بهترین رول های خانگی خانگی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

با استفاده از نرم و لطیف داخل و خارج که دارای بافتی چوبی و چوبی پخته و کامل است ، همه ما عاشق آن هستیم ، این رول های پرتزل یک مورد فوری هستند! با این طرف مقاومت ناپذیر ، زمان صرف وقت را ارتقا دهید!

وقت آن است که رول شام معمول را تغییر دهیم. رول های شیرین هاوایی ، سیب زمینی و پارکر هاوس به راحتی می توانند عطر و طعم و بافت خوشمزه ای به هر شام اضافه کنند!

رولت های پرتزل با نمک درشت در یک کاسه بریزید.

بهترین دستور غذا رول پرتزل

بیایید در مورد این رولهای چوبی صحبت کنیم. طلایی ، براق با کره ، نرم و گرم. همه آنها از خوبی و غیرقابل مقاومت بودن جویدنی یک چوب چوبی از بازار هستند اما در یک نان کوچک و آسان برای خوردن! این خطرناک می شود ، زیرا سخت است که خودم را فقط 10 تا از آنها را پشت سر هم نخورم. آنها برای براق شدن نانوایی با کره مسواک می زنند و نمک درشت روی آنها را می پوشانند تا طعم آنها کاملاً جذاب شود!

از آنجا که در حال پختن مخمر هستید ، این دستور به کمی TLC نیاز دارد اما تهیه آن هنوز هم بسیار آسان است. برای ایجاد فقط چند پایه اصلی شربت خانه لازم است! خواه این غذاها را به تنهایی ، به عنوان ساندویچ یا کشویی بخورید ، و یا به همراه شام ​​، من می دانم که خانواده شما به خاطر بافت شگفت آور نرم ، جویدنی و عطر و طعم کره ای آنها ، دیوانه خواهند شد.

مواد خانگی پرتزل رول

رول های Pretzel به دلیل ترکیبات اساسی خود ، یک غذای خوشمزه هستند که می توانید هر زمان درست کنید! اندازه گیری های فردی را می توان در کارت دستورالعمل در انتهای پست یافت.

  • مخمر خشک: به پرزل رول ها صعود و گردی کامل خود را می دهد.
  • آب گرم: این با مخمر مخلوط می شود.
  • شکر قهوهای: برای شیرینی و کمک به رشد مخمر.
  • کره: بهتر است قبل از زمان نمک و ذوب شود. برای استفاده در خمیر و مسواک زدن در بالا.
  • تخم مرغ: برای استفاده به عنوان ماده اتصال دهنده در نان.
  • نمک: برای افزایش عطر و طعم فقط با یک خرج کردن.
  • ارد: آرد همه منظوره در این دستور العمل عالی عمل می کند. جای نگرانی در مورد آرد نان نیست.
  • اب: آب زیادی وجود دارد اما در یک گلدان بزرگ برای حمام جوش شیرین قرار دارد.
  • جوش شیرین: وقتی رول های خود را در جوش شیرین می جوشانید ، به آنها رنگ تیره و بافت چوب شور می دهد.
  • نمک درشت: برای بالا بردن رول با.
غذای پیشنهادی  آسانترین نودل کنجد سیر

ساخت رول پرتزل از Scratch

تهیه رول پرتزل در خانه بسیار آسان است! با چقدر خوشمزه ، کره ای و طلایی بودن ، شما نمی خواهید از خانه بیرون بروید تا دوباره چوب بری تهیه کنید!

  1. مخمر را آماده کنید: در یک کاسه مخلوط مخمر ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5-7 دقیقه بماند ، تا شروع به کف شدن کند.
  2. ویسک بزنید: تخم مرغ و کره.
  3. در مواد خشک مخلوط کنید: آرد و نمک را اضافه کرده و با قلاب خمیر با سرعت متوسط ​​و کم به مدت 6-7 دقیقه مخلوط کنید تا صاف و نرم شود.
  4. بگذارید خمیر بلند شود: یک کاسه بزرگ را روغن زده و خمیر را داخل آن منتقل کنید. بسته بندی پلاستیکی را با اسپری پاشش بپاشید و کاسه را با طرف اسپری شده رو به روی خمیر بپوشانید. اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود ، حدود 40-60 دقیقه.
  5. پیش گرم کنید: فر را با دمای 425 گرم کنید.
  6. شکل: وقتی اندازه خمیر دو برابر شد ، 12 قسمت مساوی برش دهید. خمیر خود را به شکل گلوله در آورید و درز آن را در قسمت پایین رول ها نگه دارید.
  7. حمام نوشابه را آماده کنید: بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. در حالی که خمیر در حال استراحت است ، یک قابلمه بزرگ یا اجاق گاز هلندی را روی اجاق قرار دهید و آب و جوش شیرین را بجوشانید.
  8. رول را بجوشانید: پس از استراحت خمیر ، گلوله های خمیر را به صورت دسته ای 4 تا 4 بار در یک بار جوشانده و از هر طرف به مدت 1 دقیقه بجوشانید. با استفاده از یک قاشق شکاف دار آنها را برداشته و روی یک ورقه پخت روکش شده با پوست قرار دهید.
  9. با کره مسواک بزنید و نمک اضافه کنید: با کره ذوب شده مسواک بزنید و نمک درشت بپاشید. از یک چاقو یا تیغ بسیار تیز برای به دست آوردن قسمتهای بالای دسته استفاده کنید.
  10. پخت: به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس ظرف را بچرخانید و 6-8 دقیقه دیگر آن را بپزید تا قهوه ای شود. قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شود.
روند ساخت رول های قوطی ، مرحله به مرحله.

نکاتی برای ساخت رول های نهایی پرازل

این نکات عالی می تواند به شما کمک کند رول های چوبی درست کنید که با هر چیزی که می توانید از یک نانوایی یا فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید رقیب است. رول های چوبی را سفارشی و کامل کنید!

  • ورز دادن به اندازه کافی طولانی: حتماً به اندازه کافی ورز دهید. این کمک می کند تا خمیر شما شل شود و نتیجه ای لطیف ، نرم و جونده به شما بدهد.
  • از حمام نوشابه صرف نظر نکنید: حمام جوش شیرین همان چیزی است که باعث می شود رول های قوطی شما در واقع طعم قوطی های چوبی را داشته باشند. همچنین به آنها رنگ قهوه ای طلایی و بافت جویدنی می بخشد. این اتفاق می افتد به دلیل آنچه “واکنش میلارد” نامیده می شود – جایی که اسیدهای آمینه و قندها واکنش می دهند و یک رنگ قهوه ای و طعم مشخص ایجاد می کنند. وقتی جوشاندن آنها تمام شد ، کمی چروک می شوند. این فقط به این معنی است که واکنش رخ داده و آنها برای پخت آماده هستند!
  • امتیازات خود را ثبت کنید: هنگامی که قسمت بالای رول های خود را می برید ، به آنها اجازه می دهید تا کاملاً پخته و بپزند.
  • افزودن طعم های مختلف: به راحتی می توانید با افزودن پنیر رنده شده تازه ، شکر دارچین و یا مواد افزودنی مانند هر چاشنی نان شیرین در زمان مسواک زدن کره در قسمت بالای آن ، عطر و طعم Pretzel Roll خود را تغییر دهید.
  • افت و خیز: Pretzel Roll وقتی شکسته می شود و در سس پنیر خانگی فرو می رود مزه عالی دارد. شما همچنین می توانید این پسران بد را باز کرده و مقداری کره عسل به آن اضافه کنید تا یک درمان واقعا شیرین و انحطاطی داشته باشد. صادقانه بگویم من می توانم از رول های نرم با کره عسل زندگی کنم.
  • استفاده های دیگر: من دوست دارم از Pretzel Rolls به عنوان نان برای لغزنده های کوچک به سبک میخانه استفاده کنم. شما می توانید از گوشت خوک کشیده ، چیزبرگر ، لغزنده مرغ گاومیش ، و بافت چوب شور کمی مزه اضافی اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  بسته بندی کرانچ Cheeseburger - Skinnytaste

رول پرتزل با نمک درشت روی کاغذ روغنی.

نحوه نگهداری رول های مخروطی مانده

رول های پرتزل برای گرم شدن در اجاق گاز برای یک خوراکی گرم و خوشمزه مناسب هستند! اینها همیشه برای من یک کار عملی است.

  • در دمای اتاق: یا روی پرتزل رول های پخته شده را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و یا آنها را تا 3 روز در یک ظرف ضد هوای نگه دارید.
  • در یخچال: خمیری که بلند شده و ورز داده شده را می توان به مدت 2 روز در یخچال نگه داشت. به سادگی به شکل گلوله درآورید و بگذارید قبل از پخت مجدداً بالا بیاید.
  • در فریزر: هر دو خمیر نپخته و رول های پخته شده را می توانید تا 2 ماه در فریزر نگه دارید. برای خمیر نپخته ، یک شب آب شوید و سپس بگذارید تا قبل از پخت در دمای اتاق افزایش یابد. برای گرم شدن مجدد رول های پخته شده ، آنها را به مدت 15-20 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

نمای نزدیک از Pretzel Roll که نصف شده است.


  • در یک کاسه مخلوط مخمر ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5-7 دقیقه بماند تا شروع به کف شدن کند.
  • آرد و نمک را اضافه کرده و با قلاب خمیر با سرعت متوسط ​​و کم به مدت 6-7 دقیقه مخلوط کنید تا صاف و نرم شود.
  • یک کاسه بزرگ را روغن زده و خمیر را داخل آن منتقل کنید. بسته بندی پلاستیکی را با اسپری پاشش بپاشید و کاسه را با طرف اسپری شده رو به روی خمیر بپوشانید. اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود ، حدود 40-60 دقیقه.

  • فر را با دمای 425 گرم کنید.

  • وقتی اندازه خمیر دو برابر شد ، 12 قسمت مساوی برش دهید. خمیر خود را به شکل گلوله در آورید و درز آن را در قسمت پایین رول ها نگه دارید.

  • بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. در حالی که خمیر در حال استراحت است ، یک قابلمه بزرگ یا اجاق گاز هلندی را روی اجاق قرار دهید و آب و جوش شیرین را بجوشانید. بعد از استراحت خمیر ، گلوله های خمیر را به صورت دسته ای 3 تا 4 بار در هر بار جوشانده و از هر طرف به مدت 1 دقیقه بجوشانید. با استفاده از یک قاشق شکاف دار آنها را برداشته و روی ورقه پخت روکش شده با پوست قرار دهید.
  • با کره ذوب شده مسواک زده و نمک درشت را بپاشید. از یک چاقو یا تیغ بسیار تیز برای به دست آوردن قسمتهای بالای دسته استفاده کنید.
  • به مدت 10 دقیقه آن را بپزید و سپس ظرف را بچرخانید و 6-8 دقیقه دیگر آن را بپزید تا قهوه ای شود. قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شود.



خدمت: 12

کالری197کیلو کالری (10٪)کربوهیدرات ها31g (10٪)پروتئین5g (10٪)چربی6g (9٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده2gچربی ترانس1gکلسترول29میلی گرم (10٪)سدیم1625میلی گرم (68٪)پتاسیم56میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند3g (3٪)ویتامین A180IU (4٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم19میلی گرم (2٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره نان ، ظرف کناری

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی دستور پختل رول ، رول پاستل

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *