جایزه نان موز برنده

خود را به یک تکه نان موز غلیظ ، غنی و مرطوب آغشته کنید. از تهیه این نان سریع و پر از عطر و طعم و همیشه مورد علاقه خانواده لذت ببرید!

نان موز نوعی شیرینی است که ساده و بسیار خوشمزه است! تهیه نان موز بسیار جالب است و افزودن چند ماده اضافی مانند این نان موز توت فرنگی یا نان موز توت فرنگی فقط باعث افزایش سریع نان سریع می شود.

نان موز را به برشهای ضخیم برش داده اید.

جایزه نان موز برنده

این دستور العمل توسط یکی از خوانندگان من ، پنی به من ارسال شد. او به من گفت که مجبورم امتحانش کنم. من عاشق دستور نان موز که هستم. این فقط بسیار سنگین و شبیه کیک است. این دستور العمل سبک تر بود و بیشتر شبیه نان بود. این عالی بود و بیشتر شبیه آنچه که در نان موز انتظار دارید. پنی به من گفت که این دستور العمل 30 سال است که در خانواده اش وجود دارد. او تصویری از کارت دستورالعمل برای من ارسال کرد و به نظر می رسید مورد استفاده قرار می گیرد و مثل 30 سال سنش! این دستور العمل قطعاً یک نگهبان است. من بسیار خوشحالم که ما آن را برای آن موزهای رسیده رسیده داریم!

از زمانی که پنی کارت تهیه این نان موز را به من داد ، نتوانستم جلوی آن را بگیرم. این مطمئناً نان موز من است و هر بار که درست کنم ، درباره آن ناله می کنم. هر زمان خیلی مرطوب است و جدی ترین نان سریع من تا کنون ساخته شده است. همه را با هم مخلوط کرده و در یک قابلمه نان برای پخت قرار دهید. به معنای واقعی کلمه بسیار ساده است. این کار را برای یک میان وعده سریع ، صبحانه صبحانه یا یک غذای جانبی برای هر وعده غذایی تهیه کنید. آماده باشید که از یک تکه نان موز لذت ببرید ، فقط بدانید ، این دوام طولانی نخواهد داشت!

موز برای نان موز چقدر باید رسیده باشد؟

موز یک رنگ زرد زیبا در فروشگاه های مواد غذایی است. هنگامی که شروع به چرخش قهوه ای با لکه های کوچک و بزرگ در اطراف خود کردند ، نرم تر می شوند. بعد از یک یا دو روز دیگر موزها به رنگ قهوه ای تیره یا سیاه تبدیل می شوند. این موز کامل موز نان موز است! اگر هنوز با موزهای رسیده آماده نیستید که نان موز را کاملاً درست کنید ، کافی است موزها را پوست بگیرید و در یک کیسه ziplock قرار دهید و آنها را منجمد کنید. آنها می توانند به مدت یک ماه منجمد شوند. اکنون ، شما همیشه آماده تهیه نان خانگی موز خوشمزه خواهید بود.

غذای پیشنهادی  یک دستور تهیه کیک قهوه دارچین آسان

مواد لازم برای نان موز:

تمام مواد لازم بطور کلی شیرین هستند که موزهای شما به اندازه کافی رسیده است. این بسیار ساده است و به مورد علاقه ای تبدیل می شوید!

  • موز رسیده: مطمئن شوید که موزها حداقل لکه دار یا رنگ قهوه ای تیره یا سیاه باشند. آنها را با چنگال تفت دهید.
  • جوش شیرین: این کمک می کند نان در هنگام پخت افزایش یابد.
  • روغن: نان را مرطوب نگه می دارد
  • قند: کمی شیرینی می افزاید
  • تخم مرغ: پایداری و ساختار
  • نمک: فقط یک خرج کردن
  • آرد همه منظوره: پایه نان “خمیر” را غلیظ کرده و اضافه می کند
  • گردو: خرد شده و اختیاری

نحوه تهیه نان موز از خراش:

  1. با هم مخلوط کنید اسپاتول یا قاشق چوبی (همه مواد تشکیل دهنده) موز ، جوش شیرین ، روغن ، شکر ، تخم مرغ ، نمک و آرد را به صورت بزرگ میل کنید کاسه مخلوط کردن.
  2. در صورت استفاده در گردوی خرد شده تا کنید.
  3. در یک روغنی بریزید ماهی تابه 9 × 5. در فر از قبل گرم شده با حرارت 350 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که دندان خیس تمیز شود پخت.

نکته اصلی Recipe Critic Pro:

وقتی موزها به اندازه کافی پخته شوند ، موزهای مشکلی ساده استفاده از میکسر دستی و ضرب و شتم در سرعت کم و سپس افزایش به سرعت متوسط ​​است.

فرایند تهیه نان موز در یک کاسه با یک قاشق مخلوط آن همه با هم.

تغییرات و تعویض:

  • کره: کره شور نیز برای این کار کار می کند. فقط نمک را کنار بگذارید.
  • قند: اگر کمی شیرینی بیشتری را دوست دارید ، شکر سفید را جایگزین قند قهوه ای کرده یا سالم تر شوید و شکر نارگیل را امتحان کنید.
  • موز: از موزهای یخ زده با ذوب کردن آنها در شب در دمای اتاق استفاده کنید. اگر مایع از موز وجود دارد ، قبل از اینکه در دستور العمل قرار دهید ، به راحتی آن را کنار بگذارید.

چه چیزی می توانید به نان موز اضافه کنید؟

این قسمت جالبشه! مخلوط کردن در میوه های خشک ، آجیل یا حتی پخش آن با لایه ای از یخ زدگی. گزینه های بی پایان هستند و به هر یک از آنها طعم و مزه زیادی دارند. بارها و بارها تهیه این نان فقط ایده های بیشتری را برای تقویت طعم در هر نان ایجاد کنید.

  • تراشه های شکلات: چه کسی می تواند در برابر شکلات مقاومت کند! تراشه های شکلات را می توان در بالا ، در خمیر یا هر دو آب پاشید!
  • آجیل یا دانه: من عاشق گردو هستم اما کالباس ، تخم آفتابگردان و تره فرنگی را برای یک ترد نرم اضافه می کنم.
  • میوه خشک شده: زغال اخته ، زغال اخته ، کشمش یا زردآلو این نان موز را به چیزی تازه و میوه ای تبدیل می کند!
  • تاپینگ ها بعد از پخت: سرمازدگی پنیر خامه ای ، شربت افرا یا فقط یک برش ساده کره که در بالای آن پخش می شود ، باعث ایجاد یک میان وعده خوشمزه می شود.
غذای پیشنهادی  خوک در پتو

یک نان موز نان موز روبروی دوربین قرار گرفت و سپس قطعه قطعه وسط نان را نشان داد.

نحوه مرطوب نگه داشتن نان موز:

شما آن را حدس زدید! این نان بسیار خوب منجمد می شود! منظور این است که مطمئناً یک نان فریزر است. چند گزینه در مورد نحوه ذخیره وجود دارد. انتخاب کنید کدام یک برای خانواده بهتر است ، یعنی اگر چیزی بیش از نان مانده است! من تمایل دارم که فقط این دستور العمل را سه برابر کنم بنابراین یک عدد لوبیا دارم که می توانم در فریزر قرار دهم.

  • نان کل: بگذارید نان کاملاً خنک شود. با استفاده از بسته بندی پلاستیکی یا فویل آلومینیومی ، کل نان را محکم ببندید. توصیه می کنم حدود 2 تا 3 بار بروید. نانهای بسته بندی شده را درون یک کیسه بزرگ فریزر ziplock قرار داده و درون یخ بگذارید. در صورت آماده شدن برای لذت بردن ، در یخچال یا دمای اتاق ذوب کنید.
  • برش: بعد از خنک شدن نان ، نان را خرد کرده و هر تکه را بصورت جداگانه با بسته بندی پلاستیکی بپیچانید. هر برش را در کیسه ziplock قرار دهید و صاف در فریزر بگذارید. در هنگام آماده شدن غذا ، یک تکه را به طور هم زمان یا کل کیف بیرون آورده و در یخچال یا پیشخوان در دمای اتاق قرار دهید. پس از ذوب شدن ، لذت ببرید!
  • ذخیره سازی در انبار: این یک روش آسان برای ذخیره نان است که به سرعت خورده می شود. نان خنک شده را درون یک کیسه ziplock یا یک ظرف هوایی قرار دهید. در اتاقک یا پیشخوان در دمای اتاق نگهداری کنید. همیشه نان را در هنگام غذا خوردن بسته بندی یا نگهداری کنید. این باعث می شود در طعم قفل شود و آن را مرطوب نگه دارد.
غذای پیشنهادی  سیب زمینی سیب خانگی | منتقد دستور العمل

یک عدد نان موز با یک تکه نان موز که روی میز سفید است.

دستور العمل های بیشتر نان موز با طعم دهنده:

  • نان موز پنیر کرم دارچین دارچین
  • نان موز Funfetti
  • نان موز نارگیل
  • نان موز گردوی دارچین
  • پنیر خامه ای نان موز کدو موز را چرخانده است

چاپ

جایزه نان موز برنده

خود را به یک تکه نان موز غلیظ ، غنی و مرطوب آغشته کنید. از تهیه این نان سریع و پر از عطر و طعم و همیشه مورد علاقه خانواده لذت ببرید!
دوره نان ، دسر ، میان وعده
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی نان موز ، دستور نان موز ، دستور نان
زمان آماده سازی 15 دقایق
زمان پخت 35 دقایق
زمان کل 50 دقایق
خدمات 10 برش
کالری 229کیلوکالری
نویسنده رودهای آلیسا

عناصر

  • 3 موزهای رسیده پوره شده حدود 1 فنجان
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/3 فنجان روغن
  • 2/3 فنجان قند
  • 2 بزرگ تخم مرغ مورد ضرب و شتم
  • خرج کردن نمک
  • 1 و 1/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 فنجان گردو خرد شده اختیاری

دستورالعمل ها

  • با یک قاشق مرباخوری یا قاشق چوبی (همه مواد) موز ، جوش شیرین ، روغن ، شکر ، تخم مرغ ، نمک و آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  • در صورت استفاده در گردوی خرد شده تا کنید.
  • در یک تابه گاو روغنی 9×5 بریزید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 350 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که دندان خیس تمیز شود پخت.

فیلم


یادداشت

بروزرسانی شده در 23 آوریل 2020

در اصل ارسال شده در 24 اکتبر 2012

تغذیه

کالری: 229کیلوکالری | کربوهیدرات: 27گرم | پروتئین: 4گرم | چربی: 12گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | کلسترول: 33میلی گرم | سدیم: 123میلی گرم | پتاسیم: 56میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 14گرم | ویتامین A: 48IU | کلسیم: 13میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

نان موز را در خلال های ضخیم خرد می کنند.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *