استیک کباب شده فجیتاس | منتقد دستور العمل

این استیک های کباب شده استیک ، خروج کامل از همبرگرها و سگهای داغ برای کباب کردن شبح وار هستند. صبح که با هم تزیین شد ، با یک مخلوط فلفل حلقه ای و پیاز روی کوره بریزید و با تمام اصلاحات مورد علاقه خود در تریل های گندیده سرو کنید.

Fajitas آسانترین شام روی کره زمین است ، بنابراین حتما این اجاق های Sheet Pan سیر آهک سالمون فجیتاس ، این ورق های فیتیتا پان فجیتا با سوسیس مرغ را بررسی کنید و این استیک Sizzling Fajita رول کنید.

فجیتاهای استیک کبابی را روی یک تابه ورقه ای با یک تورلی در طرف آن قرار دهید.

کباب استیک فجیتاس

وعده های غذایی آسان نام بازی در تابستان است. و خیلی راحت تر از این استیک های کباب شده استیک Fajitas نیست! تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که استیک را ترشی کنید ، آن را با فلفل و پیاز روی کوره بریزید و آنها را در مضراب آرد گرم سرو کنید. ماریناد فجیتای استیک مورد علاقه ما دارای اسید فراوان از آب لیموترش و تمام طعم های کلاسیک فجیتای سنتی است.

من عاشق کباب کردن در تابستان هستم – خانه ام را خوب و خنک نگه می دارد و آشپزخانه را کثیف نمی کند. بسیاری از مردم از این امر مورد ارعاب هستند ، اما اگر از دماسنج گوشت استفاده می کنید ، راهی وجود ندارد که بتوانید آن را خراب کنید.

بیایید آنها را بسازیم!

استیک روی یک کوره.

مواد لازم در استیک کباب فجیتاس

  • استیک: برای این دستور العمل خاص ، دوست دارم از استیک دامن یا پهلو استفاده کنم. هر دو برش گوشت بسیار ارزان هستند ، اما به سختی می روند ، بنابراین ما به اندازه کافی طولانی از ماریناسیون استفاده می کنیم تا برخی از قسمت های سخت گوشت را تجزیه کنیم. شما همچنین می خواهید استیک را در دمای متوسط ​​و نادر یا متوسط ​​بپزید ، در غیر این صورت گوشت می تواند سخت باشد.
  • اشاره کوتاه: نکته آخر هنگام پختن یک تکه گوشت سخت مثل استیک پهلو ، وقتی استیک را خرد می کنید ، حتما آن را در مقابل دانه خرد کنید.
  • اهک: من یادداشتهای اسیدی آب لیموترش را در این مارینات دوست دارم ، نه تنها طعم دهنده است ، بلکه به لطافت گوشت نیز کمک می کند.
  • روغن زیتون. شما در اینجا به روغن زیتون گران قیمت احتیاج ندارید ، هر کاری خواهد شد!
  • ادویه ها: مخلوط ادویه در این کباب شده استیک فجیتا ساده است – پودر فلفل دلمه ای ، پودر سیر ، پودر پیاز ، زیره ، پاپریکا ، و اگر کمی بخواهید آنرا کمی مقداری کنئین تهیه کنید.
  • سیر: من دوست دارم با استفاده از میکروپلین سیر را درون ماریناد رنده کرده ، اما شما می توانید آن را خرد کنید یا آنرا خرد کنید.
  • فلفل: از مخلوط فلفل زنگ مورد علاقه خود استفاده کنید. فلفل قرمز ، زرد و نارنج را ترجیح می دهم زیرا تمایل دارند کمی شیرین تر از فلفل سبز باشند.
  • نان ذرت مکزیکی: هر نوع تورتیلی کار خواهد کرد. ما ترشیل های آرد را ترجیح می دهیم ، اما اگر ذرت چیز شماست ، به دنبال آن بروید!
غذای پیشنهادی  مرغ سرخ کن مناقصه و آبدار

طرز تهیه کباب استیک فجیتا

  1. استیک حاشیه: استیک پهلو را به همراه آب لیمو ، روغن زیتون ، ادویه و سیر به یک کیسه ziplock اضافه کنید. حداقل دو ساعت و حداکثر هشت بار دریایی کنید.
  2. تهیه کوره: بعد از اینکه استیک ترشی کرد ، آن را بیرون آورده و با نمک و فلفل چاشنی بزنید. تمام مشعل ها را روی حرارت زیاد روشن کنید. شما می خواهید کوره حدود 450 درجه باشد.
  3. سبزیجات را آماده کنید: فلفل دلمه ای و پیاز (یا هر سبزیجات دیگر) را با کمی روغن زیتون ، نمک و فلفل خرد کنید.
  4. گریل یک تابه یا ورق گریل را روی نیمی از کوره قرار دهید. سبزیجات را بپزید. بعد از شروع به تاول زدن ، استیک را اضافه کنید. حدود 4 دقیقه از یک طرف کباب کنید و در طرف دیگر 3-4 دقیقه دیگر کباب کنید و کباب کنید. سبزیجات را هنگام اضافه کردن استیک بریزید و بعد از آنکه استیک را تکان دهید.
  5. استیک استراحت کنید: همه چیز را از کوره جدا کنید و بگذارید استیک به مدت 10 دقیقه قبل از برش ، استراحت کند.
  6. خدمت: کمی استیک ، فلفل و پیاز را به مضراب منتقل کنید. برترین موارد با چاشنی های مورد علاقه فجیتا.
غذای پیشنهادی  طرز تهیه پنیر در خانه ، دستور تهیه خمیر خانگی

فجیتاهای استیک را روی یک تابه ورق بزنید.

تعویض ، نکات و ترفندهایی برای موفقیت در دستور العمل:

  • اطمینان حاصل کنید که قبل از برش دادن گوشت ، استراحت دهید ، در غیر این صورت ، تمام آن آب خوب در استیک باقی نمی ماند.
  • احساس رایگان کنید تا بتوانید سبزیجات فجیتا مورد علاقه خود را مبادله کنید. کدو سبز ، قارچ ، یا کدو نیز عالی است.
  • برای عطر و طعم بیشتر ، tortilla های خود را برای یک یا دو ثانیه روی گریل ریخته تا کمی آنها را گرم کنید.
  • محصولات نهایی را با کمی سیرسان خرد شده بپاشید.

چه چیزی را با استیک کباب شده فجیتاس سرو کنیم!

  • سالسا
  • خامه ترش
  • پنیر خرد شده
  • گواکامول
  • پیکو دو گالو
  • آووکادو

فجیتاهای استیک را در یک تورتیلا روی یک صفحه سفید ببندید.

اگر عاشق کباب کردن هستید ، این موارد مورد علاقه دیگر کبابی را ببینید!

کباب استیک فیجتاس

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 5 ساعت ها 25 دقایق

نویسنده نیکول لژیو

خدمات 8 فجیتاها

این استیک های کباب شده استیک ، خروج کامل از همبرگرها و سگهای داغ برای کباب کردن شبح وار هستند. صبح که با هم تزیین شد ، با یک مخلوط فلفل حلقه ای و پیاز روی کوره بریزید و با تمام اصلاحات مورد علاقه خود در تریل های گندیده سرو کنید.

  • 2 پوند استیک پهلو
  • 2 بزرگ لیموترش سبز
  • 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 بزرگ حبه های سیر، رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری زیره زمین
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1/4 قاشق غذاخوری فلفل کاین (اختیاری)
  • 2 قاشق غذاخوری نمک، تقسیم شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • 2 بزرگ فلفل دلمه ای، بریده شده
  • 1 متوسط پیاز، بریده شده
  • 8 کم اهمیت آرد تورتیلی

تاپینگهای اختیاری:

  • خامه ترش
  • گواکامول
  • برش های آووکادو
  • گوجه فرنگیها تکه
  • خامه ترش اضافی برای خدمت
  1. کوره را از قبل گرم کنید – در حدود 450 درجه. یک تابه یا ورق گریل را در یک طرف کوره قرار دهید. بعد از اینکه استیک ترش شد ، 1/2 قاشق چایخوری نمک را از دو طرف برداشته و بپاشید. فلفل ها و پیازها را در یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید. با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده بریزید. فصل را با 1/2 قاشق چایخوری نمک باقی مانده و کمی فلفل دلچین کنید.

  2. فلفل را به کباب اضافه کنید. به مدت 3-4 دقیقه بپزید و سپس استیک را در قسمت بدون کوره اضافه کنید. برای تفت دادن فلفل ها از انبر استفاده کنید. کوره را ببندید. بگذارید استیک حدود 4 دقیقه بپزد. برای تند زدن استیک از انبر استفاده کنید. دوباره فلفل ها را بریزید. اگر به اندازه کافی گچ زده شدند ، از کوره جدا کنید.

  3. استیک را 3-4 دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که به رنگ و لعاب دلخواه شما برسد. (در مورد استیک دامن شما واقعاً کمیاب و متوسط ​​را می خواهید که دمای داخلی آن 140-145 درجه باشد. با استراحت آن 5 درجه افزایش می یابد. استیک و فلفل ها را از کوره جدا کنید) اجازه دهید استیک به مدت 10 دقیقه استراحت کند.

  4. برای برش استیک در برابر دانه به برش های نازک از چاقوی تیز استفاده کنید. با تورهای مورد علاقه خود در تورتیلا گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

کباب استیک فیجتاس

مبلغ هر خدمت (1 وعده)

کالری 375 کالری از چربی 171

٪ ارزش روزانه*

چربی 19 گرم29٪

4 گرم چربی اشباع شده20٪

کلسترول 68mg23٪

سدیم 868mg36٪

پتاسیم 589mg17٪

کربوهیدرات 22 گرم

فیبر 3G12٪

4 گرم شکر

پروتئین 28 گرم56٪

ویتامین A 1666IU33٪

ویتامین سی 59mg72٪

کلسیم 77mg

اهن 4mg22٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *