بادمجان پنیر Gnocchi Caprese (زیر 30 دقیقه)

پنیر بادمجان Gnocchi Caprese با بادمجان خرد شده در یک سس گوجه فرنگی دلپذیر همراه با گنوکی ، اسفناج ، لقمه های ذوب شده موزارلا تازه و ریحان تازه درست می شود. خیلی خوب!

Cheesy Eggplant Gnocchi Caprese
بادمجان Gnocchi Caprese

این Chengy Eggplant Caprese Gnocchi Skillet یک کمال است. این بدون گوشت اما در عین حال هوس خوردن و کمک به سبزیجات سالم: بادمجان ، گوجه فرنگی و اسفناج است. به علاوه ، در کمتر از 30 دقیقه جمع می شود. یکی دیگر از دستورهای مورد علاقه گنوچی این گنوکی با مرغ کبابی در سس فلفل قرمز تفت داده شده است و برای نسخه کم کربوهیدرات ، گل کلم گلنوکی من را امتحان کنید.

بادمجان با سس گنوکی و موزارلا در یک کاسه.

من برای تهیه این غذای خوشمزه با دلالو ، شرکت ماکارونی مورد علاقه خودم ، همکاری کردم. من تصمیم گرفتم از Potato Gnocchi جعبه ای پیش ساخته آنها استفاده کنم ، که وقتی یک وعده غذایی سریع می خواهید سبک و هوا باشد و عالی باشد. اگر می خواهید کمی بیشتر وقت خود را برای ساختن آنها صرف کنید ، من هم عاشق کیت gnocchi آنها هستم.

غذای پیشنهادی  سیب زمینی سرخ کن (Air Fryer Pottles) {بهترین بهترین خلخال های بو داده}

شب گذشته این غذا را بر روی برادرم و خانواده اش امتحان کردم و همه آنها آن را دوست داشتند! حتی بچه ها هم از آن لذت بردند! این یک غذای اصلی عالی برای گیاهخواران است که حتی گوشت خواران هم از آن لذت خواهند برد. مناسب برای دوشنبه ها ، روزهای بزرگ ، یا هر شب هفته بدون گوشت.

همچنین دلالو برای کسانی که نیاز به خوردن بدون گلوتن دارند یک گنوچی بدون گلوتن می فروشد.

چه چیزی چیزی را مبهم می کند؟

Caprese یک سالاد محبوب ایتالیایی است که از گوجه فرنگی ، موزارلا و ریحان تشکیل شده و با روغن زیتون ، نمک و فلفل پخته می شود. از مواد Caprese می توان در غذاهای دیگر مانند این دستورالعمل گنوکی ایتالیایی ، غذاهای ماکارونی یا پیتزا استفاده کرد.

نحوه سرو بادمجان Gnocchi Caprese

این گنوچی گیاهخوار با یک سالاد و نان مورد علاقه شما برای خیساندن سس عالی خواهد بود. همچنین می توانید این گنوکی را به عنوان غذای کناری درست کنید و آن را با پروتئینی مانند ماهی یا مرغ جفت کنید.

delallo gnocchiنوکیا با بادمجانCheesy Eggplant Gnocchi Caprese

دستورهای غذایی بیشتر Caprese که دوست خواهید داشت:

بادمجان پنیر Caprese Gnocchi Skillet

436 کالس 15 پروتئین 66 کربوهیدرات 11 چربی ها

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

کل زمان: 25 دقیقه

پنیر بادمجان Gnocchi Caprese با بادمجان خرد شده تهیه شده و در سس گوجه فرنگی دلپذیری همراه با گنوکی ، اسفناج ، لقمه های ذوب شده موزارلا تازه و ریحان تازه درست شده است.

  • آب را بجوشانید ، مطابق دستورالعمل بسته بندی ، نانچی را بپزید و آبکش کنید.

  • در همین حال ، یک قابلمه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​تنظیم کنید و روغن را اضافه کنید.

  • وقتی روغن گرم شد ، پیاز ، بادمجان و نمک را به ماهیتابه اضافه کرده و حدود 3 دقیقه تفت دهید ، یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کند ، سیر را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود ، حدود 1 دقیقه.

  • اسفناج را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا پژمرده شود. هنگامی که همه چیز در ظرف قرار گرفت ، 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید ، تا زمانی که پخته شود.

  • آن را با قاشق به یک طرف ظرف فشار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی کمی کاراملی و خوشمزه شود.

  • قوطی گوجه فرنگی را بریزید و حرارت را کم کنید.

  • ظرف را بپوشانید و به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که بادمجان نرم شود بپزید.

  • گنوکی پخته شده را اضافه کنید ، موزارلا را روی آن قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و 3 تا 5 دقیقه بپزید ، یا تا زمانی که موزارلا ملایم شود.

  • با ریحان تازه پاره شده تزیین کرده و سرو کنید.

غذای پیشنهادی  دستور العمل رول تخم مرغ ترد هوا

خدمت: 11/2 فنجان، کالری: 436کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 66g، پروتئین: 15g، چربی: 11g، چربی های اشباع شده: 5g، کلسترول: 30میلی گرم، سدیم: 900میلی گرم، فیبر: 7g، قند: 5g

نقاط هوشمند آبی: 11

نقاط هوشمند سبز: 11

نقاط هوشمند بنفش: 11

کلید واژه ها: دستور caprese ، بادمجان و گنوکی ، دستور gnocchi

این پست توسط Delallo حمایت مالی می شود. از حمایت شما از مارک هایی که دوستشان دارم متشکرم.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *