دستور العمل رول تخم مرغ ترد هوا

دوستداران Egg Roll ، این دستور تهیه Fryer Egg Roll برای شما مناسب است! بیرون ترد ، ترد ، داخل آن پر از مواد نرم ، بدون چربی اضافی سرخ کردن یا خشک شدن از پخت اجاق گاز. اینها همان چیزی است که منتظر آن بوده اید!

سرخ کردن رول های تخم مرغ جهان شما را به لرزه در می آورد و یک بازی تعویض کننده خواهد بود. سعی کنید این دستور العمل های خوشمزه دیگر رول تخم مرغ را برای شگفتی های پیش غذا مانند این Philly Cheesesteak ، جنوب غربی و این رول های تخم مرغ آووکادو سرخ کنید.

Air Fryer Egg Rolls روی یک بشقاب با سس آغشته.

رول تخم مرغ سرخ کن عالی

فراموش کن بیرون اینها آنقدر دینامیت هستند که شاید دیگر لازم نباشد که دیگر سفارش دهید. این رول تخم مرغ سرخ کن هوا را با سایر غذاهای مورد علاقه چینی من مانند این مرغ لعاب آسیایی ، برنج سرخ شده آسان ، پنیر خامه ای وونتون و 20 دقیقه گوشت گاو سیر و کلم بروکلی ترکیب کنید تا یک وعده غذایی با کیفیت رستوران داشته باشید ، فقط بهتر. حالا شام آماده است! خانواده شما دوست دارند اینها را دوست داشته باشند! از آنها به عنوان پیش غذا یک وعده شام ​​سبک یا ضیافت مهمانی پذیرایی کنید و همه را به نفع خود ببرید.

این یک چیز زیباست که یک دستور العمل و یک وسیله برای ایجاد چنین وعده غذایی خوشمزه ای در کنار هم قرار می گیرند. استفاده از سرخ کن هوا باعث ایجاد تردی شدید در خارج می شود. با داخل بدن لطیف و کاملاً پخته شده. سرخ کن های هوا اجاق های کوچک همرفت هستند ، استفاده از هوای در گردش برای پخت غذا روش و نتیجه بی نظیری را ایجاد می کند. این یک روش مورد علاقه برای آشپزی برای من می شود و اگر هنوز سوار باند نشده اید ، وقت آن است. آنها روشی سالم و معمولاً سریع تر برای طبخ موارد دلخواه خود هستند.

مواد لازم برای رول تخم مرغ

بله ، این یک لیست مواد تشکیل دهنده طولانی است ، اما شما برای این رول های تخم مرغ به آن نیاز خواهید داشت. همه آنها برای ایجاد آن طعم شایسته رستوران شگفت انگیز ترکیب می شوند. همه این مواد را معمولاً می توانید در فروشگاه های مواد غذایی محلی در راهروی آسیایی خود پیدا کرده و بخشهایی تولید کنید.

  • روغن سبزیجات: برای تفت دادن
  • سیر: سیر تازه خرد شده
  • زنجبیل: چرخ کرده تازه
  • کرفس: خرد شده
  • مخلوط Coleslaw: این را نزدیک سالادهای بسته بندی شده جستجو کنید
  • جوجه مزرعه: می توانید مرغ آسیاب شده را نزدیک گوشت گاو چرخ کرده پیدا کنید.
  • سس صدف: عطر و طعم معتبر و باورنکردنی اضافه می کند.
  • سس سویا: به ایجاد عطر و طعم امامی کمک می کند.
  • روغن کنجد برشته شده: غنا اضافه می کند
  • سریراچا: آن لگد تند را اضافه می کند.
  • پیاز سبز: برشهای نازک
  • بسته بندی رول تخم مرغ: این موارد را می توانید در بخش تولید با توفو پیدا کنید.
  • اسپری روغن زیتون: این فقط برای کمک به ترد شدن رول های تخم مرغ است.
غذای پیشنهادی  دستورالعمل آسان مرغ لمباردی مرغ | منتقد دستور العمل

ساخت رول تخم مرغ ترد

با تمام آن طعم های جالب توجه ، این ها به راحتی جمع می شوند. سخت ترین قسمت ممکن است خود غلت دادن تخم مرغ ها باشد ، اما تصاویر را برای دستورالعمل های گام به گام بررسی کنید. در واقع بسیار آسان است.

  1. Sauté: در یک تابه روغن را گرم کنید و سیر ، زنجبیل ، کرفس را سرخ کنید تا معطر شود.
  2. پختن: مخلوط گوجه فرنگی را بریزید و بپزید تا کلم پژمرده شود.
  3. سرخ کردن را بهم بزنید: مرغ آسیاب شده ، سس صدف ، سس سویا ، روغن کنجد و سریچا را اضافه کنید. مرغ را هم بزنید در حالی که آن را به مدت 3-4 دقیقه خرد کنید.
  4. برداشتن: وقتی مرغ پخته شد و دیگر مایعی در ظرف باقی نماند ، پیازهای سبز را هم بزنید و از اجاق بردارید.
  5. بسته بندی کردن: برای پیچیدن رول های تخم مرغ ، لفافه رول را طوری قرار دهید که یک گوشه به سمت شما باشد. یک قاشق غذاخوری پر کردن را در نیمه پایین قرار دهید (به سمت خودتان) و آن گوشه را روی پر کردن بپیچید. هر دو طرف را از روی لفاف برگردانید و سپس از دور خود دور شوید (مانند بوریتو) ، تا رسیدن به انتها. لبه ها را با مقداری آب یا تخم مرغ زده شده ببندید. این کار را تکرار کنید تا همه لفافه ها ساخته شوند.
  6. سرخ کردن هوا: سبد سرخ کن هوا را با اسپری روغن زیتون اسپری کنید. رول های تخم مرغ را در سبد قرار داده و با اسپری روغن زیتون قسمت بالای رول های تخم مرغ را کمی اسپری کنید. در دمای 400 درجه به مدت 6 دقیقه بپزید. سپس رول های تخم مرغ را برگردانده و به مدت 6 دقیقه دیگر بپزید.

تفت دادن سبزیجات و مرغ برای رول های تخم مرغ.

چرا باید رول تخم مرغ را در سرخ کن هوا بپزید؟

  • آسان: اگر دلیل دیگری ندارید ، باید این رول های تخم مرغ را در سرخ کن هوا بپزید زیرا این کار آسان است. علاوه بر اینکه آنها را در نیمه راه ورق می زنید ، لازم نیست از آنها نگهداری کنید. در انجام کارهای دیگر آزاد خواهید بود ، بسیار خوب است ، می توانید چند وظیفه ای انجام دهید!
  • کمتر آشفته: معمولاً برای داشتن تردی خوب در خارج و داشتن عطر و طعم اصیل مجبورید این نوزادان را چربی عمیق کنید. که در انتها معمولاً منجر به آشپزخانه داغ روغن پاشیده می شود. این یک ظرف غذا است در سرخ کن هوا همه چیز خود به خود است و روغن اضافی وجود ندارد.
  • سالم تر است: اگر به سختی در تفت دادن سبزیجات و مرغ و ایجاد بهترین ماده پر کننده تا به امروز تلاش می کنید ، باید قادر باشید بدون احساس گناه ، هر تعداد که می خواهید بخورید. با سرخ کردن هوا می توانید. بدون استحمام این رولهای تخم مرغ در چربی و چربی. این یک روش سالم تر برای پخت رول های تخم مرغ و بدست آوردن تمام عطر و طعم و بافتی است که شما دوست دارید. بنابراین اگر تمایل دارید همه آنها را بخورید. من نمی گویم
غذای پیشنهادی  گوش ماهی شگفت انگیز خامه ای سیر توسکانی

تصاویر نورد گام به گام غلتک های تخم مرغ در لفافه های رول تخم مرغ.

نکاتی برای بهترین رول تخم مرغ چینی سرخ کن هوا

رول های تخم مرغ هوا Fryer بسیار شگفت انگیز هستند و به سختی می توان آنها را به هم زد. گفته شده در اینجا چند نکته برای کمک به شما در راه است.

  • مهر بزنید: اطمینان حاصل کنید که رول های تخم مرغ خود را مهر و موم کرده اید تا پر از مواد خارج نشود. برای مرطوب کردن لبه ها از آب یا شستشوی تخم مرغ استفاده کنید تا بهم بچسبند. من دوست دارم از یک برس برای مرطوب کردن لبه ها استفاده کنم ، به این ترتیب انگشتان من نمی چسبند.
  • ازدحام نکنید: برای اینکه سرخ کن هوا رول های تخم مرغ شما را به طور مطلوب بپزد ، اطمینان حاصل کنید که بین آنها فاصله وجود دارد. به این ترتیب هوا می تواند در اطراف رول تخم مرغ گردش کند و آنها را به طور مساوی بپزد. در صورت نیاز آنها را به صورت دسته ای بپزید و در اجاق گاز با درجه 200 درجه روی ورقه کلوچه گرم نگه دارید.
  • تلنگر و اسپری: هنگامی که رول های تخم مرغ خود را به نصف ورق می زنید ، می توانید طرف دیگر را با روغن زیتون بپاشید اگر فکر می کنید به آن احتیاج دارد. ممکن است اینگونه نباشد.
  • آنها را مرطوب نگه دارید: برای جلوگیری از خشک شدن بسته بندی رول تخم مرغ هایی که استفاده نمی کنید را با یک حوله کاغذی مرطوب بپوشانید. این باعث انعطاف پذیری و شادابی آنها می شود.

رول تخم مرغ آماده برای سرخ شدن هوا.

از چه سسی استفاده کنم؟

ما با این رول های تخم مرغ سرخ کن یک سس چیلی شیرین خوب دوست داریم. همچنین می توانید از سس هویسین ، سس سویا ، ترش شیرین یا سس پرتقال تند استفاده کنید. مورد دلخواه را انتخاب کنید یا چیز جدیدی را امتحان کنید.

رول تخم مرغ سرخ کن هوا ترد و طلایی.

رول تخم مرغ سرخ کن خانگی را به جلو و یخ بزنید

این دستور تهیه رول تخم مرغ سرخ کن برای ساختن زودهنگام و یخ زدگی برای مواقعی که سریع به رول تخم مرغ نیاز دارید ایده آل است.

  • یک دسته دوبار از پر کردن درست کنید و رول های تخم مرغ را طبق دستور رول کنید.
  • رول های تخم مرغ را روی یک صفحه کوکی قرار دهید تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم منجمد شود. با این کار از چسبیدن رول تخم مرغ در فریزر جلوگیری می شود
  • رول های تخم مرغ را به کیسه یا ظرف زیپ لاک ایمنی فریزر منتقل کرده و تا 3 ماه در فریزر نگه دارید
  • برای پخت و پز ، رول تخم مرغ ها را از فریزر برداشته و در سرخ کن هوا قرار دهید و قسمت های خارجی آن را با روغن پوشش دهید. در دمای 400 درجه بپزید و 1-2 گرم در یک طرف اضافه کنید تا گرم شود.

سطح مقطع کاملاً پخته و پر از رول تخم مرغ.

دستور العمل های عاشقانه بیشتر برای سرخ کردن هوا را امتحان کنید

سرخ كردن هوا فقط كاری است كه این روزها باید انجام شود. سالم تر ، سریعتر ، ساده تر است. سرخ کردنی هوا اجاق شما را گرم نمی کند اما هنوز هم می تواند ظروف نفیس تولید کند. شما باید این دستور العمل های دیگر سرخ کن هوا را امتحان کنید. خیلی خوشمزه اند

غذای پیشنهادی  مرغ کونگ پائو پخته شده است

رول تخم مرغ سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 12 دقایق

کل زمان 32 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 12 رولت تخم مرغ


دوستداران Egg Roll ، این دستور غذای Crispy Air Fryer Egg Roll برای شما مناسب است! بیرون ترد ، ترد ، داخل آن پر از مواد نرم ، بدون چربی اضافی سرخ کردن یا خشک شدن از پخت اجاق گاز. اینها همان چیزی است که منتظر آن بوده اید!



  • 2
    قاشق سوپخوری
    روغن سبزیجات
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    سیر ریز ریز شده
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    زنجبیل ساییده
  • 1/2
    جام
    کرفس ریز خرد شده
  • 2
    فنجان ها
    مخلوط سالاد کلم
  • 1/2
    پوند
    جوجه مزرعه
  • 3
    قاشق سوپخوری
    سس صدف
  • 1
    قاشق سوپخوری
    سس سویا
  • 1
    قاشق چایخوری
    روغن کنجد تست شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    سریراچا
  • 1/2
    جام
    پیاز سبز خرد شده
  • 12
    بسته بندی رول تخم مرغ
  • اسپری روغن زیتون



خدمت: 12

کالری97کیلو کالری (5٪)کربوهیدرات ها9g (3٪)پروتئین5g (10٪)چربی4g (6٪)چربی های اشباع شده2g (10٪)کلسترول17میلی گرم (6٪)سدیم327میلی گرم (14٪)پتاسیم155میلی گرم (4٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A72IU (1٪)ویتامین سی6میلی گرم (7٪)کلسیم18میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

تخم مرغ روی بشقاب می چرخد ​​و یکی در سس غوطه ور می شود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *