ته تاریک ، دستور چای کشیده شیر غلیظ

ته تاریک چای شیری مالزیایی است که معمولاً بین دو فنجان کشیده می شود تا یک کف پر از کف شود. فیلم سریع و گام به گام دستورالعمل عکس.

پرش به:

بگذارید صادقانه بگویم با اعتراف به اینکه من فقط یکبار Tarik اینجا در سنگاپور داشتم. هرگز جرات نکنید چیز جدیدی را به راحتی امتحان کنید. اما برای یک چای ، من می دانم که من بد هستم ، می توانستم مدت ها تلاش کنم. با این حال ، پس از این سالها ، من فقط یک بار داشتم. همیشه چگونگی طعم و مزه آن و متفاوت بودن آن را قضاوت کنید چای هندی. اما اگر مثل من هستید ، به من اعتماد کنید ، ارزش آن را دارد که امتحان کنید و طعم آن بسیار خوشمزه و متفاوت است. اقتباس شده از اینجا.

همچنین اگر مثل من باشید ، دندان شیرین ممکن است به آن معتاد شوید. نگو من بهت هشدار ندادم به دلیل شیر تغلیظ شده ، شیرینی آن برای سلیقه من کاملا مناسب است. هرگز فکر نمی کردم من آن را با یخ سرد دوست دارم ، اما من فقط آن را دوست داشتم. به خصوص بعد از فیلمبرداری و کلیک کردن روی تصاویر برای پست. خیلی راحت بود ، چون اینجا تابستان است! بنابراین در اینجا نسخه من از دستور تهیه Tarik وجود دارد که به راحتی در خانه قابل تهیه است. در صورت تمایل می توانید شیر تبخیر شده را حذف کرده و شیر چگال اضافی را به دلخواه اضافه کنید.

ته تاریک چیست؟

Teh به معنی چای است و Tarik به معنی کشیده شده است. بنابراین در لغت به معنای چای کشیده شده است. در مالزی و سنگاپور مشهور است. به خصوص در فودکورت ها ، مردم فقط به دیدن خانه می روند و دوز صبحانه خود را می گیرند.

همچنین بهترین ترکیب با روتی کنایی (پاروتا) و ادویه کاری با استفاده از این چای در کنار هم آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل می کند.

خلاصه

چای را با غبار چای قرار دهید و آن را به مدت 5 دقیقه در آب گرم قرار دهید یا همانطور که در بسته پیشنهاد شده است. از چای دم کرده استفاده کنید تا در صورت لزوم با شیر غلیظ تهیه شود. برخی برای پایان نرمتر ، کمی شیر تبخیری به آن اضافه می کنند. همچنین یک نمک بسیار کوچک برای تشدید طعم و مزه. ساده است؟

عناصر

برای گرد و غبار چای ، از برچسب زرد لیپتون یا هر نوع چای سیلان (پودر چای سست) استفاده و پیشنهاد می کنم

ارائه پیشنهادات

تاریک را می توان گرم یا سرد داشت. این صحنه بسیار عادی است که می بیند مردم در کیسه های پلاستیکی با یخ و همچنین چای گرم در سنگاپور می برند.

برای سرو نسخه سرد ، وقتی مدام چای را بین دو فنجان می کشید ، سرد می شود. بنابراین روی مکعب های یخی را که از نیمه راه پر شده است ، بریزید ، مخلوط کنید و لذت ببرید!

تماشا کنید

فیلم سریع در داغ برای ساختن تار تاریک

نوشته های من

برای دم کردن چای ، من یک قوری / ظرف پیشنهاد می کنم که برای مدت طولانی گرما را حفظ کند. این کار باعث می شود تا چای داغ بماند.

برای کشیدن و همچنین سرو از فنجان های شیشه ای گرم شده نیز استفاده کنید. من معمولاً لیوان سرو را با آب پر می کنم آب گرم تا زمانی که چای را در آن سرو کنم. این امر همچنین باعث می شود دمای چای در هنگام گرم نگه داشتن بهینه باشد. لطفاً بدون هدر دادن آب ، از آب برای مصارف دیگر دوباره استفاده کنید (بازیافت کنید)

چاپ
سنجاق زدن

دستور تهریک ، چای کشیده شیر تغلیظ شده

ته تاریک چای شیری مالزیایی است که معمولاً بین دو فنجان کشیده می شود تا یک کف پر از کف شود. فیلم سریع و گام به گام دستورالعمل عکس.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام اب
  • 1 قاشق غذاخوری پودر چای چای سیاه
  • 2-3 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده شیرین شده
  • 1 قاشق غذاخوری شیر تبخیر شده اختیاری
  • 1 خرج کردن نمک خرج کردن کوچک

دستورالعمل ها

  • آب را بجوشانید تا شروع به حباب زدن کند. شعله را خاموش کنید ، پودر چای را اضافه کنید. بگذارید به مدت 5 دقیقه و یا همانطور که در بسته ذکر شده است ، خم شود. من دوست دارم کمی بیشتر شیب بزنم ، همانطور که قوی آن را دوست دارم.

  • چای را از طریق صافی به یک فنجان فیلتر کنید. شیر غلیظ ، شیر تبخیر شده و نمک را اضافه کنید. با قاشق خوب مخلوط کنید.

  • بین دو فنجان بکشید تا کف آن گرفته شود. آن را روی لیوان سرو بریزید.

یادداشت

  • برای کشیدن و همچنین سرو از فنجان های شیشه ای گرم شده استفاده کنید.
  • برای چای غلیظ بیشتر شیب داشته باشید.

عکس های گام به گام

  1. آب را بجوشانید تا شروع به حباب زدن کند. شعله را خاموش کنید ، پودر چای را اضافه کنید. بگذارید به مدت 5 دقیقه و یا همانطور که در بسته ذکر شده است ، خم شود. من دوست دارم کمی بیشتر شیب بزنم ، همانطور که قوی آن را دوست دارم.
  2. چای را از طریق صافی به یک فنجان فیلتر کنید.
  3. شیر غلیظ ، شیر تبخیر شده و نمک را اضافه کنید. با قاشق خوب مخلوط کنید.
  4. بین دو فنجان بکشید تا کف آن گرفته شود. آن را روی لیوان سرو بریزید.

همانطور که ترجیح می دهید از نوع گرم یا سرد لذت ببرید. تابستان است ، بنابراین شرط می بندم که شما آن را سرد امتحان کنید و به من اطلاع دهید که چگونه آن را دوست دارید.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه سالاد سزار مورد علاقه من
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *