ایده های منوی سال نو تامیل ، منوی سال جدید تمیز

ایده های منوی سال نو تامیل

ایده های منوی سال نو تامیل – لیست دستور العمل هایی که می توانید به عنوان منو برای تامیل واروشا pirappu برنامه ریزی کنید.

در اینجا لیست دستور العمل ها و ایده های سال نو تامیل آورده شده است. لطفا پیاز را برای عرضه به خدا پرش کنید. با توجه به در دسترس بودن موارد ، لطفاً فهرست مورد نظر خود را در صورت لزوم تنظیم کنید.

می توانید یک منوی کامل با وادای ، پیاسام ، پارپو ، سمبر و غیره انجام دهید یا انواع برنج مخلوط را انجام دهید و انبه پاچادی ، وادای و پیازام را در کنار هم انجام دهید.

در اینجا منوی ساده ای است که من از سبزیجات موجود در من برای من برنامه ریزی کرده ام. خوشبختانه من یک انبه کوچک ، درخت چنار کوچک ، انگشت خانمها دارم.
پاروپو
Thayir pachadi با ودایی
انبه pachadi شیرین با گل تادکا neem
Semiya payasam
مدوو ودائی
ونداکای سامر
واژاکای پوریال

در اینجا دستور العمل های من در وبلاگ من برای ایده های منوی سال نو تامیل آمده است:

دستور العمل های Payasam / ایده های Payasam برای tamizh سال نو

Thengai Payasam ، دستور العمل پیازام نارگیل

Thengai payasam یکی از شیرینی های سنتی است که در مناسبت های خاص تهیه شده است. دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

این دستور العمل را بررسی کنید

دستور العمل Thengai payasam
دستور سمیه پیازام

دستور العمل Semiya payasam ، بسیار آسان برای آماده سازی برای تهیه هر نوع غذای جنوبی هند یا به عنوان یک دسر! با تصاویر گام به گام و دستورالعمل های دقیق.

این دستور العمل را بررسی کنید

دستور غذای semiya payasam
دستور العمل خوب vermicelli payasam

بیاموزید که چگونه می توان پوراسام ریز vermicelli را در مایکروویو کاملاً درست کرد. روش آسان ، حتی افراد تازه کار و تازه کار می توانند خوشمزه تهیه کنند.

این دستور العمل را بررسی کنید

vermicelli payasam خوب

دستور العمل های Pachadi برای سال جدید تامیل:

دستور العمل انبه پاچادی

یاد بگیرید که چگونه می توان انبه پچادی را با فیلم کامل ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله ساخت. گلهای neem وقتی در روز سال تامیلی درست می شوند به انبه پچادی اضافه می شوند.

این دستور العمل را بررسی کنید

انبه-پچادی-دستور العمل
دستور العمل شیرین وازهایتاندو شیرین

پچادی شیرین Vazhaithandu با ساقه موز ، تمبر ، جگرگری ، نارگیل به عنوان ترکیبات اصلی. با تصاویر مرحله به مرحله.

این دستور العمل را بررسی کنید

vazhaithandu-pachadi-دستور العمل
چغندر تییر پچادی

Beetroot thayir pachadi به سبک هندی جنوبی ، همراهی رنگارنگ برای ناهار جنوب هند. رنگ ریتا با رنگ طبیعی چغندر واقعا زیبا و جذاب است.

این دستور العمل را بررسی کنید

چغندر-تییر-پاچادی

دستور العمل های دیگر برای منوی سال نو تامیل

دستور العمل پارپو هند جنوبی

دستور العمل پارپو هندوستان جنوبی ، پایه اصلی هند جنوبی که بخشی از فهرست ناهار پیچیده تامیل است. ایده آل برای ترکیب با برنج و گزه.

این دستور العمل را بررسی کنید

paruppu-festival-food
دستور العمل Paruppu vadai

Paruppu vadai یا dal vada ، ساخته شده با chana dal و کمی urad dal. یک محصول معطر و طعم دار ، مزه دار این واقعیت است که هیچ ماسالا یا سیر ندارد.

این دستور العمل را بررسی کنید

پورپو-وادای-دستور العمل
مدوو ودائی

مدوو ودائی دستور العمل – Ulunthu vadai – اولوندو ودائی– medu vada – با VIDEO و تصاویر به صورت گام به گام ، نکات و ترفندهایی برای شکل گیری کامل.

این دستور العمل را بررسی کنید

medhu vadai

مادر من پاناچام و نئر مور را به همراه پانچانگام نگه می دارد:

دستور پاناکام

دستور العمل پاناکام – تهیه پاناکام با تصاویر مرحله به مرحله و تصاویر مواد نیز برای درک آسان. دستور العمل های رام نوامی.

این دستور العمل را بررسی کنید

دستور پاناکام

Veppam poo رسام
veppam-poo-رسام-دستور العمل

Vazhakkai Poriyal (پیمایش در دستور العمل به صورت دو تا در یک پست)

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *