بوریتو لوبیا ، بوریتوی پنیر کوسکوس لوبیا

لوبیا ، بوریتو کوسکوس و پنیر بوریتو ، کوسکوس لیمویی لوبیای سیاه آسان و خوشمزه با 3 مخلوط پنیر. دستورالعمل کامل فیلم.

هنگامی که من به دنبال دستور العمل هایی با استفاده از لوبیا سیاه بودم ، از طریق این بوریتو ساده با مواد کمی به دستم رسید. با برنج مانده درست شد. اما من از کوسکوس استفاده کردم. برای این بوریتوی لوبیای پنیر ، من 3 مخلوط پنیر ارگانیک (موتزارلا ، پروولون ، چدار) خریداری کردم. من کاملا عطر و طعم را دوست دارم. مطمئن نیستم که بخاطر ماده ارگانیک باشد یا به خودی خود ترکیب 3 پنیر طعم دار است.

غذای پیشنهادی  باقلوا (دستورالعمل های گام به گام!) (بهترین دستور العمل باقلوا!) | منتقد دستور العمل
cheesy-bean-burrito

آن را با کوسکوس لیموترش درست کنید ، اما برای تهیه آن می توانید از برنج باقیمانده نیز استفاده کنید. همچنین به جای لوبیای سیاه می توانید از لوبیا قرمز استفاده کنید. لوبیایی که برای این نسخه طبخ شده است ، لوبیای تازه شده نامیده می شود. شما می توانید لوبیای خود را بپزید یا از لوبیای کنسرو شده استفاده کنید. من این را از کیچن اقتباس کردم

غذای پیشنهادی  توپ های انرژی پسته کدو تنبل - Skinnytaste

روش کار طولانی به نظر می رسد. چگونه آن را ساده کنیم؟

  • از برنج یا کوسکوس مانده استفاده کنید و همان را دنبال کنید (آب لیمو و گشنیز را به آن اضافه کنید)
  • برای صرفه جویی در زمان پخت لوبیا از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
easy-bean-burrito

چاپ سنجاق زدن

لوبیا ، کوسکوس و پنیر بوریتو

بوریتوی لوبیا ، کوسکوس و پنیر ، کوسکوس لیمویی لوبیای سیاه آسان و خوشمزه با 3 مخلوط پنیر. دستورالعمل کامل فیلم.

کل زمان 1 ساعت 20 دقایق

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

برای لوبیا

  • 1 و 1/2 فنجان لوبیای سیاه پخته شده یا 1 قوطی
  • 1 پیاز
  • 3 میخک ها سیر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر زیره
  • نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن

برای کوسکوس

  • 1/2 جام دانه های کوسکوس
  • 1 لیمو
  • 3 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
  • نمک را در صورت لزوم

بوریتو

  • 8 تورتیلا آرد کامل
  • 2 فنجان ها 3 مخلوط پنیر
  • سس دلخواه یا سالسای تازه

دستورالعمل ها

دانه های کوسکوس:

  • در یک کاسه مخلوط کردن ، کوسکوس را قرار دهید. آب مورد نیاز را بجوشانید. نمک را در صورت لزوم ، آب گرم ، آب لیمو را به کوسکوس اضافه کنید. خوب مخلوط کنید ، پوشیده نگه دارید.

  • طی 10 تا 15 دقیقه ، کوسکوس کرک می شود و آماده است. برگ گشنیز را با آن مخلوط کرده و کنار بگذارید.

پر کردن لوبیا را آماده کنید

  • لوبیای سیاه را به مدت حداقل 1/2 ساعت خیس کنید. آن را با نمک مورد نیاز بپزید تا نرم شود.

  • می توانید روی آشپزی نیز فشار بیاورید (3 سوت در شعله متوسط) ، اما من این کار را در قابلمه باز کردم.

  • با نمک بپزید تا واقعاً نرم شود و به راحتی له شود. آب را تخلیه کرده و بلافاصله له کنید. یک تابه را با روغن گرم کنید و سیر خرد شده و پیاز را اضافه کنید. تفت دهید تا نرم شود و قهوه ای شود.

  • پودر چیلی قرمز ، پودر زیره را اضافه کنید. مخلوط کن

  • لوبیای له شده و مقداری 1/2 فنجان آب در آن قرار می گیرد. خوب مخلوط کنید.

  • آنقدر بپزید تا ادویه جات با لوبیا مخلوط شود. در نهایت ضخیم خواهد شد. تقریباً 2 دقیقه طول می کشد.

  • حالا مواد ما آماده هستند. تورتیلا و پنیر بردارید.

نحوه جمع کردن بوریتو:

  • با حرارت دادن چند ثانیه ای تورتیلا ها را روی دوش ، نرم کنید.

  • حالا اجازه می دهیم مواد را جمع کنیم. ابتدا یک تخت پنیر بگذارید (بخشنده باشید!) این کار را در انتهای تورتیلا انجام دهید. همانطور که در تصویر می بینید در کناره ها فاصله بگذارید.

  • بعد آن را با پر کردن لوبیا آماده کنید. بیش از حد اضافه نکنید. فقط همان مقدار را اندازه گیری کنید و برای همه گسترش دهید.

  • مقداری کوسکوس آماده شده را روی آن اضافه کنید. مقداری سس به دلخواه خود (من از سس چیلی داغ استفاده کردم) یا حتی سالسا برای متعادل سازی طعم پخش کنید.

  • هر دو طرف را دو طرف پر کنید تا کنید. با انتهای تورتیلا از پایین روی مواد پر شده را بپوشانید. مطابق شکل زیر آن را بپیچید. برای درک بهتر ویدیو را تماشا کنید.

  • این کار را تکرار کنید تا همه به پایان برسد.

کباب کردن بوریتوها:

  • گریل را گرم کرده و سطح آن را کمی چرب کنید.

  • پس از داغ شدن ، بوته های رول شده را در کنار مهر و موم شده قرار دهید. هر کدام را بپزید یا تا زمانی که ببینید خطوط طلایی کوره روی بوریتو قرار گرفته است.

  • اگر می خواهید آن تردتر باشد ، بوریتوها را با کره سخاوتمندانه مسواک بزنید. اگر نرم می خواهید ، فقط گریل کنید.

روش بوریتو لوبیا:

آماده سازی کوسکوس گشنیز لیمو:

  1. در یک کاسه مخلوط کردن ، کوسکوس را قرار دهید. آب مورد نیاز را بجوشانید.
  2. نمک را در صورت لزوم ، آب گرم ، آب لیمو را به کوسکوس اضافه کنید. خوب مخلوط کنید ، پوشیده نگه دارید.
    step1-couscous
    step2a-set-کنار
  3. طی 10 تا 15 دقیقه ، کوسکوس کرک می شود و آماده است. برگ گشنیز را با آن مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    step2-lemon-couscous
  4. پر کردن لوبیا را آماده کنید:
  5. لوبیای سیاه را حداقل 2/1 ساعت خیس کنید. آن را با نمک مورد نیاز بپزید تا نرم شود.
    step3a-black-bean
  6. می توانید روی آشپزی نیز فشار بیاورید (3 سوت در شعله متوسط) ، اما من این کار را در قابلمه باز کردم.
  7. با نمک بپزید تا واقعاً نرم شود و به راحتی له شود. آب را تخلیه کرده و بلافاصله له کنید.
    step3-mash
  8. یک تابه را با روغن گرم کنید و سیر خرد شده و پیاز را اضافه کنید. تفت دهید تا نرم شود و قهوه ای شود. پودر چیلی قرمز ، پودر زیره را اضافه کنید.
    step4-temper
  9. مخلوط کن لوبیای له شده و مقداری 1/2 فنجان آب در آن قرار می گیرد. خوب مخلوط کنید.
    step5-bean
  10. آنقدر بپزید تا ادویه جات با لوبیا مخلوط شود. در نهایت ضخیم خواهد شد. تقریباً 2 دقیقه طول می کشد. حالا مواد ما آماده هستند. تورتیلا و پنیر بردارید.
    step6-συστατικά
  11. نحوه جمع کردن بوریتو:
  12. با حرارت دادن چند ثانیه ای تورتیلا ها را روی دوش ، نرم کنید. حالا اجازه می دهیم مواد را جمع کنیم. ابتدا یک بستر پنیر بگذارید (سخاوتمندانه باشید!)
    step7a-toast
  13. این کار را در انتهای تورتیلا انجام دهید. همانطور که در تصویر می بینید در کناره ها فاصله بگذارید.
  14. بعد آن را با پر کردن لوبیا آماده کنید. بیش از حد اضافه نکنید. فقط همان مقدار را اندازه گیری کنید و برای همه گسترش دهید.
  15. مقداری کوسکوس آماده شده را روی آن اضافه کنید. مقداری سس به دلخواه خود (من از سس چیلی داغ استفاده کردم) یا حتی سالسا برای متعادل سازی طعم پخش کنید.
  16. هر دو طرف را دو طرف پر کنید تا کنید.
    step7-wrap
  17. با انتهای تورتیلا از پایین روی مواد پر شده را بپوشانید. مطابق شکل زیر آن را بپیچید. برای درک بهتر ویدیو را تماشا کنید.
    step8-wrap
  18. این کار را تکرار کنید تا همه به پایان برسد. کباب کردن: گریل را گرم کرده و سطح آن را کمی چرب کنید.step9-ready
  19. پس از داغ شدن ، بوته های رول شده را در کنار مهر و موم شده قرار دهید. هر کدام را بپزید یا تا زمانی که ببینید خطوط طلایی کوره روی بوریتو قرار گرفته است.
  20. اگر می خواهید آن تردتر باشد ، بوریتوها را با کره سخاوتمندانه مسواک بزنید. اگر نرم می خواهید ، فقط گریل کنید.

با مقداری سالسای تازه سرو کنید یا در صورت گرم بودن بسیار عالی است! دستورالعمل سالسای گوجه فرنگی (تازه)

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *