حلوا لواکی ، حلوا حلوا بطری

حلوا حلوا ، بطری کدو حلوایی یک دسر معروف است که با کدو بطری تهیه شده است. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

حلوای لاوکی نیز معمولاً به عنوان حلوا حلوا معروف است. من که یک هندی جنوبی هستم ، قبل از هر زمان و هر مکانی این کار را نچشیده ام و امتحان نکردم. معمولاً من این سبزی را اغلب خریداری نمی کنم ، خودم مطمئن نیستم که چرا. Vj دوست دارد کووتو و adai / dosai با آن. من می دانم غذاهای زیادی مانند سبزی ، کف و غیره وجود دارد اما هنوز هم آن ها را امتحان کنید.

غذای پیشنهادی  دستور پخت چرخ آسان مکزیکی | منتقد دستور العمل

من این ماه گذشته خودم رو امتحان کردم و میخواستم قبل از ارسال دوباره امتحان کنم از آنجا که اولین بار که امتحان کردم ، شیر حتی اگر من بعد از جوش ریختم از هم جدا شد. بار دوم ، من فکر کردم که من از پودر شیر t استفاده کرده ام و به همراه حلوا به حلوا اضافه کردم. نتیجه فقط خوب بود که بیش از حد پودر شیر اضافه شد ، بنابراین طعم آن مانند پالکووا بیشتر از حلوا بود.

غذای پیشنهادی  سالاد پودینگ پسته | منتقد دستور العمل
bottle-gourd-halwa

این بار دیگر وقتی لواکی خریدم ، آنرا ساختم. قبل از آماده سازی ، وبلاگ های زیادی راجع به این موضوع آماده کنید و من در چند وبلاگ خواندم که اگر شیر جدا شود ، اشکالی ندارد. اعتماد به نفس کمی به دست آوردم که امتحان کنم ، این بار با پودر شیر کمتر. گرچه چند مقاله در مورد جداسازی شیر خوانده ام (همچنین شیرینی های زیادی از قبیل رسگلا ، شن و ماسه و غیره را نیز تهیه می کنیم) وقتی به محض ریختن شیر می بینیم شیر جدا می شود نوعی وحشت است.

غذای پیشنهادی  سالاد دسر اوراف فلفل | منتقد دستور العمل

از آنجا که این حلوا است ، نمی تواند روی ظاهر محصول نهایی تأثیر بگذارد. اگر خیر باشد ، ممکن است به نظر خوب نرسد. اگر می خواهید از این امر جلوگیری کنید ، می توانید از شیر تغلیظ شده استفاده کنید. فقط از 1/2 لیوان برای این دستور العمل استفاده کنید. یا حتی 1/2 فنجان خویا کار می کند. من دریافتم که روش اضافه کردن پودر شیر به شیر غلیظ نیز بسیار مناسب است.

lauki-halwa

چاپ پین

حلوا بطری کدو تنبل

حلوا حلوا ، بطری کدو حلوایی یک دسر معروف است که با کدو بطری تهیه شده است. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 2 فنجان ها کدو بطری / لاکی رنده شده
  • 3/4 فنجان شیر 1 فنجان شیر
  • 1/4 فنجان پودر شیر به یادداشت ها مراجعه کنید
  • 3-4 قاشق غذاخوری قه
  • 10 بابا یا بدم ابریشم
  • 1 هل پودر

دستورالعمل ها

  • ابتدا بطری نارگیل را با لایه بردار (ترجیحا با پشته) پوست بگیرید. برش را به نصف ، سپس از طریق دانه ها و به چهارم ها.

  • ریز ریز ریز کنید. 2 فنجان لوکیای رنده شده را اندازه بگیرید.

  • من آب اضافی را فشار می دهم ، اختیاری است.

  • در یک قابلمه ته سنگین ، یک قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. بادام زمینی شکسته را به آن اضافه کرده و در شعله متوسط ​​کباب کنید تا طلایی شود. از چربی تخلیه شده و کنار بمانید.

  • در همان قهوه ، به مدت 2 دقیقه لواکی و سوته را به خوبی اضافه کنید. می توانید بپوشید

  • پودر شیر را در شیر حل کنید. بیاورید تا جوش بیاید.

  • آن را به lauki sauteed اضافه کنید. در شعله کم بپزید تا تمام شیر غلیظ شود.

  • شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آن را مایع می کند اما پخت و پز را تا زمانی که غلیظ شود نگه دارید. اما این کار را با شعله متوسط ​​انجام دهید.

  • بعد از اینکه غلیظ شد ، کمی اضافه کنید و کمی هم بزنید و هم بزنید.

  • شروع به دادن حباب میکرو سفید در پایین خواهد کرد. این مرحله حلوا است.

  • مطمئن شوید که در حرارت زیاد طبخ نمی شود زیرا حلوا را سخت می کند. همچنین مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. اگر کارامل شود ، سرد می شود و سرد می شود.

  • پنیرهای سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را خاموش کرده و به کاسه خدمت منتقل کنید.

یادداشت

  • در این دستور العمل از 1/2 فنجان شیر تغلیظ شده استفاده کنید ، شیر را پر کنید ، پودر شیر
  • به جای شیر و پودر شیر از 1/2 فنجان خویا استفاده کنید
  • من برای پخت و پز آسان تر آب اضافی را فشار می دهم.
  • همیشه حلوا را با شعله متوسط ​​بپزید. اگر در حرارت زیاد پخته شود ، سخت می شود ، جویدنی می شود. اجازه ندهید رنگ تغییر کند.

روش لاواکی حلوا:

  1. ابتدا بطری نارگیل را با لایه بردار (ترجیحا با پشته) پوست بگیرید. برش را به نصف ، سپس از طریق دانه ها و به چهارم ها.step1-peel
  2. ریز ریز ریز کنید. 2 فنجان لوکیای رنده شده را اندازه بگیرید.
    step2-grate
  3. من آب اضافی را فشار می دهم ، اختیاری است.
    step3-squeeze
  4. در یک قابلمه ته سنگین ، یک قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. بادام زمینی شکسته را به آن اضافه کرده و در شعله متوسط ​​کباب کنید تا طلایی شود. از چربی تخلیه شده و کنار بمانید.
    step4-cashews
  5. در همان قهوه ، به مدت 2 دقیقه لواکی و سوته را به خوبی اضافه کنید. می توانید بپوشید
    step5-sautee
  6. پودر شیر را در شیر حل کنید. بیاورید تا جوش بیاید.
    step6-milk
  7. آن را به lauki sauteed اضافه کنید.
    step7-add
  8. در شعله کم بپزید تا تمام شیر غلیظ شود.
    step8-cook
  9. شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    step9-sugar
  10. آن را مایع می کند اما پخت و پز را تا زمانی که غلیظ شود نگه دارید. اما این کار را با شعله متوسط ​​انجام دهید.
    step10-cook
  11. بعد از اینکه غلیظ شد ، کمی اضافه کنید و کمی هم بزنید و هم بزنید.
    step11-ghee
  12. شروع به ترک سمت خواهد کرد. وقتی حلوا را از پایین می چرخانید ، میکرو حباب های سفید را در قسمت پایین قرار می دهید. این مرحله حلوا است.
  13. مطمئن شوید که در حرارت زیاد طبخ نمی شود زیرا حلوا را سخت می کند. همچنین مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. اگر کارامل شود ، سرد می شود و سرد می شود.
  14. پنیرهای سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را خاموش کرده و به کاسه خدمت منتقل کنید.
    Step13 آماده

از گرما لذت ببرید. به مدت 3-4 روز در یخچال خوب بمانید.

lauki-halwa-recipe

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *