حلوا لواکی ، حلوا حلوا بطری
حلوا حلوا ، بطری کدو حلوایی یک دسر معروف است که با کدو بطری تهیه شده است. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.
حلوای لاوکی نیز معمولاً به عنوان حلوا حلوا معروف است. من که یک هندی جنوبی هستم ، قبل از هر زمان و هر مکانی این کار را نچشیده ام و امتحان نکردم. معمولاً من این سبزی را اغلب خریداری نمی کنم ، خودم مطمئن نیستم که چرا. Vj دوست دارد کووتو و adai / dosai با آن. من می دانم غذاهای زیادی مانند سبزی ، کف و غیره وجود دارد اما هنوز هم آن ها را امتحان کنید.
من این ماه گذشته خودم رو امتحان کردم و میخواستم قبل از ارسال دوباره امتحان کنم از آنجا که اولین بار که امتحان کردم ، شیر حتی اگر من بعد از جوش ریختم از هم جدا شد. بار دوم ، من فکر کردم که من از پودر شیر t استفاده کرده ام و به همراه حلوا به حلوا اضافه کردم. نتیجه فقط خوب بود که بیش از حد پودر شیر اضافه شد ، بنابراین طعم آن مانند پالکووا بیشتر از حلوا بود.

این بار دیگر وقتی لواکی خریدم ، آنرا ساختم. قبل از آماده سازی ، وبلاگ های زیادی راجع به این موضوع آماده کنید و من در چند وبلاگ خواندم که اگر شیر جدا شود ، اشکالی ندارد. اعتماد به نفس کمی به دست آوردم که امتحان کنم ، این بار با پودر شیر کمتر. گرچه چند مقاله در مورد جداسازی شیر خوانده ام (همچنین شیرینی های زیادی از قبیل رسگلا ، شن و ماسه و غیره را نیز تهیه می کنیم) وقتی به محض ریختن شیر می بینیم شیر جدا می شود نوعی وحشت است.
از آنجا که این حلوا است ، نمی تواند روی ظاهر محصول نهایی تأثیر بگذارد. اگر خیر باشد ، ممکن است به نظر خوب نرسد. اگر می خواهید از این امر جلوگیری کنید ، می توانید از شیر تغلیظ شده استفاده کنید. فقط از 1/2 لیوان برای این دستور العمل استفاده کنید. یا حتی 1/2 فنجان خویا کار می کند. من دریافتم که روش اضافه کردن پودر شیر به شیر غلیظ نیز بسیار مناسب است.

چاپ پین
حلوا بطری کدو تنبل
حلوا حلوا ، بطری کدو حلوایی یک دسر معروف است که با کدو بطری تهیه شده است. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.
اندازه گیری های جام
عناصر
- 2 فنجان ها کدو بطری / لاکی رنده شده
- 3/4 فنجان شیر 1 فنجان شیر
- 1/4 فنجان پودر شیر به یادداشت ها مراجعه کنید
- 3-4 قاشق غذاخوری قه
- 10 بابا یا بدم ابریشم
- 1 هل پودر
دستورالعمل ها
-
ابتدا بطری نارگیل را با لایه بردار (ترجیحا با پشته) پوست بگیرید. برش را به نصف ، سپس از طریق دانه ها و به چهارم ها.
-
ریز ریز ریز کنید. 2 فنجان لوکیای رنده شده را اندازه بگیرید.
-
من آب اضافی را فشار می دهم ، اختیاری است.
-
در یک قابلمه ته سنگین ، یک قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. بادام زمینی شکسته را به آن اضافه کرده و در شعله متوسط کباب کنید تا طلایی شود. از چربی تخلیه شده و کنار بمانید.
-
در همان قهوه ، به مدت 2 دقیقه لواکی و سوته را به خوبی اضافه کنید. می توانید بپوشید
-
پودر شیر را در شیر حل کنید. بیاورید تا جوش بیاید.
-
آن را به lauki sauteed اضافه کنید. در شعله کم بپزید تا تمام شیر غلیظ شود.
-
شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آن را مایع می کند اما پخت و پز را تا زمانی که غلیظ شود نگه دارید. اما این کار را با شعله متوسط انجام دهید.
-
بعد از اینکه غلیظ شد ، کمی اضافه کنید و کمی هم بزنید و هم بزنید.
-
شروع به دادن حباب میکرو سفید در پایین خواهد کرد. این مرحله حلوا است.
-
مطمئن شوید که در حرارت زیاد طبخ نمی شود زیرا حلوا را سخت می کند. همچنین مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. اگر کارامل شود ، سرد می شود و سرد می شود.
-
پنیرهای سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را خاموش کرده و به کاسه خدمت منتقل کنید.
یادداشت
- در این دستور العمل از 1/2 فنجان شیر تغلیظ شده استفاده کنید ، شیر را پر کنید ، پودر شیر
- به جای شیر و پودر شیر از 1/2 فنجان خویا استفاده کنید
- من برای پخت و پز آسان تر آب اضافی را فشار می دهم.
- همیشه حلوا را با شعله متوسط بپزید. اگر در حرارت زیاد پخته شود ، سخت می شود ، جویدنی می شود. اجازه ندهید رنگ تغییر کند.
روش لاواکی حلوا:
- ابتدا بطری نارگیل را با لایه بردار (ترجیحا با پشته) پوست بگیرید. برش را به نصف ، سپس از طریق دانه ها و به چهارم ها.
- ریز ریز ریز کنید. 2 فنجان لوکیای رنده شده را اندازه بگیرید.
- من آب اضافی را فشار می دهم ، اختیاری است.
- در یک قابلمه ته سنگین ، یک قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. بادام زمینی شکسته را به آن اضافه کرده و در شعله متوسط کباب کنید تا طلایی شود. از چربی تخلیه شده و کنار بمانید.
- در همان قهوه ، به مدت 2 دقیقه لواکی و سوته را به خوبی اضافه کنید. می توانید بپوشید
- پودر شیر را در شیر حل کنید. بیاورید تا جوش بیاید.
- آن را به lauki sauteed اضافه کنید.
- در شعله کم بپزید تا تمام شیر غلیظ شود.
- شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- آن را مایع می کند اما پخت و پز را تا زمانی که غلیظ شود نگه دارید. اما این کار را با شعله متوسط انجام دهید.
- بعد از اینکه غلیظ شد ، کمی اضافه کنید و کمی هم بزنید و هم بزنید.
- شروع به ترک سمت خواهد کرد. وقتی حلوا را از پایین می چرخانید ، میکرو حباب های سفید را در قسمت پایین قرار می دهید. این مرحله حلوا است.
- مطمئن شوید که در حرارت زیاد طبخ نمی شود زیرا حلوا را سخت می کند. همچنین مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. اگر کارامل شود ، سرد می شود و سرد می شود.
- پنیرهای سرخ شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را خاموش کرده و به کاسه خدمت منتقل کنید.
از گرما لذت ببرید. به مدت 3-4 روز در یخچال خوب بمانید.
