دستورالعمل بهترین کیک هویج تا کنون!

کیک هویج مرطوب ، سرشار از عطر و طعم است و در دهان شما ذوب می شود! این دسر آشامیدنی همان چیزی است که همه از آن سو استفاده می کنند!

این یکی از بهترین دستور العمل های کیک هویج به تنهایی با نان کیک هویج کامل گندم ، کلوچه کیک هویج یخ زده یا کیک کیک هویج است. تمام دستور العمل های کیک هویج من با هویج تازه ، ترکیب کاملی از ادویه جات ترشی جات و یخ زدایی آسمانی و آسمانی تهیه شده است!

کیک هویج خرد شده و از بشقاب کیک دور می شود.

بهترین کیک هویج همیشه!

شما نمی توانید با این کیک هویج بهترین کار اشتباه کنید! پر از هویج تازه ، ادویه جات ترشی جات و شیرین ، کباب پز با خامه ای ترین ، سرخ کردن پنیر خامه ای. این کیک برای همه چیز به کیک مورد علاقه شما تبدیل می شود. هر قسمت از این کیک با عشق واقعی تهیه شده و بسیار خوشمزه است. در ضمن داشتن آن نشانه شیرینی ، فروپاشی و زرنگ است. با این کیک هویج خوشمزه ، کمی برش بهشت ​​را روی بشقاب خود بگذارید!

چندین ماده وجود دارد که این کیک را جداگانه و بالاتر از بقیه قرار می دهند. سیب یکی از مواد تشکیل دهنده کیک مورد علاقه من است. این به شما کمک می کند تا خمیر کیک مرطوب و طعم دهنده همزمان باشد. ادویه های کلاسیک همگی به هم اضافه می شوند و باعث افزایش طعم نیز می شوند. در کل این دستور کیک هویج یکی از بهترین کیکهایی است که شما همیشه خواهید داشت. با سرخ کردن پنیر خامه ای غنی از بالا ، تن این کیک را تنظیم می کند. این را برای تعطیلات خاص ، عید پاک یا فقط یک دسر بهار لذت ببرید. این مورد علاقه خانگی است!

مواد لازم کیک هویج:

به طور جداگانه هر ماده در ساخت این کیک بهترین کار را دارد. این کیک هویج ترکیبی بسیار مرطوب ، کرکی است و طعم شیرین و بی نظیری به آن می بخشد. این یک مورد علاقه و مورد علاقه واقعی است!

  • ارد: آن را ساده نگه دارید و آرد کامل برای این دستور کیک هویج مناسب است!
  • ادویه ها: دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی مخلوط شده با هم ادویه جادویی و شیرین را اضافه می کنند.
  • جوش شیرین و پودر خمیرمایه: کمی متفاوت برای اضافه کردن در هر دو اما این کمک می کند تا بی نهایت در هنگام پخت.
  • نمک: فقط یک خرج کردن خیلی پیش خواهد رفت.
  • روغن سبزیجات: کمک می کند تا مواد را در کنار هم و مرطوب نگه داشته شود.
  • شکر: شکر سفید و قهوه ای برای شیرینی اضافی اضافه می شود.
  • تخم مرغ: زرده تخم مرغ هنگام پخت مهم ترین است.
  • سیب: مخلوط را مرطوب و نرم نگه می دارد
  • وانیل: آن طعم اضافی را اضافه می کند
  • هویج: هویج خود را قبل از اضافه کردن آنها در مخلوط کیک رنده کنید
  • گردوی ریز ریز شده: یک عطر و طعم ترد را اضافه می کند
غذای پیشنهادی  جام جم فریزر توت فرنگی خانگی | منتقد دستور العمل

مواد اولیه یخ زده پنیر خامه ای:

  • پنیر خامه ای: بلوک پنیر خامه ای بهترین است ، نه نوع قابل پخش. پنیر خامه ای خود را در دمای اتاق نرم کنید.
  • کره: کره را خامه بزنید
  • وانیل: برای طعم دهنده
  • شکر پودر شده: یخ زدگی را غلیظ می کند و بافتی شیرین می بخشد.

بیایید یک کیک بپزید!

من در مقایسه با اکثر وبلاگ نویسان دستور پخت و پز زیادی ندارم اما دوست دارم از آن لذت ببرم! من از دستور العمل های خود انتظارات بالایی دارم و می خواهم هر تکه از کیک من به اندازه دیگری خوشمزه شود. وقتی کیک پختم می دونم که عالی میشه

  1. تابه های کیک آماده کنید: فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه. چربی دو قابلمه های 9 × 9 اینچی (یا یک تابه 9 × 13 اینچ)
  2. مواد خشک مخلوط کنید: در یک بزرگ کاسه آرد ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
  3. مخلوط شیرینی کیک: در اندازه متوسط کاسه شلاق زدن با هم روغن نباتی ، شکر قهوه ای ، شکر سفید ، تخم مرغ ، سیب و وانیل. به مواد خشک اضافه کنید و ترکیب کنید.
  4. اضافه کردن و پخت: در هویج و کلوچه خرد شده خرد کنید. خمیر را به طور مساوی تقسیم کنید ظروف پخت. 25-30 دقیقه پخت یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و خلال دندان وارد شود تمیز شود. بگذارید کیک ها خنک شوند.
  5. پوشش خامه پنیری: پنیر خامه ای و کره را با هم ضرب کنید تا وانیل صاف شود. یکبار یک قاشق فنجان پودر قند را اضافه کنید تا قوام مورد نظر خود را بدست آورید. روی کیک های سرد شده یخ زده.

نکته اصلی Recipe Critic Pro:

بهتر است کیک را کمی سرد کنید وقتی کمی سرد شد. اگر وقت دارید ، کیک را حدود 20 تا 30 دقیقه قبل از یخ زدن در یخچال و فریزر در یخچال قرار دهید.

روند تهیه کیک هویج.

نکات سعی شده و واقعی:

این کیک هویج نمی تواند به اندازه کافی مرا تحت تأثیر قرار دهد! هر تکه از این کیک از طرز تهیه طعم آن جالب است! این آب دهان و آسمانی است همه در یک نیش!

  1. تهیه تابه کیک: برای رها کردن تمیز با کیک ، کاغذ گل مایع را روی تابه روغنی قرار دهید. همچنین کاغذ перга را نیز چرب کنید. برش کاغذ перга با ردیابی کاغذ در زیر قابلمه کیک ساده ترین است. با این کار اطمینان حاصل می شود که متناسب با ظرافت و همچنین با هم همپوشانی ندارد.
  2. هویج: رنده کردن هویج تازه را می توان با استفاده از رنده یا پردازنده مواد غذایی انجام داد. سعی کنید از هویج از قبل خرد شده استفاده نکنید ، آنها معمولاً سخت و خشک هستند.
  3. سرمازدگی: هنگامی که آماده یخ زدن کیک هویج شدم ، بهترین فهمیدم که قبل از انجام این کار کیک سرد یا سرد شود. کمتر از یک ساعت در یخچال یا 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار در هنگام تلاش برای یخ زدن کیک از خرد شدن آن کمک می کند.
  4. تاپینگ: کیک خود را با تکه های خرد شده اضافی در کنار و یا تکه های زیبا به زیبایی ببخشید. حتی پاشیدن ادویه جات ترشی جات یا تهیه هویج از یخ زدگی باعث ایجاد لمس شیرین می شود.
  5. ساخت جلو: کیک هویج ویژگی خاصی در مورد آن دارد. طعم دهنده مواد تشکیل دهنده بر روی یکدیگر ادامه می یابد و هرچه مدت زمان بیشتری در کنار هم بماند قوی تر می شود. با تکمیل سرمازدگی و کیک ، یخ زدگی درون هر حالت غوطه ور می شود و این کیک را آسمانی تر می کند. می توانید این کیک تکمیل شده را یک روز زودتر از وقت خود درست کنید. آن را به بهترین شکل ممکن بپوشانید و آن را در یخچال نگه دارید. در هنگام آماده شدن برای سرو ، از آن خنک یا در دمای اتاق لذت ببرید.
غذای پیشنهادی  5-کلوچه نان موز موز در لیوان

یک تکه کیک هویج را روی یک بشقاب با کیک هویج در پس زمینه روی یک بشقاب کیک بریزید.

آن را با این تعویض ها تغییر دهید:

این کیک هویج خانگی از قبل لمس مناسبی برای آن دارد! من توصیه می کنم از دستور اصلی استفاده کنید اما با این جایگزینی ها می توانید این کیک را به صورت دلخواه خود تهیه کنید.

  • آجیل و خشکبار: هر نوع آجیل در این دستور تهیه کیک خانگی خوشمزه است. آن را تعویض کنید ، آن را رها کنید یا همراه با پنک ها آن را اضافه کنید.
  • کشمش: همیشه یک درمان نرم سرگرم کننده برای طعم دادن به هنگام خوردن است.
  • نارگیل: نارگیل خرد شده همیشه محبوب است
  • سیب: آناناس خرد شده را برای طعم ترش تر امتحان کنید. قبل از اضافه کردن داخل خمیر ، آناناس کنسرو را تخلیه کنید. موزهای پوره شده ، خامه ترش یا ماست نیز به عنوان جایگزین عمل می کنند.
  • سرمازدگی: یخ زدگی خود را با یک گل مخلوط دارچین ، زنجبیل و جوز هندی مخلوط کنید. آن را مستقیماً در یخ زدگی مخلوط کنید یا در بالا بپاشید.
غذای پیشنهادی  کباب مرغ کباب شده با سس ماست خیار

کیک هویج را روی یک بشقاب با یک چنگال قطع می کنید.

دستور العمل های کیک مورد علاقه بیشتر:

دستورالعمل بهترین کیک هویج تا کنون!

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

زمان کل 45 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 12 برش

کیک هویج مرطوب ، سرشار از عطر و طعم است و در دهان شما ذوب می شود! این دسر آشامیدنی همان چیزی است که همه از آن سو استفاده می کنند!

  • 2 1/2 فنجان ها ارد
  • 1 قاشق سوپخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان روغن سبزیجات
  • 1 فنجان قند قهوه ای روشن
  • 1/2 فنجان شکر سفید
  • 4 تخم مرغ
  • 1/2 فنجان سیب
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 3 فنجان ها هویج رنده شده
  • 1/2 فنجان گردوی ریز ریز شده

پوشش خامه پنیری:

  • 2 بسته 8 اونس پنیر خامه ای نرم شد
  • 1 فنجان کره نرم شد
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 4 فنجان ها شکر پودر شده

ارزش غذایی

دستورالعمل بهترین کیک هویج تا کنون!

مقدار در هر خدمت

کالری 579 کالری از چربی 198

٪ ارزش روزانه*

چربی 22 گرم34٪

12 گرم چربی اشباع شده60٪

کلسترول 95mg32٪

سدیم 471mg20٪

پتاسیم 239mg

کربوهیدرات 92 گرم31٪

فیبر 3G12٪

شکر 68 گرم76٪

پروتئین 5 گرم10٪

ویتامین A 5898IU118٪

ویتامین سی 2mg

کلسیم 67mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *