ترد پارمسان سرخ شده کدو سبز | منتقد دستور العمل

زردچوبه سرخ شده پارمسان (Frispy Parmesan) ، نیش زردآلو پارمسان و زردچوبه با روکش پانکو است. آنها به سرعت به یک میان وعده آسان ، شاداب و اشتها آور یا غذای جانبی مورد علاقه تبدیل می شوند!

اگر عاشق کدو سبز است ، اما به دنبال جایگزینی برای سرخ کردن هستید ، سیب زمینی سرخ شده بادام زمینی سرخ شده یا سیر کدو حلوایی اسپرم شده بادمجان را نیز امتحان کنید. این دستور العمل ها کدو سبز طعم دار را با یک ترد سبک و خوشمزه تحویل می دهند!

ترد پارمسان سرخ شده کدو سبز را روی یک بشقاب سفید با سس مارینارا قرار می دهیم.

ترد پارمسان سرخ شده کدو سبز

کدو سبز یکی از طرف های مورد علاقه من در تابستان است زیرا روش های شگفت انگیز بسیاری برای پختن آن وجود دارد! این نسخه پارمسان ترد باید یکی از بهترین نسخه های من تا کنون باشد. خرد شدن یک پنکو ساده در قسمت بیرونی و کدو تنبل های ظریف در داخل آن بسیار خوب است. شما قادر نخواهید بود فقط یک نفر بخورید. آنها بسیار باورنکردنی هستند که به ادامه کار باز خواهید گشت!

فقط به دلیل سرخ کردن چیزی به این معنی نیست که باید طعم سنگین و روغنی بخورید. خرده های نان پانکو در این دستور العمل به بیرون از کدو سبز ترد و سبک می دهد و چاشنی های ایتالیایی طعم تازه را حفظ می کند. ترد هر نوع نیش و طعم شیرین پارمسان اعتیاد آور است! آنها را به عنوان یک خوراکی ، میان وعده یا غذای جانبی سرو کنید و این در هیچ زمانی به یک مورد علاقه خانوادگی تبدیل نمی شود!

مواد اولیه کدو سبز:

این مواد کاملاً مورد نیاز شما برای ایجاد کدو سبز ترد و مناسب هستند. بافت و طعم آنها به این سبزی سالم شگفت انگیز است. این بهترین کدو سبز است که شما داشته اید!

  • کدو سبز متوسط: به دنبال کدو سبز باشید که طول آن بین 6-8 اینچ باشد. باید احساس سنگین و پوست صاف و تیره داشته باشد.
  • نمک و فلفل: چشیدن.
  • ارد: تمام آردهای هدف برای سرخ کردن خوب کار می کنند.
  • تخم مرغ: تخم مرغ را به راحتی در یک کاسه کوچک خرد کنید. لایروبی کردن برشهای کدو سبز در این حالت پوستی ضخیم تر و باثبات تر ایجاد می کند.
  • پانکو: از آنجایی که پانکو بسیار سبک و مطبوع است ، پوست کاملاً ترد ایجاد می کند.
  • پنیر پارمسان: عطر و طعم مغذی پنیر ، تعادل مناسب برای است
  • فصلی ایتالیایی: این ترکیب چاشنی بسیار متنوع است و با پوسته پانکو و پارمزان بسیار عالی پیش می رود.
  • روغن: روغن زیتون یا روغن کانولا قبل از افزودن کدو سبز باید تا 350 درجه گرم شود.
غذای پیشنهادی  کارن گیزادا (خورش گوشت گاو لاتین)

چگونه سرخ شده پارمیسان سرخ شده سرخ شده:

کدو سبز را خرد کرده و فلفل بزنید و سرخ کنید و سرخ کنید. مراحل رسیدن به کدو سبز پارمسان کامل سرخ شده سریع و آسان می توانید دنبال کنید. این یک دستور العمل ساده است که یک ضربه عظیم خواهد بود!

  1. تهیه کدو سبز: کدو سبز را به طور مساوی خرد کنید و با نمک و فلفل بپاشید. سپس بگذارید چند دقیقه بنشینید و هرگونه رطوبت اضافی را با یک حوله کاغذی خشک کنید.
  2. ایستگاه های خمیر را آماده کنید: آرد را درون یک کاسه کوچک بریزید. در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را بزنید. در یک کاسه سوم ، پنکو ، پنیر پارمسان و چاشنی ایتالیایی را با هم مخلوط کنید.
  3. کدو سبز را فرو کنید: ابتدا درون آرد ، سپس تخم مرغ ، سپس در آخر در مخلوط پانکو قرار دهید.
  4. سرخ کردن: روغن را به یک قابلمه متوسط ​​1/2 اینچ در طرفین اضافه کنید. سپس تا درجه حرارت متوسط ​​گرم (350 درجه) گرم کنید. وقتی روغن آماده شد ، کدو سبز را اضافه کنید و به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که کدو سبز قهوه ای و ترد شود ، سرخ کنید.
  5. خدمت: رانچو ، مارینارا یا هر نوع سس غوطه وری مورد علاقه مانند سس سرخ شده با این کدو سبز پارمسان بسیار عالی خواهد بود.

مراحل تهیه کدو تنبل سرخ شده پارمسان ترد.

نکاتی در مورد سرخ کردن ترد ترین پارمزان کدو سبز:

بهترین قسمت کدو سبز پارمسان سرخ شده ، ترد مناسب در هر نیش است. برای دستیابی به کدو سبز نرم و طعم دار در داخل بدون پوسته بیش از حد انجام شده ، توجه به چند جزئیات آسان مهم است.

  • حتی برش: تمام قطعات را به ضخامت یکسان خرد کنید. در غیر این صورت ، بعضی از آنها چاق و بعضی دیگر زیر خواهند گرفت. یک برش ثابت ترین برش ها را به شما می دهد.
  • پت خشک: قبل از سرخ کردن تا حد امکان مایع را از کدو تنبل خرد شده جدا کنید. برای انجام این کار ، با نمک چرب کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس با یک حوله کاغذی پت را خشک کنید.
  • خمیر نازک: به هر برش شیرینی ندهید و یا با سرخ کردن آن از بین می رود. به دنبال یک پوشش حتی نازک از خمیر خوشمزه بروید.
  • روغن خود را داغ نگه دارید! نفت باید در محدوده 350-375 درجه بماند. این باعث می شود کدو سبز به سرعت پخته شود و در روغن بیش از حد خیس نشود.
  • حتی فاصله: برش های کدو تنبل خود را در قابلمه قرار دهید و اجازه ندهید که آنها همپوشانی داشته باشند.
غذای پیشنهادی  کیک سیب اپل | منتقد دستور العمل

ذخیره سازی کدو سبز سرخ شده:

این کدو سبز پارمیسان شگفت انگیز لازم نیست که فقط در تابستان از آن لذت ببرید ، زیرا این دستور غذا به خوبی یخ می زند! این بدان معناست که شما مقداری کدو سبز خوشمزه را آماده خواهید کرد تا به خوبی در پاییز و زمستان بروید تا این دستور غذای مورد علاقه خانوادگی برای ماه های زیادی از سال فرا رسد!

  • یخچال و فریزر: شما باید کدو سبز خود را همیشه در یخچال نگهداری کنید و تا 5 روز به خوبی ادامه خواهد یافت.
  • برای فریز کردن کدو سبز پخته شده: کدو تنبل را روی یک کاغذ بسته بندی شده قرار دهید و ورق پخت را بچینید و در فریزر قرار دهید. این کار باعث می شود تا برش ها به صورت جداگانه منجمد شوند و در هنگام گرم کردن سردرد را برای شما ذخیره کنند. پس از یخ زدن برش ها ، می توانید آنها را به یک کیسه ziploc منتقل کرده و در فریزر نگهداری کنید.
  • برای فریز کردن کدو سبز خام: برای تهیه بهترین کدو سبز می خواهید آنها را قبل از ذخیره کردن مخلوط کنید. این به سبزیجات کمک می کند تا طعم و رنگ خود را حفظ کنند. برای جوش زدن: برش های کدو سبز را به مدت 2-3 دقیقه در آب نمک جوش اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه به آب یخ اضافه کنید. قبل از انجماد خیلی خوب تخلیه کرده و کاملاً خشک کنید.
  • مسیرهای تکرار شونده: هنگامی که آماده بیرون کشیدن کل کدو تنبل منجمد خود هستید می توانید با قرار دادن آن در یخچال یک شبه یا با گرم کردن در فر آن را ذوب کنید. اگر در یخچال ذوب شدید ، می خواهید ظرف 3-4 روز طبخ کنید. برای کدو تنبل پخته شده ، نیازی به ذوب ندارید و می توانید بلافاصله آن را دوباره گرم کنید. در فر 375 در فر بپزید یا آنها را بپزید تا همه آنها ترد و لکه دار شوند.
غذای پیشنهادی  سالاد میوه ای ، سس نعناع گرمسیری

فرو بردن یک برش کدو سبز در سس مارینارا.

بیشتر دستور العمل های کدو سبز بابونه:

ترد پارمسان سرخ شده کدو سبز

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 5 دقایق

زمان کل 15 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 مردم

زردچوبه سرخ شده پارمسان (Crispy Parmesan) ، نیش زردآلو پارمسان و نیشکر پوشیده از پانکو است. آنها به سرعت به یک میان وعده آسان ، شاداب و اشتها آور یا غذای جانبی مورد علاقه تبدیل می شوند!

  • 2 متوسط کدو سبز به اندازه بریده شده
  • نمک و فلفل
  • 1 فنجان ارد
  • 3 بزرگ تخم مرغ
  • 1 فنجان پانکو
  • 1/4 فنجان پنیر پارمسان
  • 1 قاشق سوپخوری چاشنی ایتالیایی
  • روغن برای سرخ کردن

ارزش غذایی

ترد پارمسان سرخ شده کدو سبز

مقدار در هر خدمت

کالری 240 کالری از چربی 45

٪ ارزش روزانه*

چربی 5 گرم

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 123mg41٪

سدیم 166mg

پتاسیم 380mg11٪

کربوهیدرات 39 گرم13٪

فیبر 3G12٪

4 گرم شکر

پروتئین 11 گرم22٪

ویتامین A 395IU

ویتامین سی 18mg22٪

کلسیم 86mg

اهن 4mg22٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *