برنج خیار ، سس سمبل ویلاریکا آسان

خیار-برنج-دستور

برنج خیار ، سادم vellarikkai آسان بدون هیچ بخشی از آسیاب. فیلم سریع ، تصاویر تفصیلی گام به گام.

من عاشق خیار خیالی بودم که وقتی بچه بودم در سالم می گرفتیم. با خیار دیگری که در چنای بدست می آوریم متفاوت است و به رنگ سبز کم رنگ است. موردی که در سالم به دست می آوریم کوچکتر بود و دارای رنگ هایی از نوارهای سبز بود که بر روی پوست می چرخیدند. اکنون روزهایی بسیار مورد استفاده سبزهای کم رنگ است. ما حتی هوای مشابهی را در سیناپور می پرورانیم.

غذای پیشنهادی  برنامه منوی هفتگی {شماره 10

اما موردی که ما در اینجا در سنگاپور می گیریم ، نسخه بزرگتری از آنچه در سالن بدست آورده ایم است. من مدتی آن را خریدم و بعد از چند تجربه تلخ خیار ، خرید را متوقف کردم. Vj از ابتدا دوست نداشت که بگوید برای او بوی خیلی متفاوت است.

غذای پیشنهادی  برگرهای ماهی قزل آلا | منتقد دستور العمل
خیار-برنج

وقتی دو سال به دبی رفتیم ، خیار موجود در آنجا در بشقاب هوموس و غیره واقعاً خوب بود. سپس یک بار که به سنگاپور برگشتیم ، خرید این خیار ژاپنی را شروع کردیم. ما فقط نمک و فلفل را مخلوط می کنیم تا تابستان گذشته آن را به عنوان شیر یا نمک و پودر فلفل قرمز داشته باشیم و از آن لذت ببریم.

غذای پیشنهادی  دستور العمل های قفل کردن ، 200 به علاوه دستور العمل های قفل کردن

این تابستان تازه من به طور مرتب شروع به خرید خیار کرده ام. من سالاد درست کردم و یک نفر در یخچال نشسته بود که احتمالاً منتظر ساخت ریتا بود. از وقتی که من برنج های مختلفی تولید کردم ، طرفدار بزرگی از برنج های گوناگون هستم ، وقتی که من برنج خیار دیویا را دیدم ، تازه آب خوردم و می خواستم آن را خیلی بد امتحان کنم.

من از او خواستم كه دستور العمل را ارسال كند و او نیز این كار را انجام داد و برای من نیز ارسال كرد و از من خواست كه امتحان كنم. من روز بعد امتحان کردم و بازخورد خود را برای او ارسال کردم. من از نتیجه خیلی خوشحال شدم و کاملاً از خوردن غذا لذت بردم. Vj نیز آن را دوست داشت. من آن را با مقداری كاری سیب زمینی ، ترشی پیاز میل كرده و كاملاً مطابقت داشت. برخی از fryums می توانست هوس من را به طور کامل تکمیل کند اما من از هسته آن لذت می بردم.

دستور العمل خیار-برنج

چاپ پین

برنج خیار ، سمبل ویلارکیای آسان

برنج خیار ، سادم vellarikkai آسان بدون هیچ بخشی از آسیاب. فیلم سریع ، تصاویر تفصیلی گام به گام.

زمان طبخ برنج 15 دقایق

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان برنج بپزید و خنک شوید
  • 1 فنجان خیار رنده شده
  • 1 فنجان نارگیل رنده شده
  • 4 فلفل های سبز شکاف
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز
  • 8 کاشوبادام هندی

برای خلق و خوی

  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1/2 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات
  • 2 قاشق غذاخوری چانا دال
  • 1 خرج کردن asafoetida سخاوتمندانه
  • 1 برگ برگ کاری

دستورالعمل ها

  • کوک برنج و فشار را به مدت 4 سوت با 2 و 1/2 لیوان آب بشویید.

  • پس از انجام معکوس به یک کشتی گسترده و به آرامی پخش شود تا خنک شود. برای سهولت در جدا کردن دانه ها می توانید یک گلدان روغن نارگیل یا روغن کنجد اضافه کنید.

  • خیار را بشویید و پوست بگیرید. قسمت های کوچک را برش دهید. تمام طرف های قسمت مرکزی را جمع کنید و دانه ها را رها کنید. من از ژولیت ژرمن استفاده کردم.

  • 1 فنجان را اندازه بگیرید و کنار بگذارید. سایر مواد لازم را جمع کنید.

  • یک قابلمه / کادای را با روغن نارگیل گرم کنید. ابتدا کاسه های برشته شده را کنار بگذارید و کنار بگذارید.

  • در همان روغن ، خردل خرد شده و همه مواد دیگر تحت “خنک کننده” قرار می گیرند.

  • بدون تغییر رنگ آن ، نارگیل رنده شده و برشته را به مدت یک دقیقه اضافه کنید.

  • خیار رنده شده ، کمی نمک را بپزید و بپزید تا خیارشور شفاف شود.

  • برنج پخته شده و نمک مورد نیاز را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید.

  • در آخر برگهای گشنیز را اضافه کنید و به آن مخلوط کنید ، شعله را خاموش کنید. با غذای بادام زمینی سرخ شده چاشنی بزنید.

یادداشت

  • به جای فلفل های سبز می توان از فلفل قرمز استفاده کرد. تعداد فلفل ها را می توان با توجه به سطح ادویه شخصی تنظیم کرد.
  • او از asafoetida استفاده نکرد ، بنابراین اختیاری است. از رنده بزرگ استفاده کنید تا خیار بافتی را درون ظرف بگذارد.

روش برنج خیار:

  1. کوک برنج و فشار را به مدت 4 سوت با 2 و 1/2 لیوان آب بشویید.
  2. پس از انجام معکوس به یک کشتی گسترده و به آرامی پخش شود تا خنک شود. می توانید یک دانه چربی روغن نارگیل یا روغن کنجد اضافه کنید تا دانه ها به طور جداگانه حل شوند.
  3. خیار را بشویید و پوست بگیرید. به قسمت های کوچک برش دهید. تمام طرفین اطراف قسمت مرکزی را رنده کرده و بذرها را رها کنید. من از ژولیت ژرمن استفاده کردم.step1-peel
  4. 1 فنجان را اندازه بگیرید و کنار بگذارید. سایر مواد لازم را جمع کنید.step2-grate
  5. یک قابلمه / کادای را با روغن نارگیل گرم کنید. ابتدا کاسه های برشته شده را کنار بگذارید و کنار بگذارید.step3-prep
  6. در همان روغن ، خردل خرد شده و همه مواد دیگر تحت “خنک کننده” قرار می گیرند. بدون تغییر رنگ آن ، نارگیل رنده شده و برشته را به مدت یک دقیقه اضافه کنید.گام 5
  7. خیار رنده شده ، کمی نمک را بپزید و بپزید تا خیارشور شفاف شود.step4-coconut
  8. برنج پخته شده و نمک مورد نیاز را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید.step6-cook
  9. در آخر برگهای گشنیز را اضافه کنید و به آن مخلوط کنید ، شعله را خاموش کنید. با غذای بادام زمینی سرخ شده چاشنی بزنید.مرحله 8-برنج

داغ را با هر غذای جانبی تند سرو کنید. ما با کاری سیب زمینی ، ترشی پیاز داشتیم. آن را با fryums جفت کنید و فقط طعم عالی است.

vellarikkai-sadam
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *