بهترین همبرگرهای سرخ کن آبدار با پنیر

همبرگرهای آب میوه ای Juicy Air بهترین برگرهایی هستند که تاکنون داشته اید ، دست پایین! اینها بسیار آبدار هستند ، فقط ممکن است برای همیشه جایگزین همبرگرهای کبابی شما شوند!

همبرگر برای تهیه سالاد است. این را با برخی از موارد دلخواه من مانند سالاد پرتزل توت فرنگی ، سالاد ماکارونی باورنکردنی بیکن رنچ یا سالاد ذرت تابستانی سرو کنید. همه آنها سرحال هستند!

همبرگر سرخ کن آبدار کاملاً آبدار روی یک نان با پنیر ، گوجه فرنگی ، کاهو و پیاز.

بهترین برگرهای سرخ کن هوا

من در طول زندگی خود هرگز برگر آبدار و لطیف تری نداشته ام! سرخ کن هوا چیست که همه چیز را کاملاً عالی می پزد؟ من کاملاً از دانش سرخ کن های هوا مطلع نیستم اما این مهم نیست. فقط می دانم که هرچه در سرخ کن هوا امتحان کردم چقدر خوب بیرون می آید! عالی ، هر بار! هر چند باید به شما بگویم ، یک سرخ کن هوا در واقع یک سرخ کن نیست. برای پخت و پز ، ترد و جادویی ساختن آن از هوای اجباری برای گردش در اطراف غذا استفاده می شود. این تقریبا بیشتر یک اجاق گاز همرفت است. اگر هنوز سرخ کن هوا را امتحان نکرده اید ، وقت آن است!

این همبرگرهای سرخ کن هوا آسانتر نیستند و به همین دلیل دهان خوب می بارد! من عاشق این هستم که هر زمان که بخواهم می توانم یک همبرگر آبدار داشته باشم ، حتی اگر هوای بیرون کباب نباشد. مطمئناً اگر اینها را بچشید ، ممکن است دیگر هرگز از کباب پز استفاده نکنید. و با استفاده از سرخ کن هوا ، سرخ شدن ماهی تابه را در جایی که در چربی خود بپزد از بین می برد. بنابراین بله ، کمی سالمتر از سرخ شدن در تابه است اما تقریباً همان سلامتی کباب را دارد ، اما عطر و طعم و آبدار بودن آن بی نظیر است! شما باید این ASAP را امتحان کنید!

مواد همبرگر

این دستور کاملاً مورد علاقه من برای تهیه همبرگر است. اگر ترکیبی از فصل ها را دوست دارید ، ادامه دهید و از آنها استفاده کنید. اینها بسیار قابل تنظیم هستند.

  • گوشت چرخ كرده: گوشت گاو 80/20 همان چیزی است که من با موفقیت زیادی استفاده کردم.
  • سیر: سیر خرد شده یا خرد شده ترکیب شدن آن را آسان می کند.
  • نمک و فلفل: فصل را مزه دار کنید
  • سس Worcheshire: عطر و طعم باورنکردنی اضافه می کند
  • نانها: نوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید! من نان کنجد را ترجیح می دهم اما هر کاری انجام می شود!
  • مواد افزودنی اختیاری: به پنیر ، کاهو ، گوجه فرنگی ، ترشی و پیاز قرمز فکر کنید
غذای پیشنهادی  پای گلدان بوقلمونی با پوسته چاشنی (شیرینی شکرگذاری)

طرز تهیه همبرگر در سرخ کن هوا

فوق العاده ساده و آسان شما برای دفعه بعدی که هوس یک همبرگر آبدار عالی می کنید عاشق آن خواهید شد!

  1. مخلوط کردن: در یک کاسه متوسط ​​همبرگر ، سیر ، نمک و فلفل و سس ترشی را مخلوط کنید. به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شود
  2. شکل: به 4 patties شکل دهید. آنها هنگام پخت و پز کوچک می شوند بنابراین این نکته را در ذهن داشته باشید.
  3. پختن: 2 عدد شیرینی پزی را در سبد سرخ کن قرار دهید. در حرارت 360 درجه به مدت 5-8 دقیقه بپزید. تلنگر و پخت و پز برای 5 دقیقه بیشتر یا تا زمان ثبت دما داخلی 160 درجه.
  4. پنیر: اگر از پنیر استفاده می کنید ، آن را به قسمت بالایی پنتی اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید تا ذوب شود.
  5. بالا: برگرها را روی نان های خود قرار دهید و به صورت دلخواه روی آنها را بریزید.

آیا می توانید همبرگر منجمد را در سرخ کن هوا درست کنید؟

بله ، همبرگرهای سرخ کردنی هوا هم برای تازه و هم برای یخ زده کار می کنند! فقط کمی بیشتر زمان لازم است تا بپزد. دمای هوا را 10 درجه کاهش دادم تا قسمت بیرونی خیلی زود پخته نشود تا داخل آن تمام شود. بنابراین به هر طریقی که همبرگرهای خود را درست کنید ، هر بار عالی خواهند بود! لذیذ!

  1. تکه های یخ زده خود را در سرخ کن هوا قرار دهید.

  2. درحدود 350 دقیقه در دمای 350 درجه بپزید.

  3. بعد از 10 دقیقه اول همبرگر خود را تلنگر کنید و مهربانی را بررسی کنید. زمان پخت را متناسب با آن تنظیم کنید.

  4. در آخرین لحظه پخت پنیر خود را اضافه کنید تا ذوب شود.

  5. انواع مختلفی از patties و همچنین سرخ کن های مختلف هوا وجود دارد. کتابچه راهنمای سرخ کن هوا را بررسی کنید و از این به عنوان راهنما استفاده کنید. زمان پخت را متناسب با آن تنظیم کنید.

ادویه را با همبرگر مخلوط کنید و روی آن را در سرخ کن پنیر ذوب کنید.

نکاتی برای آبدارترین همبرگر

همبرگر ریشه آلمانی دارد ، اگرچه تاریخچه دقیق این همبرگرهای خوش طعم هنوز جای بحث دارد. هر کجا که آنها از همبرگر آمده اند و به خصوص چیزبرگر قطعاً به عنوان یک کالای اصلی آمریکایی برابر می شوند. همبرگرها خیلی خوب هستند ، من بندرت به این فکر می کنم که از کجا آمده اند ، فقط کی دوباره آنها را خواهم داشت!

  • شکل دادن: خواه طرفدار حلقه یا مربع چاقو باشی ، انگشت شست خود را به سمت مرکز فشار دهید و یک تقسیم بندی را در پارچه ایجاد کنید. با این کار از جمع شدن زیاد و پختن ناهموار آن جلوگیری می شود.
  • همبرگر: من از 80/20 برای این دستور استفاده کردم. شما می خواهید چربی به ایجاد شادابی و طعم کمک کند. شما می توانید به اندازه لاغر 85/15 باشید اما تقریباً به همان نسبت لاغر است که من قبل از شروع کار با ظروف خشک و بی مزه می خواهم.
  • تغییرات: همبرگر بسیار متنوع و قابل تنظیم است. از ادویه ها و سس های مختلف برای تنوع بخشیدن به طعم دهنده ها استفاده کنید. سس BBQ مخلوط شده در داخل ، پودر پیاز ، پودر چیلی ، فلفل قرمز ، پاپریکای دودی ، نمک چاشنی ، ادویه BBQ ، همه شگفت انگیز خواهد بود. اجازه دهید جوانه های چشایی شما برای آنچه می خواهید امتحان کنید خلاقیت پیدا کنند!
  • توپینگ ها: واقعاً هر چیزی به اینجا می رود. دوباره خلاق باشید. هاوایی آن را با آناناس کبابی و سس BBQ درست کنید. قارچ را تفت دهید و پنیر سوئیسی را ذوب کنید. با پنیر جون مونتری از بیکن ترد و آووکادو استفاده کنید. برای پیچ خوردگی تند ، ژالاپینوس ترشی و پنیر جک فلفلی قرار دهید. همه آنها الهی خواهند بود!
غذای پیشنهادی  متری ترد ماتری ، دستور العمل های دیوالی

آیا خوردن همبرگر من وقتی داخل آن صورتی است ، ایمن است؟

همه دوست دارند که همبرگرهایشان کمی متفاوت کار شود. به دلایل ایمنی مقامات بهداشتی توصیه می کنند گوشت گاو چرخ شده کاملاً پخته شود. این به این دلیل است که باکتری هایی که در خارج گوشت گاو یافت می شوند هنگام گوشت چرخ شده در کل گوشت مخلوط می شوند. با گوشتی مانند استیک ، یا کباب ، سطح آن پخته می شود و باکتری های موجود را از بین می برد. این باعث می شود که استیک یا کباب داخل آن صورتی باشد و آن را صورتی ، حتی نادر بخورد. این به این دلیل است که در داخل باکتری یافت نمی شود.

متأسفانه ، گوشت گاو پخته شده نپخته خطرناک است زیرا باکتری ها می توانند در طی فرآیند آسیاب شدن در داخل مخلوط شوند. اگر به درستی گرم نشود ، باکتری ها را از بین نمی برد. به دلایل ایمنی ، همبرگر خود را بپزید تا ضخیم ترین قسمت 160 درجه فارنهایت را ثبت کند. ممکن است همبرگرهای شما هنوز رنگ صورتی داشته باشند اما تا 160 درجه ثبت شده ایمن خواهید بود.

سیب زمینی سرخ کرده را فراموش نکنید!

همبرگرهای آبدار برای همراه شدن به سیب زمینی سرخ شده نیاز دارند. قبل از تهیه همبرگر خود ، این سرخ کردنی های شگفت انگیز هوا را تهیه کنید. سپس همبرگرهای خود را درست کنید. در حالی که روی همبرگرهای خود هستید ، سیب زمینی سرخ شده را برای مدت 3 تا 3 دقیقه در سرخ کن هوا قرار دهید تا دوباره گرم شود و با این سس سرخ کن معروف سرو شود! سس سرخ کردن روی برگرها نیز شگفت انگیز است!

غذای پیشنهادی  دستور العمل آب ABC ، ​​آب سیب چغندر سیب

همبرگر سرخ کن هوا در سرخ کن هوا.

دستورهای بیشتر سرخ کن هوا برای دوست داشتن

سرخ کن هوا دنیای را در دست گرفته است. در بیشتر اوقات در نیمی از زمان می پزد. نیاز به چربی های اضافی را نفی کرده و ظروف خارق العاده ای ایجاد می کند. دوست داشتن چیست ؟! چه تازه وارد جامعه سرخ کن های هوا باشید و چه یک جانباز امروز این دستورالعمل های برنده را امتحان کنید.

همبرگر سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 20 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 همبرگر


همبرگرهای آبدار هوای آبدار بهترین برگرهایی هستند که تاکنون داشته اید ، دست پایین! اینها بسیار آبدار هستند ، فقط ممکن است برای همیشه جایگزین همبرگرهای کبابی شما شوند!



  • 1
    پوند
    80/20 گوشت گاو
  • 3
    حبه های سیر
    خرد شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    سس Worchestershire
  • نمک و فلفل
  • 4
    نان های همبرگری

مواد افزودنی اختیاری:

  • پنیر چدار
  • گوجه فرنگی
  • پیاز قرمز
  • کاهو



خدمت: 4

کالری414کیلو کالری (21٪)کربوهیدرات ها23g (8٪)پروتئین24g (48٪)چربی24g (37٪)چربی های اشباع شده9g (45٪)کلسترول81میلی گرم (27٪)سدیم333میلی گرم (14٪)پتاسیم404میلی گرم (12٪)فیبر1g (4٪)قند3g (3٪)ویتامین سی2میلی گرم (2٪)کلسیم103میلی گرم (10٪)اهن4میلی گرم (22٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *