خوک در پتو

Gotta عاشق خوک های کلاسیک در یک غذای پتو است! اینها همیشه اولین کسانی هستند که در یک مهمانی شرکت می کنند و به دلایل خوبی. سگهای گوشت گاو کاملاً گوشت گاو پیچیده شده در خمیر رول هلالی ، پر از پنیر و با کره گلپوش پخته شده اند. آنها پنیر ، ساخت آسان و بسیار اعتیاد آور هستند!

برای برنامه های ساده تر به اندازه نیش ، این رول های هلندی پر از پیتزا ، Pinwheels مرغ بوفالوی مورد علاقه ما و این چوب های موتزارلا را بررسی کنید.

خوک ها را در یک پتو جمع کرده و روی یک بشقاب سفید با سس مارینارا در کنار هم جمع کنید.

خوک در پتو

من و خانواده ام در خانواده چیزهای کمی از خوکها را در پتو دوست دارم. این یکی از آن غذاهای دلتنگی است که من بزرگتر از خوردن غذا خوردم و همچنان به بزرگسالی علاقه مندم. چه چیزی دوست ندارد؟ سگهای گرم گوشت گاو کامل در خمیر رول هلالی نرم بسته بندی می شوند ، با پنیر پر می شوند ، پخته می شوند و سپس با یک کره سیر کاملاً اعتیاد آور برس می شوند. به معنای واقعی کلمه ، بهشت ​​روی زمین است.

ما دوست داریم که این خوک ها را به صورت یک پتو به عنوان یک خوراکی میل کنیم ، اما آنها را به همان اندازه دوست داریم که به عنوان شام با یک سالاد بزرگ و برخی از سبزیجات کبابی سرو شوند. کیدوها مبارک ، بزرگسالان مبارک.

یک میلیون روش مختلف وجود دارد که بتوانید خوک ها را به صورت پتو درست کنید ، اما مورد علاقه ما همان چیزی است که من با آن بزرگ شدم ، خمیر بسته بندی شده هلالی خوب بسته بندی شده ، پنیر آمریکایی و سگهای داغ. در اینجا آنچه شما نیاز دارید:

مواد لازم در خوک ها در پتو

  • خمیر رول هلالی. من با استفاده از خمیر رول هلالی برای خوک ها در یک پتو بزرگ شدم ، بنابراین این هنوز هم چیزی است که امروز از آن استفاده می کنم. اگر می خواهید کمی دلباخته تر شوید ، می توانید خوک ها را در پتو با خمیر پف نیز درست کنید. شما هنوز هم همان اثر را دارید ، اما خمیر پف کمی پوسته پوسته تر و ترد است ، در حالی که خمیر رول هلالی نرم و شیرین است. این فقط یک اولویت شخصی است!
  • سگهای داغ من از سگهای گرم گوشت گاو استفاده می کنم ، اما از هر آنچه می خواهید استفاده کنید! این کار با سگ بوقلمون یا حتی سگ های داغ مرغ کار می کند.
  • پنیر. من دوست دارم از پنیر آمریکایی در اینجا استفاده کنم. با شگفتی ذوب می شود و خوک های آمریکایی را به طعم پتو می بخشد ، اما پنیر چدار نیز به خوبی کار می کند.
  • خردل دیژون. این اختیاری است ، من معمولاً نیمی از آن را با dijon انجام می دهم ، نیمی از آن که بچه های من تمایل ندارند آن را دوست دارند. تمام کاری که من انجام می دهم ، کمی خردل روی هر نوار خمیر پخش می شود ، و سگ داغ را به همان روشی که معمولاً دوست داشتم ، می چرخانم.
  • کره به کره شور ، ذوب شده نیاز خواهید داشت. اگر کره نمکی ندارید ، خوب است ، فقط کره را با طعم آن میل کنید.
  • ادویه ها. به پودر سیر و پودر پیاز احتیاج دارید.
  • نمک مالدون این نیز اختیاری است ، اما من دوست دارم این خوک ها را در یک پتو با نمک های بزرگ نمک قرار دهم.
غذای پیشنهادی  همبرگر Portobello با موتزارلا و پستو مایو

خمیر را با یک تکه پنیر بیرون آورده و داغ را با خوک های نپخته چرخ شده در یک پتو بریزید.

چگونه خوک ها را در پتو درست کنیم

  • مواد لازم را آماده کنید. سگهای داغ را به صورت سوم خرد کنید. خمیر رول هلالی را از قوطی خارج کنید. خمیر را مرتب نگه دارید. خمیر را به آرامی به چهار مستطیل بکشید. (آنها در حال حاضر باید مستطیل باشند زیرا هر مستطیل دارای دو مثلث است که اگر شما می خواهید رول های هلالی کلاسیک را از هم جدا کنید.) از انگشتان دست خود استفاده کنید تا وسط مثلث ها را به هم بچسبانید تا مستطیل هنگام برش در حالت ایستاده قرار گیرد. و خوک ها را در یک پتو بپیچید.
  • از برش پیتزا برای برش هر مستطیل به سه نوار بلند استفاده کنید. آنها باید در حدود 4/3 اینچ باشند.
  • هر برش پنیر را به نصف بریزید و سپس به سومین آن بپردازید. شما باید شش تکه پنیر کوچک داشته باشید.
  • آنها را بپوشانید. در صورت استفاده ، نوارهای خمیر را با کمی خردل dijon مسواک بزنید. یک تکه پنیر را در زیر نوار خمیر قرار دهید. یک تکه سگ داغ را در بالا قرار دهید. روی صفحه پخت و پودر شده با کاغذ перга بپیچید و بگذارید.
  • پخت 12 دقیقه پخت تا قهوه ای طلایی و پنیر ذوب شود.
  • کره سیر را درست کنید. در حالی که خوک ها در یک پتو پخته می شوند ، کره را در یک قابلمه کوچک ذوب می کنیم. در پودر سیر و پودر پیاز هم بزنید. هنگامی که خوک ها در یک دنباله دار پتو از فر ، با کره مسواک بزنید. با نمک نمک دریایی نمک بپاشید.
غذای پیشنهادی  دسرهای خوشمزه بهاری گرد بالا

خوک ها را در یک پتو در یک تابه ورقه ای آماده می کنید تا پخته شود.

خوک ها در یک سس پتو

گزینه های زیادی در مورد سس برای خوک ها در پتو وجود دارد. بیشتر اوقات ما آنها را به سادگی با سس گوجه فرنگی و خردل سرو می کنیم. اما در اینجا گزینه های دیگری برای شما وجود دارد:

  • سس چیپوتل کمی سس کچاپ را با پودر چیپل یا سس آدوبو مخلوط کنید
  • سس کچاپ و مایو را برای یک سس شیرین خامه ای مخلوط کنید.
  • برای کمی تنگ ، مقداری خردل dijon را با مایو مخلوط کنید.
  • خردل عسل.

آیا می توانید این موارد را از قبل تهیه کنید؟

کاملا! لطفا انجام بدهید. می توانید آنها را یک روز از قبل آماده کنید ، با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و سپس درست قبل از خدمت پخت کنید.

خوک ها را در یک پتو پخته شده با پنیر ذوب شده در طرفین تابه قرار دهید.

تعویض ها و نکات و ترفندهایی برای موفقیت در دستور العمل

  • اگر این چیزی است که شما در دست دارید ، خمیر رول هلالی را برای شیرینی پف یا حتی خمیر پیتزا تعویض کنید
  • برای یک خوک تند در یک پتو ، کمی تکه های فلفل قرمز خرد شده یا فلفل کاین را به کره سیر اضافه کنید.
  • به جای پنیر آمریکایی از چدار ، جک فلفل یا حتی گودا استفاده کنید.
  • بیشتر از اینها نپزید!
  • احساس راحتی کنید که از گوشت بوقلمون یا مرغ داغ برای گوشت گاو استفاده کنید.

چه کاری با خوک ها در یک پتو سرو کنید؟

  • این نیش های انگور یکی دیگر از غذاهای عالی انگشتی است که با خوک ها در پتو سرو می شوید.
  • برای بازی روی سگ پنیر چیلی ، آنها را با بهترین دستور العمل چیلی همیشه آماده کنید.
  • اگر می خواهید خوک ها را به صورت پتو به عنوان ستاره غذای خود بچینید ، سعی کنید با این سالاد ساده ، اما پر از سالاد آووکادو توت فرنگی ، آنها را سرو کنید.

خوک ها در پتو که در سس مارینارا قرمز فرو رفته اند.

چاپ

خوک در پتو

Gotta عاشق خوک های کلاسیک در یک غذای پتو است! اینها همیشه اولین کسانی هستند که به یک مهمانی می روند و به دلایل خوبی. سگهای گوشت گاو کاملاً گوشت گاو پیچیده شده در خمیر رول هلالی ، پر از پنیر و با کره گلپوش پخته شده اند. آنها پنیر ، ساخت آسان و بسیار اعتیاد آور هستند!
دوره پیش غذا
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی خوک ها در پتو ، هات داگ در غلتک های هلالی
زمان آماده سازی 5 دقایق
زمان پخت 15 دقایق
زمان کل 20 دقایق
خدمات 12 خوک در یک پتو
کالری 76کیلوکالری
نویسنده نیکول لژیو
هزینه 10 دلار

تجهیزات

  • ورق پخت

عناصر

  • 4 سگهای داغ
  • 2 پنیر آمریکایی را خرد کنید
  • 1 مثلث رول هلال بسته
  • 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • 2 قاشق غذاخوری کره شور
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • سس گوجه فرنگی ، خردل و نمک مالدون برای سرو

دستورالعمل ها

  • فر را از قبل گرم کنید تا 375 درجه. یک ورقه پخت متوسط ​​را با کاغذ گل مایه ای بچسبانید.
  • خمیر رول هلالی را از قوطی خارج کنید. خمیر را مرتب نگه دارید. خمیر را به آرامی به چهار مستطیل بکشید. (آنها در حال حاضر باید مستطیل باشند زیرا هر مستطیل دارای دو مثلث است که اگر شما می خواهید رول های هلالی کلاسیک را از هم جدا کنید.) از انگشتان دست خود استفاده کنید تا وسط مثلث ها را به هم بچسبانید تا مستطیل هنگام برش در حالت ایستاده قرار گیرد. و خوک ها را در یک پتو بپیچید. از برش پیتزا برای برش هر مستطیل به سه نوار بلند استفاده کنید. آنها باید در حدود 4/3 اینچ باشند. شما باید دوازده نوار داشته باشید.
  • سگهای داغ را به صورت سوم خرد کنید. شما باید دوازده قطعه سگ داغ داشته باشید.
  • هر برش پنیر را به نصف بریزید و سپس به سومین آن بپردازید. شما باید شش تکه پنیر کوچک داشته باشید.
  • در صورت استفاده ، نوارهای خمیر را با کمی خردل dijon مسواک بزنید. یک تکه پنیر را در زیر نوار خمیر قرار دهید. یک تکه سگ داغ را در بالا قرار دهید. روی صفحه پخت آماده شده را بچرخانید و قرار دهید.
  • 12 دقیقه پخت تا قهوه ای طلایی و پنیر ذوب شود.
  • در حالی که خوک ها در یک پتو پخته می شوند ، کره را در یک قابلمه کوچک ذوب می کنیم. در پودر سیر و پودر پیاز هم بزنید. هنگامی که خوک ها در یک دنباله دار پتو از فر ، با کره مسواک بزنید. با نمک دریایی پوسته پوسته شده بپاشید. با سس فرو بردن ترجیحی سرو کنید.

تغذیه

خدمت: 1خوک در یک پتو | کالری: 76کیلوکالری | کربوهیدرات: 4گرم | پروتئین: 2گرم | چربی: 6گرم | چربی های اشباع شده: 3گرم | کلسترول: 15میلی گرم | سدیم: 211میلی گرم | پتاسیم: 27میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 92IU | کلسیم: 40میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *