دستورالعمل باجرا خیچدی ، ارزن مروارید خیچدی

Bajra kichchdi یک غذای راحت فوق العاده آسان و سالم است ، یک وعده غذایی قابلمه که با ارزن مروارید درست می شود. عکس گام به گام ، دستور العمل کامل فیلم.

مقداری باجرا (ارزن پوستی / کامبو) مانده بود که باید تمام کنم. اما نمی خواست همان را با استفاده از آن بسازد. بنابراین من می خواستم چیز جدیدی را امتحان کنم و وبلاگ آن را نیز تهیه کنم. دوشنبه ها همیشه برای من پرانرژی هستند. به همین دلیل ، بعد از دو روز تنبلی در آخر هفته ، آن را مثمر ثمر قرار می دهم.

راه بهتر برای شروع یک هفته یادداشت سالم چیست. وقتی داشتم مرور می کردم ، دیدم این خیچدی ساده در وب سایت Tarla dalals. نسبت تقریباً مشابه پونگال که من با نسبت مساوی دال سعی کردم مثل amma همیشه بگوید و اخیراً بعد از امتحان کردن همان مورد از pongal Venkatesh Bhat نیز هست.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه سالاد لوبیای سیاه کینوا
pearl-millet-khichdi-recipe

آیا فیلم ها بیشتر مورد علاقه شما هستند؟

فیلم سریع نحوه ساخت باجرا خیچدی را ببینید

من خیلی وسوسه شده بودم که نسخه masala را امتحان کنم ، اما از اولین بار ، می خواستم آن را ساده و ابتدایی نگه دارم. بنابراین فقط یکی کلاسیک ساخته شده است. این اولین بار است که سعی می کنم باجرا را کاملا بپزم. در غیر این صورت من فقط در فرم زمین استفاده کردم. یا خودم خرد می کنم و استفاده می کنم یا فروشگاه آرد خریداری کرده است.

بافت باجرا در خیچدی:

در ابتدا کمی در مورد بافت گیج شده بود ، اما در آخر خیچدی خوشمزه بود. من یاد گرفتم که چرا به باجرا ارزن مروارید نیز گفته می شود. این یک بافت دوست داشتنی در بافت خامه ای مونگ دال بود.

غذای پیشنهادی  Piccata مرغ لیمویی خامه ای | منتقد دستور العمل

طرز تهیه باجرا خیچدی:

ابتدا باجرا را یک شب خیس کنید. روز بعد ، آنرا با مقدار مساوی موانگ دلو بپزید تا 5-4 whisltes. پس از اتمام کار ، آنرا خوب له کرده و روی اجاق گاز در قابلمه را بپزید تا فقط 5 دقیقه از بافت آن خامه ای تر و نرمتر شود. در آخر تادکا را انجام دهید و سرو کنید.

من خیدیم را با ترشی دوست داشتم. در واقع من آن را با برخی از سرخ کردن نیز داشتم. می توانید با مقداری کشک نیز امتحان کنید.

زبان هندی جنوبی من آن را با کمی لوبیا (karamani kuzhambu) و با برخی از udupi rasam نیز دوست داشت. نه به روش سنتی ، بلکه دوستش داشت.

غذای پیشنهادی  رول پارمسان مرغ (رول مرغ به سبک پیتزا فروشی)

تغییرات:

شما می توانید با مقداری گوجه فرنگی و ماسالا همراه با خوی سرخ کنید ، درست مثل من برای ماه دال خیچدی. مقداری سبزیجات اضافه کنید تا مغذی تر شود. ممکن است مقداری هویج خرد شده ، لوبیا ، نخود فرنگی ، گل کلم و غیره باشد.

وقتی زودپز را باز می کنید ، فقط آبکی خواهد بود. بنابراین یک بار مونگ دال را خوب له کرده و درست کنید ، ضخیم تر می شود. هرچه سرد می شود ضخیم می شود. می توانید دوباره گرم کنید تا گرم یا گرم شود و آن را سرو کنید.

دستورالعمل های برنج 60+ و یک قابلمه را بررسی کنید.

bajra-khichdi-recipe

چاپ سنجاق زدن

باجرا خیچدی ، ارزن پوستی خیچدی

Bajra kichchdi یک دستور ساده و سالم از یک قابلمه ارزن است که می تواند غذای شما را راحت کند. دستورالعمل سریع فیلم گام به گام

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1/2 جام باجرا
  • 1/2 جام مونگ دال
  • 4 فنجان ها اب
  • 1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک را در صورت لزوم

خو گرفتن

  • 2 قاشق غذاخوری قي
  • 1/4 قاشق چایخوری آسافوتیدا
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز

دستورالعمل ها

  • باجرا را یک شب بشویید و خیس کنید. روز بعد ، آب را تخلیه کرده و ماهون را به آن اضافه کنید.

  • آن را بشویید و در یک زودپز با نمک مورد نیاز قرار دهید. برای 4 سوت در شعله متوسط ​​بپزید.

  • بگذارید فشار به طور طبیعی آزاد شود. اجاق گاز را پس از اتمام کار باز کنید. خوب له کنید تا مونگ دل نرم و خامه ای شود.

  • می توانید 5 دقیقه در قابلمه باز بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

  • به هم زدن ادامه دهید زیرا پس از له شدن دال ، به ته آن گیر می کند.

  • آبکی به نظر می رسد اما با خنک شدن ، در نهایت غلیظ شده و به قوام کیچدی می رسد.

  • یک تابه را با غلاف گرم کنید و با دانه های زیره و آسفوتیدا گرم شوید. شعله را خاموش کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

  • آن را سریع هم بزنید و با خیچدی مخلوط کنید. برای سرو گرم شوید.

یادداشت

  • khichdi هنگام باز شدن آبکی خواهد بود اما با گذشت زمان ضخیم تر می شود.
  • همچنین می توانید به مدت 5 دقیقه آن را بجوشانید تا ضخیمتر شود.
  • مهم است که برای 4 سوت در شعله متوسط ​​طبخ شود.
  • بعد از مخلوط کردن و له شدن دل ، اگر بپزید ، به راحتی به ته اجاق گاز می چسبد. بنابراین هم بزنید

تصاویر گام به گام باجرا خیچدی

  1. باجرا را یک شب بشویید و خیس کنید. روز بعد ، آب را تخلیه کرده و ماهون را به آن اضافه کنید.
    step1-soak
  2. آن را بشویید و در یک زودپز با نمک مورد نیاز قرار دهید. برای 4 سوت در شعله متوسط ​​بپزید.
    step2-cook
  3. بگذارید فشار به طور طبیعی آزاد شود. اجاق گاز را پس از اتمام کار باز کنید. خوب له کنید تا مونگ دل نرم و خامه ای شود. می توانید 5 دقیقه در قابلمه باز بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
    step3-cook
  4. به هم زدن ادامه دهید زیرا پس از له شدن دال ، به ته آن گیر می کند.
  5. آبکی به نظر می رسد اما با خنک شدن ، در نهایت غلیظ شده و به قوام کیچدی می رسد.
  6. در آخر ، یک تابه را با گلدان گرم کنید و با دانه های زیره و آسفوتیدا گرم شوید. شعله را خاموش کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
    step4-tadka
  7. آن را سریع هم بزنید و به خیچدی مخلوط کنید. برای سرو گرم شوید.

یادداشت

  • khichdi هنگام باز شدن آبکی خواهد بود اما با گذشت زمان ضخیم تر می شود.
  • همچنین می توانید به مدت 5 دقیقه آن را بجوشانید تا ضخیمتر شود.
  • مهم است که برای 4 سوت در شعله متوسط ​​طبخ شود.

با ترشی و پاپاد لذت ببرید.

bajra-khichdi

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *