استیک سرخ کن عالی با کره گیاهان سیر

این استیک سرخ کن هوا در قسمت بیرونی بی عیب و نقص و در داخل آبدار است. پخت و پز استیک در سرخ کن هوا طعم اضافی و بافتی لطیف ایجاد می کند تا واقعاً رضایت همه افراد خانواده شما را فراهم کند!

این غذا را با یک سالاد سزار یا لوبیا سبز کره سیر و یک سیب زمینی پخته شده کامل یا سیب زمینی سیب زمینی شیرین یک وعده غذایی خوشمزه درست کنید. دوستان و خانواده شما دوست دارند این را دوست داشته باشند!

استیک سرخ کن عالی با درز طلایی در بیرون و داخل آن آبدار لطیف. با کره کره سیر اضافه می شود.

استیک در سرخ کن هوا

اغراق نمی کنم وقتی می گویم این یک استیک عالی است. این به شما پوسته ترد و بیرون زده و داخل آن آبدار لطیف می دهد ، هر زمان! بله ، کباب کردن استیک هنوز هم شگفت انگیز است اما هوا در حال سرد شدن است ، هیچ کس نمی خواهد برای کباب کردن یک استیک بیرون بماند. استیک چدنی روی اجاق گاز الهی است ، اما هیچ کس نمی خواهد خانه را دائما پر از دود کند. به علاوه پختن آن در سرخ کن هوا حدس می زند که برای چه مدت باید آن را بپزید. لازم نیست نگران این باشید که کار تمام شود یا زیر بار آن بروید. شما فقط باید در مورد بیمار نگه داشتن توده های گرسنه نگران باشید.

این بسیار ساده و آسان است. اکنون استیک می تواند غذای اصلی هر شب هفته باشد ، نه فقط مخصوص آخر هفته ها. خیلی سریع است ، بنابراین نیازی به استرس در مورد وقت کم ندارید. بزرگترین مسئله شما داشتن زمان کافی برای تهیه ظروف فرعی خواهد بود. استیک آبدار را با کره سیر فوق العاده منحط و در عین حال بدون درد بالا قرار دهید تا طعمی را بخواهید که در مقابل آن مقاومت نکنید.

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (13-19 ژوئیه)

مواد استیک

  • استیک: Ribeye ، نیویورک یا Tri Tip با ضخامت حدود 1 اینچ
  • روغن: من از روغن زیتون برای عطر و طعم ملایم استفاده کردم
  • ادویه ایتالیایی: چنین چاشنی کلاسیک که طعم خیلی خوبی دارد.
  • نمک و فلفل: چشیدن

کره گیاهان سیر

  • کره: نرم شده
  • سیر: سیر تازه خرد شده
  • رزماری تازه ، آویشن و جعفری: استفاده از گیاهان تازه عطر و طعم و رنگ لطیف می بخشد.

طرز تهیه استیک در سرخ کن هوا

سرخ کن های هوا فقط سیب زمینی کار نمی کنند ، بلکه به طرز شگفت آوری می توانند یک رستوران غذای مناسب در خانه ایجاد کنند. خیلی ساده است ، دستش راحت است و خیلی خوب است که ممکن است دیگر هرگز استیک را به روش دیگری نپزید!

  1. پیش گرم کنید و آماده کنید: سرخ کن را 400 درجه گرم کنید. استیک ها را با روغن از هر طرف بمالید. ادویه ایتالیایی و نمک و فلفل را مالش دهید
  2. سرخ کردن: استیک ها را داخل سرخ کن بریزید و به مدت 12 دقیقه بپزید و نیمه راه را ورق بزنید. بگذارید 10 دقیقه استراحت کند و کره سیر را روی آن بگذارید.

استیک فصلی در Air Fryer

چرا سرخ کن های هوا بسیار شگفت انگیز هستند

  • سالم: سرخ کن های هوا همه چیز را بسیار آسان تر و بسیار سالم تر از روش های سنتی می کنند. این می تواند بدون از بین بردن عطر و طعم ، زمان و همچنین چربی را به نصف کاهش دهد.
  • منجمد: غذای منجمد را می توان در سرخ کن طبخ کرد ، فقط باید زمان پخت را تنظیم کنید.
  • چگونه کار می کند: آنها با گردش گرما در اطراف غذا کار می کنند ، بنابراین عملا اثبات احمقانه ای نیست.
غذای پیشنهادی  کرم سیر لیمو Fettuccini | منتقد دستور العمل

نکات و تغییرات برای پرفکت استیک

  • دمای اتاق: استیک های خود را داشته باشید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
  • فاصله: از ازدحام بیش از حد سرخ کن هوا خودداری کنید تا هوا بتواند به طور مساوی در اطراف استیک ها گردش کند.
  • باقی مانده: استیک ها را برداشته و بگذارید روی بشقاب بماند تا سرخ کن به پخت استیک ادامه ندهد.
  • ادویه ها: شما می توانید از ادویه ها و ادویه های مختلف متناسب با میل و میل خود استفاده کنید.
  • استیک متوسط: زمان را روی 12 دقیقه تنظیم کنید و استیک را در 6 قرار دهید.
  • متوسط ​​نادر: برای یک استیک با نادر متوسط ​​، استیک را به مدت 10 دقیقه بپزید و در 5 دقیقه آن را تلنگر کنید.
  • آفرین استیک 12 تا 15 دقیقه خوب طول می کشد.

دمای استیک

دمای FDA برای استیک ، از دماسنج گوشتی برای آزمایش گوشت خود استفاده کنید و 5 دقیقه قبل از لطافت دلخواه خود را خارج کنید.

  • نادر: 125 درجه فارنهایت
  • متوسط-نادر: 135 درجه فارنهایت
  • متوسط: 145 درجه فارنهایت
  • چاه متوسط: 155 درجه فارنهایت
  • خوب: 160 درجه فارنهایت

استیک سرخ کن عالی با درز طلایی در بیرون و داخل آن آبدار لطیف. حاوی کره سیر و یک طرف لوبیا و سیب زمینی است.

بیشتر دستور غذاهای دوست داشتنی استیک

استیک سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 30 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 2 استیک

غذای پیشنهادی  پیکو دو گالو | منتقد دستور العمل

این استیک سرخ کن هوا در قسمت بیرونی بی عیب و نقص و در داخل آبدار است. پخت و پز استیک در سرخ کن هوا طعم اضافی و بافتی لطیف ایجاد می کند تا واقعا راضی کند!

  • 1-2
    ریبای
    New York یا Tri Tip Steaks (ضخامت 1 اینچ)
  • 1
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون
  • 1
    قاشق چایخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • نمک و فلفل

کره گیاه سیر:

  • 1/4
    جام
    کره
    نرم شده
  • 1
    حبه سیر
    خرد شده
  • 1
    قاشق چایخوری
    رزماری تازه
  • 1
    قاشق چایخوری
    آویشن تازه
  • 1
    قاشق چایخوری
    جعفری تازه

خدمت: 2

کالری506کیلو کالری (25٪)کربوهیدرات ها1gپروتئین23g (46٪)چربی46g (71٪)چربی های اشباع شده23g (115٪)کلسترول130میلی گرم (43٪)سدیم262میلی گرم (11٪)پتاسیم303میلی گرم (9٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A757IU (15٪)ویتامین سی2میلی گرم (2٪)کلسیم31میلی گرم (3٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *