باقلوا (دستورالعمل های گام به گام!) (بهترین دستور العمل باقلوا!) | منتقد دستور العمل

شیرینی فیلو و گردو با هم لایه لایه شده و سپس پخته می شوند تا شیرینی به طور خوشمزه ای پوسته پوسته شود. یک شربت عسل شیرین روی قسمت بالایی آن ریخته می شود که در باقلوا خیس می شود و هر لقمه را آسمانی می کند.

اگر عاشق بارهای شیرینی شیرینی هستید ، این میله های نیمان مارکوس و این میله های نارگیل لیمو را نیز امتحان کنید. شما آنها را دوست خواهید داشت!

باقلوا را در یک تابه با یک قاشق سرو کنید.

دستور پخت باقلوا

باقلوا یکی از بهترین دسرهای تمام دوران است! با لایه های پوسته پوسته فیلوی کره ای که با گردو پر شده است درست می شود. شربت عسل بالای آن ریخته می شود تا هر ذره آن به طرز خوشمزه ای شیرین باشد.

این یک دستور دسر آسمانی است که مقاومت در برابر آن غیرممکن است! و نه تنها خوشمزه است ، بلکه به خوبی سفر می کند و مدت زیادی طول می کشد تا بتوانید آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.

باقلوا از کجاست؟

درباره منشا باقلوا بحث های زیادی وجود دارد. یونان و ترکیه هر دو ادعا می کنند که مبتکر این دستور العمل هستند. به گفته ویکی ، قدیمی ترین دستورالعمل شناخته شده شبیه به باقلوا از رومی ها تهیه شده است. شما می دانید که این دستور العمل برنده ای است اگر در طی قرن های متمادی محبوب باشد!

الماس باقلوا با پسته چرخ شده متوقف شد.

طرز تهیه باقلوا یونانی

این یک دستور العمل کاملاً ساده است که در 4 مرحله تهیه می شود.

  1. اولین کاری که باید انجام دهید جمع آوری مواد تشکیل دهنده شماست. قنادی Phyllo پس از باز شدن بسته بندی سریع خشک می شود ، بنابراین قبل از باز کردن بسته ، همه چیز را آماده کنید.
  2. جمع آوری باقلوا کل لایه ها است. هشت لایه فیلو و کره کف یک ظرف پخت را پوشانده اند. پس از آن مقداری گردو ، فیلوی بیشتر ، کره بیشتر ، گردوی بیشتری می آید و می توانید تا پایان مواد خود ادامه دهید.
  3. حالا آن را به صورت الماس یا مستطیل برش داده و سپس در اجاق گاز قرار دهید.
  4. تهیه شربت به آسانی مخلوط کردن مقداری آب ، شکر ، عسل و آبلیمو با هم آسان است. آسان! و هنگامی که ظرف پخت را از فر بیرون آوردید ، شربت را روی آن بریزید و اجازه دهید در هر گوشه و گوشه ای خیس بخورد.
غذای پیشنهادی  برنامه منوی هفتگی {شماره 10

مرحله 1 در تهیه باقلوا: جمع آوری مواد.

مواد باقلوا خانگی

  • گردو: خوب پردازش یا خرد شده
  • دارچین: یوم
  • کره نمک: نمکی بهترین طعم را به باقلوا می بخشد
  • شیرینی فیلو: هنگام پخت به طرز خوشمزه ای ترد می شود
  • شربت عسل:با آب ، عسل ، شکر و کمی آب لیمو تهیه می شود

4 تصویر لایه لایه شدن باقلوا در یک ظرف.

باقلوا چه مدت دوام دارد؟

این دسر تا 2 هفته در دمای اتاق نگهداری می شود.

بهترین روش ذخیره آن چیست؟

برای نگه داشتن این ترد ، بهتر است ذخیره شود بدون پوشش در ظرفی در دمای اتاق. اما اگر ترجیح می دهید باقلوا شیرین تر باشد ، آن را در یخچال خود نگهداری کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

آره! باقلوا خیلی خوب یخ می زند. اطمینان حاصل کنید که کاملاً خنک شده و سپس آن را محکم در بسته بندی پلاستیکی بپیچید. بسته بندی مجدد آن در فویل آلومینیوم ، از سوختن فریزر جلوگیری می کند.

مرحله 3 در تهیه باقلوا: آن را پخته و شربت را روی آن بریزید.

تغییرات دستور پخت باقلوا

در صورت تمایل می توانید آجیل مورد استفاده و نوع مرکباتی را که به شربت اضافه می کنید عوض کنید!

  • باقلوا یونانی: مشابه این دستور با گردو و عسل تهیه شده است
  • باقلوا ترکی: ساخته شده با پسته و شربت قند
  • باقلوای ایرانی: با شربت گلاب ساخته شده است

دو الماس باقلوا در یک بشقاب کوچک دسر.

دستورهای خوشمزه دسر می خواهید؟ یکی از اینها را امتحان کنید!

دو الماس باقلوا در یک بشقاب کوچک دسر.

دستور پخت باقلوا

زمان آماده سازی 30 دقایق

زمان پخت 35 دقایق

زمان استراحت 2 ساعت ها

کل زمان 3 ساعت ها 5 دقایق

نویسنده کریستن استیونز

خدمات 22 قطعات

  • 12
    اونس
    گردو
    نصف یا قطعات
  • 2
    قاشق چایخوری
    دارچین آسیاب شده
  • ½
    جام
    کره نمکی
  • 16
    اونس
    شیرینی فیلو
    ذوب شده

شربت عسل

  • ¾
    جام
    اب
  • ½
    جام
    شکر دانه ریز
  • 1
    جام
    عسل
  • 2
    قاشق غذاخوری
    آب لیمو

غذای پیشنهادی  دستورالعمل آدا پرادمان ، دستور العمل های اونام

شیرینی پزی قبل از استفاده از آن باید ذوب شود. بگذارید حداقل 1 ساعت در دمای اتاق یا یک شب در یخچال ذوب شود.

برای ترد ماندن باقلوا ، کره ذوب شده را کمی روی شیرینی فیلو بکشید. کره زیاد می تواند دسر را خیس کند. همچنین قبل از ریختن شربت روی باقلوای داغ ، از خنک بودن شربت اطمینان حاصل کنید.

ارزش غذایی

دستور پخت باقلوا

مبلغ هر وعده

کالری 265
کالری از چربی 144

٪ ارزش روزانه*

چربی 16 گرم25٪

چربی اشباع 4 گرم20٪

کلسترول 11 میلی گرم

سدیم 138 میلی گرم

پتاسیم 91 میلی گرم

کربوهیدرات ها 30 گرم10٪

فیبر 2 گرم

شکر 18 گرم20٪

پروتئین 4 گرم

ویتامین A 132IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 21 میلی گرم

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *