بهترین دستور غذای خوک شیرین و ترش

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این گوشت خوک شیرین و ترش هیجان انگیز همه چیزهایی است که شما می خواهید بیرون بیاورید ، فقط بهتر! شما عاشق مرغ آبدار همراه با باورنکردنی ترین سس هستید!

این دستورالعمل ، بازی بیرون بردن شما را به سطح کاملاً جدیدی از یومیت می کشاند. برای یک رستوران شب مناسب با Wontons ، Egg Rolls و Rice جفت شوید!

یک کاسه گوشت خوک شیرین و ترش.

دستور غذای خوک شیرین و ترش Skillet

دست پایین ، این یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده چینی است که در خانه درست می شود. این عالی ترین ترکیب شیرین و ترش است. با استفاده از دو سرکه مختلف به جای فقط یک سلیقه ، عطر و طعم پیچیده ای به دست می آید که با شیرینی شکر و سس گوجه فرنگی الهی ترکیب می شود. سس سویا به آن لمس خوش طعم و مزه ای را می بخشد که لازم است همه را متعادل کند. سپس سس را با گوشت خوک آبدار لطیف ، سبزیجات لطیف ترد و آناناس تارت شیرین که خیلی آسمانی است ، بریزید. این ممکن است کمی کار باشد ، اما کاملاً ارزشش را دارد!

من عاشق این هستم که بتوانم خودم را بیرون بکشم. شما می توانید چه چیزی را وارد کنید و چه چیزی در غذای شما نیست. من دقیقاً می دانم که به خانواده ام چه غذا می دهم. همچنین می توانید بیرون از خانه را به دلخواه خود تنظیم کرده و کاملاً عالی کنید. این گوشت خوک شیرین و ترش از این قاعده مستثنی نیست. خوش بو است و سنگین در شکم شما نخواهد نشست مانند برخی که بیرون می آید. این شیرین و ترش را امتحان کنید ، ناامید نخواهید شد!

آنچه برای گوشت خوک چینی نیاز دارید

به نظر می رسد این مواد زیادی است اما احتمالاً بیشتر آنها را در دسترس دارید. آنها با هم ترکیب می شوند تا بهترین شیرین و ترش گوشت خوک را برای همیشه درست کنند!

  • روغن: این روغنی است که برای سرخ کردن استفاده خواهید کرد بنابراین از روغن دودزا مانند کانولا یا بادام زمینی استفاده کنید.
  • گوشت خوک: من از فیله گوشت خوک که به قطعات یک اینچی بریده شده استفاده کردم.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید
  • نشاسته ذرت: برای کمک به ایجاد پوسته ای خوب ، از این کت خوک استفاده خواهید کرد.
  • فلفل دلمه ای قرمز: فلفل را به قطعات یک اینچی برش دهید.
  • فلفل دلمه ای سبز: فلفل را به اندازه اندازه یکدیگر بریزید.
  • پیاز: پیاز را برش بزنید تا مانند فلفل شود تا همزمان انجام شود.
  • تکه های آناناس: از قوطی تخلیه 15 اونسی استفاده کنید.

سس شیرین و ترش خانگی

  • قند: این قند سفید شیرین و خوب را تأمین می کند.
  • سس گوجه: سس گوجه فرنگی همچنین شیرینی و کمی تلخ به آن اضافه می کند.
  • سرکه سفید: سرکه سفید طعم شدید ترش مورد نظر شما را دارد.
  • سرکه سیب: سرکه سیب از نظر طعم ترش ملایم تر است ، بنابراین مصرف آن بیش از حد نیست.
  • سس سویا: عطر و طعم کلاسیک برای ترش و شیرین ، در صورت تمایل از سدیم کم استفاده کنید.
  • نمک سیر: عطر و طعم اضافه می کند و نمک به طعم دادن هر چیز دیگری نیز کمک می کند.
  • نشاسته ذرت: این به غلیظ شدن سس کمک می کند.
  • دانه کنجد و پیاز سبز: اینها اختیاری است ، اما من اکیداً آنها را توصیه می کنم.
غذای پیشنهادی  همه چیز خانگی ادویه جات ترشی جات | منتقد دستور العمل

چگونه گوشت خوک شیرین و ترش درست کنیم

این مواد به طرز شگفت انگیزترین روش برای ایجاد ظرفی که خانواده شما بارها و بارها از شما می خواهند ترکیب می شوند.

  1. دبستان: در یک ماهیتابه بزرگ روغن را به اندازه یک اینچ در ماهیتابه اضافه کرده و تا 350 درجه گرم کنید.
  2. کت: گوشت خوک را نمک و فلفل بزنید و در نشاسته ذرت ریخته تا کاملاً بپوشد.
  3. سرخ کردن: گوشت خوک را به روغن اضافه کرده و بپزید تا حدود 3-4 دقیقه طلایی و ترد شود. آن را برداشته و در بشقاب کنار بگذارید.
  4. Sauté: در یک تابه بزرگ ، روغن زیتون ، فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.
  5. سس: در یک کاسه کوچک شکر ، سس گوجه فرنگی ، سرکه ، سس سویا ، نمک و نشاسته ذرت را بزنید.
  6. ترکیب کنید: گوشت خوک و آناناس را با فلفل به ماهی تابه اضافه کرده و روی آن سس بریزید. بگذارید تا دم بکشد تا گرم شود. با دانه کنجد و پیاز سبز تزیین کنید.

گوشت خوک را برش دهید ، سرخ کنید و سس اضافه کنید.

نکاتی برای بهترین گوشت خوک شیرین و ترش

گوشت خوک شیرین و ترش یک غذای کلاسیک کانتونی است که آمریکایی ها عاشق آن شده اند و چرخش کوچک خودمان را روی آن قرار می دهیم. در هر صورت این دستورالعمل به طعم درست برخورد می کند!

  • گوشت خوک: من از فیله گوشت خوک استفاده کردم اما شما می توانید از لب به لب خوک یا کباب شانه نیز استفاده کنید. شما گوشت خوک فوق العاده لاغر نمی خواهید زیرا باعث تکه های جویده شده گوشت خوک می شود. برای گزش نرم و خوشمزه گوشت خوک کمی چربی می خواهید. آنها را به طور یکنواخت برش دهید تا به طور یکنواخت بپزد
  • سبزیجات: من عاشق استفاده از فلفل قرمز و سبز برای طعم ها و رنگ های مختلف هستم. می توانید فلفل های زرد و نارنجی را نیز جایگزین کنید.
  • آناناس: من دوست دارم تکه های آناناس را از وسط نصف کنم تا کمی لقمه آنها دوستانه تر شود و تعداد بیشتری برای دور زدن وجود داشته باشد. می توانید از آناناس تازه نیز استفاده کنید ، فقط آناناس را به سمت انتهای فلفل و سیر پیاز بپزید تا بتواند برای 3-5 دقیقه بپزد. این باعث کاهش اسیدیته آنها می شود.
  • نشاسته ذرت: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد ، تردی تردتری به گوشت خوک شما می بخشد. آن را جایگزین آرد نکنید.
  • چگونه بدانیم که گوشت خوک من تمام شد: دمای داخلی گوشت خوک باید 145 درجه باشد. توجه داشته باشید که گوشت خوک می تواند 145 درجه باشد و هنوز کمی صورتی داشته باشد. هنوز هم انجام شده است.
  • آیا می خواهید بیشتر به گوشت خوک خود ترد شوید؟ ناگت های خوک خود را دو بار سرخ کنید. اولین بار را به مدت 3-4 دقیقه یا سرخ شده و قهوه ای طلایی سرخ کنید. بگذارید روی یک توری سیمی تخلیه شود. روغن را تا حدود 390 درجه گرم کنید و دوباره برای مدت 1-1 -1 دقیقه یا تا یک طلای عمیق سرخ کنید. در واقع این امر باعث می شود که گوشت خوک چرب نشود ، فقط ترد است.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (8 تا 14 مارس)

چگونه گوشت خوک و برخی از انواع مختلف را سرو کنیم

احتمالاً می توانید این شیرین و ترش را درست از ظرف بخورید و بسیار حیرت انگیز است ، اما من اغلب دوست دارم آن را کمی بیشتر سرو کنم.

  • خدمت: روش کلاسیک سرو این غذا بالای تخت برنج سفید کرکی است. همچنین می توانید آن را روی برنج قهوه ای ، کینوا ، یا رشته فرنگی سرخ شده سرو کنید.
  • تغییرات: برای umph اضافی سبزیجات بیشتری به گوشت خوک ترش و شیرین خود اضافه کنید. کدو سبز ، قارچ ، کلم بروکلی و نخود تند قند همه خوشمزه هستند.
  • خوش آب و هوا: اگر گوشت خوک شیرین و ترش خود را کمی در سمت شور دوست دارید ، قبل از افزودن همه موارد اضافی ، دستور سس را دو برابر کنید.

نحوه نگهداری گوشت خوک شیرین و ترش

این یک وعده غذایی عالی است یا روز بعد برای ناهار دوباره گرم کنید. این وعده غذایی کامل خانوادگی برای همه است!

  • ذخیره سازی: باقی مانده مواد غذایی را تا 3 روز در یخچال محکم بسته نگه دارید. برای رسیدن به بهترین نتیجه ، در قسمت بالای اجاق گاز دوباره گرم کنید. مایکروویو نیز کار خواهد کرد ، اما سبزیجات من خیس تر و مرطوب می شوند.
  • یخ زدگی: می توانید پس مانده ها را نیز فریز کنید. گوشت خوک ترش و خنک شده را داخل کیسه مخصوص فریزر قرار داده و تا 3 ماه منجمد کنید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شوند و دوباره روی اجاق گاز گرم شوند.

یک تابه گوشت خوک شیرین و ترش با دانه های آماده برای سرو.

بیشتر موارد دلخواه را خارج کنید

هیچ چیز بهتر از این نیست که مورد علاقه من در خانه بیرون برود. نه تنها همیشه از ابتدا طعم بهتری دارد ، بلکه من دقیقاً می دانم که در غذای من چیست. موارد اضافی یا مواردی که نمی توانم تلفظ کنم. به علاوه هنگامی که دستور العمل های مورد علاقه خود را در خانه تهیه می کنید می توانید آنها را مطابق میل خود تنظیم کنید. به عنوان مثال می توانید چیزی را کنار بگذارید ، یا ماده بیشتری اضافه کنید ، یا حتی موارد اضافی را اضافه کنید. می توانید برداشت خود را انجام دهید. در اینجا چند دستورالعمل درست و واقعی برای شروع کار آورده شده است.

غذای پیشنهادی  ساندویچ صبحانه مافین انگلیسی

گوشت خوک شیرین و ترش

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 30 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


این گوشت خوک شیرین و ترش هیجان انگیز همه چیزهایی است که شما می خواهید بیرون بیاورید ، فقط بهتر! شما عاشق مرغ آبدار همراه با باورنکردنی ترین سس هستید!



  • روغن برای سرخ کردن
  • 1
    پوند
    فیله گوشت خوک
    برش به قطعات یک اینچ
  • نمک و فلفل
  • 1/2
    جام
    نشاسته ذرت
  • 1
    فلفل دلمه ای قرمز
    برش به قطعات یک اینچ
  • 1
    فلفل دلمه ای سبز
    برش به قطعات یک اینچ
  • 1
    کم اهمیت
    پیاز
    برش به قطعات یک اینچ
  • 1
    {15 اونس می تواند}
    تکه های آناناس ، آبکش شده

سس ترش و شیرین

  • 2/3
    جام
    شکر دانه ریز
  • 4
    قاشق غذاخوری
    سس گوجه
  • 1/4
    جام
    سرکه سفید
  • 1/4
    جام
    سرکه سیب
  • 1
    قاشق سوپخوری
    سس سویا کم سدیم
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک سیر
  • 1
    قاشق سوپخوری
    نشاسته ذرت
  • دانه کنجد و پیاز سبز خرد شده برای تزیین.



خدمت: 4

کالری381کیلو کالری (19٪)کربوهیدرات ها59g (20٪)پروتئین25g (50٪)چربی4g (6٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)چربی ترانس1gکلسترول74میلی گرم (25٪)سدیم916میلی گرم (38٪)پتاسیم653میلی گرم (19٪)فیبر2g (8٪)قند39g (43٪)ویتامین A1121IU (22٪)ویتامین سی64میلی گرم (78٪)کلسیم22میلی گرم (2٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *