برنج راوا وما ، آریس وما در vengala panai

برنج-راوا-upma-دستور العمل

وما راوا راوا با استفاده از vengala panai (گلدان برنز). رفع آسان صبحانه در 20 دقیقه. فیلم سریع با تصاویر مرحله به مرحله.

می خواست برای مدت طولانی از وماوا راوا وما در ونگالا panai تهیه کند. به اندازه کافی در مورد adai آن را که در انتهای آن کاملاً شکل گرفته است شنیده اید که چقدر خوشمزه است. من اغلب در کادای آهنین خودم ایجاد می کنم که فقط برای خودم ، فقط 1/2 لیوان راوا برنج درست کنم ، بنابراین یک کادای کوچک کافی است. به طور عادی یک کاسه خمیده دوست داشتنی را به خودی خود بدست آورید و از آن لذت ببرید. من نمی دانم چگونه می توانم اگر در vengala panai امتحان کنم ، چگونه خواهد بود. آیا ارزش اعتیاد به مواد مخدره را دارد؟ جواب من بله است!

غذای پیشنهادی  دستور العمل نان لعاب لعاب دار | منتقد دستور العمل

از لحاظ رنگ طلایی بود ، با مقایسه با آهن ، بسیار خوشمزه و فوق العاده ترد است که می توانم تفاوت را به وضوح بیان کنم. هنگامی که Zishta uruli vengala paruppu را برای بررسی به من فرستاد ، می دانم اولین کاری که می خواهم بکنم ، برنج راوا وما است و قطعاً آدائی را برای لذت بردن قرار داده است. ابتدا فکر کردم که یک نوع جزئی از ورم برنج را که همکارانم به من می گویند را امتحان می کنم. سپس متوجه شدم که من نمی توانم چیزهای اسیدی را در vengala panai بپزم و با این یکی حل و فصل کردم.

غذای پیشنهادی  دستور Rava dhokla ، Instant rava dhokla

من قبلاً یک تنوع از صفر با فلفل دلمه ای ، فلفل ، ژیرا ارسال کرده ام. اما این مورد مورد علاقه من در مورد غذای آماده با راوا برنج تازه آماده است. همچنین می توانید از برنج شکسته استفاده کنید.

rice-rava-upma

ونوعا vengala paruppu Zishta واقعاً خوب است چون سنگین ، محکم و با کیفیت خوب است. ادعا می شود این محصولات دست ساز هستند که به طور مستقیم از صنعتگرانی که این نسل ها را انجام می دهند ، گرفته شده اند. این آزمایش همچنین برای سایر مواد شیمیایی مضر دیگر که معمولاً مانند آرسنیک و غیره یافت می شود ، آزمایش می شود. به دلیل کیفیت ، می تواند به راحتی مانند نسل بزرگان ما به نسل ها منتقل شود.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه ذرت کودک به سبک تاندوری

در صورت خرید از RAKS05 استفاده کنید تا 5٪ تخفیف در محصولات خود داشته باشید وب سایت آنها.

برنج-راوا-upma-دستور العمل

چاپ پین

برنج راوا وما

وما راوا راوا با استفاده از vengala panai (گلدان برنجی). رفع آسان صبحانه در 20 دقیقه. فیلم سریع با تصاویر مرحله به مرحله.

غذا هندی ، هندی جنوبی

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان راوا راوا
  • 2 و 1/4 فنجان ها اب
  • نمک در صورت نیاز
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل

برای خلق و خوی

  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات
  • 2 قاشق غذاخوری چانا دال
  • 1/8 قاشق غذاخوری asafoetida
  • 1 برگهای کاری را سرخ کنید

دستورالعمل ها

  • گلدان را با روغن گرم کنید و به ترتیب همه مواد را در زیر “برای خنک شدن” اضافه کنید. بعد از اینکه طلایی شد ، آب ، نمک اضافه کنید.

  • بیاورید تا جوش بیاید ، با هم بزنید راوا برنج را به آرامی اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه دوباره جوش بیاورید. وقتی غلیظ شد ، مثل فرنی ، شعله را کم کنید.

  • کوک را به مدت 10 دقیقه در شعله کم بسته نگه دارید. بدون خراشیدن قسمت پایین ، با استفاده از یک ملاقه صاف ، وم را با دقت بیرون بکشید.

  • پایین را بگذارید یک روکش ورم از سمت چپ وجود دارد. مقداری روغن را روی آن خرد کنید و گرما را به متوسط ​​تبدیل کنید.

  • پس از اینکه طلایی شد ، اجاق گاز را خاموش کنید و آدیای آنرا بچسبانید. از گرما لذت ببرید.

یادداشت

  • بسته به نوع راوا برنج یا در صورت استفاده از برنج شکسته ، مقدار آب متفاوت خواهد بود. برنج شکسته شده به 2 و 1/2 لیوان آب احتیاج دارد. برخی از راوا برنج همچنین به آب بیشتری احتیاج دارند.
  • مهم است که بعد از جوشاندن آن تا زمان ثبات فرنی ، وم را در شعله کم بپزید. اگر شعله را زودتر بگذارید ، کرکی به نظر نمی رسد ، در عوض مانند کوئوز خواهد بود.
  • در شعله زیاد هم نپزید. شما adai را در پایین نمی گیرید.
  • بعد از خارج کردن ورم ، روغن را روی آدای اضافه کنید. در غیر این صورت ممکن است adai ترد طلایی به دست نیاورید.
  • روغن نارگیل دریزه را در حالی که برای بهترین طعم استفاده می شود بیش از حد ویتاما قرار دهید.

روش وما راوا راوا

  1. قابلمه را با روغن گرم کنید و به ترتیب همه مواد را در زیر “برای خنک شدن” اضافه کنید.temper
  2. بعد از اینکه طلایی شد ، آب ، نمک اضافه کنید.step2-water
  3. بیاورید تا جوش بیاید ، با هم بزنید راوا برنج را به آرامی اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه دوباره جوش بیاورید. وقتی غلیظ شد ، مثل فرنی ، شعله را کم کنید.step3-rice-rava
  4. کوک را به مدت 10 دقیقه در شعله کم بسته نگه دارید. بدون خراشیدن قسمت پایین ، با استفاده از یک ملاقه صاف ، وم را با دقت بیرون بکشید.step4-طبخ شده
  5. پایین را بگذارید یک روکش ورم از سمت چپ وجود دارد. مقداری روغن را روی آن خرد کنید و گرما را به متوسط ​​تبدیل کنید. پس از اینکه طلایی شد ، اجاق گاز را خاموش کنید و آدیای آنرا بچسبانید. از گرما لذت ببرید.step5-best-part

گرم یا مانند آن را سرو کنید تونگ توگایال بهترین یا دودکش نارگیل ، سمر و غیره من با برخی از گشنیز گشنیز باقیمانده داشتم.

vengala-panai-upma

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *