آناناس کباب دارچین قهوه ای کارامل شده

آناناس کباب دارچین قهوه ای کارامل شده

مواد لازم: آناناس:
وقتی به شما می گویم این یکی از بهترین طرف هایی است که تابستان امسال برای آن کباب خواهید کرد ، شوخی نیست! این با هر چیزی که شما کباب کنید عالی است و صحبت از کباب پز خواهد بود. من می دانم که شما به همان اندازه که دوست داشتید این را دوست خواهید داشت. این واقعا یک دستور العمل پنج ستاره است!
- آناناس: ماده اصلی به چیزی دیدنی تبدیل شده است.
- شکر قهوهای: سس را با شکر قهوه ای شیرین کنید.
- کره: ذوب کره به پخش یکنواخت لعاب کمک خواهد کرد.
- دارچین: با یک اشاره ادویه کمی شیرینی می افزاید. مقداری از قلاده دارچین نیزه و همچنین اضافه کردن آن به لعاب را بپاشید.
طرز تهیه کباب آناناس:
سس فوق العاده است. این لعاب دارچین قهوه ای قهوه ای است. هنگامی که آناناس روی کوره پخته می شود ، سس کارامل می شود و در بالای اینها کاملا باورنکردنی می شود! آناناس آبدار و کباب شده تا به کمال برسد. شما با اولین نیش خود شگفت زده خواهید شد!
- ساخت لعاب کاراملیزه: نیزه های آناناس را روی یک تابه بگذارید. به آرامی با دارچین بپاشید. کره ، شکر قهوه ای و دارچین را با هم صاف کنید. (اگر به نظر ضخیم است ، من همیشه آن را برای چند ثانیه در مایکروویو قرار می دهم تا بتواند به راحتی در بالای آناناس بریزد.)
- با قلم مو: در بالای آناناس پخش کنید.
- کباب آناناس: حدود 7-10 دقیقه یا تا زمانی که شروع به تبدیل شدن به قهوه ای طلایی شود ، کباب کنید. من همیشه دوست دارم قبل از سرو سس اضافی از ماهی تابه را که در پشت آناناس قرار دارد ، مسواک بزنم.
نکته اصلی Recipe Critic Pro:
قبل از روغن گریل را اسپری کنید یا آنرا پاک کنید یا از یک تابه کباب برای پختن آناناس روی گریل استفاده کنید.

انواع لعاب:
همیشه جالب است که چیزهای جدید را امتحان کنید و همراه با آناناس آن را حتی خوشمزه تر می کند. این طعم دهنده های شگفت انگیز را که از آناناس کبابی نیز تعریف کرده اند امتحان کنید.
- عسل: شکر قهوه ای را برای عسل لعاب شیرین یا حتی نصف قند قهوه ای و نصف عسل جایگزین کنید.
- تند: کمی پودر ادویه با پودر فلفل قرمز یا فلفل کاین را در لعاب اضافه کنید.
- آب نارگیل و میوه: این مورد علاقه مرکبات است. از آب لیمو ، پرتقال یا آب لیمو استفاده کنید تا آناناس را با طعم جسورانه مرکبات آغشته کنید.

چه کاری را با آناناس کبابی سرو کنید:
این آناناس کباب شده به عنوان یک غذای جانبی عالی است و آن را به سالاد یا سالس اضافه می کنید. این آناناس یکبار کبابی خوشمزه می شود و می توان به روش های زیادی از آن استفاده کرد.
- پیش غذا: مقداری طعم اضافی به این توپ پنیر آناناس اضافه کنید
- ظرف جانبی: آناناس برای هر نوع غذای خانگی پخته مانند این گوشت خوک زنجبیل لیمو عسل یا استیک کباب پز دار شیرین و لطیف است.
- سالاد: این سالاد کبابی انبه و آناناس برای اضافه کردن در آناناس کبابی مناسب است.
- برگر یا ساندویچ: بیشتر همبرگرها یا ساندویچ ها با یک تکه آناناس مرکبات که کباب شده است ، بهتر طعم می دهند.
- سالسا: نیزه های آناناس را خرد کرده و چند عطر و طعم اضافی به سالسای خود اضافه کنید.
- تاپینگ: شکوفه آناناس با مواد مختلفی که در بالای استیک ، گوشت خوک یا مرغ به آن اضافه می شود ، باعث می شود تا شکوه خوبی به دست بیاید.
- هم بزنید: مقداری برنج و سبزیجات را بپزید و تکه های آناناس کباب شده را برای بافت و طعم شیرین تر و مرکبات آن اضافه کنید.

راه های بیشتری برای لذت بردن از آناناس:
آناناس یکی از میوه های مورد علاقه من در تابستان است. این دستورالعمل های خوشمزه را با آناناس این فصل تابستان امتحان کنید.
- کیک آناناس شگفت انگیز
- کاپ کیک های بی نظیر آناناس بی نظیر
- کیک پنیر آناناس
- میله های دسر پنیر آناناس

چاپ
آناناس کباب دارچین قهوه ای کارامل شده
عناصر
- 1 آناناس برش نیزه ها
- 1/2 فنجان شکر قهوهای
- 1/2 فنجان کره ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری دارچین
دستورالعمل ها
-
نیزه های آناناس را روی یک تابه بگذارید. به آرامی با دارچین بپاشید. کره ، شکر قهوه ای و دارچین را با هم صاف کنید. (اگر به نظر ضخیم است ، من همیشه آن را برای چند ثانیه در مایکروویو قرار می دهم تا بتواند به راحتی در بالای آناناس بریزد.) با استفاده از یک برس آشپزی ، بر روی آناناس پخش کنید.
-
حدود 7-10 دقیقه یا تا زمانی که شروع به تبدیل شدن به قهوه ای طلایی شود ، کباب کنید. من همیشه دوست دارم قبل از سرو سس اضافی از ماهی تابه را که در پشت آناناس قرار دارد ، مسواک بزنم.
یادداشت
در اصل ارسال شده در 4 ژوئن 2012