دستور العمل سالسای انبه ، سالسای انبه آسان

mango-salsa

دستور تهیه سالسای انبه با انبه رسیده تازه. تنها با تعداد کمی مواد تشکیل دهنده ، این یک لذت کامل برای مهمانی است.

وقتی فصل انبه است ، می توانید این سالسا آسان را امتحان کنید تا با تراشه های ذرت / تراشه های تورتیلی خود همراه شود. این یک طرف روح برای تراشه ها را ایجاد می کند. اگر برش انبه دارید و از مواد غذایی دیگر برای مواد غذایی استفاده می کنید ، به راحتی آن را تهیه کنید. من همیشه سالسا را ​​دوست دارم ، زیرا رضایتمندی مشابه با رضایت می دهد چات موارد ، منهای موارد سرخ شده.

غذای پیشنهادی  ژله خانگی Jalapeño | منتقد دستور العمل
Fresh-mango-salsa

این می تواند پیاز ، لیمو / آهک و گشنیز گشنیز باشد. با شیرینی ناچیزی از انبه ، این بسیار خوب است که آن را نیز مانند آن داشته باشیم. گناه کمتر برای میان وعده. برای بهترین بافت ، حتما انبه رسیده محکم یا انبه نیمه رسیده را انتخاب کنید. من از انبه تایلندی استفاده کردم ، اما می توانم از هر گونه انبه ای که دارای بافت محکم باشد استفاده کنم. همچنین توجه داشته باشید که معمولاً از سالسا از Jalapeno استفاده می کند ، بنابراین اگر می توانید منبع آن باشید ، مبادله کنید.

mango-salsa-recipe

چاپ پین

دستور سالسای انبه

دستور تهیه سالسای انبه با انبه رسیده تازه. تنها با تعداد کمی مواد تشکیل دهنده ، این یک لذت کامل برای مهمانی است.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 2 انبه محکم رسیده
  • 1/4 فنجان پیاز ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان برگ گشنیز ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان فلفل دلمه ریز خرد شده
  • 1 فلفل سبز بذر دانه ریز خرد شده
  • 1 اهک
  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک

دستورالعمل ها

  • مواد لازم را جمع کنید. پیاز ، گشنیز ، فلفل سبز – چاشنی شده (اگر موجود باشد) ، کپسیم را خرد کنید.

  • انبه را به اندازه نخود تقریبا پخته شده خرد کنید. آهک را به دو تا برش دهید.

  • در حین خرد کردن انبه ، از قسمت های کوچک و نه چندان محکم استفاده نمی کردم. فقط از قطعات محکم انبه استفاده کنید. در یک کاسه مخلوط کردن ، انبه ، تمام مواد خرد شده دیگر را که برای سالس انبه آماده نگه داشته ایم ، بگیرید.

  • آهک را سرخ کنید. نمک را بپاشید و به آرامی مخلوط کنید. اکنون آماده خدمت است.

روش سالسای انبه:

  1. مواد لازم را جمع کنید. پیاز ، گشنیز ، فلفل سبز – چاشنی شده (اگر موجود باشد) ، کپسیم را خرد کنید. انبه را به اندازه نخود تقریبا پخته شده خرد کنید. آهک را به دو تا برش دهید.مرحله1-ترکیبات
  2. در حین خرد کردن انبه ، از قسمت های کوچک و نه چندان محکم استفاده نمی کردم. فقط از قطعات محکم انبه استفاده کنید.
  3. در یک کاسه مخلوط کردن ، انبه ، تمام مواد خرد شده دیگر را که برای تهیه سالس انبه آماده نگه داشته ایم ، بگیرید.step2-bowl
  4. آهک را سرخ کنید. نمک را بپاشید و به آرامی مخلوط کنید. اکنون آماده خدمت است.step3-mix

پیشنهاد می کنم فوراً یخچال را در مدت یک ساعت بسته بندی کرده و مصرف کنید. از آنجا که پیاز خام را اضافه می کنیم ، بیرون نگذارید.

mango-salsa

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *