خورش مرغ پاپریکا – Skinnytaste

خورش مرغ پاپریکا یک غذای ساده برای شبانه است که با تکه های مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ زده و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است.

خورش مرغ پاپریکا یک غذای ساده برای شبانه است که با مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ خوراکی و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است.
خورش مرغ پاپریکا

این ظرف غذاهای راحتی دارد که در تمام آن نوشته شده است! اگر مرغ را در فریزر خود دارید ، این خورش مرغ دلچسب راه بسیار خوبی برای استفاده از آن است. فقط حتماً ابتدا مرغ خود را ذوب کنید. بیشتر مواد تشکیل دهنده آن جزء شیرینی های قنادی است ، بنابراین تهیه آن در یک هفته شلوغ آسان است. خانواده من انواع و اقسام دستور العمل های خورش مرغ سالم را دوست دارند ، سایر مواردی که ما آنها را دوست داریم Instant Pot Pollo Guisado هستند که در اجاق گاز ، مرغ و آندویل سوسیس و خورش جامائیکیایی نیز بسیار دلپذیر هستند وقتی که می خواهیم تند باشد!

خورش مرغ Paprika یک غذای ساده برای شبانه است که با تکه های مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ زده و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است.

این ظرف از غذای مجارستانی مرغ پاپریکا الهام گرفته شده است ، فقط من خامه ترش را رد کردم و شما حتی از دست نمی دهید. خیلی خوب ، شما می خواهید سس بنوشید! انواع مختلفی از این غذای کلاسیک وجود دارد ، برخی از افراد گوجه فرنگی و فلفل ، برخی دیگر از پاپریکا و البته خامه ترش را اضافه می کنند.

پدر من اهل پراگ است ، بنابراین من بزرگ شدم که غذای چکی مرغ پاپریکاش را خوردم. غذاهای چک با مجاری و روسی زیادی همراه است که تعداد زیادی سوپ دلچسب ، خورش و غذاهای گوشتی را در گراوی خامه ای تهیه می کنند. خورش مرغ خانگی من کمی متفاوت از دستور پدرم است زیرا خامه ای ندارد اما با این وجود خوشمزه است. اگر می خواهید این ظرف را خامه ای درست کنید ، مطمئناً می توانید کمی خامه ترش را در انتها اضافه کنید. اگر کتاب آشپزی من Skinnytaste را سریع و آهسته دارید ، من مرغ پاپریکاش پدرم را که برای اجاق گاز آهسته اصلاح کردم به اشتراک گذاشتم.

غذای پیشنهادی  کره عسل دارچین (تگزاس Roadhouse Copycat)

چه چیزی را با خورش مرغ پاپریکا سرو کنید:

والدین من همیشه این خورش را با کوفته ها درست می کنند ، اما در مورد رشته های ماکارونی ، سیب زمینی پوره شده یا سیب زمینی سرخ شده نیز عالی است. اگر می خواهید آن را کم مصرف ، سبزیجات برشته شده یا جوانه بروکسل خرد شده نیز کار کنید.

شما همچنین می توانید خورش را به تنهایی میل کنید بدون آنکه بیش از هر چیز آنرا سرو کنید. مقداری نان پوسته پوسته مناسب برای خیساندن هر نوع آب اضافی مناسب است.

چگونه مرغ منجمد را ذوب کنیم

بسته به اینکه چقدر زمان دارید ، چند روش برای ذوب کردن مرغ منجمد وجود دارد.

  1. امن ترین راه برای آب کردن مرغ منجمد ، قرار دادن آن در یخچال است. یک روز یا دو روز طول می کشد تا ذوب شود.
  2. اگر به موقع کوتاه هستید ، می توانید مرغ را در یک کیسه پلاستیکی بسته شده قرار داده و آن را درون یک کاسه آب سرد قرار دهید. هر 30 دقیقه ، آب آن را ریخته و با آب جدید جایگزین کنید تا همیشه سرد شود. بسته به میزان مرغ شما ، باید طی یک تا سه ساعت آن را ذوب کنید.
  3. سریعترین راه برای آب شدن مرغ منجمد ، مایکروویو کردن آن برای چند دقیقه است. روش مایکروویو کمترین روش برای یخ زدایی مرغ است زیرا می تواند مرغ را به طور ناموزون گرم کند. اگر از مایکروویو استفاده می کنید ، حتما مرغ خود را بلافاصله بعد از آن طبخ کنید.
غذای پیشنهادی  سالاد ماکارونی بیکن باورنکردنی بیکن

طرز تهیه خورش مرغ در خانه

تهیه خورش مرغ خانگی با سبزیجات بسیار ساده است. با آب کردن پیاز و فلفل ها تا نرم شروع کنید. سپس سیر را به مدت یک دقیقه سس کنید.

آرد و پاپریکا را با آبگوشت مخلوط کرده و سپس همراه گل برگ و مرغ را درون قابلمه بریزید. مایع را به جوش بیاورید و سپس آن را به یک شربت و پوشش کاهش دهید. به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید.

خورش مرغ Paprika یک غذای ساده برای شبانه است که با تکه های مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ زده و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است. خورش مرغ Paprika یک غذای ساده برای شبانه است که با تکه های مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ زده و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است. خورش مرغ Paprika یک غذای ساده برای شبانه است که با تکه های مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ زده و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است.

بیشتر دستور العمل های خورش را دوست خواهید داشت:

خورش مرغ پاپریکا

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

زمان کل: 1 ساعت 15 دقیقه

خورش مرغ پاپریکا یک غذای راحت هفتگی است که با تکه های مرغ روی استخوان ، فلفل های زنگ زده و بسیاری از پاپریکاهای مجارستانی تهیه شده است.

  • 1/2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 1 فلفل زرد یا قرمز، خرد شده
  • 1 فلفل زنگ سبز، خرد شده
  • 4 حبه های سیر، چرخ کرده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره، یا آرد GF بدون گلوتن
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکای مجارستانی، سیگاری نیست
  • 3 برگهای خلیج
  • 2 فنجان ها سوپ مرغ
  • 1/2 قاشق سوپخوری نمک کوثر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
  • 4 قطعات ران مرغ روی استخوان، تراشیده و لاغر شده
  • 4 طبل مرغ کوچک، پوست
  • روغن را در گلدان بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • روغن ، پیاز و فلفل را اضافه کنید. 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​صاف کنید تا نرم شود. سیر و سس را به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر اضافه کنید.

  • آرد و پاپریکا را در یک کاسه با آبگوشت خرد کنید و سپس با برگ های خلیج به گلدان اضافه کنید.

  • مرغ را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. به جوش بیاورید و گرما را کم کنید.

  • دوباره هم بزنید و گلدان را بپوشانید. 45 تا 50 دقیقه بجوش و خروش آمیزید.

  • برگهای خلیج را دور ریخته و سرو کنید.

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (29 ژوئن - 5 ژوئیه)

خدمت: 1ران ، 1 طبل و سس، کالری: 361کیلوکالری، کربوهیدرات: 14گرم، پروتئین: 49گرم، چربی: 11گرم، چربی های اشباع شده: 3گرم، کلسترول: 214میلی گرم، سدیم: 954میلی گرم، فیبر: 3گرم، قند: 4گرم

کلید واژه ها: شام مرغ ، خورش مرغ ، دستور العمل های مرغ آسان

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *