بهترین ماریناد استیک جهان

این وب سایت ممکن است شامل پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

بهترین ماریناد استیک جهان طعم زیادی به استیک آبدار شما می بخشد. این کمک می کند تا استیک نرم و معطر شود و بهترین استیک موجود را ایجاد کند!

استیک فقط برای وعده های غذایی فانتزی نیست ، می توانید آن را در هر زمان از هفته میل کنید. آن را با یک سالاد ، سیب زمینی و مارچوبه برای یک وعده غذایی که دارای رستوران است ، اما بهتر ترکیب کنید!

استیک را با ماریناد استیک در یک تابه با دو برش لیمو برش دهید.

دستور تهیه ماریناد استیک

امروز من بهترین ماریناد استیک را با شما به اشتراک می گذارم! وقتی به آن فکر می کنم دهانم آب می افتد! استیک برای پخت و پز می تواند کمی ترسناک باشد ، این برای من استفاده می شد. من فکر می کنم دلیل این امر این بود که استیک معمولاً بسیار پر مصرف است و من هرگز نمی خواستم آن را بهم بریزم. همه ما می دانیم که وقتی استیک درست انجام شود ، کاملاً خوشمزه است. با استفاده از این ماریناد ، من یک روش بی عیب و نقص ایجاد کردم که تضمین می کنم استیک شما طعم آسمانی می دهد. این ترکیب کاملی از ادویه ها و گیاهان است که عطر و طعم طبیعی استیک را افزایش می دهد بدون اینکه غالب باشد.

اگر سرخ کن هوا برای پخت استیک خود ندارید ، راه پخت استیک در ماهیتابه راه خوبی است! این جستجوی عالی را در خارج قرار می دهد و سپس می توانید با دقت آن را تماشا کنید و اجازه دهید تا مطابق لطف دلخواه شما بپزد. افزودن کره در انتها فقط آن لمس اضافی را اضافه می کند که احمقانه است. این ماریناد برای استیک های کبابی نیز مناسب است و من به اندازه نفر بعدی کباب پزی را دوست دارم ، اما از این طریق می توانم آن را در تمام طول سال طبخ کنم ، حتی وقتی بیرون از کباب کردن خیلی سرد است. شما باید این ماریناد را امتحان کنید و آن را در یک قابلمه نیز بپزید!

از چه چیزی برای مارین کردن یک استیک استفاده می کنید؟

این ماریناد استیک همراه با گیاهان خشک ، سس سویا ، سس Worcestershire ، روغن زیتون ، آب لیمو و سیر است. این مواد همه با هم ترکیب می شوند تا چنین عطر و طعم شگفت انگیز و استیک آبدار کاملاً پخته شده را به شما بدهند!

  • سس سویا: کمی شور و عطر و طعم زیادی به آن اضافه می کند.
  • آب لیمو: اسیدیته را اضافه می کند تا نرم و معطر شود.
  • روغن زیتون: به آب بندی کمک کنید.
  • سس ووسترشر: یکی از بهترین طعم دهنده های امامی برای گوشت گاو.
  • سیر ریز ریز شده: برای بهترین مزه از تازه استفاده کنید.
  • چاشنی ایتالیایی: ترکیبی از گیاهان برجسته.
  • فلفل و نمک: برای چشیدن ، اما آن را کنار نگذارید.
  • فلفل قرمز: کمی ادویه اضافه می کند.
  • استیک: من از دنده چشم استفاده کردم ، نیویورک هم عالی است
  • کره: کره واقعا بهترین چیز برای پختن استیک است! دستها پایین!
  • جعفری خرد شده: یک پاپ رنگی اضافه می کند.
غذای پیشنهادی  دستور پخت سریع ماکارونی رشته فرنگی آسان ، ماستال رشته فرنگی خانگی

بیایید کمی استیک مارینیت کنیم!

عطر و بوی این ترکیب قبل از افزودن گوشت دیوانه کننده است. شما می دانید که فقط از طریق بوی آن باورنکردنی خواهد بود. در یک کاسه کوچک مخلوط کنید ، سس سویا ، آب لیمو ، روغن زیتون ، سس Worcestershire ، سیر خرد شده ، ادویه ایتالیایی ، فلفل ، نمک و یک فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. استیک ها را به یک کیسه قفل زیپ قابل تعمیر یا یک کاسه بزرگ اضافه کنید و ماریناد را روی آن بریزید. به مدت 2 ساعت یا یک شب مارینیت کنید.

برای ساختن استیک ها در یک تابه

  1. بپزش: ماهی تابه را روی حرارت زیاد روشن کنید. استیک ها را اضافه کنید. از هر طرف به مدت 3 دقیقه یا تا جایی که قهوه ای رنگ شود بپزید. حرارت را به متوسط ​​تا زیاد کاهش دهید. استیک ها را به لطافت دلخواه بپزید. مال من حدود 10 دقیقه 3 بار ورق زد تا یک چاه متوسط ​​بدست آورد.
  2. بالا آن: روی آن را کره و در صورت تمایل جعفری تازه تزئین کنید.
بهترین ماریناد استیک جهان در یک کاسه شفاف مخلوط شده است.

چگونه مناقصه استیک درست می کنیم؟

دو روش وجود دارد که من برای تهیه مناقصه استیک استفاده می کنم. نرم کننده های اسیدی یک روش عالی برای بدست آوردن یک استیک نرم است. برای کمک به نرم کردن استیک ، آب لیمو را در ماریناد خود قرار داده ام. فیبرهای سخت گوشت را از بین می برد. اگر با یک برش گوشت سخت شروع کرده اید ، من قبل از پخت گوشت ، الیاف آن را با کوبیدن خرد می کنم.

چرا استیک من سخت و جونده است؟

فیبرهای عضلانی گوشت باید شکسته شود و پروتئین ها به ژلاتین تبدیل شوند تا گوشت نرم شود. این خیلی سریع روی حرارت زیاد و با برشهای استیک نرم مانند مینیون فیله اتفاق می افتد ، اما برش های سخت تر گوشت نیاز به پخت آهسته دارند ، معمولاً در نوعی مایعات هستند تا خشک نشوند.

استیک نپخته در کیسه Ziplock با ماریناد استیک.

چه مدت استیک مارینیت می کنید؟

به محض آماده شدن ماریناد ، استیک های خود را اضافه کرده و اجازه دهید تا تمام آن طعم خوشمزه را خنک کند. همچنین با مارینار شدن مناقصه می شود. حداقل نمک برای اجازه دادن به این استیک ها 2 ساعت است ، اما می توان آن را یک شب نیز استفاده کرد. عطر و طعم به طور جدی از این دنیا خارج شده است!

غذای پیشنهادی  چگونه بهترین دستور غذای ودکا Penne alla را درست کنیم

چگونه می دانید استیک شما انجام شده است؟

همه دوست دارند که استیک خود را در درجات مختلف انجام دهند و استفاده از دماسنج راهی است که برای اطمینان از درست پخت آن درست می کنید. به یاد داشته باشید ، وقتی استیک شما از روی حرارت برداشته شد ، برای مدت یک یا دو دقیقه به پختن ادامه می دهد و درجه حرارت را حدود 2-4 درجه بیشتر می کند. من غالباً گوشتم را درست قبل از رسیدن به دمای مناسب حذف می کنم.

استیک مهربانی دمای داخلی رنگ مرکزی
متوسط ​​نادر 130-135 درجه فارنهایت رنگ صورتی
متوسط 135-145 درجه فارنهایت برخی از صورتی
خوب 145-155 درجه فارنهایت شکاف صورتی روشن
آفرین 155-165 درجهF بیشتر قهوه ای
استیک پخته شده در یک تابه با ماریناد ، لیمو و تزیین روی آن.

پختن استیک در نکات تابه

من دوست دارم استیک هایم را در یک قابلمه طبخ کنم. فقط چند دقیقه طول می کشد تا آن لبه قهوه ای ترد و متوسط ​​درون آن پخته شود. اما می توانید از این دستورالعمل برای کباب کردن نیز استفاده کنید. برای هر دو مناسب است. قرار است به استیک های شما بهترین طعم را ببخشد!

  • چدن: بهترین تابه برای استفاده ، تابه چدنی است. گرما را به طور مساوی توزیع می کند و استیک را به زیبایی قهوه ای می کند.
  • آن را گرم کنید: قبل از قرار دادن استیک ها از بزرگترین مشعل موجود در اجاق گاز خود استفاده کنید و چدن را گرم کنید. این باعث می شود که من پوسته پوسته ریزی خوبی داشته باشید. روغن موجود در ماهی تابه باید تقریباً تا حد دخانیات لرزان باشد.
  • استیک را بزنید: با یک دستمال کاغذی ، استیک ها را به آرامی خشک کنید. نگران نباشید مارینادی را که از قبل در گوشت اشباع شده است از بین نمی برید. وقتی گوشت خشک شد ، اطمینان حاصل می کند که یک چکه خوب وجود دارد و پوسته مطبوع و باورنکردنی ایجاد می کند. هنگامی که مرطوب هستند ، به جای گچ زدن بخار می گیرند ، که باعث می شود نرم شوند.
  • آخرین کره را اضافه کنید: کره را درست قبل از آماده شدن برای بیرون آوردن در ظرف ، قرار دهید. شما نمی خواهید کره شما بسوزد ، که با حرارت زیاد می تواند به راحتی این کار را انجام دهد.
  • بگذارید استراحت کند: با این وجود استیک خود را می پزید ، حتماً بگذارید 5-15 دقیقه بماند تا آب آن در کل استیک توزیع شود. به این ترتیب به جای طعم گوشت ، با طعم و مزه خوب بشقاب خود مواجه نخواهید شد.
غذای پیشنهادی  کوکی های موز | منتقد دستور العمل

استیک مارین شده و پخته شده با سیب زمینی پخته ، لوبیا سبز و لیمو خرد شده در یک بشقاب سفید.


  • در یک کاسه کوچک ، سس سویا ، آب لیمو ، روغن زیتون ، سس Worcestershire ، سیر خرد شده ، ادویه ایتالیایی ، فلفل ، نمک و یک فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

  • استیک ها را به یک کیسه قفل زیپ قابل تعمیر یا یک کاسه بزرگ اضافه کنید و ماریناد را روی آن بریزید. به مدت 2 ساعت یا یک شب مارینیت کنید.

برای ساخت استیک در یک قابلمه:

  • ماهی تابه را روی حرارت زیاد روشن کنید. استیک ها را اضافه کنید. از هر طرف به مدت 3 دقیقه یا تا جایی که قهوه ای رنگ شود بپزید. حرارت را به متوسط ​​تا زیاد کاهش دهید. استیک ها را به لطافت دلخواه بپزید. مال من حدود 10 دقیقه کوهنوردی 3 بار طول کشید تا یک چاه متوسط ​​بدست آورد.

  • روی آن را کره و در صورت تمایل جعفری تازه تزئین کنید.


خدمت: 6

کالری548کیلو کالری (27٪)کربوهیدرات ها7g (2٪)پروتئین30g (60٪)چربی46g (71٪)چربی های اشباع شده14g (70٪)کلسترول95میلی گرم (32٪)سدیم1344میلی گرم (56٪)پتاسیم561میلی گرم (16٪)فیبر1g (4٪)قند2g (2٪)ویتامین A205IU (4٪)ویتامین سی9میلی گرم (11٪)کلسیم65میلی گرم (7٪)اهن4میلی گرم (22٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره غذای اصلی

آمریکایی

کلمه کلیدی ماریناد ، ماریناد استیک

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *