بالهای مرغ بوفالوی عسل کبابی

بالهای مرغ بوفالوی عسل کبابی کاملاً براق و آبدار از داخل با پوست ترد در قسمت بیرونی که در یک سس بوفالوی شیرین و تند عسل غرق شده است. طعم دهنده ها آنقدر مقاومت ناپذیر هستند که نخواهید توانست از خوردن آنها دست بکشید!

مرغ بوفالو نیز به راحتی تبدیل به یک غذای عالی می شود! اگر می خواهید در گردهمایی بعدی خود ضربه بزرگی به دست آورید بهترین غذای مرغ بوفالو یا مرغ لاغر Buffalo را امتحان کنید.

بال گاو بوفالوی عسل کبابی روی یک صفحه سیاه با کرفس و شیرینی سفید.

بالهای مرغ بوفالوی عسل کبابی

کباب کردن همیشه مورد علاقه من در طول تابستان است. می دانستم که به نوجوانان و دوستانشان در حالی که در کنار هم قرار گرفته اند به چیزی سبک اما خوب است. این بال مرغ بوفالو وقتی به فروشگاه بقالی فروشی می رسید به ذهنم خطور می کند. خرید یک کیسه بزرگ از مرغ مرغ و مواد ساده ای که همیشه در دستم است ، ترکیب مناسبی برای این بال ها بود. دو برابر کردن دستور کار آسان است و حتی پسران من دوست دارند وقتی که می دانند دوستانشان در راه هستند ، ماریناد را شروع کنند.

سس بوفالو عسل چسبناک خیلی خوب است ، حتی بهتر از Wings Wild Buffalo نیز هست. ماریناد بوفالوی کبابی عسل فقط مقدار مناسب چسبنده و شیرین با کمی گرما در پس زمینه بود. اگر عاشق گرمای اضافی هستید ، فقط کافی است آنچه را دوست دارید اضافه کنید تا بالهای خود را مانند آنها دوست داشته باشید. مرغ کاملاً معلوم شد و خیلی لطیف و آبدار بود. من اگر به دنبال یک دستور العمل سریع و آسان بال مرغ هستید ، این موارد را به شدت توصیه می کنم!

مواد تشکیل دهنده بال مرغ کبابی:

ماریناد روی این بالها همه چیز است! به سادگی مقداری سس داغ ، عسل ، شکر قهوه ای و سس ورشستیر را از بین ببرید. نتیجه بسیار کاملاً شیرین و تند در همان زمان است. با انتخاب یک سس بوفالو داغ تر یا اضافه کردن عسل کم و بیش عسل برای تنظیم سطح گرما / شیرین ، این طعم های قدرتمند را سفارشی کنید.

  • بالها: حداقل 30 دقیقه بالهای خود را بکشید. سپس روی سطح متوسط ​​کباب کنید.
  • نمک و فلفل: چشیدن. به یاد داشته باشید که مرغ را قبل از ترش کردن به آن بخورید.
  • سس بوفالو: من Franks Red Hot Saluce را دوست دارم چون کاملاً تند و مقوی است. مطمئناً امتحان شده و واقعی است!
  • عسل: عطر و طعم شیرین قوی می دهد.
  • شکر قهوهای: شیرینی غنی را اضافه می کند.
  • سس ووسترشر: طعم های شیرین و مزه در ماریناد.
غذای پیشنهادی  بهترین دستور پودینگ یورکشایر

بیایید کباب کنیم:

ابتدا مرغ ها را فشرده کرده و ماریانه بزنید ، سپس بالها را روی کباب خود قرار دهید و بگذارید تمام کارها انجام شود. غالباً آن را با ماریناد رزرو شده هدر دهید تا در حین پخت مرطوب آن را مرطوب نگه دارید. این بسیار ساده است!

  1. دبستان: نمک و فلفل بالها را بزنید.
  2. ویس: در یک کاسه به اندازه متوسط ​​سس بوفالو ، عسل ، شکر قهوه ای و سس ورشستیر را با هم مخلوط کنید. 1 فنجان سس را رزرو کنید.
  3. پرتاب: بالها را به سس اضافه کرده و روی آن را بپوشانید. به مدت 30 دقیقه حاشیه بکشید.
  4. گریل: کوره را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید. بالها را روی گریل قرار دهید و گاه گاهی ترد کنید. هر بار که مرغ را چرخانید ، با ماریناد چاشنی بزنید.
  5. Baste و خدمت: بالها را از کوره برداشته و با ماریناد چربی بزنید. با سس مزرعه یا سس فروغ مورد علاقه سرو کنید.

ترشح ماریناد مرغ.

چه کاری را با بال عسل بوفالو سرو کنیم:

من بسیار دوست دارم که به این بال مرغ عسل گاومیش با سبزیجات خام موجود در کنار ، مانند کرفس ، هویج یا کلم بروکلی خدمت کنم. طعم های خنک و تمیز مسابقه ای مناسب برای ادویه موجود در سس بوفالو است. چیپس یا سیب زمینی سرخ شده نیز به خوبی در کنار این مرغ ایستاده اند. یک فنجان رنک یا پنیر آبی را که کنار آن قرار دارد اضافه کنید تا آنها را درون آن آغشته کرده و یک وعده غذایی شگفت انگیز هم داشته باشید!

غذای پیشنهادی  شیر تغلیظ شده دستور العمل popsicle میوه

نکات بال کبابی:

در اینجا چند نکته برای کمک به شما در هنگام تهیه این دستورالعمل به نظر می رسد. قبل از شروع کار ، از این موارد بخوانید تا از سوزش ، ایجاد طعم عالی و رسیدن به پوست ترد در این بال های خوشمزه بوفالو استفاده کنید.

  • آنرا ادویه کنید! فلفل کین را با نمک و فلفل قبل از غذا برای ادویه بیشتر به مرغ اضافه کنید.
  • چاشنی زدن: برای طعم بیشتر و بافت بیشتر جمعیت ، پنیر آبی را خرد می کنند و به آن اضافه می کنند.
  • سس رزرو شده: برای غلیظ کردن بخشی از ماریناد مورد نظر خود ، آن را از بالای اجاق گاز با کمی نشاسته ذرت گرم کنید. این یک سس ضخیم تر و غلیظ برای ریختن یا پرت کردن پس از آنکه کباب شود ایجاد می کند!
  • مرغ خشک: مرغ خود را قبل از افزودن نمک و فلفل خشک کنید تا پوست هنگام پخت آن ترد شود.
  • مرغ ترد: برای داشتن پوست مرغ حتی واضح تر ، هنگامی که نمک و فلفل اضافه می کنید ، کمی از پودر بیکینگ مالش دهید.
  • آن را نسوزانید: بهترین راه برای اطمینان از اینکه مرغ شما نمی سوزاند این است که مطمئن شوید که به کوره شما نمی چسبد. قبل از شروع حتما روغن را روی تابه یا رنده ها بمالید. همچنین ، هر قطعه را در حین پخت و پز بپزید و همانطور که طبخ می کنید آنها را چرخانید.

بال زدن مرغ در یک کاسه روشن.

ذخیره بالهای بوفالو:

بگذارید قبل از ذخیره سازی کاملاً خنک شود. بهتر است از یک ظرف هوادهی کم عمق استفاده کرده یا محکم در فویل آلومینیومی بپیچید. اگر مرغ بیش از 2 ساعت در دمای اتاق نشسته است ، از مصرف آن صرفنظر کنید. اگر به درستی ذخیره شود ، این دستورالعمل ها را دنبال کنید:

  • یخچال به مدت 3-4 روز
  • یخ زدگی تا 4 ماه
غذای پیشنهادی  مرغ پخته شده Ratatouille - Skinnytaste

یک بال مرغ را درون سس سفید فرو کنید.

دستور العمل های بال و بوفالو بیشتر:

بالهای مرغ بوفالوی عسل کبابی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 25 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 6 مردم

بالهای مرغ بوفالوی هلوی کبابی کاملاً لطیف و آبدار از داخل با پوست ترد در قسمت بیرونی که در یک سس بوفالوی عسلی شیرین و تند آب شیرین می شود وجود دارد. طعم دهنده ها آنقدر مقاومت ناپذیر هستند که قادر نخواهید بود جلوی خوردن آنها را بگیرید!

  • 4 پوند بالها
  • نمک و فلفل

سس بوفالو عسل:

  • 1 فنجان سس بوفالو مانند Franks Red Hot Saluce
  • 3/4 فنجان عسل
  • 1/4 فنجان شکر قهوهای
  • 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر

ارزش غذایی

بالهای مرغ بوفالوی عسل کبابی

مقدار در هر خدمت

کالری 528 کالری از چربی 234

٪ ارزش روزانه*

چربی 26 گرم40٪

7 گرم چربی اشباع شده35٪

کلسترول 126mg42٪

سدیم 1378mg57٪

پتاسیم 312mg

کربوهیدرات 44g15٪

فیبر 1 گرم

44 گرم شکر49٪

پروتئین 30 گرم60٪

ویتامین A 240IU

ویتامین سی 2mg

کلسیم 33mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *