بهتر از برنج سرخ شده برنج

این برنج سرخ شده مرغ دارای مرغ مرطوب و لطیف با نخود فرنگی و هویج و برنج بلند است که در کنار هم پخته می شوند. با این برنج مورد علاقه چینی این خاصیت و خاص خود را بسازید!

بنابراین بسیاری از انواع برنج سرخ شده قابل تهیه است. این موارد بهتر از تهیه دستور العمل های برنج سرخ شده ، کلاژ تمام علاقه مندی های من است!

برنج سرخ شده مرغ را در یک ماهیتابه بریزید.

برنج سرخ شده مرغ

منظورم واقعاً چه کسی برنج سرخ شده را دوست ندارد؟ خوب شاید شش ساله من به دلیل سبزیجات موجود در داخل نباشد ، اما من کاملاً مطمئن هستم که او تنها کسی است که در آنجا حضور دارد. برای شام تولد با خانواده ام ، تصمیم گرفتم به رستوران مورد علاقه کوچک چینی ما بروم. و این بمب بود. اما برنج سرخ شده آنها عالی بود. اما من به فکر ادامه می دادم ، می توانم این کار را به خوبی در خانه انجام دهم و از آن زمان به بعد هوس کرده ام!

از آنجا که من چند ترفند جالب در مورد چگونگی به دست آوردن برنج سرخ شده کامل را در دستور العمل خود یاد گرفتم ، می خواستم برای ناهار یک دسته بزرگ قدیمی برای خود درست کنم. آن روز کودک آن را ولع کرد. اما من فکر کردم ، چرا پروتئین اضافه نمی کنم و از آن یک وعده غذایی درست می کنم. شما بچه ها مرغ به آن چنین طعم شگفت انگیزی داد! من واقعاً نمی توانستم باور کنم که چقدر خوب معلوم شد. من قول می دهم که می توانید در خانه بمانید و این مسئله بهتر از آن است که از برنج سرخ شده مرغ استفاده کنید. شما واقعاً تحت تأثیر خود قرار خواهید گرفت.

برای تهیه برخی از برنجها آماده باشید:

  • روغن سبزیجات: این به پخت و پز مرغ و اضافه کردن همزمان عطر و طعم کمک می کند.
  • سس سویا: سس مورد علاقه چینی که معتبر است و عطر و طعم غنی می بخشد.
  • مرغ: قطعات کوچک را برش داده و به ماهر یا wok اضافه کنید.
  • برنج پخته شده: بهتر است قبلاً برنجهایی را که در یخچال سرد شده اند ، تهیه کنید.
  • روغن کنجد: با طعم دهنده ای لطیف و غنی به ارمغان می آورد.
  • پیاز: پیاز سفید کوچک خرد شده.
  • نخود فرنگی و هویج: سبزیجات منجمد بهتر کار می کنند و آنها را یک شبه رها می کنند تا ذوب شوند.
  • سس سویا: بیشتر از این سس خوشمزه!
  • تخم مرغ: به راحتی ضرب و شتم شد و در wok اضافه شد.
  • پیاز سبز: برای اضافه شدن بافت ، رنگ و طعم دهنده ، خرد شده و پاشیده شده!
غذای پیشنهادی  نان تست ریکوتا را با گوجه فرنگی بوداده میل کنید

پخت و پز برنج سرخ شده:

  1. آشپزی در یک مهارت: در یک ماهر بزرگ یا ووک، روغن نباتی و سس سویا را اضافه کنید. مرغ را اضافه کرده و بپزید تا کمی قهوه ای شود و در کل پخته شود. حذف و کنار بگذارید.
  2. روغن و سبزیجات را اضافه کنید: بریزید روغن کنجد در پایین. پیاز و نخود فرنگی و هویج را اضافه کرده و سرخ کنید تا سرخ شود.
  3. مخلوط تخم مرغ را بریزید: پیاز ، نخود فرنگی و هویج را به طرف آن بچسبانید و تخم مرغ های کتک زده را به طرف دیگر بریزید. با استفاده از اسپاتولتخم مرغ ها را خرد کنید. پس از پختن ، تخم مرغ ها را با مخلوط سبزی مخلوط کنید.
  4. مواد تشکیل دهنده باقی مانده را هم بزنید: برنج و مرغ را به مخلوط سبزی و تخم مرغ اضافه کنید. سس سویا را روی آن بریزید. مخلوط برنج و سبزیجات را هم بزنید و سرخ کنید تا گرم شود و با هم ترکیب شود. در صورت دلخواه پیاز سبز خرد شده را اضافه کنید.

نکته اصلی Recipe Critic Pro:

مرغ من را در این دستور تهیه سس تریاکی در اینجا پختم. این عطر و طعم شگفت انگیز به مرغ اضافه می کند و فقط از هم جدا می شود. عاقلانه تر ، شما می توانید مرغ خود را جوشانده و یا حتی آن را در یک ظرف متوسط ​​طبخ کنید تا دیگر رنگ صورتی نداشته باشد.

روند ساخت مرغ در ووک. ابتدا مرغ را بپزید ، سپس نخود فرنگی و هویج را بپزید بعد تخم مرغ و برنج اضافه کنید سپس با هم مخلوط کنید.

نکاتی در مورد تهیه بهترین برنج سرخ شده:

از تهیه این برنج سرخ شده با استفاده از این نکات ، برای رسیدن به طعم اصیل چینی لذت ببرید. ساختن آن ساده است و به سرعت و به راحتی جمع می شود. پس از ساختن آن بارها و بارها آن را می سازید!

  • برنج سرد: برای تهیه بهترین برنج باید کمی قبل از زمان برنامه ریزی کنید. برنج پخته شده سرد بهترین روش برای استفاده از برنجهای مانده و همچنین برنج سرخ شده است. برنج هایی که پخته شده و هنوز گرم هستند هنگام تهیه برنج سرخ شده به خوبی پخته نمی شوند. به نظر می رسد که خسته کننده و بسیار چسبنده است.
  • برنج سرد درست کنید: اگر به مرور زمان مشغول خرد و بریدگی برنج سرخ شده هستید ، کافی است برنج گرم را روی یک تخته ورق قرار دهید و آن را به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمان سرد شدن در یخچال بچسبانید. برای یک درمان سریعتر ، برنج ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. فقط کافی است تا سرما بخورد اما یخ زده نشود.
  • حرارت بالا: بهتر است روی حرارت زیاد طبخ شود تا برنج و سبزیجات به طور یکنواخت سرخ شود و قهوه ای شود. سعی کنید بخار برنج را در قابلمه نگذارید یا خیلی به آن بچسبید. مرتباً هم بزنید.
  • سس سویا: در حالی که برنج سرخ شده را هنگام پخت و پز سعی می کنید ، سس سویا اضافی را به انتها اضافه کنید. یک سس سویا سبک چیزی است که من برای طعم دادن ترجیح می دهم.
غذای پیشنهادی  کیک پروانه ای آسان زغال اخته

برنج سرخ شده مرغ را در ماهیتابه با یک قاشق چایخوری خرد کرده و بزرگنمایی کنید.

تغییرات:

چیزهای جدید را امتحان کنید و هنگام تهیه بهترین دستور العمل برنج سرخ شده آن را با تمام این تغییرات جدید و سرگرم کننده ترکیب کنید. بهترین قسمت استفاده از برنج باقیمانده است. چیزهای باقی مانده بیشتری را که می توانید به این دستور العمل برنج سرخ شده مرغ اضافه کنید پیدا کنید تا آسان تر شوید. مواد را با هم مخلوط و مطابقت داده و طعم های دلپذیرتری از برنج را ایجاد کنید.

  • پروتئین: پروتئین خود را با ژامبون ، میگو ، بیکن یا مخلوط کنید یا از سبزیجات آن لذت ببرید.
  • روغن: کره به جای اضافه کردن در همه روغنها ، به همان اندازه عالی است! کره را اضافه کنید تا طعمی غنی و خوش طعم ایجاد شود.
  • برنج: برای این دستور العمل بهتر است برنج سرد یا سرد باشد. Quinoa یا برنج دانه بلند روشهای خوبی برای لذت بردن از انواع مختلف است.
  • سبزیجات: برای تقویت این دستور العمل ، ترکیبی از چند تا چند سبزیجات مورد علاقه خود را ایجاد کنید. کلم بروکلی ، گل کلم ، نخود فرنگی یا شاه بلوط آب سبزیجات خوبی برای اضافه کردن هستند.

برنج سرخ شده مرغ را در یک کاسه بریزید.

بهتر از گرفتن دستور العمل ها!

  • مرغ شیرین و ترش پخته شده
  • ترقه مرغ
  • مرغ کنجد عسل پخته شده

چاپ

بهتر از برنج سرخ شده برنج

برنج سرخ شده مرغی شگفت انگیز که بهتر از خارج کردن است! این برنج سرخ شده مرغ دارای مرغ مرطوب و لطیف با نخود فرنگی و هویج و برنج بلند است که در کنار هم پخته می شوند. با این برنج مورد علاقه چینی این خاصیت و خاص خود را بسازید!
دوره شام ، دوره اصلی
آسیایی آمریکایی
کلمه کلیدی برنج سرخ شده مرغ ، برنج سرخ شده ، دستور العمل برنج سرخ شده
زمان آماده سازی 20 دقایق
زمان پخت 20 دقایق
زمان کل 40 دقایق
خدمات 8 خدمات
کالری 200کیلوکالری
نویسنده رودهای آلیسا

تجهیزات

  • Great Skillet یا Wok
  • اسپاتول

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 پوند مرغ به تکه های کوچک برش بزن
  • 3 فنجان ها برنج پخته شده *
  • 2 توب روغن کنجد
  • 1 پیاز کوچک سفید خرد شده
  • 1 فنجان نخود فرنگی و هویج ذوب شد
  • 2-3 قاشق غذاخوری سس سویا کم و بیش طعم
  • 2 تخم مرغ کتک خورده
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده اختیاری

دستورالعمل ها

  • در یک ظرف بزرگ یا ووک ، روغن نباتی و سس سویا را اضافه کنید. مرغ را اضافه کرده و بپزید تا کمی قهوه ای شود و در کل پخته شود. حذف و کنار بگذارید.
  • روغن کنجد را در کف آن بریزید. پیاز و نخود فرنگی و هویج را اضافه کرده و سرخ کنید تا سرخ شود.
  • پیاز ، نخود فرنگی و هویج را به طرف آن بچسبانید و تخم مرغ های کتک زده را به طرف دیگر بریزید. با استفاده از اسپاتول ، تخم مرغ ها را خرد کنید. پس از پختن ، تخم مرغ ها را با مخلوط سبزی مخلوط کنید.
  • برنج و مرغ را به مخلوط سبزی و تخم مرغ اضافه کنید. سس سویا را روی آن بریزید. مخلوط برنج و سبزیجات را هم بزنید و سرخ کنید تا گرم شود و با هم ترکیب شود. در صورت دلخواه پیاز سبز خرد شده را اضافه کنید.

فیلم

یادداشت

در تاریخ 10 آوریل 2020 به روز شد

در اصل ارسال شده در 21 مارس 2014

غذای پیشنهادی  خورشت مرغ | منتقد دستور العمل

تغذیه

کالری: 200کیلوکالری | کربوهیدرات: 20گرم | پروتئین: 9گرم | چربی: 9گرم | چربی های اشباع شده: 2گرم | کلسترول: 61میلی گرم | سدیم: 301میلی گرم | پتاسیم: 151میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 1774IU | ویتامین سی: 4میلی گرم | کلسیم: 23میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *