دستورالعمل Mullangi thuvaiyal ، تربچه توگایال

Mullangi thuvaiyal به عنوان همراهی برنج ساخته می شود ، برای لذت بردن از آن با روغن برنج و کنجد مخلوط می شود! روشی آسان برای پایان دادن به تربچه یا استفاده از سبزیجات.

من می خواستم thuvaiyal را با انواع سبزیجات که توسط خواننده پیشنهاد شده است امتحان کنم. او به سادگی یک واقعیت را گفت ، آنها از هر نوع سبزیجات توتایی / چتنی درست می کنند و به همین راحتی است. بنابراین پس از تلاش thogayal با چو چو، کدو بطری ، کدو تنبل و غیره ، تربچه ملانگی با نام مستعار در لیست من بود. سرانجام وقتی که می خواستم یک پست ساده بعد از دیوالی ارسال کنم ، انبار داشت.

غذای پیشنهادی  چتنی شیرین مخصوص چات ، بدون خرما
mullangi-thogayal-recipe

این بار سعی کردم یک پیاز اضافه کنم همانطور که به یاد آوردم در یک برنامه در تلویزیون دیده ام. برای تغییر ، از بافتی که به thuvaiyal می دهد خوشش آمد. در خانه ، توویه های ما با لرزهای قرمز ، urad dal ، asafoetida و tamarind با یک تکه نازک بسیار ساده هستند. این یکی پیاز اضافی در آن است. آن را امتحان کنید و با برنج داغ ، گیوه یا روغن کنجد لذت ببرید.

mullangi-thogayal

چاپ سنجاق زدن

مولانگی توویال

Mullangi thuvaiyal به عنوان همراهی برنج ساخته می شود ، برای لذت بردن از آن با روغن برنج و کنجد مخلوط می شود! روشی آسان برای پایان دادن به تربچه یا استفاده از سبزیجات.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 2 تربچه / ملانگی 1 فنجان بسته بندی شده رنده شده
  • 1 پیاز
  • 6 تا 8 فلفل قرمز خشک
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات
  • 1/2 قاشق چایخوری تمر هندی
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر زرد
  • 1/4 قاشق چایخوری آسفوتیدا من جامد استفاده کردم
  • 2 قاشق چایخوری روغن
  • نمک را در صورت لزوم

دستورالعمل ها

  • پوست بگیرید ، ملانگی را رنده کنید. پیاز را تقریباً برش بزنید. تمام مواد مورد نیاز را آماده جمع آوری کنید.

  • در یک ظرف ظرف سنگین ، روغن را گرم کنید. چیلی قرمز ، اوراد دال و asaafoetida را تفت دهید تا دال به رنگ طلایی عمیق و با شعله متوسط ​​درآید.

  • انتقال به یک بشقاب ، کنار بگذارید. پیاز را در همان روغن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

  • تربچه ، گل مروارید و ساطور را به مدت 3-4 دقیقه در حرارت متوسط ​​می ریزیم. یا تا زمانی که تربچه نرم فشار داده شود تا فشار داده شود.

  • آن را در یک بشقاب برداشته و کاملاً خنک کنید.

  • در مخلوطی ، ابتدا چیلی ، اوراد دال ، نمک ، جاجری و تمر هندی را خرد کرده و به صورت پودر درشت در آورید.

  • تربچه و پیاز را به آن اضافه کرده و درشت و بدون آب خرد کنید. من دوست دارم کمی درشت باشم

یادداشت

  • اطمینان حاصل کنید که تربچه را به درستی پخته اید. از آنجا که ما از پیاز و آسافوتیدا استفاده می کنیم ، بوی عجیب تربچه را احساس نخواهید کرد.
  • ادویه یا گل مروارید را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. اطمینان حاصل کنید که همه 3 را متعادل کنید – ادویه ، تمر هندینمک d

روش Mollangi Thuiyal:

  1. پوست بگیرید ، ملانگی را رنده کنید. پیاز را تقریباً برش بزنید. تمام مواد مورد نیاز را آماده جمع آوری کنید.
    ترکیبات
  2. در یک ظرف ظرف سنگین ، روغن را گرم کنید. چیلی قرمز ، اوراد دال و asaafoetida را تفت دهید تا دال به رنگ طلایی عمیق و با شعله متوسط ​​درآید.
    step1-roast
  3. انتقال به یک بشقاب ، کنار بگذارید. پیاز را در همان روغن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
    step2-sautee
  4. تربچه ، گل مروارید و ساطور را به مدت 3-4 دقیقه در حرارت متوسط ​​می ریزیم. یا تا زمانی که تربچه نرم فشار داده شود تا فشار داده شود.
    step3-sautee
  5. آن را در یک بشقاب برداشته و کاملاً خنک کنید. در مخلوطی ، ابتدا چیلی ، اوراد دال ، نمک ، جاجری و تمر هندی را خرد کرده و به صورت پودر درشت در آورید.
    step4-grind
  6. تربچه و پیاز را به آن اضافه کرده و درشت و بدون آب خرد کنید. من دوست دارم کمی درشت باشم
    step5-ground

با مخلوط کردن با برنج بخارپز داغ و روغن کنجد سخاوتمندانه یا گیاهی لذت ببرید. می تواند با برنج sambar / rasam یا کشک نیز مطابقت داشته باشد. من آن را با idli dosa نیز دوست دارم.

radish-thogayal

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *