برنج سرخ شده سیر کره | برنج سرخ شده سیر آسان

کره-سیر-سرخ شده-برنج

دستور تهیه برنج سرخ شده با سیر کره با فیلم سریع ، تصاویر تفصیلی گام به گام. فقط دستور تهیه برنج سرخ شده با سیر اولیه با مواد معدنی موجود در شیرین کاری خود.

من کسی نیستم که غذاهای دیگر را بررسی کنم. Vj ادامه می دهد به من می گوید بسیاری از غذاهای گیاهی و همچنین غذاهای خوشمزه در غذاهای دیگر وجود دارد. من مانند این دستور العمل های ساده ای را دوست دارم در این صفحه در یوتیوب در a آمد کانال آشپزی تایلندیاما ژاپنی بود. فکر کردم نسخه ای از وگان را از آن تهیه کنم. نسخه دیگری نیز در بین سرخپوستان / وبلاگ نویسان مواد غذایی هندی وجود دارد که برنج سرخ شده سیر سوخته است که سبزیجات درون آن وجود دارد.

غذای پیشنهادی  دستور خوشمزه دیوان مرغ | منتقد دستور العمل

کره-سیر-برنج

این یکی نسخه ساده و با تعداد کمی مواد تشکیل دهنده است. اما من کاملاً عاشق این روند این دستور العمل بودم. این یک دستور العمل ساده است ، اما شما به یک چیز اصلی ، صبر و شکیبایی نیاز دارید. در مرحله اول سیر ترد که برای برنج و حتی سرخ کردن سیر لازم است ، نیاز به صبر دارد. برای رسیدن به نتیجه مطلوب ، در حرارت کم تا متوسط ​​طبخ کنید. من قبلاً نسخه برنج سیر جنوب هند را ارسال کرده ام. این کاملاً بر خلاف آن است. من یک بشقاب کنسالی نیز درست کردم تا با برنج سرخ شده برود که در ادامه ارسال می شود.

کره-سیر-برنج سرخ شده

چاپ پین

دستور العمل برنج سرخ شده سیر کره

دستور تهیه برنج سرخ شده با سیر کره با فیلم سریع ، تصاویر تفصیلی گام به گام. فقط دستور تهیه برنج سرخ شده با سیر اولیه با مواد معدنی موجود در شیرین کاری خود. این وگان هم هست!

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 2 فنجان ها برنج پخته شده
  • 1 سیر کل لامپ
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
  • 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • نمک در صورت نیاز

دستورالعمل ها

  • من از برنج jeeraga samba استفاده کردم و با نمک پختم. 1 فنجان برنج مصرف کنید ، حداقل 10 دقیقه بشویید و خیس کنید. طبخ فشار با 1 و 3/4 لیوان آب به مدت 4 سوت.

  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد را اضافه کنید و روی یک ظرف گسترده سرد کنید. برنج باقیمانده ، دانه های جداگانه که در یخچال نیز نگهداری می شوند بهتر عمل می کنند.

  • 4 میخک سیر را به برشهای نازک با ضخامت یکسان خرد کنید. میخک های باقی مانده را خیلی ریز خرد کنید.

  • در یک قابلمه کوچک تادکا ، روغن را گرم کنید و یک بار گرم ، سیر خرد شده را اضافه کنید. در شعله کم سرخ کنید تا ترد شود ، حباب ها متوقف می شوند. روی حوله کاغذی تخلیه کرده و روغن را ذخیره کنید.

  • یک قابلمه را با کره در شعله متوسط ​​گرم کنید. اجازه ندهید که سیگار بکشد / تغییر رنگ دهد. سیر خرد شده ریز را اضافه کرده و در یک حرارت متوسط ​​و گرم به مدت یک دقیقه بریزید.

  • پودر فلفل سیاه را اضافه کرده و سرخ کنید تا سیر شروع به رنگ طلایی رنگ پررنگ کند. هرگز شعله را در حرارت زیاد نگه ندارید. برای پاشیدن روغن از روغن سرخ شده سیر رزرو شده استفاده کنید.

  • برنج پخته شده ، نمک مورد نیاز و سس سویا را روی آن اضافه کنید. به خوبی با شعله زیاد مخلوط کنید تا وقتی صدای لوزه از فرم برنج شنیده می شود در کف قابلمه ریخته شود. نیمی از پیاز بهار را اضافه کنید.

  • برای دقیقه مخلوط کنید ، شعله را خاموش کنید. انتقال به کاسه سرو. با تکه های سیر سرخ شده ترد و پیاز بهار باقی مانده را چاشنی بزنید.

یادداشت

  • برای برنج سرخ شده ، دانه ها باید جداگانه باشند. بنابراین با نسبت آب کمتری بپزید. هر نوع برنج کار می کند.
  • سیر را در شعله زیاد سرخ نکنید زیرا حتی سیر پخته شده را می بخشد.

روش برنج سرخ شده سیر کره:

  1. من از برنج jeeraga samba استفاده کردم و با نمک پختم. 1 فنجان برنج مصرف کنید ، حداقل 10 دقیقه بشویید و خیس کنید. طبخ فشار با 1 و 3/4 لیوان آب به مدت 4 سوت. 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد را اضافه کنید و روی یک ظرف گسترده سرد کنید. برنج باقیمانده ، دانه های جداگانه که در یخچال نیز نگهداری می شوند بهتر عمل می کنند.
  2. 4 میخک سیر را به برشهای نازک با ضخامت یکسان خرد کنید. میخک های باقی مانده را خیلی ریز خرد کنید. step-1-prep
  3. در یک قابلمه تادکا کوچک ، روغن را یک بار گرم کنید متوسط داغ ، سیر خرد شده را اضافه کنید. سرخ کنید شعله کم تا زمانی که واضح باشد ، حباب ها متوقف می شوند. روی حوله کاغذی تخلیه کرده و روغن را ذخیره کنید.مرحله-2-سرخ-سیر
  4. یک قابلمه را با کره در شعله متوسط ​​گرم کنید. اجازه ندهید که سیگار بکشد / تغییر رنگ دهد. سیر خرد شده ریز را اضافه کرده و در یک حرارت متوسط ​​و گرم به مدت یک دقیقه بریزید.مرحله-3-crisped
  5. پودر فلفل سیاه را اضافه کرده و سرخ کنید تا سیر شروع به رنگ طلایی رنگ پررنگ کند. هرگز شعله را در حرارت زیاد نگه ندارید. برای پاشیدن روغن از روغن سرخ شده سیر رزرو شده استفاده کنید.مرحله -4-فلفل
  6. برنج پخته شده ، نمک و سس سویا مورد نیاز را به آن اضافه کنید که من فقط از 2 قاشق غذاخوری استفاده کردم ، می توانید تا 1 قاشق غذاخوری آن را افزایش دهید.مرحله-6-سس
  7. به خوبی با شعله زیاد مخلوط کنید تا وقتی صدای لوزه از فرم برنج شنیده می شود در کف قابلمه ریخته شود. نیمی از پیاز بهار را اضافه کنید.مرحله -5-گورنیش
  8. برای یک دقیقه مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید. انتقال به کاسه سرو. با تکه های سیر سرخ شده ترد و پیاز بهار باقی مانده را چاشنی بزنید.مرحله -7-آماده

من با یک بشقاب کناری سرو کردم. هر ظرف جانبی هندی و چینی با آن خوب پیش می رود

سیر سرخ شده-برنج

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *