بهترین دستور پودینگ یورکشایر

سبک و کرکی با طعمی تخم مرغ مانند ، یورکشایر پودینگ یک غذای فرعی خوشمزه و مناسب برای سرو با کباب یکشنبه شماست. این دستور العمل آسان به شما نشان می دهد که چگونه غذا را به طور سنتی با قطره های گوشت گاو یا استفاده از چربی های استاندارد مانند کره و روغن تهیه کنید.

این یک غذای نان خوشمزه است که مانند دسر است. اگر عاشق پودینگ یورکشایر هستید ، در ادامه این نان فوکاشیا ، نان کامل یا نوشابه را امتحان کنید.

پودینگ آسان یورکشایر در قالب مافین.

دستور العمل پودینگ یورکشایر

چه بخواهید یک قابلمه بزرگ خورشت گوشت گاو درست کنید و چه یک تفت ساده قابلمه ، می خواهید مقداری پودینگ یورکشایر بزنید تا غذای شما را همراهی کند. این غذای کناری کاملاً مناسب برای خیساندن آب گوشت کباب یا آخرین قطره های خورشت شماست. فقط تهیه این دستور العمل مرا به تعطیلاتی برگرداند که سالها پیش با شوهرم به حومه انگلیس بردم. مدتی را در ساری گذراندیم و در وعده های غذایی با پودینگ یورکشایر در میخانه های سنتی شام خوردیم.

این از Aimee Mars اینجا Aimee است. این غذای جانبی خوشمزه که تا حدی شبیه نانی است که با وعده غذایی شما جفت می شود ، حتی می تواند به عنوان دسر نیز سرو شود. فقط آن را با یک چیز شیرین مانند خامه زده شده پر کنید و یک درمان سریع و آسان داشته باشید.

پودینگ یورکشایر چیست؟

این غذای کناری رایج انگلیسی حاوی تخم مرغ ، آرد و شیر یا آب است و بافتی شبیه پودینگ نان دارد. پایه آن قطره های گوشت یا ترکیبی از چربی ها مانند کره و روغن است. این وعده را که معمولاً با گوشت گاو و گوشت گاو یا کباب یکشنبه سرو می شود می توان در یک تابه بزرگ درست کرده و از هم جدا یا با استفاده از قالب مافین به صورت یک وعده تهیه کرد.

غذای پیشنهادی  مرغ Hibachi | منتقد دستور العمل

طعم پودینگ یورکشایر شبیه پاپاور است و حتی می توان آن را به عنوان شیرینی و بستنی وانیلی به عنوان دسر سرو کرد.

پودینگ فردی یورکشایر روی بشقاب سفید.

مواد لازم در پودینگ یورکشایر

  • قطره قطره گوشت گاو (یا کره و روغن): دفعه بعدی که یک رست بیف درست کردید ، برای تهیه پودینگ یورکشایر ، قطره های گوشت گاو را ذخیره کنید ، اما به همین راحتی می توانید از ترکیب کره و روغن استفاده کنید.
  • ارد: آرد استاندارد همه منظوره برای این دستورالعمل بهتر است. من ترجیح می دهم از گزینه گندم سبوس دار سفید استفاده کنم.
  • شیر کامل:
  • تخم مرغ: تخم مرغ ها یک ماده اصلی در خمیر پودینگ هستند که لازم است قبل از پختن کمی بمانند تا تخم مرغ ها پخته شوند.
  • نمک: مقدار کمی نمک برای چاشنی نیاز است.

چگونه پودینگ های یورکشایر درست کنیم

  1. خمیر را آماده کنید: آرد ، شیر ، تخم مرغ و نمک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. کنار بگذار
  2. چربی را گرم کنید: همه قفسه های فر را جدا کنید در پایین آن. کره یا قطره قطره را در یک قابلمه به اندازه 10 اینچ بریزید یا بین یک ظرف مافین 12 فنجانی تقسیم کنید. ماهی تابه را داخل فر قرار دهید یا اگر از قالب مافین استفاده می کنید ، روی یک ورق بزرگ پخت قرار دهید و درون فر قرار دهید. 5 دقیقه آن را بپزید تا روغن و ظرف داغ شود.
  3. پختن: خمیر را در قابلمه بریزید یا بین فنجان های مافین تقسیم کنید. پخت را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که خمیر شروع به پف کرده و قهوه ای طلایی شود.
  4. بلافاصله سرو کنید!

Yorkshire Pudding vs Popover

پودینگ یورکشایر دارای بافتی سبک و کرکی است. با استفاده از قطره های گوشت گاو بو داده تهیه می شود یا می توانید از ترکیب کره و روغن استفاده کنید. با گرم کردن قطره های مانده و ریختن خمیر در تابه ، یک پودینگ نان مطبوع دریافت می کنید. هنگام پخت ، پودینگ از روی ظرف بیرون می آید. سپس پودینگ خرد می شود تا در کنار گوشت گاو سرو شود.

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی کاهش وزن وزن 7 روزه

پوپور از نظر بافت مشابه است اما به جای قطره چربی گوشت گاو با استفاده از کره و روغن تهیه می شود. برای رسیدن به شکل مافین بلند بلند و نازک ، یک قالب مخصوص بلند مافین به نام تابه پاپور استفاده می شود.

آیا می توانید پودینگ سنتی یورکشایر را به صورت پیشرفته درست کنید؟

به طور معمول ، شما پودینگ یورکشایر را درست قبل از آماده شدن وعده غذایی خود آماده خواهید کرد. خیلی زود جمع می شود اگر فر را باز کنید یا وقتی پودینگ را از اجاق خارج می کنید ، به سرعت می افتد. بهتر است آنها را همراه با وعده غذایی خود تهیه کنید ، اما می توانید آنها را منجمد کنید. بگذارید قبل از اینکه به صورت جداگانه بپیچید و در کیسه ای ضد یخ فریز کنید ، کاملاً سرد شوند. برای گرم شدن دوباره آنها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

پودینگ فردی یورکشایر روی بشقاب سفید.

غذاهای کناری نان خوشمزه تر

پودینگ فردی یورکشایر روی بشقاب سفید.

پودینگ آسان یورکشایر

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

کل زمان 50 دقایق

نویسنده امی مریخ

خدمات 12 خدمات

سبک و کرکی با طعمی تخم مرغ مانند ، یورکشایر پودینگ یک غذای فرعی خوشمزه و مناسب برای سرو با کباب یکشنبه شماست. این دستور العمل آسان به شما نشان می دهد که چگونه غذا را به طور سنتی با قطره های گوشت گاو یا استفاده از چربی های استاندارد مانند کره و روغن تهیه کنید.

غذای پیشنهادی  گواکامول | منتقد دستور العمل

  • 1
    جام
    ارد
  • 1
    جام
    شیر کامل
  • 3
    بزرگ
    تخم مرغ

  • قاشق چایخوری
    نمک
  • 1/4
    کره
    یا قطره قطره گوشت گاو ، چربی بیکن ، یا ترکیبی از کره و روغن

فر را در حین پخت باز نکنید. پودینگ به راحتی می افتد.

خدمت: 12

خدمت کردن1پودینگکالری68کیلو کالری (3٪)کربوهیدرات ها9g (3٪)پروتئین3g (6٪)چربی2g (3٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)کلسترول49میلی گرم (16٪)سدیم318میلی گرم (13٪)پتاسیم55میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A100IU (2٪)کلسیم32میلی گرم (3٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *