بهترین لیموناد خانگی تا به حال!

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

هیچ چیز به اندازه این دستورالعمل لیموناد خانگی شاداب وجود ندارد ، بهترین است! تابستان خیلی خنک خواهد بود ، یک لیوان از این کنار شماست.

هرچیزی که لیمو در آن باشد تازه و پرانرژی است ، به همان اندازه زنگ و طعم می بخشد. در اینجا موارد دلخواه علاقه بیشتری به لیمو وجود دارد ، مانند این گیاهان Scallops ، Chicken Piccata و Brownies.

پارچ لیموناد خانگی با لیمو.

لیموناد خانگی آسان

فقط فکر کردن در مورد این دستور دهانم را آب می کند. یک روز گرم را تصور کنید و خشک شده اید. حالا به یخچال بروید و این پارچ لیموناد سرد یخی را بیرون بیاورید. کاملاً بین شیرینی و ترش متعادل است. یک نفس می کشید و دنیا همه بهتر است. جدی ، خیلی خوب است! و دلیل بسیار خوب بودن این آسان بودن آن است! ممکن است دیگر هرگز لیموناد را از فروشگاه خریداری نکنید. یک دسته دوتایی بسازید ، قول می دهم که هدر نرود!

هیچ چیز مصنوعی ، بدون مواد نگهدارنده ، این یک لیموناد است که می توانید با اطمینان خاطر به دوستان و خانواده خود سرو کنید. و مانند همه چیزهای خانگی ، می توانید شیرین و مزه دار را مطابق میل خود کنترل کنید. شربت قند یا آبلیمو بیشتر اضافه کنید. این به شما بستگی دارد! این را در BBQ بزرگ بعدی خود در کنار سیخ های مرغ کبابی هاوایی Teriyaki Chicken ، کباب ذرت خیابانی مکزیکی و آناناس آهک نارگیل کبابی برای یک وعده غذایی که حتماً تحت تأثیر قرار می دهد ، میل کنید.

آنچه برای ساختن لیموناد کامل نیاز دارید

تهیه لیموناد خانگی از ابتدا ساده و خوشمزه است!

  • قند: شما این را در آب حل می کنید تا یک شربت ساده ایجاد کنید.
  • اب: این را از بقیه آب جدا کنید زیرا برای تهیه شربت قند استفاده خواهد شد.
  • آب لیمو: بسته به اندازه لیموترش به تعداد شما برای تهیه یک فنجان آب بستگی خواهد داشت. هرجایی از 6-10 لیمو
  • اب: این برای افزودن آن به شربت و آبلیمو است تا همه با هم مخلوط شود.
  • نعناع و لیمو: اختیاری برای تزئین اگه جای تو بودم سعی می کردم خیلی جالب است
غذای پیشنهادی  ساده ترین پای شکلاتی بدون پخت

وقتی زندگی به شما لیمو می دهد ، بیایید لیموناد درست کنیم!

گرفتن بهترین نتیجه از لیموناد ، تولید شربت قند است. از این مرحله صرف نظر نکنید.

  1. شربت شکر: در یک قابلمه متوسط ​​و روی حرارت زیاد ، شکر و آب را اضافه کنید. بگذارید تا بجوشد تا حدود 4 – 5 دقیقه شکر حل شود.
  2. پور: شربت را به پارچ اضافه کنید.
  3. آب لیمو: آب لیمو را اضافه کنید.
  4. اب: 6-8 پیمانه آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  5. موارد اضافی: در صورت تمایل با خلال نعنا و لیمو تزئین کنید.

ریختن آب قند و آبلیمو در پارچ.

بیشترین آب میوه را از لیمو خود دریافت کنید

شما می خواهید در هنگام آب گیری از لیموها بیشترین بهره را ببرید. شما نمی خواهید جز تفاله چیزی پشت سر بگذارید ، مخصوصاً که یک فنجان کامل آب می خواهید. برای دریافت بیشتر آب لیمو ، می خواهید آنها را گرم کنید. من این کار را در مایکروویو انجام می دهم.

لیموها را از وسط برش بزنید و شکاف هایی را در امتداد پوست ایجاد کنید که تا انتها پایین است ، حدود چهار عدد. این بریدگی ها باید از طریق پوست و به سختی در گوشت قرار بگیرند. لیموها را روی یک صفحه امن مایکروویو قرار دهید. مایکروویو را به مدت 30-45 ثانیه یا تا زمانی که لیموها خوب و گرم شوند ، مایکروویو کنید. سپس لیموها را به روش دلخواه خود آب دهید.

نکاتی برای لیموناد خانگی تازه

بنابراین لیموناد خانگی تازه و نشاط آور ، نشاط آور و جالب توجه است.

  • لیمو چیدن: دریافت لیموناد خوب ، همه چیز با لیمو شروع می شود. به دنبال لیموهایی باشید که سفت باشند اما در مقابل فشار ملایم تسلیم شوند. پوست باید عاری از هرگونه لکه سبز باشد و بیش از حد ضخیم نباشد. از لیمو سفت نیز پرهیز کنید. همچنین لیموها باید اندازه آنها سنگین باشد. هرچه لیمو سنگین تر باشد ، آب بیشتری نیز در آن وجود دارد. اگر می توانید پیدا کنید لیمو مایر بهترین طعم را دارد. آنها بزرگ هستند ، بنابراین به مقدار کمتری احتیاج خواهید داشت و به طور طبیعی طعم شیرین تری دارند.
  • از بطری خودداری کنید: لیموناد نهایی با استفاده از لیمو تازه بدست می آید. آب لیمو بطری یا آب کنسانتره فقط یکسان نیست.
  • طعم را تشدید کنید: بدون داشتن زنجبیل بیش از حد ، یک لیمو را به شربت شکر اضافه کنید و از این طعم مرکبات بیشتر استفاده کنید.
  • ذخیره آن: از آنجا که تکه های یخ لیمو را رقیق می کند ، بدون تکه های یخ در یخچال نگهداری کنید و هنگامی که آماده سرو هستید ، تکه های یخ را به لیوان اضافه کنید ، نه پارچ. این به مدت 4 روز حفظ می شود.
غذای پیشنهادی  دستور العمل سیب زمینی شیرین فر سرخ کن

اضافه کردن آب و لیمو و نعناع برای تزیین.

چرا باید شربت قند درست کنم؟

زیرا یکی از بهترین راه ها برای مخلوط کردن موفقیت شکر و لیمو است. به این ترتیب لیموناد خانگی شما طعم شگفت انگیزی پیدا کرده و به زیبایی مخلوط می شود.

تهیه شربت قند نکته اصلی ایجاد تعادل در لیموناد خانگی است. هنگامی که شما فقط آب ، شکر و آبلیمو را کنار هم می ریزید ، قند غالباً در ته فرو می رود و حل آن تقریباً غیرممکن است. بیشتر آن خواهد شد ، اما برخی از آن نخواهد بود. این باعث می شود تعادل درست شیرینی و ترش بسیار دشوار باشد. با گرم کردن شکر با آب و حل کردن آن در یک شربت اجازه می دهید تا شکر و آبلیمو با هم مخلوط شده و از اولین نوشیدنی تا آخرین نوشابه کاملاً متعادل شود.

تغییرات برای لیموناد خانگی ساده

چرا می توان فقط لیموناد را متوقف کرد ، در حالی که می توانیم طعم و مزه زیادی به نوشیدنی تابستانی شما اضافه کنیم! لیموناد خانگی دور از کسل کننده نیست ، خلاقیت به خرج دهید و لذت ببرید!

  • میوه: لیمو و میوه برای هم درست کردند. لیموناد توت فرنگی ، انار ، بلوبری ، تمشک و لیموناد هندوانه را امتحان کنید. برای پیچ خوردگی آهک لیمو ، آب آهک اضافه کنید.
  • گرمی: به جای آب ساده ، آب گازدار مورد علاقه خود را برای کمی حباب اضافه کنید. این امر جایگزین بسیار خوبی برای نوشابه در تابستان می شود. شما هنوز هم آن بافت گازدار را دارید ، اما برای شما سالم تر است.
  • آن را فریز کنید: از این کار برای تهیه لیموناد یا نوشیدنی شاداب و شاد مانند این لیموناد توت فرنگی منجمد استفاده کنید!
غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (10-16 آگوست)

ریختن لیموناد در شیشه های ماسون شیشه ای.

دستور العمل های بیشتر لیمو دوست داشتنی

لیمو واقعاً یک میوه فوق العاده است. وقتی با مواد دیگر مخلوط شود ، می تواند طعم و روشنایی زیادی به یک ظرف اضافه کند. فشردن کمی لیمو روی یک ظرف آماده شده می تواند ظرف را زنده کند و بهترین طعم را به شما بدهد. در اینجا برخی دیگر از دستورالعمل های درست و لیمویی من که باید امتحان کنید وجود دارد!

لیموناد خانگی

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 5 دقایق

کل زمان 10 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 12 فنجان ها


هیچ چیز به اندازه این دستورالعمل لیموناد خانگی شاداب وجود ندارد ، بهترین است! تابستان خیلی خنک خواهد بود و یک لیوان از آن کنار شماست.



  • 1
    جام
    قند
  • 1
    جام
    اب
  • 1/2
    جام
    آب لیمو
  • 6-8
    فنجان ها
    اب
  • برش های نعناع و لیمو برای تزیین



خدمت: 12

کالری67کیلو کالری (3٪)کربوهیدرات ها17g (6٪)پروتئین1g (2٪)چربی1g (2٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)سدیم7میلی گرمپتاسیم11میلی گرمفیبر1g (4٪)قند17g (19٪)ویتامین A1IUویتامین سی4میلی گرم (5٪)کلسیم5میلی گرم (1٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *