بهترین بهترین کلوچه های شکلاتی کره کره قهوه ای

کوکی های شکلات کره ای کره قهوه ای کوکی های کاملاً ضخیم و جویدنی شکلاتی هستند که با عطر و طعم بی نظیر کره قهوه ای شده حتی بهتر نیز ساخته می شوند. اینها بهترین کوکی های مزه دار هستند!

کره قهوه ای ماده خاصی است که هر شیرینی را کمی خاص می کند. آن را در این دستور العمل های دیگر ، Snickerdoodles کره قهوه ای ، کوکی های M&M کره قهوه ای ، و کلوچه های افرا با یخ زدگی کره قهوه ای امتحان کنید

کوکی های شکلاتی کره کره قهوه ای ، جویدنی ، غلیظ و باورنکردنی.

دستور شیرینی شکلاتی کره کره قهوه ای

کره قهوه ای فقط هر دستور العمل کوکی را بهتر می کند. به آنها عطر و طعم کاراملی و مغزدار می بخشد که باید برای آن بمیرند! همراه با شکلات و مرکز نرم جویدنی. اینها کوکی برش شکلات را برای همیشه ابداع می کنند.

من فکر می کنم این شاید بهترین دستور کوکی باشد که من امتحان کرده ام! من دوست دارم وقتی دستور العمل های کلوچه بعد از چند روز پختن ، نرم و جویدنی بمانند. آنها عالی بودند! می دانم که تو هم آنها را دوست خواهی داشت!

مواد کوکی کره قهوه ای

آنها کوکی ها مورد علاقه کلاسیک را به سطح کاملا جدیدی می رسانند!

  • کره: از کره بدون نمک استفاده کنید
  • ارد: همه هدف کار خواهد کرد
  • جوش شیرین: عامل خمیرمایه
  • نمک دریای درشت: جیب شوری ایجاد می کند
  • شکر قهوهای: روشن یا تاریک هر دو کار خواهند کرد
  • قند: دانه بندی سفید
  • تخم مرغ: مطمئن شوید که تخم مرغ بزرگ است
  • زرده تخم مرغ: رطوبت اضافی اضافه می کند
  • وانیل: شیرینی و عطر و طعم کلاسیک را اضافه می کند
  • ماست ساده: رطوبت اساسی از دست رفته در اثر قهوه ای شدن کره را ایجاد می کند.
  • چیپس شکلات: نیمه شیرین ، تیره ، شیر ، تکه یا مخلوطی از شکلات کار می کند

نحوه پخت کلوچه های شکلاتی کره کره قهوه ای

هیچ چیز بهتر از یک کلوچه تیز شکلاتی فر نیست. کره قهوه ای فقط هر دستور العمل کلوچه را بهتر می کند. آنها عالی بودند

  1. کره: کره را قطعه قطعه کنید و در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مرتب مخلوط کردن اجازه می دهد کره قهوه ای شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
  2. مخلوط کردن: آرد ، جوش شیرین و نمک دریا را با هم در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. ترکیب کنید: در یک مخلوط کن قندها و کره قهوه ای را مخلوط کنید ، مخلوط کنید تا یکدست شوند. تخم مرغ ، زرده ، وانیل و ماست را به آن اضافه کنید
  4. تا کردن: سپس مخلوط آرد را در حالت مرطوب بریزید. شکلات چیپسی را بهم بزنید.
  5. خنک شدن: روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  6. پخت: روی یک ورق پخت که روی آن با مواد پوستی پوشانده شده ، خمیر را با قاشق غذاخوری با فاصله حدود 2 اینچ بیرون بریزید و به مدت 10-12 دقیقه آن را بپزید. در فر 350 درجه.
غذای پیشنهادی  تابه ماکارونی با دستور کدو تنبل و سوسیس

تهیه کوکی شکلاتی کره کره ای کاملاً قهوه ای

چگونه کره قهوه ای را با موفقیت درست کنیم

کره قهوه ای کاملاً ساده است اما باید مراقب باشید که آن را نسوزانید. آن را روی اجاق گاز درست کنید و منتظر بمانید تا رایحه مغزدار خانه شما را پر کند.

  • تابه رنگ روشن: اگر آن را دارید ، از یک تابه رنگ روشن استفاده کنید. این به شما کمک می کند تا ببینید که کره چه زمانی قهوه ای شده است. این به شما کمک می کند تا تفاوت بین قهوه ای و سوخته را تشخیص دهید.
  • هم بزنید: همزدن را با ذوب شدن ادامه دهید و تماشا کنید که به رنگ کهربا تبدیل شده و بوی آجیل می دهد. پس از آن انجام می شود
  • برداشتن: برای اینکه پخت آن ادامه پیدا نکند ، سریع آن را از روی حرارت برداشته و در یک کاسه ضد حرارت بریزید. اطمینان حاصل کنید که تمام قسمت های قهوه ای تیره را از پایین خراشیده اید. اینها سازندگان طعم هستند.
  • مرطوب: وقتی کره شما قهوه ای می شود ، طعم باورنکردنی پیدا می کنید اما رطوبت خود را از دست می دهید. به همین دلیل افزودن ماست یا شیر لازم است.
غذای پیشنهادی  توپ های انرژی پسته کدو تنبل - Skinnytaste

کلوچه های شکلاتی کره قهوه ای قهوه ای ضخیم ، جویدنی و شگفت انگیز هستند.

نکاتی درباره بهترین کلوچه های شکلاتی کره کره قهوه ای

  • خنک شدن: خنک کردن خمیر کلوچه بسیار مهم است. این یک کوکی ضخیم تر و طعم شدید تر را تضمین می کند. همچنین باعث افزایش طعم کره ای کره ای کره ای قهوه ای خواهد شد.
  • آجیل: آجیل خرد شده را برای بافت اضافه کنید.
  • نمک دریا: نمک دریا این جیب های نمکی را ایجاد می کند که شیرینی را متعادل می کند ، شما می توانید تا 1 قاشق چای خوری نمک دریا اضافه کنید.
  • ماست: عجیب به نظر می رسد اما از آنجا که کره قهوه ای رنگ رطوبت خود را از دست می دهد ضروری است ، بنابراین این جایگزین می شود.
  • ذخیره سازی: کلوچه ها را به مدت یک هفته در یک ظرف ضد هوای تازه نگه دارید.
  • یخ زدگی: بعداً می توانید خمیر کوکی های پخته شده را برای کوکی ها منجمد کنید. فقط رول کنید و به مدت 30 دقیقه منجمد کنید. سپس آن را به کیسه ایمنی فریزر منتقل کنید ، تا 3 ماه باقی می ماند.
  • کوکی های پخته شده را فریز کنید: کاملاً خنک شده سپس در کیسه ای برای محافظت از فریزر قرار داده و تا 3 ماه نگه دارید.

کوکی های شکلاتی کره قهوه ای قهوه ای که ضخیم جویدنی و شگفت انگیز هستند.

دستور غذاهای بیشتر کره قهوه ای برای عاشق شدن

کره قهوه ای شده همه طعم را بهتر می کند!

کوکی های شکلاتی کره کره قهوه ای

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 12 دقایق

کل زمان 27 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 24 بیسکویت ها

کلوچه های شکلات چیپس عالی با کره قهوه ای حتی بهتر ساخته می شوند!

  • 1
    جام
    کره بدون نمک
  • 2 1/4
    فنجان ها
    آرد همه منظوره
  • 1 1/4
    قاشق چایخوری
    جوش شیرین
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک درشت دریایی
  • 1
    جام
    شکر قهوه ای روشن
  • 1/2
    جام
    شکر دانه ریز
  • 1
    بزرگ
    تخم مرغ
  • 1
    زرده تخم مرغ
  • 2 1/2
    قاشق چایخوری
    عصاره وانیل
  • 1
    قاشق سوپخوری
    ماست ساده
    از ماست یونانی استفاده کردم
  • 1
    جام
    چیپس شکلات نیمه شیرین
    من از جامبو استفاده کردم

در 27 اکتبر 2020 به روز شده است

نوشته اصلی در 28 ژوئیه 2013 ارسال شده است

خدمت: 24

کالری212کیلو کالری (11٪)کربوهیدرات ها26g (9٪)پروتئین2g (4٪)چربی11g (17٪)چربی های اشباع شده7g (35٪)کلسترول36میلی گرم (12٪)سدیم118میلی گرم (5٪)پتاسیم72میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند16g (18٪)ویتامین A261IU (5٪)کلسیم19میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *