اسپاگتی پوتانسکا با یک گلدان پر از طعم های بزرگ ، جسورانه از آنچو ، زیتون کالاماتا و کاپیر است – بهترین محصول برای یک پوتانسکای برنده.

اسپاگتی پاتانسکا یک پات
یک گلدان اسپاگتی پوتانسکا

این اسپاگتی پوتانسکا یک گلدان بسیار خوشمزه است و چه چیزی بهتر از یک وعده غذایی که در یک قابلمه برای پاکسازی آسان تهیه شود ؟! سیر ، فلفل قرمز ، و پونه کوهی نیز به همراه سیر گوجه فرنگی و ماکارونی برای یک شام راحت و سریع به سس اضافه می شوند. برای دستورالعمل های بیشتر ماکارونی یک قابلمه ، اسپاگتی و گوشت یک قابلمه و سس پخته شده قابلمه فوری من را امتحان کنید.

گوجه ماکارونی و آب را قبل از پخت در یک قابلمه

من بسیار خوشحالم که این غذا را با شما به اشتراک می گذارم زیرا از عطر و طعم آن می ترکد ، اما من می دانم که بعضی از شما ممکن است فکر کنید – واقعا آنچو ؟! بله ، حتماً باید آنچین را نگه دارید. آنها مزه ماهی را سس نمی کنند – فقط شور و پیچیده تر است.

چگونه می توان سدیم را در پوتانسکا کاهش داد

  • آنچو: برای اینکه سدیم از حد بالایی عبور نکند ، من کمی از آنچوی کمتر از بیشتر دستورالعمل های پوتانسکا اسپاگتی استفاده کردم اما هنوز هم تمام امامی که لازم داشتم را به دست آوردم.
  • زیتون: اگر می خواهید سدیم را کمی بیشتر کاهش دهید ، زیتون Kalamata را برای زیتون Castelvetrano خاموش کنید.
  • کپر: مطمئن باشید که مواردی را که در نمک بسته بندی شده اند انتخاب کنید تا نمک. اگر كوپرهای بسته بندی شده با نمك را تهیه كردید ، قبل از استفاده ابتدا آنها را بشویید.
غذای پیشنهادی  گلدان فوری پخته شده زیتی (یک وعده غذای قابلمه)

چگونه اسپاگتی پوتانسکا را دوباره گرم کنیم

مایکروویو بهترین راه برای گرم کردن ماکارونی های باقی مانده است. کافی است در هر وعده یک قاشق غذاخوری آب مرغ بدون نمک اضافه کنید و حدود 40 تا 60 ثانیه آن را بپوشانید و گرم کنید.

چه چیزی را باید با پاستا پوتانسکا سرو کنید

ماکارونی پوتانتسکا با سالادی مانند این سالاد فتا خرد شده یا سبزیجات کودک با پنیر بز ، چغندر و پنیرهای شیرین و نان مورد علاقه شما بسیار عالی است. همچنین می توانید اسپاگتی را با کلم بروکلی تفت داده شده با سیر خرد شده یا مارچوبه با دیژون وینیگرت سرو کنید.

یک گلدان پوتانسکااسپاگتی پوتانسکا

دستور العمل های بیشتر اسپاگتی که دوست خواهید داشت:

یک گلدان اسپاگتی پوتانسکا

293 کالس 9 پروتئین 48 کربوهیدرات 7 چربی ها

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

کل زمان: 20 دقیقه

اسپاگتی پوتانسکا با یک گلدان پر از طعم های بزرگ و جسورانه از آنچو ، زیتون کالاماتا و کاپیر است – trifecta برای یک پوتانسکای برنده.

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 4 حبه های سیر، خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری رب گوجه بدون نمک
  • 3 فیله ماهی کولی، ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری پونه کوهی خرد شده تازه
  • 1 1/2 قاشق سوپخوری کپر، تقسیم شده
  • 2 جام آب مرغ بدون نمک
  • 8 اونس ماکارونی
  • 1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده، به علاوه بیشتر به سلیقه
  • 1 پیمانه گوجه انگور، نصف شده
  • 1/4 جام تکه های زیتون کالاماتا
  • 1/4 جام جعفری تازه خرد شده
  • روغن را در یک تابه بزرگ (با اضلاع زیاد) روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • سیر را اضافه کرده و با هم زدن به مدت 2 دقیقه آن را بپزید. رب گوجه فرنگی را هم بزنید و 1 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.

  • آنچو ، پونه کوهی ، و 2 قاشق چایخوری کاپیر را اضافه کرده و بپزید ، به مدت 1 دقیقه هم بزنید.

  • آب مرغ و 1 فنجان آب اضافه کنید. هر بیت کارامل شده را از کف قابلمه بریزید.

  • اسپاگتی ، گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید ، حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​افزایش دهید و بجوشانید. بپزید ، به مدت 6 دقیقه گاهی اوقات هم بزنید.

  • گوجه فرنگی ، زیتون و 2 قاشق چایخوری کاپیر باقیمانده را اضافه کنید ، ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید.

  • حدود 5 تا 6 دقیقه آنقدر بپزید تا ماکارونی نرم شود و گوجه نرم شود.

  • از روی حرارت برداشته و جعفری را هم بزنید.

  • در صورت تمایل با فلفل قرمز خرد شده بیشتری سرو کنید.

غذای پیشنهادی  چیپس کدو تنبل پارمزان ترد و سرخ کن هوا

خدمت: 11/3 فنجان، کالری: 293کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 48g، پروتئین: 9g، چربی: 7g، چربی های اشباع شده: 0.5g، کلسترول: 2.5میلی گرم، سدیم: 651میلی گرم، فیبر: 3.5g، قند: 3g

نقاط هوشمند آبی: 8

نقاط هوشمند سبز: 8

نقاط هوشمند بنفش: 8

کلید واژه ها: یک قابلمه ، یک ماکارونی قابلمه ، پوتانسکا