این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را جمع کنید و صبحانه ای آسان و سریع داشته باشید.

این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را بچرخانید و صبحانه ای آسان برای صبحان خود داشته باشید.
بسته صبحانه توتلیای املت

این بسته بندی صبحانه ، دو تا از صبحانه های آخر هفته مورد علاقه من – ترکیبی از صبحانه و املت را در یک ترکیب قرار داده است! از فیکسل های مورد علاقه خود استفاده کنید ، ترکیبات بی پایان هستند! یک زن و شوهر از دستور العمل های صبحانه خوشمزه دیگری که ممکن است دوست داشته باشید ، کلوچه صبحانه Taco و کلوچه املت پخته شده شده.

این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را بچرخانید و صبحانه ای آسان برای صبحان خود داشته باشید.

این دستمال توتلی املت بسیار پر شده است و فقط 315 کالری دارد. اگر می خواهید برخی از دستور العمل های املت بدون تورتیلا ، این املت باز را با فتا ، گوجه فرنگی کباب شده و اسفناج و بز پنیر املت سبزیجات با Nova Lox امتحان کنید. فقط حتماً از یک قاشق نچسب خوب استفاده کنید تا بتوانید بدون چسباندن املت را یکدست کنید.

چه چیزی را می توانید املت بگذارید؟

می توانید تقریباً همه سبزیجات ، گوشت و یا پنیر را در بسته بندی املت خود قرار دهید. پر کردن املت فوق العاده متنوع است. در اینجا چندین تغییر ارائه شده است:

  • گوشت را اضافه کنید: بوقلمون ، ژامبون ، بیکن ، سوسیس
  • سبزیجات: فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، پیاز ، قارچ ، کلم بروکلی ، اسفناج ، کدو سبز ، کدو تنبل
  • پنیر: چدار ، فتا ، پارمسان ، موزارلا ، جک مونتری ، بز ، سوئیس
غذای پیشنهادی  طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی

طرز تهیه یک املت Tortilla

  1. با پختن شیرینی و سبزیجات خود در یک ماهرنج به همان اندازه قورباغه شروع کنید.
  2. در یک لایه یکدست پخش کنید و تخم مرغ ها را بریزید. ماهیتابه را چرخانده و تخم مرغ ها را به شکل املت در اطراف توزیع کنید
    اندازه آن به اندازه ی توربین.
  3. تخم مرغ ها را از بالا با ماده ی برج دار مخلوط کنید و تورتیلا را به سمت پایین فشار دهید – قسمت پخته نشده تخم مرغ به شما کمک می کند تا تورسیل به تخم ها بچسبد.
  4. یک اسپاتول را در قسمت بیرونی املت اجرا کنید و سپس به سرعت املت را بپیچید. قسمت تورتی پیچ بسته املت را به مدت یک دقیقه بپزید تا مایل به قهوه ای و ترد شود.
  5. املت را به یک بشقاب منتقل کنید ، رول کنید و قسمت درز را به سمت پایین قرار دهید. بسته بندی را به نصف برش داده و در صورت تمایل با سس داغ یا سالسا سرو کنید.

این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را بچرخانید و صبحانه ای آسان برای صبحان خود داشته باشید. این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را بچرخانید و صبحانه ای آسان برای صبحان خود داشته باشید. این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را بچرخانید و صبحانه ای آسان برای صبحان خود داشته باشید. این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را بچرخانید و صبحانه ای آسان برای صبحان خود داشته باشید.

بیشتر دستور العمل های املت را دوست خواهید داشت:

بسته صبحانه توتلیای املت

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 15 دقیقه

این بسته بندی صبحانه Omelet Tortilla یک املت کلاسیک را می گیرد و آن را با یک تورتیلا درست در ماهیچه می کوشد. سپس به سادگی آن را جمع کنید و صبحانه ای آسان و سریع داشته باشید.
  • 2 برش بیکن وسط
  • 2 تخم مرغ های بزرگ، مورد ضرب و شتم
  • ¼ قاشق چایخوری نمک کوثر
  • فلفل سیاه تازه خرد شده
  • ½ فنجان قارچ سفید خرد شده
  • 1 میخک سیر، چرخ کرده
  • مشتی از اسفناج کودک، حدود 20 برگ ، خرد شده
  • 1 8 یا 9 اینچ کم کربوهیدرات گندم کامل، (من از کارخانه La Tortilla استفاده کردم)
  • سالسا تازه یا سس داغ، برای خدمت (اختیاری)
  • بیکن را به اندازه ی توربین خامه ای خود در یك ماهر نچسب سرد قرار دهید. روی حرارت متوسط ​​تا 5 دقیقه قهوه ای و ترد بپزید. انتقال به یک بشقاب حوله کاغذی. پس از خنک شدن ، بیکن را به قطعات کوچک خرد کنید.

  • در همین حال ، در کاسه کوچک تخم مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، تا مزه دار شود. مخلوط و کنار بگذارید.

  • قارچ ها را با قطره بیکن و سس 1 دقیقه به ماهیتابه اضافه کنید. 30 ثانیه بیشتر سیر و سس را اضافه کنید.

  • سیر و قارچ را در یک لایه یکدست پخش کنید و سپس تخم مرغ های کتک زده را درون تابه اضافه کنید. ماهیتابه را چرخانده و شکل املت گرد را درست به اندازه تورتیلا خود ایجاد کنید.

  • بالای آن را با اسفناج و بیکن خرد شده بزنید و سپس برشته را در بالای املت قرار دهید و با دستان خود را به آرامی فشار دهید و از قسمت پخته نشده تخم مرغ به عنوان نوعی چسب استفاده کنید. اجازه دهید حدود 10 ثانیه تنظیم شود.

  • یک اسپاتول صاف را در امتداد قسمت بیرونی املت اجرا کنید ، لبه را به دقت آزاد کنید تا برای لپه آماده شوید. خیلی سریع املت را بپزید و بپزید ، سمت تورتیلا را حدود 1 دقیقه بیشتر بکشید ، یا تا زمانی که مایل به قرمز مایل به قرمز شود و شروع به ترد شدن کند.

  • به صفحه بشقاب منتقل شده و توراسیل را با دقت جمع کنید. قسمت درز را به سمت پایین قرار داده و به نصف برش دهید. در صورت تمایل با سالسا یا سس داغ سرو کنید.

غذای پیشنهادی  دستور العمل نان صلیب داغ

خدمت: 1بسته بندی کردن، کالری: 315کیلوکالری، کربوهیدرات: 23گرم، پروتئین: 28گرم، چربی: 17گرم، چربی های اشباع شده: 4.5گرم، کلسترول: 377میلی گرم، سدیم: 1037میلی گرم، فیبر: 14.5گرم، قند: 2گرم

نقاط هوشمند آبی: 4

نقاط هوشمند سبز: 8

نقاط هوشمند بنفش: 4

کلید واژه ها: بسته بندی صبحانه ، املت ، املت tortilla