جواری پیاز روتی ، آرد سورگوم روتی

روتی پیاز Jowar یک روتی ساده و آسان فاقد گلوتن برای صبحانه یا شام است. فقط با یک رایتا و ترشی ساده به خوبی پیش می رود.

من در آخرین خرید مواد غذایی یک بسته jowar atta گرفتم. من یک بار دوسای فوری درست کردم و فکر کردم که چیز دیگری را امتحان کنم که آسان باشد و همچنین برای یک وعده غذایی مناسب باشد. در غیر این صورت برای ساخت gud papdi فکر کرد. اما بعد از همه آن شیرینی های دیوالی ، دیگر دوست ندارم دوباره شیرینی درست کنم. بنابراین این را برای صبحانه درست کرده و لذت ببرید.

غذای پیشنهادی  گوش ماهی شگفت انگیز خامه ای سیر توسکانی

این کاملا سیرکننده است ، بنابراین این دستور 4 عدد را راحت می کند. 2 عدد را فقط با ترشی و کشک یا یک نوع ساده سرو کنید بوندی ریتا. این همچنین بدون گلوتن است ، بنابراین نکات اضافی برای آن وجود دارد.

jowar-pyaaz-roti-recipe
jowar-onion-roti

چاپ سنجاق زدن

جواری پیاز روتی

روتی پیاز Jowar یک روتی ساده و آسان فاقد گلوتن برای صبحانه یا شام است. فقط با یک رایتا و ترشی ساده به خوبی پیش می رود.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام جوار عطا
  • 1 پیاز
  • 1 فلفل سبز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
  • نمک را در صورت لزوم

دستورالعمل ها

  • ابتدا مواد مورد نیاز را جمع کنید. جوار آتا ، پیاز و چیلی ریز خرد شده ، زردچوبه ، چیلی قرمز و پودرهای گشنیز ، روغن ، نمک ، دانه های زیره را در یک ظرف مخلوط کنید

  • خوب مخلوط کنید. آب را سریع بجوشانید. کم کم به آرد اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید.

  • پس از گرم شدن ، خمیر بدون ترک درست کنید. به 4 توپ برابر تقسیم کنید.

  • سطح نورد را با کاغذ کره بکشید. آرد را غبارپاشی کنید. یک گلوله خمیر قرار دهید و خمیر را صاف کنید تا به اندازه دست روتی شود.

  • روی آن آرد بیشتری بپاشید و از وردنه استفاده کنید تا پخش شود.

  • بسیار ملایم و آهسته باشید در غیر این صورت می چسبد. یک تاوا را گرم کرده و با روغن باران بکشید. کاغذ کره را برگردانید و کاغذ را پوست بگیرید تا روتی را در طاوا قرار دهید.

  • چند دقیقه در شعله متوسط ​​بپزید. روی مقداری روغن بریزید.

  • تلنگر کنید و بپزید تا لکه های طلایی در همه جا ظاهر شوند.

یادداشت

  • حتما آب را سریع بجوشانید و از آن برای تهیه خمیر استفاده کنید. در غیر این صورت هنگام غلت زدن و ورق زدن شکسته می شود.
  • قبل از ورق زدن ، بگذارید تا بپزد ، در غیر این صورت هم می شکند.
  • اگر گلوتن ندارید ، می توانید از آرد گندم نیز استفاده کنید تا کار با آن راحت تر شود.

روش روتی پیاز جوار:

  1. ابتدا مواد مورد نیاز را جمع کنید. جوار آتا ، پیاز و چیلی ریز خرد شده ، زردچوبه ، چیلی قرمز و پودرهای گشنیز ، روغن ، نمک ، دانه های زیره را در یک کاسه مخلوط کنید.
    step1-συστατικά
  2. خوب مخلوط کنید. آب جوش به سرعت. کم کم به آرد اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید.
    step2-mix
  3. پس از گرم شدن ، خمیر بدون ترک درست کنید. به 4 توپ برابر تقسیم کنید.
    step3-dough
  4. سطح نورد را با کاغذ کره بچینید. آرد را غبارپاشی کنید. یک گلوله خمیر قرار دهید و خمیر را صاف کنید تا به اندازه دست روتی شود.
    step4-flatten
  5. روی آن آرد بیشتری بپاشید و از وردنه استفاده کنید تا پخش شود. بسیار ملایم و آهسته باشید در غیر این صورت می چسبد.
    step5-roll
  6. یک تاوا را گرم کرده و با روغن باران بکشید. کاغذ کره را برگردانید و کاغذ را پوست بگیرید تا روتی را در تاوا قرار دهید. چند دقیقه در شعله متوسط ​​بپزید. روی مقداری روغن بریزید. تلنگر کنید و بپزید تا لکه های طلایی در همه جا ظاهر شوند.
    step6-cook

با ظرف غذای مورد علاقه خود سرو کنید.

jowar-pyaaz-roti-recipe

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *