بهترین دستور العمل بابا گانوش

این بهترین دستور العمل بابا گانوش است ، یک شیرینی بادمجان دودی خاورمیانه که با بادمجان خراشیده ، تاهینی ، آب لیمو و روغن زیتون تهیه می شود.

این بهترین دستور العمل بابا گانوش ، یک شیرینی بادمجان دودی خاورمیانه است که با بادمجان خراشیده ، تاهینی ، آب لیمو و روغن زیتون ساخته شده است.
بهترین بابا گانوش

بابا گانوش ، همچنین هجی بابا غانوش یک است مدیترانه شیرینی بادمجان ، محبوب در بسیاری از کشورهای خاورمیانه. این ماده بیشتر به جز نخودها همان عناصر هوموس را دارد.

این شیرینی خامه ای یک غذای عالی برای ارائه خدمات در مهمانی بعدی شما یا اضافه کردن کامل یک بشقاب بزرگ مزین خواهد بود. وقتی می خواهید چیزی متفاوت باشد و برای رژیم های غذایی وگان ، لبنیات یا بدون گلوتن عالی است ، جایگزین بسیار خوبی برای Hummus است. این دستور العمل از کتاب آشپزی آدنا سوسمان ، Sababa: طعم های تازه و آفتابی از My Israel Kitchen است (لینک پیوند). من عاشق کتاب آشپزی او هستم ، می خواهم همه چیز را در آن بسازم! از بین تمام کتابهای آشپزی من ، این یکی است که من خودم بیشترین برداشت را می بینم. این مقدمه ایده آل برای تمام غذاهای اسرائیلی است که ارائه می دهد.

آیا بابا گانوش سالم است؟

بله بابا گانوش سالم است. ماده اصلی بادمجان است که از نظر کالری و کربوهیدرات کم و فیبر زیادی است. همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم و ویتامین K است. از لحاظ کالری نیز کمتری از هوموس است زیرا بیشتر آن را بادمجان در مقابل نخود ساخته می شود. بابا غانوش هم وگان است.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه شیرینی بیسکویت بیسکویت آسان

بابا غنوش چی میخوری؟

بابا غانوش در سبزیجات خام مانند هویج ، خیار و فلفل بلغور بسیار عالی است. همچنین می توانید آن را با نان پیتا ، چیپس پیتا یا کراکر میل کنید. اگر می خواهید یک وعده غذایی کامل در خاورمیانه ، بابا قنوش را با پارس ترکیه Kofta Kebabs ، Air Fryer Falafel یا مرغ کباب شده Shawarma سرو کنید.

چگونه بابا گانوش را از ابتدا می سازید؟

بابا گانوش آسانتر از چیزی است که ممکن است فکر کنی! اولین مرحله برای پختن بادمجان است. می توانید آن را روی گریل خود شارژ کنید یا آن را در فر بپزید. برای هر روش ، بادمجان ها را به مدت 20-25 دقیقه بپزید ، هر پنج دقیقه یکبار چرخ کنید. بپزید تا بادمجان خراب شود و پوست آن خنک و سیاه شود.

غذای پیشنهادی  کره عسل دارچین (تگزاس Roadhouse Copycat)

سایر ترکیبات بابا گانوش را با هم ترکیب کنید: تاینی ، روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر ، نمک و فلفل. پس از سرد شدن بادمجان ، پوست و دانه ها را دور بیندازید. بادمجان را با دست خرد کرده یا از یک پردازنده مواد غذایی استفاده کرده و در مخلوط تاهینی مخلوط کنید. به مدت یک ساعت در یخچال سرد کنید.

بادمجان خراشیده شده گندم سیاه بادمجان پوست و بذراین بهترین دستور العمل بابا گانوش ، یک شیرینی بادمجان دودی خاورمیانه است که با بادمجان خراشیده ، تاهینی ، آب لیمو و روغن زیتون ساخته شده است.

دستور العمل های بیشتر شما را دوست خواهید داشت:

باباگانوش

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

این دستور العمل بهترین بابا گانوش است ، یک شیرینی بادمجان دودی خاورمیانه که با بادمجان خراشیده ، تاینی ، آب لیمو و روغن زیتون تهیه می شود.

  • 2 پوند بادمجان، 2 متوسط ​​یا 1 بزرگ
  • 3 قاشق غذاخوری خمیر تاهینی، برچسب را برای GF بررسی کنید
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 2 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
  • 1 میخک سیر کوچک، خوب ریز
  • بادمجان را روی گریل یا در جوجه گوشتی قرار دهید. در صورت تمیز کردن ، بادمجان را روی یک ورقه پخت با روکش فویل قرار دهید.

  • برای کباب کردن و جوجه های گوشتی ، 20-25 دقیقه بپزید ، هر 5 دقیقه یکبار چرخش دهید ، تا زمانی که بادمجان خنک و سیاه شود.

  • بگذارید بادمجان خنک شود. سپس بادمجان منجمد شده را از پوست آن خارج کرده و ریز را با دست یا در یک پردازنده مواد غذایی تفت دهید. پوست را دور بیندازید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، تاهینی ، آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و سیر را با هم ضرب کنید.

  • بادمجان ها را ریز خرد کنید ، آن را درون مخلوط تاهینی بریزید و با نمک بیشتری آنرا طعم دهید.

  • حداقل یک ساعت سرد کنید تا بگذارید طعم ها ذوب شوند.

غذای پیشنهادی  طرز تهیه دونات خانگی

خدمت: 1/ 4 فنجان، کالری: 140کیلوکالری، کربوهیدرات: 15.5گرم، پروتئین: 2.5گرم، چربی: 9گرم، چربی های اشباع شده: 1گرم، سدیم: 743.5میلی گرم، فیبر: 4.5گرم، قند: 5گرم

نقاط هوشمند آبی: 3

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش: 3

کلید واژه ها: بابا گانوش ، بابا غانوش ، شیرینی بادمجان ، شیر وگان

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *