حلقه های پیاز ترد (پخته یا سرخ شده!)

حلقه های پیاز ترد ، چه پخته و چه سرخ شده ، اشتها آور بزرگی خواهد بود که می خواهید دوباره و دوباره آنرا تهیه کنید. پیاز شیرین پیچیده شده در یک ترد کاملاً ترد پانکو ، کاملا به اندازه هر نسخه رستوران خوشمزه است ، و به طرز شگفت آور آسان در خانه درست می شود!

برای غذاهای خوشمزه تر و گرم و ترد ، گل کلم ، بوقلمون بوفالو ، ترد پارمیسان سرخ شده کدو سبز ، یا چوب پنیر موزارلا را امتحان کنید. آنها هر غذای خود را با طعم های پر جنب و جوش شروع می کنند و خانواده و دوستانتان در مورد آن شجاع خواهند شد!

حلقه های پیاز را روی بشقاب با سس فرو ریخت.

حلقه های پیاز ترد (پخته یا سرخ شده!)

حلقه های پیاز ترد که از رستوران مورد علاقه خود یا زنجیره فست فود دلخواه خود می خواهید به راحتی در خانه ساخته می شود! آنها به عنوان یک غذای جانبی با همبرگر و هات داگ روی کوره عالی هستند ، یا به عنوان یک غذای دلپذیر برای جمعیت سرو می شوند. همه از این نان های ترد و شادابی که می توانید از ابتدا در خانه درست کنید ، بسیار تحت تأثیر قرار می گیرند. شما هرگز مجبور نخواهید شد بیرون بروید تا دوباره از این حلقه های پیاز خوشمزه لذت ببرید!

این حلقه های پیاز خانگی را می توان در فر سرخ کرد یا پخته کرد و به هر ترتیب بهترین حلقه پیاز را که تا به حال داشته اید به پایان خواهید رسید. از بیرون خیلی ترد است و از درون آن مناقصه دارد. هر نیش باعث خرد شدن کامل می شود. طعم پیاز شیرین کاملاً با ادویه های گرم پاپریکا و سیر و پنیر پارمسان مغذی مطابقت دارد. این حلقه های پیاز را با یک سس شیرین کننده مورد علاقه جفت کنید و شگفت زده شوید که چقدر سریع خورده می شوند و از آن لذت می برند!

خمیر پیاز حلقه ساخته شده از چیست؟

این پیازها در هر رستوران بسیار مقاومت ناپذیر هستند و اکنون با استفاده از فقط چند ماده معمولی می توان از ابتدا در آشپزخانه شما تهیه کرد. بسیاری از این موارد در هر خانه انبار وجود دارد و کار با آنها بسیار آسان است. شما شوکه خواهید شد که چقدر سریع اینها جمع می شوند و چقدر خوشمزه هستند!

  • روغن برای سرخ کردن: کانولا ، بادام زمینی یا روغن نباتی بهترین برای سرخ کردن عمیق است.
  • پیازها: پیازهای سفید یا زرد خوب کار می کنند. در ماه های تابستان والا والا یا ویدالیا در فصلی قرار دارند و گزینه بسیار خوبی برای پیاز شیرین تر هستند.
  • ارد: پوشش ترد را روی پیاز نگه می دارد. قبل از غرق شدن در تخم مرغ ، هرگونه اضافی را تکان دهید.
  • پودر خمیرمایه: کمی ترد تر به خمیر اضافه می کند و به نگه داشتن خمیر تا پیاز کمک می کند.
  • تخم مرغ: قبل از لکه زدن پیاز از طریق آنها ، تخم مرغ ها را به آرامی ضرب و شتم بزنید.
  • پانکو: سوخاری سوخاری ژاپنی اضافی که سبک و هوا است.
  • پنیر پارمسان رنده شده: یک عطر و طعم عالی و مغذی را به خمیر اضافه می کند.
  • فلفل قرمز: رنگ عالی و ادویه ای بسیار ملایم را اضافه می کند.
  • پودر سیر: طعم سیر همه چیز را بهتر می کند و این حلقه های پیاز نیز از این قاعده مستثنی نیست!
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (7 تا 13 سپتامبر)

چگونه می توانید حلقه های پیاز را از خراش درست کنید؟

چه از حلقه های پیاز خود سرخ می کنید و چه در حال پخت هستید ، این دستور العمل راهی آسان برای ایجاد یک غذای خوشمزه و ترد است. به سادگی دستورالعمل های مرحله 4 را دنبال کنید ، سپس بسته به روش پخت و پز مورد علاقه خود مرحله 5 را مطابق با آن انجام خواهید داد. خانواده شما از این حلقه های پیاز خوشمزه فارغ می شوند که انتخاب کنند کدام راه را انتخاب می کنند!

  1. روغن گرما: در یک قابلمه متوسط ​​یک عدد روغن 1/2 اینچ را درون ماهیتابه اضافه کرده و گرم کنید تا متوسط ​​متوسط ​​یا 375 درجه باشد.
  2. پیازهای خرد شده: پیازها باید حدود 1/4 اینچ ضخامت داشته باشند.
  3. تهیه خمیر: در یک کاسه کوچک آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید. در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را اضافه کرده و بزنید. و در آخرین ظرف کم عمق ، پانکو ، پنیر پارمسان ، پاپریکا و پودر سیر را اضافه کنید.
  4. فرو بردن: ابتدا خلال پیاز را در آرد ، سپس تخم مرغ و در آخر در مخلوط پانکو ریخته و میل کنید. با همه حلقه های پیاز تکرار کنید.
  5. برای سرخ کردن: حلقه های پیاز را به روغن اضافه کرده و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند. پختن: اجاق گاز را تا 450 درجه گرم کنید. پس از روکش حلقه های پیاز ، یک صفحه پخت را با کاغذ перга بچسبانید. برای مدت زمان 10-15 دقیقه یا تا قهوه ای ترد و طلایی بپزید.
  6. خدمت: اینها را با سس فرو بردن مورد علاقه خود بشقاب بزنید.
غذای پیشنهادی  پیکو دو گالو | منتقد دستور العمل

مراحل درست کردن حلقه های پیاز.

نکاتی برای حلقه های پیاز ترد:

وقتی نوبت تهیه شیرینی مناسب برای حلقه پیاز سرخ شده (یا پخته شده) می رسد ، ممکن است چند سوال پیش بیاید. در اینجا توصیه من در مورد تهیه بهترین حلقه های پیاز که تا به حال داشته اید است. این نکات را دنبال کنید تا هنر یک حلقه پیاز ترد را تسلط دهید ، خانواده شما دیوانه خواهند شد!

  • طرز تهیه بهترین طعم پیاز: هنگام گاز گرفتن در حلقه پیاز ، می خواهید عطر و طعم پیاز شیرین و روشن دریافت کنید. برای دستیابی به این طعم بی نظیر ، باید با خیساندن برش های پیاز در آب سرد شروع کنید. اجازه دهید حداقل 10 دقیقه در آب خنک شوند. آنها را کاملاً خشک کنید قبل از شروع به خمیر آنها.
  • چگونه از خمیر حلقه های پیاز جلوگیری کنیم: برای اینکه آن نان خوشمزه و ترد را روی پیاز خود نگه دارید ، می خواهید از روغن خمیر سرد و گرم استفاده کنید. همچنین قبل از ریختن پیاز در مخلوط تخم مرغ حتماً آرد اضافی را از آن جدا کنید. شما به لایه های نازک نیاز دارید.
  • نحوه برش پیاز: انتهای ساقه را قطع کرده و پوست آن را جدا کنید. سپس انتهای ریشه را برش دهید. حالا یک تکه نازک از انتهای پیاز برش بزنید تا پیاز را نچرخانید در حالی که آن را خرد می کنید. در آخر ، پیاز را صاف قرار دهید و صلیب خرد را به برشهای ضخیم بریزید تا حلقه های پیاز مناسب باشد.
  • نحوه دریافت حلقه های پیاز اضافی ترد: برای یک پوشش اضافی ترد ، حلقه های پیاز را در مخلوط تخم مرغ و پانکو دو برابر کنید. همچنین هنگام خنک کردن حلقه های پیاز ، آنها را روی یک قفسه خنک کننده سیم با حوله های کاغذی در زیر آن قرار دهید تا حلقه های ترد به طور مستقیم روی حوله کاغذی آغشته به روغن قرار نگیرند.

آیا می توانم حلقه های پیاز شکسته شده را فریز کنم؟

آره! حلقه های پیاز خود را درون یک ظرف هوایی قرار دهید و حداکثر 5 روز یا در یخچال تا یک سال در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد ، در فر 375 درجه قرار دهید تا گرم شود.

غذای پیشنهادی  Skinny Pumpkin Snickerdoodles - پوست لاغر

حلقه های پیاز را در سس فرو می ریزیم.

دستور العمل های بیشتر اشتهایی ترد:

پیاز برشته حلقه ای

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 30 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 6 مردم

حلقه های پیاز ترد ، چه پخته و چه سرخ شده ، اشتها آور بزرگی خواهد بود که می خواهید دوباره و دوباره آنرا تهیه کنید. پیاز شیرین پیچیده شده در یک ترد کاملاً ترد پانکو ، کاملا به اندازه هر نسخه رستوران خوشمزه است ، و به طرز شگفت آور آسان در خانه درست می شود!

  • روغن برای سرخ کردن
  • 2 بزرگ پیازها
  • 1 1/4 فنجان ارد
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 3 تخم مرغ
  • 2 فنجان ها پانکو
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

ارزش غذایی

پیاز برشته حلقه ای

مقدار در هر خدمت

کالری 264 کالری از چربی 54

٪ ارزش روزانه*

چربی 6 گرم

2 گرم چربی اشباع شده10٪

کلسترول 89mg30٪

سدیم 309mg13٪

پتاسیم 256mg

کربوهیدرات 40 گرم13٪

فیبر 3G12٪

4 گرم شکر

پروتئین 12 گرم24٪

ویتامین A 355IU

ویتامین سی 4mg

کلسیم 186mg19٪

اهن 3mg17٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *