دستورالعمل آسان مرغ لمباردی مرغ | منتقد دستور العمل

مرغ لمباردی یک نسخه پنیری بسیار خوشمزه از مرغ مارسالا است که با استفاده از موزارلا و پیازچه ها به کمال رسیده است. در حدود 30 دقیقه آماده است!

ترکیب قارچ ها در یک سس خامه ای از همه پروتئین ها خوشمزه است. برای تهیه غذاهای بیشتر خانواده ، این مرغ خامه ای مارسالا یا سیر خامه ای مارچولا را امتحان کنید.

مرغ لمباردی در ماهی چدنی

آسان مرغ لمباردی

سلام بچه ها! ناتاشا از Salt & Lavender با پست مهمان ماهانه من اینجا. شایعه است که مرغ لمباردی یک ظرف در رستوران Olive Garden بود. آنقدر محبوب بود که به صورت آنلاین ظاهر شد و نسخه های مختلف زیادی وجود دارد. این نسخه “copycat” برای ساختن آن بسیار ساده است ، از یک تن مواد تشکیل دهنده استفاده نمی کند ، و مطمئنا مورد علاقه خانواده شماست!

من این ظرف را با استفاده از یک ظرف ضد کف ، بسیار آسان می کنم. به این ترتیب ، شما دستور غذا را روی اجاق گاز شروع می کنید و بدون هیچ زحمتی آن را در اجاق گاز تمام می کنید.

مارسالا چیست؟

Marsala یک شراب غنی شده است که طعم امضای خود را به این ظرف می بخشد. شما باید بتوانید آن را در هر جایی که مشروبات فروشی فروخته شود خریداری کنید. این یک افزودنی شگفت انگیز برای بسیاری از غذاها است. اگر مارسالا ندارید ، می توانید شری را جایگزین کنید ، اما ظرف کاملاً یکسان نخواهد بود.

نزدیک کلمبیایی مرغ لمباردی روی یک بشقاب

مواد تشکیل دهنده مرغ لمباردی مرغ:

  • سینه مرغ (من آنها را به نصف طول برش می دهم تا سریعتر پخته شوند و سفت شوند). اگر ترجیح می دهید از ران مرغ استفاده کنید! فقط مطمئن شوید که مرغ از طریق دماسنج فوری بخواند تا 165F پخته شود.
  • پودر سیر – مرغ را فوق العاده خوشمزه می کند!
  • کره – به سس غنای خوشمزه می بخشد
  • روغن زیتون – کمک می کند کره هنگام پختن مرغ سوزانده نشود
  • قارچ کرمی – در صورت تمایل با قارچ های سفید احساس راحتی کنید
  • شراب مارسالا – این ستاره ظرف است!
  • سوپ مرغ – طعم بیشتری به سس اضافه می کند
  • موزارلا خرد شده – کمال ذاتی
  • پیازچه (پیاز سبز) – لمس پایان
غذای پیشنهادی  گنوچی با مرغ کباب شده در سس فلفل قرمز سرخ شده

طرز تهیه مرغ لمباردی:

  1. دبستان! فر را از قبل گرم کنید تا 400F. مرغ را به طول نیم برش بزنید تا 4 عدد کتلت نازک تر درست شود. قطعات مرغ را با نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید. هر قطعه را در آرد بپوشانید.
  2. قهوه ای که مرغ! روغن و 1 قاشق غذاخوری کره را روی یک حرارت مخصوص فر با حرارت متوسط ​​قرار دهید. پس از داغ شدن ماهیتابه ، مرغ را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه در کنار یا تا زمانی که طلایی شود ، بپزید. مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید.
  3. قارچ ها را مرتب کنید. کره باقیمانده را به قابلمه اضافه کنید. بگذارید ذوب شود ، سپس قارچ ها را اضافه کنید. Sauté ، گاهی اوقات هم بزنید تا قارچ ها قهوه ای قهوه ای رنگ شود (حدود 5-6 دقیقه).
  4. سس را درست کنید. مارسالا و آبگوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید حدود یک دقیقه حباب شود.
  5. مرغ را دوباره به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود یک دقیقه در حالی که مقداری از سس و قارچ ها را در بالای آن قرار دهید ، بپزد.
  6. زمان پنیر! تابه را از روی حرارت بردارید. موزارلا را از بالا بپاشید (من آن را روی مرغ متمرکز می کنم) ، و سپس پیازچه ها را روی آن بپاشید.
  7. لمس پایان ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 7 دقیقه بپزید. اگر می خواهید پنیر قهوه ای شود ، می توانید آن را در آخر برای چند دقیقه بپاشید. بلافاصله خدمت کنید.
غذای پیشنهادی  کرم سیر لیمو Fettuccini | منتقد دستور العمل

کولاژ دستور العمل مرغ لمباردی مرغ (قارچ بدون ماهی قبل از ورود به فر)

برای تهیه این ظرف با چه باید کرد؟

ماکارونی ، سیب زمینی پوره شده یا برنج را امتحان کنید. اگر می خواهید چیزی کمی سبک تر باشد ، آن را با سبزیجات بخارپز یا یک سالاد جانبی مانند این سالاد مارچوبه به همراه لیمو وینگرت سرو کنید.

نزدیک کلمبیایی مرغ لمباردی در ماهی چدنی

دستور العمل های شگفت انگیز تر مرغ:

مرغ لمباردی در ماهی چدنی

مرغ لمباردی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 30 دقایق

نویسنده ناتاشا گاو

خدمات 4 مردم

مرغ لمباردی یک نسخه پنیر بسیار خوشمزه از مرغ مارسالا است که با استفاده از موزارلا و پیازچه ها به کمال رسیده است. در حدود 30 دقیقه آماده است!

  • 2 بزرگ سینه مرغ (برش در نیم طول)
  • نمک و فلفل (چشیدن)
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ارد (برای لایروبی)
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری کره (تقسیم شده)
  • 7 اونس قارچ کرمی (بریده شده)
  • 1/2 فنجان مارسالا
  • 1/4 فنجان سوپ مرغ
  • 1 فنجان موزارلا خرد شده
  • 2 پیازچه (خرد شده)
  1. روغن و 1 قاشق غذاخوری کره را روی یک حرارت مخصوص فر با حرارت متوسط ​​قرار دهید. پس از داغ شدن ماهیتابه ، مرغ را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه در کنار یا تا زمانی که طلایی شود ، بپزید. مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید.

  2. کره باقیمانده را به قابلمه اضافه کنید. بگذارید ذوب شود ، سپس قارچ ها را اضافه کنید. Sauté ، گاهی اوقات هم بزنید تا قارچ ها قهوه ای قهوه ای رنگ شود (حدود 5-6 دقیقه).

  3. مارسالا و آبگوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید حدود یک دقیقه حباب شود.

  4. مرغ را دوباره به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود یک دقیقه در حالی که مقداری از سس و قارچ ها را در بالای آن قرار دهید ، بپزد.

  5. تابه را از روی حرارت بردارید. موزارلا را از بالا بپاشید (من آن را روی مرغ متمرکز می کنم) ، و سپس پیازچه ها را روی آن بپاشید.

  6. ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 7 دقیقه بپزید. اگر می خواهید پنیر قهوه ای شود ، می توانید آن را در آخر برای چند دقیقه بپاشید. بلافاصله خدمت کنید.

  • اگر یک ظرف ضد کف ندارید ، محتویات ماهیتابه را برای مرحله 6 به یک ظرف پخت منتقل کنید.

ارزش غذایی

مرغ لمباردی

مقدار در هر خدمت

کالری 389 کالری از چربی 189

٪ ارزش روزانه*

چربی 21 گرم32٪

10 گرم چربی اشباع شده50٪

کلسترول 117mg39٪

سدیم 442mg18٪

پتاسیم 718mg21٪

کربوهیدرات 9 گرم

فیبر 1 گرم

4 گرم شکر

پروتئین 32 گرم64٪

ویتامین A 545IU11٪

ویتامین سی 4mg

کلسیم 163mg16٪

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *