بهترین دستور تهیه پنکیک خمیر مایه

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورات غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این پنکیک های خمیر ترش شده واقعی و خوشمزه هستند! آنها تقریباً با هر نوع چاشنی که در دست دارید جفت می شوند و فقط یک مقدار شیرینی دارند و افزودن شربت افرا آخرین لمس بهشت ​​است!

اگر به دنبال یک دستور تهیه پنکیک فوق العاده آسان و خوشمزه هستید ، به مکان مناسب آمده اید! اینها سریع و آسان تهیه می شوند (هنگامی که خمیر مایه خود را آماده کردید!) این را با تخم مرغ های کوبیده و بیکن بهشتی ما ست کنید و برای صبحانه ای آماده شوید که مطمئناً تأثیرگذار خواهد بود!

یک دسته پنکیک خمیر مایه با انواع توت ها در بالا.

پنکیک ساده خمیر مایه

اگر به دنبال یک دستورالعمل برای کاهش ترس از پخت مایع هستید ، به جای درست آمده اید! خمیر ترش کمتر از آنچه شما فکر می کنید ترسناک است و می تواند برخی از خوشمزه ترین دستور العمل هایی را که تهیه می کنید ایجاد کند. خمیر ترش به یک ظرف غذا می بخشد و به طعم آن کمک می کند. این پنکیک ها سبک و کرکی هستند و کمی شیرینی دارند که باعث می شود بیشتر بیایید.

از آنجا که شما به یک پیش غذا خمیر مایه (یا دور ریختن) نیاز دارید ، این پنکیک ها از قبل مقداری کار آماده سازی انجام می دهند اما وقتی در آشپزخانه آنها را پختید ، این یک دستور العمل سریع و آسان است که می دانیم دوست خواهید داشت !! ما این پنکیک ها را خیلی دوست داشتیم. سعی کنید آنها را با شربت افرا بپاشید و این غذاها به راحتی به یک مورد علاقه خانواده تبدیل می شوند !!

آنچه برای پنکیک خمیر ترش نیاز دارید

پس از تهیه این دستور ، می خواهید بعداً از ما تشکر کنید! از تمام غذاهای اصلی انبار شما استفاده می کند و یکی از آن غذاهای خوشمزه است که فقط به طور مداوم در چرخش وعده غذایی شما باقی می ماند. به ما اعتماد کنید وقتی می گوییم نمی توانید این غذاها را به اندازه کافی سریع در تابه بپزید تا بتوانید تقاضا را برآورده کنید! برای اندازه گیری کامل به کارت دستور زیر مراجعه کنید.

  • ارد: آرد همه مواد را به هم متصل می کند
  • بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک: در ترکیب ، این سه به ایجاد کرکی در پنکیک کمک می کند.
  • قند: افزودن شکر در این دستور شیرینی را حفظ می کند.
  • استارتر یا دور انداختن خمیر مایه: این جزء اصلی این دستور غذا است. به عنوان مخمر طبیعی عمل می کند و به طعم و بافت آن می افزاید.
  • شیر: شیر برای حل شدن آرد و ایجاد کل مخلوط لازم است.
  • تخم مرغ: تخم مرغ در دستور غذا باعث ایجاد حباب می شود و به بالا آمدن پنکیک کمک می کند. بهتر است تخم مرغ را در دمای اتاق بگذارید و کوبیده شود.
  • کره: بهتر است از کره بدون نمک و ذوب شده استفاده کنید.
غذای پیشنهادی  Meatloaf و Brown Gravy - Skinnytaste

طرز تهیه پنکیک خمیر ساده

اجازه ندهید استفاده از خمیر ترش شما را مرعوب کند! این دستور العمل سریع و آسان تهیه می شود! تعجب خواهید کرد که چرا از ابتدا برای پختن با خمیر ترش عصبی بودید!

  1. با مواد خشک شروع کنید: یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. اینها همه مواد خشک شما هستند و اساس دستور را ایجاد می کنند!
  2. مواد مرطوب بعدی هستند: بعد از اینکه همه مواد خشک را با هم مخلوط کردید ، در یک کاسه متوسط ​​یا فنجان اندازه گیری مایع ، خمیر ترش ، شیر ، تخم مرغ و کره را مخلوط کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید: مواد مرطوب را روی خشک بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید! هنوز هم باید کمی توده باشد.
  4. نكته فوق العاده: اگر می خواهید کمی طعم ترش بیشتری به دست آورید ، اینجا را متوقف کنید و این مخلوط را یک شبه روی پیشخوان خود ذخیره کنید تا تخمیر شود و طعم ترش متمایز تری داشته باشد. اگر این را نمی خواهید ، این مرحله را رد کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید!
  5. بیایید آن پنکیک ها را تلنگر کنیم: یک توری از قبل گرم شده (325 درجه تا 350 درجه) با مقداری اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید. بریزید & frac13؛ خمیر پنکیک را فنجان کنید و بپزید تا حباب شود ، حدود 2 دقیقه. هنگامی که حباب ها شروع به بیرون آمدن کردند و پنکیک قهوه ای طلایی شد ، آن را ورق بزنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید. این کارها زمانی انجام می شود که در قسمت پایین قهوه ای طلایی شوند.
  6. خدمت کنید و لذت ببرید! وقت آن است که روی مواد پنکیک مورد علاقه خود را بریزید و از زحمات خود لذت ببرید!
روند تهیه پنکیک خمیر ترش در سه عکس.

بهترین نکات پنکیک خمیر مایه

چند چیز وجود دارد که می تواند این دستور غذا را به سطح بعدی برساند و ما نکاتی داریم که در این زمینه به شما کمک می کند! این پنکیک ها آنقدر خوشمزه هستند که می خواهید مطمئن شوید این نکات اضافی را رعایت می کنید و در یک زمان سریع مانند یک سرآشپز واقعی پخت می کنید!

  • نحوه مخلوط کردن: اطمینان حاصل کنید که وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند ، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. این امر باعث ایجاد پنکیک های چسبناک یا چسبناک می شود.
  • ذوب شدن کره: بعد از ذوب شدن کره ، بگذارید بماند تا سرد شود (اما هنوز مایع است). این باعث می شود خمیر شما توده های بزرگ نداشته باشد!
  • استارت خمیر ترش (یا دور انداختن!): مطمئن شوید که این را از قبل آماده کنید. شروع کننده خمیر ترش یک پایه ضروری برای خمیر است که هنگام شروع مخلوط کردن همه مواد با یکدیگر به آن نیاز خواهید داشت!
  • سطح آشپزی: بهتر است پنکیک ها را روی توری نچسب یا روی سطح صاف بپزید.
  • دمای پخت و پز: سعی کنید این پنکیک ها را روی حرارت ملایم بپزید. این کار باعث می شود تا بیرون پنکیک نسوزد در حالی که داخل آن پخته نشده است.
  • برترین ها: افزودن مواد مختلف به این غذا طعم تازه ای را در هر زمان ایجاد می کند! سعی کنید شربت افرا ، سس توت فرنگی ، دوغ ، میوه تازه و آجیل خرد شده را اضافه کنید. هر چیزی را که می خواهید اضافه کنید تا این دستور پخت خود را بسازید!
غذای پیشنهادی  پیکو دو گالو | منتقد دستور العمل

نحوه نگهداری آسان پنکیک خمیر ترش خانگی

بهترین قسمت در مورد این پنکیک های خمیر ترش این است که می توانید مقداری اضافی برای نگهداری در یخچال یا فریزر خود تهیه کنید تا بعداً از آن لذت ببرید! طعم آنها درست مثل روزی است که آنها را درست کرده اید و راهی آسان برای تهیه 2 وعده غذا در 1 غذا است!

  • یخچال: پس از پخت ، آنها را در ظرفی محکم قرار دهید و می توانند 2-3 روز در یخچال باقی بمانند.
  • فریزر: هر پنکیک را روی کاغذ روغنی روی سینی بگذارید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید (آنها را روی هم قرار ندهید). آنها را بیرون بیاورید و همه را با هم در کیسه زیپ دار محکم ببندید. یا ، می توانید به صورت جداگانه هر پنکیک را با پلاستیک بپیچید و آنها را در یک کیسه قرار دهید و سپس فریز کنید. می توانید آنها را تا 3 ماه فریز کنید.
  • گرم کردن مجدد: برای گرم کردن مجدد پنکیک ها ، می توانید آنها را به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا داغ شوند ، مواد اضافی خود را اضافه کرده و لذت ببرید!
غذای پیشنهادی  بهترین میله های چیزکیک سیب کاراملی

برش یک تکه پنکیک خمیر مایه با چنگال.


  • در یک کاسه بزرگ آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه متوسط ​​یا فنجان اندازه گیری مایع ، استارت ، شیر ، تخم مرغ و کره را مخلوط کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد مرطوب را روی خشک بریزید و مخلوط کنید تا فقط مخلوط شوند. هنوز هم باید کمی توده باشد.
  • از اینجا می توانید پنکیک ها را بلافاصله بپزید ، یا می توانید خمیر را بپوشانید و یک شب آن را روی پیشخوان بگذارید تا تخمیر شود و طعم خمیر ترش متمایزی داشته باشد.

  • روی توری که از قبل با دمای 325 تا 325 درجه گرم شده و با اسپری پخت و پز اسپری شده است ، بریزید & frac13؛ خمیر پنکیک را روی فنجان بگذارید و بپزید تا روی آن حباب بزند ، حدود 2 دقیقه. برگردانید و برای 1-2 دقیقه اضافی بپزید ، یا تا پایین آن قهوه ای طلایی شود.
  • با مواد پنکیک مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.



خدمت: 4

کالری422کیلوکالری (21))کربوهیدرات ها61g (20٪)پروتئین12g (24 درصد)چاق14g (22٪)چربی های اشباع شده8g (40٪)چربی های غیر اشباع1gچربی اشباع شده4gچربی ترانس1gکلسترول123میلی گرم (41)سدیم637میلی گرم (27 درصد)پتاسیم407میلی گرم (12٪)فیبر2g (8)قند13g (14 درصد)ویتامین A521IU (10٪)کلسیم199میلی گرم (20٪)اهن4میلی گرم (22٪)

تمام اطلاعات تغذیه ای بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک تخمین است. هر دستور غذا و ارزش غذایی بسته به مارک هایی که استفاده می کنید ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانواده متفاوت خواهد بود.

دوره صبحانه

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی دستور تهیه پنکیک خمیر ترش ، پنکیک خمیر ترش

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *