انبه انبه ، پوره انبه به سبک مانگورور

انبه انبه ، به سبک نانهای مانگالور. پوستی خوشمزه با طعم لطیف انبه رسیده. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

من هنوز نان های اصلی مانگالور را امتحان نکرده ام ، اما سالهاست که فکر می کنم آن را امتحان کنم. اما قبل از آن من این ایده را در نمایش آشپزی Vj TV می دیدم. بنابراین از Vj خواسته است که در صورت وجود موجودی انبه تایلندی را خریداری کند. به دانش من ، این اولین یا دومین باری است که من انبه های تایلندی را خریداری می کنم. بسیار طعم آور بود. مرا به روزهای پیری برد که در آن هنگام که در تعطیلات تابستانی مسافرت می کردیم همان بوی اطراف اتوبوس می ایستد.

غذای پیشنهادی  سالاد دسر اوراف فلفل | منتقد دستور العمل

mango-poori-recipe

انبه ها شیرین متوسط ​​و رسیده کامل بودند. ما از یک غذای جانبی برای برنج لذت می بردیم و در همان روز پوریای را با دیگری درست می کردیم. من این واقعیت را فراموش کردم که نان های سبک مانگالور نیاز به تخمیر دارد و آن را به همین ترتیب ساخته است. من عاشق نتایج بودم ، اگرچه می خواستم یک بار با تخمیر مدتی یک بار نتیجه بگیرم. این بار نیز من بافت معمولی نان داخل آن را نیاوردم ، بنابراین نام آن را به عنوان پوزه پیری از نان های مانگالور نامگذاری کردم. بنابراین در اینجا اولین دستور انبه برای فصل آمده است. دیگر من را بررسی کنید دستور العمل های انبه.

mango-poori

چاپ پین

دستور پلو انبه ، سبک نان مانگالور

انبه انبه ، به سبک نانهای مانگالور. پوستی خوشمزه با طعم لطیف انبه رسیده. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

غذا هندی ، هندی جنوبی

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان انبه ی رسیده مکعب
  • 1 فنجان Maida / آرد همه منظوره
  • 1/2 فنجان آرد گندم به علاوه بیشتر در صورت نیاز
  • 2 قاشق غذاخوری ماست پنیر / ساده
  • 1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری قند
  • 1 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک
  • روغن را تا سرخ کردن عمیق کنید

دستورالعمل ها

  • ابتدا انبه ها را مکعب کنید. من از پوست کنده بزرگ خود برای پوست پوست استفاده کردم ، سپس انبه ها را که هر دو طرف نزدیک دانه ها هستند ، خرد کردم. تقریباً خرد شده

  • آن را در مخلوط کن قرار داده و شکر اضافه کنید. آن را خالص کنید.

  • در یک کمان مخلوط کن ، 1 فنجان میدا ، 1/2 فنجان آرد گندم را بگیرید. پوره انبه زمین را اضافه کنید. به همراه پنیر ، دانه زیره ، جوش شیرین ، نمک. یک خمیر را بزنید. آرد گندم یا آرد گندم بیشتری را اضافه کنید تا یک ماده چسبناک نباشد.

  • به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. دوباره به مدت 10 دقیقه صاف کنید. من از نان ساز خود برای خمیر کردن خمیر استفاده کردم.

  • سطح خمیر را روغن کنید. به مدت 8 ساعت یا بیش از شب را کنار بگذارید.

  • دوباره آنرا ورز دهید ، به توپهای با اندازه تقسیم کنید.

  • به خوبی گرد و غبار شوید و به سمت خلوص غلیظ دور شوید. من آن را درست مثل نان های مانگالور ضخیم کردم ، اما شما می توانید آن را مانند پوری معمولی ما درست کنید.

  • روغن گرم کرده و پورایها را سرخ کنید. بعد از اینکه روی روغن داغ کشیدید شعله را در حد متوسط ​​قرار دهید.

  • با استفاده از ملاقه به آرامی آن را غرق نگه دارید. به این ترتیب پف می کند و بلند می شود.

  • برای پف کردن کامل به همان روش تلنگر و طبخ کنید. در حوله های کاغذی تخلیه کرده و تکرار کنید تا تمام پنگی انبه را تمام کنید.

یادداشت

  • شما می توانید همان را دنبال کنید و تخمیر را پرش کنید ، منظم منظم نیز ایجاد کنید.
  • این خالص ها خیلی شیرین نیستند و مانند تمیز کردن نمک معمولی نیز نیست. در بین است.

روش انبه پوری:

  1. ابتدا انبه ها را مکعب کنید. من از پوست کنده بزرگ خود برای پوست پوست استفاده کردم ، سپس انبه ها را که هر دو طرف نزدیک دانه ها هستند ، خرد کردم. تقریباً خرد شدهstep-1-chop
  2. آن را در مخلوط کن قرار داده و شکر اضافه کنید. آن را خالص کنید.مرحله-2-پوره
  3. در یک کمان مخلوط کن ، 1 فنجان میدا ، 1/2 فنجان آرد گندم را بگیرید. پوره انبه زمین را اضافه کنید. به همراه پنیر ، دانه زیره ، جوش شیرین ، نمک. یک خمیر را بزنید. آرد گندم و یا گندم بیشتری اضافه کنید تا یک خمیر غیر چسبنده به دست بیاید.مرحله -3-خمیر
  4. به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. دوباره به مدت 10 دقیقه صاف کنید. من از نان ساز خود برای خمیر کردن خمیر استفاده کردم. سطح خمیر را روغن کنید. به مدت 8 ساعت یا بیش از شب را کنار بگذارید.step-4-rest
  5. دوباره آنرا ورز دهید ، به توپهای با اندازه تقسیم کنید.مرحله -5-تقسیم
  6. به خوبی گرد و غبار شوید و به سمت خلوص غلیظ دور شوید. من آن را درست مثل نان های مانگالور ضخیم کردم ، اما شما می توانید آن را مانند پوری معمولی ما درست کنید.مرحله-6-رول
  7. روغن گرم کرده و پورایها را سرخ کنید. بعد از اینکه روی روغن داغ کشیدید شعله را در حد متوسط ​​قرار دهید. با استفاده از ملاقه به آرامی آن را غرق نگه دارید. به این ترتیب پف می کند و بلند می شود.step-7-fry
  8. برای پف کردن کامل به همان روش تلنگر و طبخ کنید. در حوله های کاغذی تخلیه کرده و تکرار کنید تا تمام پنگی انبه را تمام کنید.مرحله-8-انبه-puri

بهتر است همراه با كاتوی نارگیل یا همراه با سمبار سرو كنید.

mango-poori-mangalore-bun

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *