخیره سس مارینارا:

ذخیره سازی به آسانی ساخت آن است! بگذارید کاملا خنک شود و برای چندین روز ذخیره شود. حتی می توانید این سس را یخ زده و هر زمان که لازم باشد آن را تهیه کنید! یکی از بهترین سس ها!

  • یخچال: سس مارینارا را که به مدت 5 تا 7 روز در یخچال و فریزر بسته شده نگه داشته شده در یخچال و فریزر نگه دارید.
  • آیا می توانید سس مارینارا را یخ بزنید؟ آره! این سس برای انجماد عالی است. سس اصلی مارینارای خانگی را می توان در کوزه های محکم بسته شده نگهداری کرد و تا 3 ماه در فریزر ها قرار داد.
غذای پیشنهادی  پیکو دو گالو | منتقد دستور العمل

سس مارینارا با ماکارونی زبانی ضخیم در کاسه ای که یک چنگال در آن قرار گرفته مخلوط شده است.

کلاسیک های ایتالیایی بیشتر:

  • سوپ عروسی کلاسیک ایتالیایی
  • ایتالیایی Orzo و سوسیس ماهیاب
  • گوجه فرنگی خامه ای پارمزان ایتالیایی
  • بهترین دستور العمل لازانیا همیشه!
  • دستور العمل سه پوسته پر شده پنیر

چاپ

آسان ترین مارینارا خانگی

مارینارای خانگی یک سس غلیظ ، غنی و خوشبو است که ترکیبی از گوجه فرنگی آب پز با گیاهان و ادویه هاست. در کمتر از 15 دقیقه یک دسته سس خوشمزه از همگی از ترکیبات شیرین کاری تهیه کنید!
دوره خوراکی ، شام ، بشقاب کنار
غذا ایتالیایی ، ایتالیایی آمریکایی
کلمه کلیدی مارینارا
زمان آماده سازی 5 دقایق
زمان پخت 10 دقایق
زمان کل 15 دقایق
خدمات 16 اونس
کالری 22کیلوکالری
نویسنده رودهای آلیسا

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 کم اهمیت پیاز زرد ریز ریز
  • 2 قوطی 15 اونس گوجه فرنگی آغشته
  • 1 قوطی 6 اونس رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق سوپخوری فصلی ایتالیایی
  • 3 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 قاشق سوپخوری قند
  • 1/2 فنجان آبگوشت یا آب مرغ

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه اندازه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​، روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. Sauté تا مناقصه.
  • در یک پردازنده غذا یا مخلوط کن گوجه فرنگی بو داده ، رب گوجه فرنگی ، چاشنی ایتالیایی ، سیر ، نمک ، فلفل و شکر را اضافه کنید. پالس تا یکدست شود.
  • پیاز را در قابلمه اضافه کنید و آبگوشت را اضافه کنید. 10 دقیقه صاف کنید تا اجازه دهید طعم ها مخلوط شوند.

تغذیه

کالری: 22کیلوکالری | کربوهیدرات: 2گرم | پروتئین: 1گرم | چربی: 2گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | سدیم: 147میلی گرم | پتاسیم: 13میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 5IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 7میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *