بابا گانوش ، دستور العمل بابا گانوش

بابا گانوش ، بابا گانوش یک شیرینی فوق العاده آسان است که از بادمجان تهیه می شود. با ترکیب تاهینی و روغن زیتون ، بهتر است با نان پیتا همراه شوید.

همانطور که به شما گفتم ، تاهینی ماده مهمی برای افزودن عطر و طعم مغذی و طعم خامه ای به مواد مغذی مانند هوموس ، بابا گانوش است. اگر در کنار نان پیتا و هوموس سرو کنید ، یک شیر آب مناسب است. من این را بیشتر دوست دارم چون عاشق بادمجان هستم. تهیه آن وقتی که بادمجان بو داده آماده شد بسیار ساده و آسان است. دستور آشپزی مرجع.

baba-ganoush-dip

روش های سوارال برای تفت دادن بادمجان برای بابا گانوش وجود دارد:

  • تفت مستقیم آتش
  • کباب شدن کوره
  • روی ظرف گریل
غذای پیشنهادی  نان های مانگالور ، نان های موز سرخ شده

مطمئن شوید که کاملاً پخته و پوست آن را بردارید.

بابا گانوش ممکن است طعم تلخی داشته باشد:

  • بادمجان کاملاً پخته نشده و دارای قطعات نپخته است.
  • پوست سوخته را در کنار هم خرد کنید ، بنابراین خوب بشویید تا پوست اضافی آن برطرف شود.
  • اگر آب لیمو به طور مناسب اضافه نشده و برای تعادل چاشنی نباشد.
baba-ganoush

چاپ سنجاق زدن

بابا غانوش ، بابا گنوش

بابا گانوش ، بابا گانوش یک شیرینی فوق العاده آسان است که از بادمجان تهیه می شود. با ترکیب تاهینی و روغن زیتون ، بهتر است با نان پیتا همراه شوید.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 2 بادمجان سایز متوسط
  • 1 قاشق غذاخوری ارده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باکره فوق العاده
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر چیلی استفاده شده
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر زیره
  • 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

دستورالعمل ها

  • بادمجان ها را روی آتش متوسط ​​تفت دهید ، هر از چند گاهی بچرخانید ، تا همه طرف آن را برشته کنید.

  • بعد از اینکه از داخل نرم شد ، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

  • پوست را جدا کنید ، باید به راحتی از بین برود. هرگونه لایه برداری پوست اضافی را بشویید.

  • هر بادمجان را به 4 برش برش دهید و یا فقط آنها را از چند طول جدا کنید.

  • در مخلوط کن قرار دهید. روغن زیتون ، تاهینی ، پاپریکا ، زیره ، نمک ، آب لیمو را اضافه کنید.

  • در چند پالس مخلوط شود. دو طرف را در بین آن پاک کنید.

  • به ظرف سرو منتقل کنید. بالا را با چند فرو رفتگی تراز کنید.

  • آب لیمو و روغن زیتون را بیشتر روی آن بریزید. با پاپریکا سخاوتمندانه ، برگهای گشنیز خرد شده تزئین کنید.

یادداشت

  • اگر: بادمجان پخته نشده و قسمتهای آن را نپخته باشد ، تلخ می شود.
  • ساییده شدن پوست سوخته در کنار آن نیز فرو رفتن را تلخ می کند ، بنابراین خوب بشویید تا پوست اضافی آن پاک شود.
  • اگر آب لیمو به طور مناسب اضافه نشود و برای تعادل چاشنی نباشد ، مزه تلخی نیز خواهد داشت.

روش بابا غانوش:

  1. بادمجان ها را روی آتش متوسط ​​تفت دهید ، هر از چند گاهی بچرخانید ، تا همه طرف آن را برشته کنید. بعد از اینکه از داخل نرم شد ، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پوست را جدا کنید ، باید به راحتی از بین برود. هرگونه لایه برداری پوست اضافی را بشویید.
    step1-roast
  2. هر بادمجان را به 4 برش برش دهید و یا فقط طول آنها را از چند قسمت جدا کنید.
    step1a-cut
  3. در مخلوط کن قرار دهید. روغن زیتون ، تاهینی ، پاپریکا ، زیره ، نمک ، آب لیمو را اضافه کنید. در چند پالس مخلوط شود. دو طرف را در بین آن پاک کنید.
    مرحله 2 خرد کردن
  4. به ظرف سرو منتقل کنید. بالا را با چند فرو رفتگی تراز کنید. آب لیمو و روغن زیتون را بیشتر روی آن بریزید. با پاپریکا سخاوتمندانه ، برگهای گشنیز خرد شده تزئین کنید.
    step4-ready

با نان پیتا سرو کنید. مقدار زیادی سخاوتمندانه از بابا غانوش را برای لذت بردن از آن جمع کنید.

baba-ganoush-recipe

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *