آفتابگردان لوبیای سیاه ، دستور العمل های آفتابی سریع

آفتابگردان لوبیای سیاه ، یک آفتاب سریع که فقط به 30 دقیقه حداقل زمان خیساندن نیاز دارد. ارسال گام به گام تصاویر

من این چند روز قبل را تهیه کردم ، یک دستور العمل آفتابی بسیار ساده و اساسی. هیچ چیز در آن فانتزی نیست. هنوز به عنوان یک پست برای این فصل Navaratri نیاز داشتم. از آنجا که دستور بسیار آسان است ، من فیلم نمی گرفتم. لوبیای سیاه بعد از چشیدن آن در سالاد Stuff’d یک مورد جدید اضافه شده است. من فقط آن را دوست دارم و با آن چیزهای کمی را امتحان کرده ام. دستور العمل دیگری را با استفاده از این لوبیا برنامه ریزی کرده اید. گوش به زنگ باشید.

غذای پیشنهادی  سس گوجه فرنگی خانگی آسان | منتقد دستور العمل
سوندال لوبیای سیاه

Navarathri و Golu امسال بسیار متفاوت است ، من این بار Golu را برای 3 روز گذشته نگه داشتم. همچنین یک کوچکتر با چند بت که دارم. به جز یكی ، من با وجود اوضاع بهتر اینجا گلو هاپ نكردم. مطمئناً همه درک خواهند کرد من اعتقاد دارم این پست اینستاگرامی من است تا نگاهی اجمالی به Navarathri 2020 Golu داشته باشم

غذای پیشنهادی  متری ترد ماتری ، دستور العمل های دیوالی

چاپ سنجاق زدن

سوندال لوبیای سیاه

آفتابگردان لوبیای سیاه ، یک آفتاب سریع که فقط به 30 دقیقه حداقل زمان خیساندن نیاز دارد. ارسال گام به گام تصاویر

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1/2 جام لوبیای سیاه
  • 1/8 قاشق چایخوری آسافوتیدا
  • 1/4 جام نارگیل رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
  • نمک را در صورت لزوم

خو گرفتن

  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
  • 1/2 قاشق چایخوری خردل
  • 1 قاشق چایخوری حبوبات
  • 1 فلفل قرمز خشک
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
  • 1 شاخه برگ کاری

دستورالعمل ها

  • لوبیای سیاه را حداقل به مدت 1/2 ساعت بشویید و خیس کنید.

  • من به جای پخت و پز تحت فشار ، در قابلمه باز آشپزی کردم تا از پخت و پز / ترک خوردن لوبیا جلوگیری کنم.

  • به اندازه کافی آب بجوشانید و لوبیای خیس خورده را به آن اضافه کنید. نمک به اندازه کافی بپاشید.

  • آن را بپزید تا حبوبات نرم شود و پخته شود. حدود 15 دقیقه طول بکشید.

  • یک تابه را گرم کنید و روغن اضافه کنید. وقتی گرم است ، به ترتیب وسایل معتدل را اضافه کنید. لوبیاها را اضافه کرده و بهم بزنید.

  • در می رود نارگیل رنده شده. خوب مخلوط کنید و یک دقیقه بپزید. روغن نارگیل را ریخته و بلافاصله خاموش کنید.

یادداشت

  • همچنین می توانید حبوبات را برای 2 سوت با شعله متوسط ​​بپزید.
  • افزودن نمک از پخت بیش از حد لوبیا جلوگیری می کند.
  • زنجبیل و آسافوتیدا را سخاوتمندانه اضافه کنید تا ماهیت لوبیا را متعادل کند.

روش آفتابگردان لوبیای سیاه:

  1. لوبیای سیاه را حداقل به مدت 1/2 ساعت بشویید و خیس کنید.
  2. من به جای پخت و پز فشاری در قابلمه باز آشپزی کردم تا از پختن و ترک خوردن لوبیا جلوگیری کنم.
  3. به اندازه کافی آب بجوشانید و لوبیای خیس خورده را به آن اضافه کنید. نمک به اندازه کافی بپاشید.
  4. آن را بپزید تا حبوبات نرم شود و پخته شود. حدود 15 دقیقه طول بکشید.
    step3a-black-bean
  5. یک تابه را گرم کنید و روغن اضافه کنید. وقتی گرم است ، به ترتیب وسایل معتدل را اضافه کنید.
  6. لوبیاها را اضافه کنید و آن را هم بزنید.
  7. در می رود نارگیل رنده شده. خوب مخلوط کنید و یک دقیقه بپزید. روغن نارگیل را ریخته و بلافاصله خاموش کنید.

از آفتابگردان لوبیای سیاه بسیار خوش طعم و مغذی لذت ببرید.

sundal لوبیای سیاه ، دستور العمل های آفتابی سریع
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *