دستور العمل خیر هویج ، پایاسام هویج
خیار هویج یا پایاسام هویج فقط با 3 ماده اصلی موجود در خانه. فیلم کامل ، ارسال گام به گام تصاویر.
حدود 12 سال قبل ، همان روزی که تصمیم گرفتم فقط یک وبلاگ راه اندازی کنید ناگهان چند روز در مورد آن با دوستم سانگیتا صحبت کردم. در آن زمان هرگز برنامه بزرگی نداشتم که من تا این حد بیایم … درست از دوستم ، همه و همه شما در این مسیر سهم بزرگی دارند و برای همیشه از این بابت سپاسگزار هستند! خیلی ممنون که همیشه آنجا هستید

بنابراین سیزدهمین سالگرد وبلاگ را با به اشتراک گذاشتن هویج خویر جشن بگیرید. این اولین باری است که من بادام بو داده را در چنین دسری (خیر / پائیزام) اضافه می کنم. فقط عطر و طعم بادام تفت داده شده را به شیرینی دوست داشتم … من در تمام مدت فکر می کردم که آیا می خواهم چیزی مانند میخک یا دارچین برای طعم اضافه کنم یا نه. اما خوشحالم که این کار را نکردم.
زیرا این طعم لطیف و طبیعی ظریف و بد بو و هویج برشته شده غلبه خواهد داشت. و رنگ زیبایی که هویج بدون هیچ چیز دیگری به این دسر اضافه می کند. بنابراین همین کار را بدون هیچ گونه زعفران یا هر چیزی ساده انجام دهید. سایر دستورهای تهیه دسر من را بررسی کنید.
بیایید سریع به سراغ دستور العمل برویم.

چاپ سنجاق زدن
شیرینی هویج
شیر هویج یا پایاسام هویج فقط با 3 ماده اصلی موجود در خانه. فیلم کامل ، ارسال گام به گام تصاویر.
اندازه گیری فنجان
عناصر
- 1 و 1/2 جام هویج رنده شده
- 2 فنجان ها شیر
- 1/4 جام + 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1/4 جام اب
- 1 قاشق غذاخوری قاری
- 1 هل پودر شده
- 8 تا 10 بادام ها
دستورالعمل ها
-
ابتدا هویج را خوب بشویید ، پوست بگیرید و رنده کنید. من از 2 هویج که در مجموع 180 گرم وزن داشتند استفاده کردم.
-
کنار هم ، در ظرف سس ، 2 فنجان شیر بیاورید تا بجوشد. آن را بجوشانید تا به 1 فنجان کاهش یابد.
-
بادام را به مدت 10-20 دقیقه خیس کنید. نازک برش دهید و کنار بگذارید. در یک ظرف دیگر ، گرما را گرم کنید. خلال بادام را تفت دهید تا رایحه خوبی پیدا شود. از گل غلیظ تخلیه کنید و کنار بگذارید.
-
در همان گیوه ، هویج را با شعله متوسط تفت دهید تا کمرنگ ، خشک و نرم پخته شود. تقریباً 3 دقیقه طول می کشد.
-
آب ، شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. اجازه ندهید برای مدت طولانی بجوشد.
-
در شیر ریخته و به مدت 4 دقیقه آن را بجوشانید.
-
هل پودر شده و بادام بو داده را اضافه کنید. شعله را مخلوط کرده و خاموش کنید.
یادداشت
- من از طلای آمول استفاده کردم
- برای بافت همگن از رنده ریز استفاده کنید.
- قبل از افزودن شکر اطمینان حاصل کنید که هویج پخته شود.
- هویج را به مدت طولانی با شکر نپزید.
پیوند ویدیوی YouTube: https://youtu.be/EHAfUVpSnN0
روش خمیر هویج:
- ابتدا هویج را خوب بشویید ، پوست بگیرید و رنده کنید. من از 2 هویج که در مجموع 180 گرم وزن داشتند استفاده کردم.
- کنار هم ، در یک قالب سس ، 2 فنجان شیر بیاورید تا جوش بیاید. آن را بجوشانید تا به 1 فنجان کاهش یابد.
- بادام را به مدت 10-20 دقیقه خیس کنید. نازک برش بزنید و کنار بگذارید.
- در یک ظرف دیگر ، گرما را گرم کنید. خلال بادام را تفت دهید تا رایحه خوبی پیدا شود. از گل غلیظ تخلیه کنید و کنار بگذارید.
- در همان گیوه ، هویج را با شعله متوسط تفت دهید تا کمرنگ ، خشک و نرم پخته شود. تقریباً 3 دقیقه طول می کشد.
- آب ، شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. اجازه ندهید برای مدت طولانی بجوشد.
- در شیر ریخته و به مدت 4 دقیقه آن را بجوشانید.
- هل پودر شده و بادام بو داده را اضافه کنید. شعله را مخلوط کرده و خاموش کنید.
مطابق انتخاب خود از گرم یا سرد لذت ببرید.
