دستور العمل خانگی Empanadas | منتقد دستور العمل

empanadas های پوسته پوسته شده با گوشت گاو ، سیب زمینی ، نخود فرنگی و تنقلات مکزیکی مکزیکی پر شده است. من دستورالعمل هایی را برای سرخ کردن یا پخت این empanadas های آسان درج کرده ام. فقط به موقع برای سینکو د مایو!

اشتیاق بیشتر دستور العمل های الهام گرفته از مکزیک؟ برنج های مکزیکی ، کرم پخته شده پنیر کرم پودر من ، و یا ذرت خیابان مکزیکی مرا امتحان کنید!

Empanadas روی یک بشقاب با سالسا

دستور العمل خانگی Empanadas

Empanadas یکی از غذاهای مورد علاقه مکزیکی من است! کار سختی نیست که تصور کنید اینها را در خانه درست کنید. تنها چیزی که شما نیاز دارید چند قلاب شیرین برای ساختن خمیر امپانادا است و پر کردن آن با هر آنچه در دست دارید می توانید درست کنید! خمیر امپانادا شبیه خمیر پای است. با کره سرد ، آب سرد ، آرد و تخم مرغ تهیه می شود. کاملاً پوسته پوسته ، ترد و قهوه ای طلایی به وجود می آید! سپس empanadas خانگی را با گوشت گاو ، سیب زمینی ، زیره ، پودر فلفل قرمز ، پاپریکا ، نخود فرنگی و گیاهان تازه پر می کنیم. اینها بهترین ایمپانادهایی هستند که تا به حال خواهید داشت!

Empanada با یک قاشق چوبی یک ماهیتابه را پر می کند.

نحوه ساخت Empanadas معتبر:

  • خمیر empanada را درست کنید: آرد ، کره و نمک را به یک پردازنده غذایی متناسب با ضمیمه تیغه اضافه کنید. چند بار پالس کنید تا کره اندازه نخود فرنگی باشد. تخم مرغ و آب سرد را به غذای مواد غذایی اضافه کنید. نبض را بزنید تا توپ خمیر شکل بگیرد. خمیر را درون یک دیسک گرد صاف شکل دهید و در بسته بندی پلاستیکی بپیچید. حداقل 1 ساعت یخچال و فریزر کنید.
  • پر کردن: در همین حال می توانید شروع به پر کردن خود کنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و ژلاپنو را اضافه کرده و 2-3 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قهوه ای طلایی شود ، صاف کنید. بعد ، گوشت گاو و قهوه ای را اضافه کنید ، تا دیگر صورتی نباشد ، 4-5 دقیقه. نمک ، پودر فلفل ، پاپریکا و زیره را اضافه کنید. در رب گوجه فرنگی هم بزنید. Sauté به مدت 2 دقیقه دیگر. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. نخود فرنگی یخ زده ، سیب زمینی آب پز ، جعفری تازه و پیاز سبز را اضافه کنید.
  • جمع آوری: خمیر را تا ضخامت 1/4 اینچ حل کنید. با استفاده از یک برش حلقه یا کاسه کوچک ، به قطرهایی در حدود 5 اینچ قطر بزنید. روش دیگر به 12 توپ کوچک خمیر تقسیم می شود و به صورت دایره ای جدا می شود. پر کردن (حدود 1/4 فنجان) را روی هر دایره قرار دهید و به اندازه نصف آن بزنید ، لبه ها را با یک چنگال خرد کنید.
  • سرخ کردن: روغن را در قابلمه یا گلدان عمیق اضافه کنید تا عمق آن به 1 اینچ برسد. روغن گرما را بین 350 تا 375 درجه قرار دهید. در دسته ها ، 3 بار یکبار ، 2-3 دقیقه در هر طرف یا تا قهوه ای طلایی سرخ کنید.
  • خدمت: empanadas بلافاصله در حالی که آنها هنوز گرم هستند! من عاشق سرو کردن ماین با خامه ترش ، سالسا یا کرم چیپوتل هستم!
غذای پیشنهادی  بهتر از هر چیز دستور تهیه کیک

دستورالعمل پخت:

اگر می خواهید این ظرف را کمی روشن کنید می توانید empanadas های گوشت گاو را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود 400 درجه گرم کنید. من دوست دارم قبل از اینکه در فر اجاق گاز بریزم ، یک شستشوی سریع تخم مرغ روی آنها اضافه کنم. این به آنها کمک می کند قهوه ای کاملاً طلایی به دست آورند!

Empanadas را روی یک بشقاب با سالسا در یک ظرف جانبی قرار دهید.

تغییرات:

  • احساس رایگان کنید که پنیر خرد شده مکزیکی یا پنیر چدار را به آن اضافه کنید!
  • اگر نخود فرنگی ندارید ذرت ، هویج خرد شده یا کرفس را جایگزین کنید.
  • اگر دوست ندارید ادویه را ترک کنید ، ژالاپنو را به ضرب و شتم کمی اضافه کردیم.
  • می توانید با از بین بردن گوشت گاو و اضافه کردن سبزیجات خرد شده ، این گیاهخواران را تهیه کنید.
  • مرغ محلی یا بوقلمون نیز می تواند به جای گوشت گاو استفاده شود!

ذخیره سازی Empanadas ایده آل:

  • فروشگاه: empanadas باقیمانده در یخچال به مدت 3 تا 4 روز.
  • دوباره گرم کنید: این empanadas واقعاً خوب گرم می شوند! من دوست دارم معدن را در مدت زمان 4-5 دقیقه در فر توستر گرم کنم یا تا زمانی که گرم شود و دوباره در قسمت بیرونی ترد شود. همچنین می توانید آنها را در دمای 400 درجه به مدت 5-8 دقیقه دوباره گرم کنید.
غذای پیشنهادی  کوره پخته شده دنور املت | منتقد دستور العمل

Empanadas را روی یک بشقاب با سالسا در یک ظرف جانبی قرار دهید.

در اینجا بیشتر دستور العمل های الهام گرفته از مکزیک را امتحان کنید!

Empanadas

زمان آماده سازی 30 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

استراحت كردن 1 ساعت

زمان کل 1 ساعت 50 دقایق

نویسنده کلی سیمونز

خدمات 12 empanadas

empanadas های پوسته پوسته شده با گوشت گاو ، سیب زمینی ، نخود فرنگی و تنقلات مکزیکی مکزیکی پر شده است. من دستورالعمل هایی را برای سرخ کردن یا پخت این امپاناداهای آسان درج کرده ام. فقط به موقع برای سینکو د مایو!

برای خمیر

  • 3 فنجان ها ارد
  • 1/2 فنجان مکعب کره سرد
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 3/4 فنجان آب سرد

برای پر کردن

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 متوسط پیاز قرمز
  • 6 اوز سیب زمینی آب پز پخته
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 فلفل هالوپینو
  • 12 اوز گوشت چرخ كرده
  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق غذاخوری زیره
  • 1/4 فنجان نخود یخ زده
  • 1 قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • روغن برای سرخ کردن

برای پر کردن

  1. در همین حال می توانید شروع به پر کردن خود کنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و ژلاپنو را اضافه کرده و 2-3 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قهوه ای طلایی شود ، صاف کنید.

  2. 4-5 دقیقه گوشت گاو و قهوه ای را اضافه کنید تا دیگر صورتی رنگ نشود.

  3. نمک ، پودر فلفل ، پاپریکا و زیره را اضافه کنید.

  4. در رب گوجه فرنگی هم بزنید. Sauté به مدت 2 دقیقه دیگر.

  5. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. نخود فرنگی یخ زده ، سیب زمینی آب پز ، جعفری تازه و پیاز سبز را اضافه کنید.

  6. خمیر را تا ضخامت 1/4 اینچ حل کنید. با استفاده از یک برش حلقه یا کاسه کوچک ، به قطرهایی در حدود 5 اینچ قطر بزنید. روش دیگر به 12 توپ کوچک خمیر تقسیم می شود و به صورت دایره ای جدا می شود.

  7. پر کردن (حدود 1/4 فنجان) را روی هر دایره قرار دهید و به اندازه نصف آن بزنید ، لبه ها را با یک چنگال خرد کنید.

  8. روغن را در قابلمه یا گلدان عمیق اضافه کنید تا عمق آن به 1 اینچ برسد. روغن گرما را بین 350 تا 375 درجه قرار دهید.

  9. در دسته ها ، 3 بار یکبار ، 2-3 دقیقه در هر طرف یا تا قهوه ای طلایی سرخ کنید.

  10. برای فرو بردن سریع فوراً با سالسا یا خامه ترش سرو کنید!

ارزش غذایی

Empanadas

مقدار در هر خدمت

کالری 222 کالری از چربی 81

٪ ارزش روزانه*

چربی 9 گرم14٪

چربی اشباع شده 3G15٪

کلسترول 36mg12٪

سدیم 138mg

پتاسیم 159mg

کربوهیدرات 26 گرم

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 9 گرم18٪

ویتامین A 271IU

ویتامین سی 4mg

کلسیم 14mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *