بهترین سیب زمینی پوستی خامه ای زندگی شما!

سیب زمینی خامه ای Scalloped یک غذای آرام ، خامه ای و بسیار خوشمزه است! پنیر پارمزان با کمی پوسته در اطراف لبه ها ، چنین عطر و طعم شگفت انگیزی اضافه می کند.

اینها یک غذای جانبی عالی درست می کنند! آنها کاملاً با ژامبون لعابدار عسلی کلاسیک ، دنده کره سیر ، یا استیک Skillet Salisbury سازگار هستند!

سیب زمینی پارمزان گوشت خوشمزه ، پنیر و لطیف.

سیب زمینی خامه ای پارمزان

این سیب زمینی های Scalloped قرار است به یک مورد علاقه فوری در خانه شما تبدیل شوند. آنها بسیار خامه ای و خوشمزه هستند. و شما عاشق پنیر پارمزان داخل آن هستید. آنها برای نرم شدن سیب زمینی پخته می شوند و در بالای آن پوسته پارمزان ترد و خوشمزه ای وجود دارد. سپس به لایه های خامه ای ، خوشمزه و پنیر تبدیل می شوید.

چه اینها را برای یک موقعیت خاص ، تعطیلات یا هر شام خانوادگی درست می کنید ، دوست دارید اینها را دوست داشته باشید! برای هر وعده غذایی مناسب است. آنها آرامش بخش و دلچسب هستند. همه دوست دارند این سیب زمینی های خامه ای پنیر را دوست داشته باشند.

مواد تشکیل دهنده سیب زمینی دم کرده

  • کره: کره و سیب زمینی فقط با هم ترکیب می شوند
  • ارد: به عنوان غلیظ کننده عمل می کند
  • نمک و فلفل: کم و بیش به مزه اضافه کنید
  • کرم شلاق: این قلم شلاق منجمد نیست. می توانید از خامه مخصوص سنگین یا نصف و نیمه استفاده کنید.
  • پنیر پارمسان: عطر و طعم و بافت اضافه می کند
  • پنیر موزارلا: چنین عالی ذوب پنیر طعم دار
  • سیب زمینیها: من از روس استفاده کردم
  • پیازچه: تازه برای تزیین

طرز تهیه سیب زمینی پوسته پوسته شده

  1. ذوب شدن: در یک قابلمه کوچک کره را با حرارت متوسط ​​ذوب کرده و نمک و فلفل آرد را به آن اضافه کنید. خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند. سپس نیمی از پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید.
  2. لایه: در یک ظرف قابلمه 2 کوارتری که کمی اسپری شده ، نیمی از سیب زمینی ها را با هم تداخل دهید. نیمی از سس را در بالا پخش کنید و به دنبال آن 1/2 فنجان پنیر موزارلا قرار دهید. این کار را با یک لایه دیگر سیب زمینی و سس که روی آن پنیر موزارلا و پنیر پارمزان باقی مانده است تکرار کنید.
  3. پخت: روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در دمای 325 بپزید. آنرا باز کرده و به مدت 25-30 دقیقه بیشتر بپزید تا سیب زمینی چنگال شود و روی آن قهوه ای شود. قبل از سرو با پیاز کوهی بپاشید.
غذای پیشنهادی  دستور پخت مرغ Teriyaki Slow Cooker

تهیه سس پنیر خامه ای برای سیب زمینی های پارمزان Scalloped.

نکات مربوط به سیب زمینی

  • نوع: سیب زمینی Russet یا Yukon Golds بهترین طعم و شکل را ارائه می دهد. روس ها بیشترین نشاسته را دارند و خامه ای ترین سس را درست می کنند و یوکان ها تمایل دارند که شکل آنها را کمی بهتر نگه دارند.
  • برش دادن: سعی کنید سیب زمینی ها را در یک اندازه نگه دارید و ضخامت آنها را بین 1/8 تا 1/4 اینچ برش دهید. برای یکنواختی می توانید از ماندولین یا ابزار دیگری استفاده کنید.
  • پختن: سیب زمینی های خود را قبل از پخت نپزید. این سس برای غلیظ شدن به نشاسته سیب زمینی متکی است.
  • اضافه کردن اطلاعات: روش های زیادی برای متنوع سازی این دستور العمل اساسی وجود دارد. سیر ، پیاز خرد شده ، فلفل را اضافه کنید ، برای حرارت یک قوطی چیلی سبز خرد شده اضافه کنید. همچنین می توانید بیکن خرد شده یا مکعب های کوچک ژامبون اضافه کنید.
  • پنیر: شما می توانید از انواع پنیر برای طعم ها و بافت های مختلف استفاده کنید. با موارد دلخواه خود آزمایش کنید.
  • کوردلینگ: کشکوب در اثر گرمای زیاد ایجاد می شود. بنابراین برای نگه داشتن سس در کنار هم ، باید به جای لایه لایه شدن پنیر رنده شده و شیر یا خامه با سیب زمینی ها ، یک سس پنیر صاف درست کنید. همچنین سس خود را جوش نزنید.
غذای پیشنهادی  طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی

لایه بندی سیب زمینی ، سس خامه و پنیر برای سیب زمینی کاملاً پوسته پوسته شده.

ذخیره سیب زمینی پخته پارمزان

  • یخچال: حداکثر 3 روز در یخچال در ظرف ضد هوای خود نگهداری کنید. دوباره در فر گرم کنید.
  • یخ زدگی: اگر قصد دارید سیب زمینی های پوسته پوسته را منجمد کنید ، لازم است سیب زمینی ها قبل از پایان پخت از اجاق خارج شوند تا از بافت آنها محافظت شود. هنگامی که سیب زمینی ها را یخ زدید ، ممکن است بخواهید آنها را در یخچال ذوب کرده یا به صورت یخ زده بپزید.
  • پیش رو کنید: می توانید اینها را زودتر از موعد بپزید و یک روز قبل در یخچال قرار دهید و سپس برای نیم ساعت تا 40 دقیقه قبل از سرو در فر گرم کنید.

سیب زمینی پارمزان گوشت خوشمزه ، پنیر و لطیف.

به غذاهای کناری الهام گرفته از سیب زمینی حتی بیشتر نیاز دارید؟ اینها را امتحان کنید!

سیب زمینی خامه ای پارمزان

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 1 ساعت

کل زمان 1 ساعت 20 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 6 مردم

این سیب زمینی های پوسته پوسته نرم ، خامه ای و بسیار خوشمزه ای هستند! پنیر پارمزان چنین عطر و طعم شگفت انگیزی را به آن اضافه می کند و این غذاهای کناری ضروری است!

  • 2
    قاشق غذاخوری
    کره
  • 2
    قاشق غذاخوری
    آرد همه منظوره
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2
    جام
    خامه زدن
    همچنین می توانید از نصف و نیمه استفاده کنید
  • 1/2
    جام
    پنیر پارمزان رنده شده
    تقسیم شده
  • 1
    جام
    پنیر موزارلا خرد شده
    تقسیم شده
  • 2
    پوند
    سیب زمینی حنایی
    با ضخامت حدود 8/1 اینچ پوست و برش داده شده است
  • پیازچه تازه را تزیین کنید

ارسال شده در 21 اکتبر 2020

نوشته اصلی در 23 مارس 2019 ارسال شده است

خدمت: 6

کالری528کیلو کالری (26٪)کربوهیدرات ها32g (11٪)پروتئین13g (26٪)چربی40g (62٪)چربی های اشباع شده25g (125٪)کلسترول141میلی گرم (47٪)سدیم703میلی گرم (29٪)پتاسیم715میلی گرم (20٪)فیبر2g (8٪)قند1g (1٪)ویتامین A1481IU (30٪)ویتامین سی9میلی گرم (11٪)کلسیم258میلی گرم (26٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *