اجاق گاز آهسته گوشت گاو ایتالیایی | منتقد دستور العمل

نرم و آبدار ، این Slow Cooker Italian Beef بسیار شگفت انگیز است! این دستور غذای چنگال با آبگوشت ظریف و مایل به قرمز است. شما حتما خوشتان خواهد آمد!

Beef Bourguignon ، Crack Chicken و Jambalaya همه مورد علاقه های زودپز هستند که باید به چرخش های خود اضافه کنید. آرام فقط طعم ها را تشدید می کند ، مانند هیچ یک!

اجاق گاز آهسته گوشت گاو ایتالیایی با فلفل قرمز.

گوشت گاو ایتالیایی خوشمزه

ممکن است هنگام تماشای این گوشت گاو ایتالیایی دیوانه وار خوشمزه فکر کنید که شباهت زیادی به گوشت گوشت خوک می سی سی پی من دارد ، اما اینها واقعاً متفاوت هستند. و من اینجا هستم تا به شما بگویم که شما در زندگی خود به هر دو نیاز دارید. این گوشت گاو پخته آهسته دلپذیر است و با عطر و طعم شدید ایتالیایی تزریق می شود. این گوشت گاو ایتالیایی زودپز بهترین ساندویچ ها را درست می کند! اما حرف من را قبول نکن ، شما باید آن را امتحان کنید!

دستور العمل های زودپز بهترین هستند. من عاشق این هستم که بتوانم این کار را با هم انجام دهم و سپس اجازه دهم زودپز همه کارها را انجام دهد. رایحه ای که خانه شما را پر کرده است باورنکردنی خواهد بود. این دستور بسیار آسان است ، پس از سیرابی گوشت گاو به کمال پوسته به سرعت جمع می شود. فقط بقیه مواد را با هم ترکیب کرده و بگذارید تا پخته شود تا پخته شود. سخت ترین قسمت این دستورالعمل باید صبر کنید تا تمام شود.

مواد لازم برای ساندویچ های گوشت گاو ایتالیایی

در قسمت گوشت فروشگاه مواد غذایی خود به دنبال تفت دهید. حتماً تفت چاک بگیرید. آنها ملکه کباب هستند. ترکیب پانسمان و ادویه جات ترشی جات و فلفل دلمه ای ملایم و مطبوع را برای یک طعم و مزه باید امتحان کنید. این دستور پخت آرام را شما و خانواده خود دوست خواهید داشت!

  • Chuck Roast: 3-4 پوند
  • نمک و فلفل: برای طعم و مزه ، آن را به تمام کباب مالش دهید.
  • روغن: کانولا یا روغن پر دود دیگری.
  • گوشت گاو: آب گوشت گاو نیز در اینجا کار خواهد کرد.
  • سس سالاد ایتالیایی خشک: طعم دهنده را تشدید می کند.
  • پودر سیر: با سیر همه چیز بهتر است.
  • ادویه ایتالیایی: ترکیبی عالی از ادویه جات برای این کباب.
  • شیشه فلفل قرمز فلفل قرمز را تخلیه نکنید.
  • کره: باعث ایجاد غنی عمیق در رست می شود.
  • هوگی رولز: هر نوع نان انجام می شود.
  • پنیر پروولون: بریده شده.
غذای پیشنهادی  گل کلم مک و پنیر {کم کربوهیدرات و کتو دوستانه!}

نحوه پخت گوشت گاو ایتالیایی در زودپز

سیر کردن رست تنها بخشی از این دستور العمل گوشت گاو ایتالیایی است. سپس بقیه را در زودپز می ریزید و اجازه می دهید جادوگری اتفاق بیفتد. می توانید تفت را بریزید تا خرد شود ، آن را به آب میوه ها برگردانید تا قبل از سرو ، طعم بیشتری به خود بگیرد.

  1. بو داده: تفت دادن گوشت گاو را نمک و فلفل بزنید.
  2. سرچ: یک تابه بزرگ را با روغن کانولا روی حرارت زیاد گرم کنید. تفت را اضافه کرده و هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه سست کنید تا یک پوسته طلایی شود. رست را در یک زودپز 5 کوارتی قرار دهید.
  3. ترکیب کنید: گوشت گاو ، ادویه ایتالیایی ، پودر سیر ، سس ایتالیایی و فلفل دلمه ای را به زود پز اضافه کنید. روی آن را با برش های کره تفت دهید.
  4. پختن: به مدت 8-10 ساعت یا زیاد برای 5-6 ساعت بپزید. تفت را با چنگال خرد کنید.
  5. ساندویچ: در صورت تمایل روی اسکارهایی که روی آنها پنیر پروولون و فلفل قرمز اضافه شده سرو کنید.

چنگال ها گوشت گاو ایتالیایی مناقصه را خرد می کنند.

نکات و تغییرات زودپز

تهیه دستور العمل های زودپز بسیار آسان است. برای جمع آوری همه آن فقط کمی تلاش لازم است و سپس باید ساعتها آن را تنها بگذارید! می توانید روز خود را ادامه دهید و بدانید که شام ​​را عملاً قبلاً تمام کرده اید. این احساس رضایت بخشی است

  • سرچ: سیر کردن گوشت برای تفت دادن آهسته پخته شده ضروری است. قندهای طبیعی موجود در گوشت را کاراملی کرده و پروتئین ها را قهوه ای می کند. این پوسته قهوه ای عالی را در سطح گوشت ایجاد می کند و باعث افزایش طعم می شود.
  • خرد کردن: برای بهترین طعم ، گوشت گاو را خرد کرده و سپس گوشت گاو ایتالیایی را به زودپز و آب مرزه برگردانید. بگذارید 30 دقیقه دیگر گرم شود تا واقعاً اجازه دهد همه طعم ها به گوشه و گوشه ها نفوذ کند.
  • زه کشی: با استفاده از یک قاشق سوراخ دار گوشت گاو را از یک زودپز آماده کنید تا سرو شود ، بنابراین باعث خیس شدن هوای شما نمی شود.
  • نان تست: من ترجیح می دهم نان های هوگی را برای عطر و طعم مطلوب نان تست کنم و از رطوبت بیش از حد آنها کمک کنم. روی یک ورق کلوچه قرار دهید و تا حد لطافت دلخواه میل کنید.
  • پنیر: پروولون یک پنیر ملایتی فوق العاده با طعم ملایم است که کاملا با گوشت گاو ایتالیایی مطابقت دارد. اما می توانید برای کمی ادویه از چدار ، موزارلا ، جک کلبی یا حتی جک فلفل استفاده کنید.
  • بالا آن: علاوه بر پنیر ، احساس راحتی کنید و برای طعم و تنوع بیشتر ، فلفل قرمز ، فلفل قرمز بو داده یا پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
  • به آن طور دیگری سرو کنید: این گوشت گاو ایتالیایی زودپز به خودی خود عالی است ، لازم نیست آن را روی یک نان سرو کنید. آن را روی برنج یا سیب زمینی له شده سرو کنید. آن را مانند ماکارونی و پنیر یا این رشته فرنگی قارچ سیر بهم بزنید.
غذای پیشنهادی  هوموس شکلاتی 5 دقیقه ای

از چه نوع تفت باید استفاده کنم

رست های زیادی برای انتخاب وجود دارد و اگر با آنها آشنا نباشید می تواند گیج کننده باشد.

  • انواع تفت ها برای استفاده: در این دستور پخت زودپز می توانید از رست بالا ، دور پایین ، شانه یا چاک استفاده کنید. کبابی که به بهترین شکل طبخ می شود ، کباب چاک بدون استخوان است. سنگ مرمر کمک می کند تا الیاف گوشت به همان ذوب نمادین در دهان شما تبدیل شوند ، دقیقاً مانند این Melt in Your Mouth Pot Roast.
  • اگر Roast من لطیف نباشد ، چه می شود؟ اگر مشاهده کردید که کوره شما با لمس چنگال از بین نمی رود ، پس برای پخت به زمان بیشتری احتیاج دارد. هر زودپز متفاوت است و هیچ دو رست یک اندازه ندارند. رسیدن به آن نقطه شیرین عالی ممکن است دو ساعت بیشتر طول بکشد. گوشت گاو ایتالیایی شما ممکن است فقط به 30 دقیقه زمان نیاز داشته باشد. فقط آن را بررسی کنید و کمی صبور باشید. قول می دهم ارزشش را خواهد داشت.

ذخیره و گرم کردن گوشت گاو ایتالیایی

زودپزها هنوز هم یکی از بهترین روش های طبخ غذاهای خوشمزه دیوانه وار هستند. نکته زیبا در مورد گوشت گاو ایتالیایی با زودپز این است که با گذشت زمان بهتر می شود. طعم ها هرچه بیشتر بمانند بیشتر و بیشتر تزریق می شوند. خیلی جالب است!

  • ذخیره سازی: اطمینان حاصل کنید که گوشت گاو مانده ایتالیایی را در آب آن ذخیره کنید. می توانید آنچه را که نیازی ندارید تخلیه کنید اما مطمئن شوید که مقداری وجود دارد. حداکثر 5-4 روز در ظرف دربسته نگهداری شود.
  • انجماد: گوشت گاو را در برخی از آب های آن در یک کیسه فریزر سنگین مهر و موم شده نگهداری کنید. برای جلوگیری از سوختن فریزر ، هر هوای اضافی را فشار دهید. تا 3 ماه نگه دارید.
  • دوباره گرم کنید: می توانید گوشت ذوب شده را در مایکروویو ، قسمت بالای اجاق گاز یا حتی دوباره در زودپز گرم کنید.
غذای پیشنهادی  کیک کلمبیایی کلاسیک | منتقد دستور العمل

گوشت گاو ایتالیایی روی هوگی با پنیر.

دستورالعمل های ساندویچ زودپز بیشتر را امتحان کنید

همانطور که قبلاً گفتم روش پخت و پز آرام تنها یکی از بهترین روشهای پخت و پز است. این اجازه می دهد تا گوشت تمام طعم ها را خیس کرده و گوشت به لطافت دهان تبدیل شود. ساندویچ های زودپز آبدار ، خوش طعم و افسانه ای هستند!

Slow Cooker ایتالیایی گوشت گاو

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 8 ساعت ها

کل زمان 8 ساعت ها 20 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 هوگی رولز


نرم و آبدار ، این Slow Cooker Italian Beef بسیار شگفت انگیز است! این دستور غذای چنگال با آبگوشت ظریف و مایل به قرمز است. شما حتما خوشتان خواهد آمد!



  • 3-4
    پوند
    رست چاک گوشت گاو
  • نمک و فلفل
  • 2
    قاشق غذاخوری
    روغن کانولا
  • 2
    فنجان ها
    گوشت گاو
    یا آب گوشت گاو
  • 1
    بسته بندی
    سس سالاد ایتالیایی خشک
  • 1
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 12
    شیشه اوز
    فلفل دلمه ای خرد شده
    تخلیه شده
  • 1/4
    جام
    کره
    بریده شده
  • 4
    رولی هاگی
  • 8
    برش
    پنیر پروولون



خدمت: 4

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *