بهترین تردهای خانگی ترد

ترد ، کاملاً فصلی و اعتیاد آور ، این کروتون های خانگی بهترین هستند. بعد از اینکه ببینید چقدر ساده و ساده است ، دیگر هرگز کروتون فروشگاه نخواهید خرید. آنها خرد می شوند ، اما سپس در دهان شما ذوب می شوند. فقط برای خوردن اینها می خواهید سالاد یا سوپ درست کنید.

کروتون ها تقریباً برای هر چیزی بالابر مناسب هستند. آنها را در این سالاد سزار کلاسیک با سس آسیاگو یا سالاد خرد شده بیکن مرغ آووکادو با سس ریحان ریحان امتحان کنید و سوپ ها را فراموش نکنید ، من آنها را در این گوشت آتش سوزی و گوجه خامه ای سوپ تورتلینی دوست دارم.

کروتون های ترد ، شور ، کاملاً فصلی.

بهترین کروتون های خانگی

جدی اینها بسیار خوب هستند ، سخت است که همه آنها را از اجاق گاز نخورید. برخلاف فروشگاه های خریداری شده که یک نوع سخت ترد و ترد هستند ، چنانچه سخت و خشک باشند در صورت عدم مراقبت می توانند دندان های شما را بشکنند. چاشنی ها الهی و درست هستند و می توانید آنها را مطابق میل و نیاز خود تغییر دهید. شما فقط برای تهیه این نان شروع به خریدن می کنید!

بهترین قسمت این است که آسان است. تعجب خواهید کرد که چرا قبلاً آنها را امتحان نکرده اید و دیگر هرگز به خرید آنها بازنمی گردید ، این خیلی ساده است. به علاوه رایحه ای که آنها خانه شما را با آن پر می کنند به اندازه کافی برای تولید روزانه آنها کافی است. فوق العاده آسان ، فوق العاده خوشمزه ، آنچه دوست داشتن نیست.

مواد تشکیل دهنده Crouton:

مواد تشکیل دهنده خیلی زیادی نیست ، اما بسیار شگفت انگیز است.

  • نان فرانسوی پوسته پوسته– یا نان دلخواه شما
  • روغن زیتون– می تواند کره یا روغن آووکادو را جایگزین کند.
  • چاشنی ایتالیایی– این بهترین گیاهان موجود در یک بطری است
  • پنیر پارمسان– ریز ریز شده به نان چسبیده است.
غذای پیشنهادی  برنامه منوی هفتگی {شماره 7

نحوه ساخت Croutons ایتالیایی:

با آماده سازی سریع ، این موارد را در کمترین زمان انجام خواهید داد.

  1. از قبل گرم کنید– فر را با دمای 400 درجه گرم کنید
  2. برش و مخلوط کنید– نان را به صورت مکعب هایی به اندازه لقمه برش دهید. آنرا با روغن زیتون بپاشید و بریزید تا کاملاً آغشته شود. روی ادویه و پنیر را بپاشید و دوباره بریزید.
  3. پخت– روی یک ورق بزرگ پخت را به صورت تک لایه پهن کنید. آن را به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

ساخت کروتون خانگی کاملا ترد.

نکات و تغییرات برای Crouton Crunch:

  • نان– استفاده از نان پوستی دلچسب مهم است. قسمت های داخلی هوا به هوا اجازه گردش می دهد و در نهایت شما یک بافت کاملاً ترد و نرم خواهید داشت. خمیر ترش ، فرانسوی ، سیاباتا یا هر نوع نان محکم و دلچسب این کار را انجام می دهد.
  • تازه در مقابل قدیمی- از هر یک می توان با موفقیت استفاده کرد. نان استایل قدیمی زودتر پخته می شود ، تازه رطوبت بیشتری دارد بنابراین کمی بیشتر طول می کشد.
  • برش دادن-می توانید نان را به قطعات لقمه برش دهید یا پاره کنید ، فقط اندازه آن را یکنواخت نگه دارید تا با سرعت یکنواخت پخته شود.
  • چاشنی ها– اینجا خلاق باشید. پودر سیر یا نمک سیر را اضافه کنید. گیاهان مختلف ، مرزنجوش ، آویشن ، رزماری ، یا جعفری را اضافه کنید. برای گرما ، پودر چیلی ، فلفل قرمز و زیره را امتحان کنید. برای یک ضربه خوب از پودر پانسمان دام استفاده کنید. یا فقط نمک و فلفل اضافه کنید.
  • پنیر– هر پنیر سفتی که ریز رنده کنید می تواند کارساز باشد.
  • بالا اجاق گاز– نیاز به انجام این موارد در قسمت بالای اجاق گاز دارید؟ 4 قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​ذوب کنید. نان بدون طعم و ماسوره را به تابه اضافه کنید تا مخلوط شود. چاشنی ها را اضافه کنید ، و پرتاب کنید. بگذارید تا بماند و قهوه ای شود ، هر 2-3 دقیقه یک بار هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود. حدود 10 دقیقه
غذای پیشنهادی  ساندویچ Caprese با ریحان پستو

ذخیره کروتون های خانگی:

  • ذخیره سازی– اگر چند دستورالعمل را دنبال کنید Croutons به زیبایی حفظ می شود. هرچه Croutons خشک تر شود ، رطوبت باعث ایجاد کپک می شود ، بنابراین اگر می خواهید این مواد را بیش از یک هفته حفظ کنید ، آن را بپزید تا کاملاً خشک شود. قبل از نگهداری در ظرف ضد هوای تا 2 هفته ، کروتونها را کاملاً خنک کنید.

کروتون های ترد ، شور ، کاملاً فصلی.

دستورالعمل های برتر با Croutons!

کروتون

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 6 فنجان ها

ترد ، کاملاً فصلی و اعتیاد آور ، این کروتون های خانگی بهترین هستند. بعد از اینکه می بینید چقدر ساده و ساده است ، دیگر هرگز کروتون فروشگاهی نخرید. آنها خرد می شوند ، اما سپس در دهان شما ذوب می شوند. فقط برای خوردن اینها می خواهید سالاد یا سوپ درست کنید.

غذای پیشنهادی  نان اصلی سفید در نان ساز ، بررسی Panasonic SD-P104

  • 1
    نان فرانسوی پوسته پوسته ای
    یا نان انتخابی
  • 1/2
    جام
    روغن زیتون
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 1/4
    جام
    رنده شده پارمسان

ارزش غذایی

کروتون

مبلغ هر وعده

کالری 179
کالری از چربی 171

٪ ارزش روزانه*

چربی 19 گرم29٪

چربی اشباع 3 گرم15٪

کلسترول 4 میلی گرم

سدیم 64 میلی گرم

پتاسیم 11 میلی گرم

کربوهیدرات ها 1 گرم

فیبر 1 گرم

شکر 1 گرم

پروتئین 2 گرم

ویتامین A 50IU

کلسیم 60 میلی گرم

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *