دستور العمل سالاد توت فرنگی پرتزل | منتقد دستور العمل

سالاد توت فرنگی پرتزل دارای پوسته پوسته پوسته شیرین و شور ، وسط پنیر خامه ای ، و یک لایه توت فرنگی ژلو در بالا است. کمال! همه این سالاد را دوست دارند!

هنگامی که من ایده BBQ خود را انجام دادم و این دستور العمل را پیدا کردم ، می دانستم که باید آن را درست کنم. من آن را در همه جا دیده ام و برای تابستان بسیار شگفت انگیز و عالی به نظر می رسد! من کنجکاو شدم که می دانم چگونه پوسته پرتقال طعم می یابد و نتیجه خارق العاده است!

مربع سالاد توت فرنگی پرتزل با یک عروسک شلاق و یک پرتوی در بالای آن.

سالاد توت فرنگی پرتزل

من به خصوص لایه های این دسر را دوست داشتم. ترد نمکی از پوسته پرزلی که با یک پنیر خامه ای صاف و مفتول پوشانده شده است و با یک لایه توت فرنگی تازه و شیرین توت فرنگی کاملاً به پایان رسید! این مورد علاقه جدید همه بود و اصلاً دوام نیاورد! خیلی خوشحالم که بالاخره این دستور العمل را امتحان کردم زیرا این یک نگهدار است!

وقتی من به خاطر چیزی شیرین اما زیاد غنی نیستم ، این اولین انتخاب من است. فقط چیزی در مورد چگونگی متعادل بودن همه طعم ها و بافت ها وجود دارد که باعث می شود تا بیشتر به من برگردد! افزودن تکه های بزرگی از توت فرنگی تازه به ژله بخشی از مواردی است که این سالاد پرزرنگ را بسیار ویژه می کند. آن تذکر طراوت درست است! من همچنین دوست دارم آن را با یک چرخش بزرگ کرم شلاق در بالا به پایان برسانم! درمجموع ، مثل بهشت ​​موجود در چنگال من است! این سالاد پرزرل توت فرنگی باید در صدر لیست شما از دستور العمل های جدید دسر باشد تا امسال امتحان کنید! دوستان و خانواده شما از شما تشکر خواهند کرد!

مواد اولیه سالاد پرتزل:

  • پرتزل:از پیشرانه‌های کوچک و نمکی استفاده کنید (چوب یا پیچ و تاب خوب هستند) بنابراین خرد کردن آنها آسانتر خواهد بود.
  • شکر قهوهای: شیرینی غنی به پوسته پرتزل می بخشد.
  • کره:کره ذوب شده کمک می کند تا پوسته پوسته پوسته ها را به هم متصل کنیم.
  • ژله توت فرنگی فوری: در صورت تمایل بدون تغییر بیش از حد طعم ها می توانید از فاقد شکر در اینجا استفاده کنید.
  • توت فرنگی تازه: من عاشق شیرینی تازه توت فرنگی هستم!
  • پنیر خامه ای: دمای اتاق به طوری که بتواند به راحتی با شکر ضرب و شتم کند.
  • قند: شیرینی را به لایه خامه اضافه می کند.
  • شلاق سرد: در یخچال ذوب کنید و داخل مخلوط پنیر خامه ای و شکر بریزید.
غذای پیشنهادی  سالاد تن بسیار جذاب

طرز تهیه سالاد توت فرنگی پرتزل:

  1. فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه.
  2. ترکیب مواد تشکیل دهنده برای لایه پیشران: در یک کاسه مخلوط کردن ، پیش تکه های خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را ترکیب کنید.
  3. کوک پوسته پوسته پوسته: داخل یک تابه 9 × 13 روغنی را فشار دهید. 8 دقیقه و از فر خارج کنید. بگذارید کاملاً خنک شود.
  4. ژله را درست کنید: جهت ساخت ژله دستورالعمل های بسته را دنبال کنید. پس از خنک شدن ، توت فرنگی های تازه را مخلوط کنید. بگذارید یک ساعت یا یخچال در یخچال باشد تا بگذارید تا جزئی شود.
  5. مرکز خامه درست کنید: پنیر خامه ای و شکر را با همزن دستی تا زمانی که خامه بزنید ضرب کنید. در یک شلاق خنک با یک اسپاتول جمع کنید.
  6. ساخت لایه های تمام شده: مخلوط خامه ای را روی قسمت بالای پوسته پرهیزلی پخش کنید به طور کامل به لبه ها تا ژلو نرسد. سپس ژله را روی لایه پنیر خامه ای بریزید و 2-3 ساعت قبل از خدمت یخچال و فریزر کنید.
  7. خدمت و لذت ببرید!

مراحل تهیه سالاد پرزل توت فرنگی.

آیا می توانید این کار را از قبل انجام دهید؟

سالاد پرزرل توت فرنگی بهترین زمانی است که حداقل نیمی از روز قبل تهیه شود. برای تنظیم حداقل چهار ساعت یا ترجیحاً طولانی تر نیاز دارد. تا سه روز در یخچال نگهداری می شود. اگر این کار را از قبل انجام می دهید ، حتما به جای شلاق زدن از شلاق خنک استفاده کنید ، زیرا این کار اجاق گازها را یک شبه نرم نمی کند.

غذای پیشنهادی  کوکی های Gooey S'mores | منتقد دستور العمل

تغییرات میوه ای:

  • میوه های خود را با هم مخلوط کرده و یک سالاد پرتقال پرتقال را با ژله پرتقال ، آناناس خرد شده و پرتقال نارنگی یا هر نوع طعم / رنگ دلخواه میوه و ژله امتحان کنید!
  • اگر تصمیم دارید از خامه شلاق استفاده کنید (با ضرب و شتم 1 فنجان کرم شلاق سنگین تا سفت و کرکی) ، من 2/3 فنجان شکر را به پنیر خامه اضافه می کنم تا دوباره به مقداری از شیرینی اضافه کنم. همچنین قسمت خامه را به مدت 45 دقیقه یخچال و فریزر کنید تا زمان بیشتری برای تنظیم محکم داشته باشید.

نکاتی برای تهیه بهترین سالاد پرتزل:

  • 2/1 فنجان پیش ساخته کامل را اندازه بگیرید
  • قسمت کرم را از لبه تا لبه پیشانی پخش کنید تا ژلو از درون رودخانه ها نریزد و پوسته شما پخته شود.
  • برای جلوگیری از ترک خوردگی در لایه کرم ، به آرامی ژله دمای اتاق را روی لایه خامه بریزید.
  • اجازه دهید که هر لایه قبل از اضافه کردن لایه بعدی کاملاً خنک / لرز شود.
  • Jell-o قبل از ریختن توت فرنگی تازه باید دمای اتاق باشد. در غیر این صورت گرما باعث پژمردگی آنها می شود.
  • می توانید به جای تازه از توت فرنگی منجمد استفاده کنید.

کنار یک تکه از سالاد پرتقال توت فرنگی که لایه ها را نشان می دهد ، ببندید.

سالاد توت فرنگی تازه:

سالاد توت فرنگی پرتزل

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 2 ساعت ها

زمان کل 2 ساعت ها 10 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 16 مردم

پوسته پرتقال شیرین و شور خوشمزه با یک لایه پنیر خامه ای و لایه توت فرنگی. این مناسب برای تابستان است!

  • 2 1/2 فنجان ها پیشرانه‌ها خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • 3/4 فنجان کره ذوب شده
  • 1 6 اونس جعبه ژله توت فرنگی فوری
  • 1 16 اونس ظرف توت فرنگی تازه بسته های توت فرنگی یخ زده یا 1 بسته 10 اونسی
  • 1 8 اونس بسته پنیر خامه ای
  • 1 فنجان قند
  • 1 8 اونس ظرف شلاق سرد

بروزرسانی شده در 9 مه 2020

در اصل در تاریخ 19 ژوئیه 2013 ارسال شد

ارزش غذایی

سالاد توت فرنگی پرتزل

مقدار در هر خدمت

کالری 316 کالری از چربی 135

٪ ارزش روزانه*

چربی 15 گرم23٪

9 گرم چربی اشباع شده45٪

کلسترول 43mg14٪

سدیم 356mg15٪

پتاسیم 108mg

کربوهیدرات 43 گرم14٪

فیبر 1 گرم

30 گرم شکر33٪

پروتئین 4 گرم

ویتامین A 512IU10٪

ویتامین سی 18mg22٪

کلسیم 44mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *