دستور العمل دنده نخست گیاه کره کره سیر

دنده پرایب سیر کره سیر در دهان شما دنده نرم و آبدار آب شده است که به کمال متوسط ​​نادر پخته شده و با چربی مرمر می شود. پوسته گیاه کره کره سیر باورنکردنی است!

خانواده خود را تحت تأثیر این برش گوشت زیبا قرار دهید! هنگام تهیه این دنده عالی ، لوبیای سبز سیر پارمزان را با بیکن ، سیب زمینی له شده مشهور Dad و رولت های کاملاً نرم و کره ای برای یک وعده غذایی کامل اضافه کنید.

بهترین دستور العمل دنده نخست - نحوه طبخ دنده پرایم | منتقد دستور العمل توسط آلیسا ریورز

بهترین دنده نخست

تعطیلات بدون تفت دادن دنده کامل کامل نخواهد بود. خوب ، من اینجا هستم تا با چند نکته و ترفند برای پخت و پز گوشت کامل نرم و آبدار ، هر بار بهترین دستور دنده عالی را برای شما بیاورم. شما قصد دارید بازی A- خود را با شام کریسمس با یک تفت رنده گوشت گاو با طعم و پررنگ ، که در واقع ساخت آن بسیار ساده است ، بیاورید!

با این مراحل آسان برای پیگیری ، یک شام کریسمس عالی خواهید داشت که مورد پسند همه قرار خواهد گرفت. دنده پرآب بالای گوشت ردیفی است که طعم آن به همان اندازه شگفت آور است که به نظر می رسد. ساختار بریده شده از سنگ مرمر و استخوان زیبا دقیقاً همان چیزی است که شما برای داشتن این تکه بهشت ​​روی بشقاب خود نیاز دارید. پخت این گوشت گاو نیاز به طولانی ندارد. بهتر است بیرون آن ترد و درون آن لطیف و آبدار باشد. با استفاده از این دستور تهیه گیاه سیر کره دنده ، شما در این فصل تعطیلات شام کامل را می خورید!

مواد اولیه دنده کره سیر علفی

من همیشه تفت خودم را با استخوان می خرم. قصاب در فروشگاه مواد غذایی محلی ما استخوان را برش می دهد اما آن را تا حدی می چسباند و روی کباب می بندد. این امر باعث سهولت در تراشیدن گوشت و استخوان ایجاد قفسه ای برای پختن گوشت می شود. بهترین قسمت این دستورالعمل ، دست دادن کره کره گیاه سیر است که قبل از پخته شدن بر روی کباب مالیده می شود. دارم بهت میگم بهترین طعم را به آن می دهد. هرگز نمی توانید با سیر ، کره و گیاهانی که روی گوشت له شده اند اشتباه کنید. من درست میگم فقط به اون پوسته شگفت انگیز نگاه کن !!

  • دنده اول: استخوان در و گره خورده است
  • کره: نرم شده و به خوبی با گیاهان و ادویه جات ترکیب می شود.
  • سیر: میخک خرد شده.
  • آویشن: تازه خرد شده
  • پونه کوهی: تازه خرد شده
  • رزماری: تازه خرد شده
  • نمک و فلفل: چشیدن!

نحوه طبخ دنده پرایم

تهیه گوشت یک روش عالی برای اطمینان از کامل شدن زمان پخت و پز شما با داشتن یک دنده بزرگ کاملاً پخته شده است. بیرون آوردن تفت قبل از پخت و پز به این روند کمک می کند. تهیه سس گیاه کره سیر ساده است و پوسته بیرونی کاملی را ایجاد می کند در حالی که داخل آن را برای یک دنده پر آبدار و لطیف خیس می کنید. این دستورالعمل یک تکه کوچک از بهشت ​​در بشقاب شما خواهد بود. در این فصل از تعطیلات با دوستان و خانواده خود از این دستور العمل منحرف لذت ببرید!

  • گوشت خود را آماده کنید: دنده اولیه را حداقل 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. فر را با دمای 450 درجه گرم کنید.
  • سس گیاه کره کره سیر را مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک کره ، سیر ، آویشن ، پونه کوهی ، رزماری ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. تمام کره را در قسمت خارجی دنده اصلی خود بمالید و در یک ماهیتابه یا ماهی تابه بزرگ که طرف چربی آن به سمت بالا است بچینید.
  • دنده اصلی را بپزید: به مدت 15 دقیقه بپزید و دما را به 325 درجه کاهش دهید. هر پوند گوشت حدود 15 دقیقه است. آن را بپزید تا به دمای داخلی 110 درجه برسد.
  • بگذارید گوشت شما استراحت کند: از فر خارج کنید و بگذارید حداقل 20 دقیقه با فویل بماند. دما برای یک دنده دانه متوسط ​​نادر تا 130 درجه افزایش می یابد.
غذای پیشنهادی  آش رشته ماکارونی قابلمه فوری خانگی

بهترین دستور العمل دنده نخست - نحوه طبخ دنده پرایم | منتقد دستور العمل توسط آلیسا ریورز

کدام برش گوشت بهترین است؟

یک رست دنده اولیه یا کباب دنده ایستاده از پشت قسمت دنده فوقانی هد بریده می شود و معمولاً در مجموع هفت دنده را تشکیل می دهد. برای تهیه دنده آهسته بو داده ، به یک رست دنده سه استخوانی احتیاج دارید که می توان آن را از انتهای چوب یا قسمت انتهایی قسمت دنده برش داد.

در اینجا چند نکته برای انتخاب بهترین گوشت دنده اول وجود دارد:

  • شما می خواهید یک استخوان در دنده اصلی داشته باشید. به طور متوسط ​​یک دنده اصلی 2 تا 6 پوندی دارای 2 تا 3 استخوان است.
  • هنگام سفارش از قصاب ، بخواهید در صورت امکان رشته ها را روی آن نگه دارد. با این کار پختن آن به طور مساوی تضمین می شود و هنگام پخت فرم آن را حفظ می کند.
  • در صورت امکان ، بزرگترین دکل را بخواهید. دکل لطیف و خوش طعم ترین قطعه گوشت است.

اطلاعات آشپزی به ازای هر پوند؟

استخوان ها یک تفت بو دادن طبیعی برای گوشت ایجاد می کنند. تفت را در دمای بالاتر 450 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس دما را به 325 درجه کاهش دهید و پخت را ادامه دهید تا دماسنج 110 درجه بخورد. حدود 15 دقیقه زمان پخت در هر پوند.

بهترین دستور العمل دنده پرایم درست از فر - نحوه طبخ دنده پرایم | منتقد دستور العمل توسط آلیسا ریورز

چرا Prime Rib خیلی خوب است؟

دنده نخست دارای یک چشم بزرگ گوشت در مرکز آن است. این آبدار ، لطیف و با چربی مرمر است. بسیار لطیف است زیرا عضلات به شدت مورد استفاده قرار نمی گیرند و به دلیل تمام چربی ها آبدار می مانند. این بسیار خوش طعم و گوشتی است که به گرانی کمک می کند.

تک تک موارد موجود در مورد این دستورالعمل کمال مطلق است. این بهترین خوشمزه ترین دستورالعملی است که من در طول زندگی ام داشته ام. این مطمئناً گفتن چیزی است! من هرگز هنگام تراش دادن کباب گوشت لطیف تری نداشته ام. این فقط در دهان شما ذوب می شود و عطر و طعم آن غیر واقعی است. من می دانم که خانواده شما نیز مانند ما عاشق آن خواهند بود. این تعطیلات ستاره میز شام شما خواهد بود!

غذای پیشنهادی  Tacos لوبیا سیاه گیاهی - Skinnytaste

بهترین دستور العمل دنده نخست - نحوه طبخ دنده پرایم | منتقد دستور العمل توسط آلیسا ریورز

نکاتی برای تهیه تفت کامل

ذوب شدن در دهان دنده اصلی همان چیزی است که شما برای جشن گرفتن تعطیلات امسال به آن نیاز دارید! دماسنج گوشت همیشه هنگام پخت هر نوع گوشت یک ضرورت است. این هر بار شام دنده عالی را تضمین می کند. این نکات سریع و ساده به پخت بهترین دنده های برتر امسال کمک می کند!

  • استفاده از دماسنج گوشت بهترین راه برای اطمینان از یک دنده عالی مناسب هر بار است.
  • دنده اصلی خود را به مدت حدود 30 دقیقه از یخچال خارج کنید تا قبل از پخت و پز استراحت کند. با این کار از زمان پخت یکنواخت اطمینان حاصل خواهید کرد.
  • شما می توانید استخوان ها را قبل از پختن بردارید اما لازم نیست. استخوان موجود در آن به عطر و طعم افزوده و به لطیف و آبدار نگه داشتن دنده های اصلی کمک می کند.
  • دنده اصلی خود را هنگامی که حدود 5 درجه کمتر از دمای مورد نظرتان است از اجاق خارج کنید. گوشت خود را بپوشانید و بگذارید استراحت کند. همانطور که در حال استراحت است آرام آرام پخته می شود.

دمای پخت و پز

ساخت دنده اولیه می تواند کمی ترسناک باشد زیرا شما در تلاش برای دستیابی به درجه حرارت مناسب و کمیاب هستید. از آنجا که دنده اصلی می تواند کمی گران باشد ، آخرین کاری که می خواهید انجام دهید این است که بیش از حد آن را بپزید. من قبلاً چنین اتفاقی داشته ام و افتضاح است! من به شدت توصیه می کنم از دماسنج فر برای این دستورالعمل استفاده کنید. بررسی سریع دیدن نزدیک بودن به دمای مطلوب را آسان می کند.

روش اجاق بسته می تواند یک روش عالی باشد ، اما من بیش از حد اعتماد داشتم که آشپزی کردم. آنجاست که گوشت را در دمای 500 درجه و به مدت 5 دقیقه در هر پوند تفت می دهید. سپس فر را به مدت 2 ساعت بسته می گذارید و آرام آرام می پزد. در صورت استفاده از این روش ، من دماسنج داخل گوشت را بسیار توصیه می كنم تا بتوانید بدون باز شدن فر در حین پخت ، آن را بررسی كنید.

  • نادر: 120 تا 130 درجه فارنهایت
  • متوسط ​​نادر: 130 تا 135 درجه فارنهایت
  • متوسط: 135 تا 140 درجه فارنهایت
  • متوسط ​​خوب: 145 تا 155 درجه فارنهایت
  • آفرین: 155 درجه فارنهایت

بهترین دستور پخت دنده پرایمر در ظرف - چگونه می توان دنده پرایم را کاملاً پخت | منتقد دستور العمل توسط آلیسا ریورز

ذخیره گوشت

باقیمانده گوشت فقط راه دیگری برای لذت بردن از گوشت است! شما هنوز هم همه طعم های لطیف و آبدار را در دانه های اصلی تزریق می کنید. برای بار دوم با این ایده های ذخیره سازی از برش دیگری از بهشت ​​لذت ببرید.

  • آخرین دنده در یخچال چه مدت طول می کشد: می توان آن را به مدت 5 تا 7 روز در یک ظرف ضد هوای داخل یخچال نگهداری کرد.
  • آیا می توانید دنده اولیه را منجمد کنید: آره! بگذارید استراحت کند تا کاملاً سرد شود. پس از سرد شدن ، درون کیسه فریزر زیپلاک قرار دهید و اجازه دهید تمام هوا خارج شود. به مدت 1 ماه در فریزر دراز بکشید. پس از آماده شدن برای گرم شدن ، آن را در شب در یخچال قرار دهید تا آب شود.
  • نحوه گرم کردن دنده اولیه: در صورت یخ زدگی بگذارید کاملاً ذوب شود. 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که به دمای داخلی هوا برسد ، آن را در فر قرار دهید. لذت بردن!
غذای پیشنهادی  آسان ترین مارینارا خانگی

دنده اول خرد شده با نشان دادن گوشت صورتی.

دستور العمل های بیشتر گوشت گاو برای لذت بردن

دستور العمل دنده نخست گیاه کره کره سیر

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 1 ساعت

کل زمان 1 ساعت 5 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 8 مردم


دنده گیاه Prime Prime Butter سیر در دهان شما دنده نرم و آبدار آب شده است که به کمال متوسط ​​نادر پخته شده و با چربی مرمر می شود. پوسته گیاه کره کره سیر باورنکردنی است!



  • 2-6
    پوند
    دنده اولیه استخوان
    استخوان بندی و گره خورده است
  • 1
    جام
    کره
    نرم شده
  • 5
    میخک ها
    سیر
    خرد شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    آویشن
    ریز خرد شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    پونه کوهی
    ریز خرد شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    رزماری
    ریز خرد شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    نمک
  • 1
    قاشق چایخوری
    فلفل


در 5 دسامبر سال 2020 به روز شده است

نوشته اصلی در 17 نوامبر 2017 ارسال شده است


خدمت: 8

کالری548کیلو کالری (27٪)کربوهیدرات ها2g (1٪)پروتئین16g (32٪)چربی53g (82٪)چربی های اشباع شده27g (135٪)کلسترول130میلی گرم (43٪)سدیم1126میلی گرم (47٪)پتاسیم278میلی گرم (8٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A769IU (15٪)ویتامین سی2میلی گرم (2٪)کلسیم36میلی گرم (4٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *